εβραιος ισε μαν ?
Ναι φιλε, το εχω πει πολλες φορες οτι ειμαι Εβραιος.
εβραιος ισε μαν ?
μηκος, τι δεν καταλαβαινεις??Διάμετρο, ή βάθος;
γυρισε η αννυ η πορνοσταρ???Φώκαιας 24 ήταν η Άννυ απογευματινή βάρδια...η γνωστή πορνοστάρ... επειδή είχε φάει φολα την έκανα ελαφρά
τσέκαρε Κολωνού 11 ισόγειο και 15 δεξιά παλικάρι..κανενα εμφανησιμο μωρακι 3 βαρδια μεταξι υπαρχει?
Από εμένα ετιμήθει χθες βράδυ με θετικό πρόσημο.Φώκαιας 24 ήταν η Άννυ απογευματινή βάρδια...η γνωστή πορνοστάρ... επειδή είχε φάει φολα την έκανα ελαφρά
αυτή είναι που δούλευε παλιότερα στο Ιασωνος 27α, που κατεβαίνεις τα σκαλιά κατω?Ιασωνίδου 37 όροφος γάμησα το απόλυτο πετίτ σκινάκι τσιγγανάκι Ναταλία .
Το μουνάκι του τελείωνε στα 5 εκατοστά και πολύ λέω
2η βαρδια? η αννυ η πορνοσταρ??αυτη σε στουντιο δε δουλεύει φιλε?Από εμένα ετιμήθει χθες βράδυ με θετικό πρόσημο.
ΠΙο στενό και από μια αδυνατουλα άβυζη στη διδυμου, πριν λιγο καιρό?Ιασωνίδου 37 όροφος γάμησα το απόλυτο πετίτ σκινάκι τσιγγανάκι Ναταλία .
Το μουνάκι του τελείωνε στα 5 εκατοστά και πολύ λέω
Ναι φιλε, το εχω πει πολλες φορες οτι ειμαι Εβραιος.
ποια είναι αυτή??δώσε καμία πληροφορία??ΠΙο στενό και από μια αδυνατουλα άβυζη στη διδυμου, πριν λιγο καιρό?
γιαυτό σαρεσει το μετάξι. Λόγο φτηνιας λολΝαι φιλε, το εχω πει πολλες φορες οτι ειμαι Εβραιος.
Διαβάζοντας τους διθυράμβους, έκανα πρόσφατα κάποιες εξορμήσεις, σε διαφορετικά βράδυα, στη Διδύμου για να δω τις δύο Αλιόνες.
Με την κάτω Αλιόνα δεν πήγα διότι μου φάνηκε σαν Trans-it.
Με την πάνω Αλιόνα, και εν όψει αυτών των βύζων, προσήλθα στο δωμάτιο. Σε λίγο ήλθε και η Αλιόνα, η οποία προέβει σε αναλυτικό σχολιασμό επίκαιρων θεμάτων γεοπολιτικής και περιφερειακής ασφάλειας. Σεξ δεν έγινε, αλλά έφυγα ενήμερος για τα τεκτενόμενα στη γεοστρατηγική σφαίρα. Και δεν πήγα πουθενά αλλού μετά. (Τέτοιο ξενέρωμα).
Τις καλύτερες ευχές σε όλους για την περίοδο των Εορτών και το Νέο Έτος.
Με την πάνω Αλιόνα, και εν όψει αυτών των βύζων, προσήλθα στο δωμάτιο. Σε λίγο ήλθε και η Αλιόνα, η οποία προέβει σε αναλυτικό σχολιασμό επίκαιρων θεμάτων γεοπολιτικής και περιφερειακής ασφάλειας. Σεξ δεν έγινε, αλλά έφυγα ενήμερος για τα τεκτενόμενα στη γεοστρατηγική σφαίρα. Και δεν πήγα πουθενά αλλού μετά. (Τέτοιο ξενέρωμα).
Το Μεταξουργειο παντως δεν αξιζει ουτε για βολτα..Θεωβρωμικα σπιτια που βρωμανε κατουριλες και οχι μονο θεωβρομικα κρεββατια η μεγαλη πλειοψηφια των κοριτσιων δεν βλεπεται και τσαρκαρουν σχεδον αποκλειστικα ξενοι..