Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 419 άτομα (43 μέλη και 376 επισκέπτες)

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Ιασωνος 1β οπως ανεβαινεις τα σκαλια το αριστερο
3η βραδινη γυρω στη μια.
Μελαχροινο πιπινι σαν γυφτακι απο ρωσια δηλωσε η τσατσα με ωραια μπουτακια και πεταχτο ζουμερο κωλαρακι.
Φατσα πολυ μετρια και μετριου αναστηματος,γνωριζει καποιος ποια ειναι?
Ειναι καλη,αξιζει,η θα φολιαστω?
Περασα βραδυ τεταρτης,φορουσε μπικινι φωσφοριζε πρασινο απο το μπλακ λαιτ και κοκκινα ψηλολοτακουνα δεμενα πεδιλα...μου εβγαλε ενα ποθο να περασω,αλλα ψιλοτρομαξα.

Ευχαριστω παιδια

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Teacher2017

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
31.837
Πόντοι
5.956
Καλημερα. Επειδη εχω καιρο να περασω απο Τροφωνιου εχουν γυρισει στα 10€ πλεον;

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
829
Πόντοι
371
Καλησπέρα μια δυο αναφορές από πληροφορίες που μου έστειλαν τα παιδιά από την επιτροπή αγώνα και πέρασα να τσεκαρω

Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφο έχει έρθει μια καινούργια κοπέλα νεαρή με ωραίο αδύνατο νεανικό σωματακι κατσανα μαλλιά αρκετά συμπαθητική από ότι μου είπαν είναι καλή στο δωμάτιο.Η τσατσά πολύ καλή σωστη κυρία με τα γυαλιά δικιά μας μου την παρουσίασε ως Ρωσσιδα το αστείο όμως ήταν καθώς έφευγα με μίλησε σε άλλη Γλώσσα η κοπέλα είναι Μολδαβή αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση αν σκεφτεί κανείς ότι εκεί είχε να έρθει νέα κοπέλα χρόνια τώρα.
Μαζί της δούλευε και μια Ρωξάνη ξανθιά Μιλφ μεσοκοπη εντελώς αδιαφορη.
Ιασωνος46 όροφος Σοφία μελαχρινή αδιάφορη
Και τέλος πήγα να δω την Λίνα στο Αχιλλέως48& Μαραθώνος Μιλφ με κοντόκουρεμενο κάστανο μαλλί μέτρια φάτσα αλλά τώρα που την παρατήρησα καλύτερα έχει ωραίο στεγνό fit γυμνασμενο σφιχτό σωματακι  που μου άρεσε αρχίζω να το σκέφτομαι
Άρχοντα στην πρωινή βάρδια αυτά;

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
Aδερφια επειδη ειμαι απο χαλκιδα και δεν γνωριζω ονομασιες σπιτιων
Και κοριτσια
μηπως γνωριζετε ποια ειναι μια ξανθια κοντουλα κοπελα
με ενα Piercing πλαγεια διπλα απ το στομα με
πολυ ομορφα ολοστρογκυλα βυζακια???
Ευχαριστω προκαταβολικα
!!!!!!

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
"Ζω στο μπουρδελα για την μερα που ο Σμυρνης θα γραψει νεαρη σε ηλικια με 5αρι βυζι"

Και επισης να μου πει καποιος ανωτερος ή admin πως μπορω αυτο να το κανω ταμπελα απο κατω στο προφιλ μου να φαινεται...?
Πάρε Μισέλ από Φυλής 61. 4ρια είναι, αλλά θα κάνεις την δουλειά σου, γιατί αφήνει να παίζεις με αυτά

gorbas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
22
Πόντοι
0
Κατάθεση στην Μισέλ από Φυλής 61  :takethis: :takethis: :takethis:.
Είναι από την Βενεζουέλα  :rolleyes:, 21 χρονών, με κάτι 4ρια τοπικές, μπαμπάτσικη κωλαρα και γενικά λατινοαμερικανικες καμπυλες :erection:
Στο δωμάτιο ήταν ένας συνδυασμός gfe με κλεφτρονι. Το πως το συνδύασε θα το αναφέρω στην κριτική  :hi:
2 πράγματα μου έκαναν εντύπωση, το πως για την ηλικία είναι υπομονετικη στο να σε καυλωσει κάνοντας πολλά προκατ και ότι από μόνη της μου έγλυψε τα αρχιδια για ώρα με ζήλο σαν, όπως οι καλες ρωσιδες αρχιδορουφηχτρες της πιατσας (Άννα Ιωαννίνων 3 ισόγειο, Μαρία νυμφομανης, Όλγα τροφωνιου 13 και άλλες)!!!
Μία άλλη που με καυλωσε είναι η Κλεοπάτρα από τροφωνιου 11 όροφο, την οποία περιέγραψε ο Σμύρνης πιο πάνω  :hi:,  μάλλον με γούσταρε επειδή είμαι μικρότερός της και ήρθε από πάνω μου στο σαλόνι,  έφτασε τις 4αρες χυτες βυζάρες της δίπλα στα μούτρα και μου είπε "θα έχεις σπέσιαλ περιποίηση". Στο τέλος γύρισε και μου σήκωσε το νυχτικο της μοστραροτας μου την κυτταρισμενη κωλαρα της. Κανονικά θα έπρεπε να ήμουν κάπως έτσι  :vomit:, αλλά ήμουν έτσι  :wanker: :S :S :S.
Είναι καλή ρε παιδιά γιατί σκέφτομαι να κάψω 20 ευρώ για αυτήν, ενώ πρέπει να τα έχει στα 10 όπως όλες στην οδό τροφωνιου (Ακόμα και η τρελοκαμπερο Μπάρμπορα).

Αντιος  :hi:

Η Μαρία η νυμφομανης σε πιο οικο εργαζεται Συναγωνιστη?

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Άρχοντα στην πρωινή βάρδια αυτά;
Ναι πρωινή βάρδια φίλε από αυτές που αναφέρω πέρασα με την Λίνα Αχιλλέως48& Μαραθώνος ανελπιστα πολύ καλή περίπτωση μια χαρά

The Good the Bad the Ugly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Καλησπέρα στην ομάδα στην επιτροπή αγώνα των εξωθεσμικων φίλων λοιπόν μόλις βγήκα από Αχιλλέως & Μαραθώνος όπου πήρα το ρισκο να δοκιμάσω την Μιλφ Λίνα αδυνατουλα με κοντό μαλακι και γαμω τα τυπακια ορεξατη ευδιάθετη εργατική με φουλ όρεξη και ενέργεια πέρασα πολύ ωραία άξιζε παραθέτω φωτό από το δωμάτιο κελί που είχα να μπω χρόνια

Ναι πρωινή βάρδια φίλε από αυτές που αναφέρω πέρασα με την Λίνα Αχιλλέως48& Μαραθώνος ανελπιστα πολύ καλή περίπτωση μια χαρά

Η οποία Λίνα,τα πρωινά δουλεύει Αχιλλέως και Μαραθώνος και τα απογεύματα πηγαίνει στο Διδύμου 22! :afro:

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Το Διδύμου 8β εκλεισε η υπολειτουργει;

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
Aδερφια επειδη ειμαι απο χαλκιδα και δεν γνωριζω ονομασιες σπιτιων
Και κοριτσια
μηπως γνωριζετε ποια ειναι μια ξανθια κοντουλα κοπελα
με ενα Piercing πλαγεια διπλα απ το στομα με
πολυ ομορφα ολοστρογκυλα βυζακια???
Ευχαριστω προκαταβολικα
!!!!!!

gorbas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
22
Πόντοι
0
Μεγάλου αλεξανδρου 28 κουρτίνα
[/quote]

Ευχαριστώ πολύ.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πέρασα από Ιωαννίνων 5 και με έκπληξη είδα κάποια ωραία νεαρά γκομενάκια να γιορτάζουν με Πακιστανούς και να τους μαθαίνουν παραδοσιακούς χορούς πολυπολιτισμικότητα....

Συνημμένα

• IMG_20180921_192651.jpg
    IMG_20180921_192651.jpg
    4,4 MB · Εμφανίσεις: 105
  • IMG_20180921_192519.jpg
    IMG_20180921_192519.jpg
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 72

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Θέλω να ευχαριστήσω :worship: τον συνάδελφο που κατά τις 19:30 στο Κολωνού 48 σφυροκοπησε την μιλφαρα Νατάσα στο διπλανό δωμάτιο φτάνοντας την στα όρια της έτσι ώστε με 1 λεπτό γλυφομούνι να απολαύσω τα μυρωδάτα μουνοζουμα της τα οποία και ρουφηξα λαίμαργα μέχρι την τελευταία σταγόνα

Skantaliaris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχας ειμαι καινουργιος και δεν ξερω πως ανοιγεις καινουργιο θεμα στο forum γιαυτο μπηκα εδω που ειναι κοντα σε αυτο που ψαχνω...λοιπον... ψαχνω για duo ακαπωτο αλλα να τον βαζουν και οι δυο στο στομα μαζι... να μην σιχενονται η μια την αλλη τα σαλια τους... καμια προταση?

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Ξερει κανεις μεχρι τι ωρα δουλευει η Φωτεινη στο Κολωνου 27?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom