Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 178 άτομα (10 μέλη και 168 επισκέπτες)

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
η Αννα η μυστηρια ειναι το καβλακι απο αχιλλεως και μαραθωνος???????
ηταν στανταρακι για μεταξουργειο  :tn04:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.203
Πόντοι
1.936
η Αννα η μυστηρια ειναι το καβλακι απο αχιλλεως και μαραθωνος???????
ηταν στανταρακι για μεταξουργειο  :tn04:

Οχι τυπε.Η Αννα η μυστηρια ειναι ενα μιλφογκιλφ καβλα σκετη με καλες υπηρεσιες στο 20αρικο.Αν και οταν επιστρεψει για μα βγαλει τα εξοδακια της θα την βρεις Διδυμου 20.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
Δεν ξερω απο ποτε, αλλα ειναι γεγονος, το ειχε γραψει και ενας μυστης μια-δυο σελιδες πισω.
Τα δωματια ηταν γεματα παντως παρα το 15αρι.
.......  :rose: :hi:

......... Αγαπητέ μου φίλε , έπισκευθην την νεαρά Χριστίνα στό ίασωνος , άλλά τά αίδειόχειλα δέν ήτω τόσο εύμεγέθη... κατ άλλα όλα καλά , έπετράπη ή λείανση αυτών έναντι μικρού τιμήματος.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φωκαίας 27Β πάνω Καρολίνα ξανθιά πιτσιρικά παχουλη με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β κάτω Εμιλη ξανθό κοντό ζυμαράκι, κανονικό σώμα 1.5-αρι βυζι μικρά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Νικόλ καστανοξανθη κοντουλα μπουτου με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Ανακοινώθηκε ότι και οι δύο κοπέλες κάνουν και ποδολαγνεια.

Φωκαιας 27α Καμελια καστανοξανθη με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι και Εμμανουέλα καινούργια κοπέλα στον οίκο ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα μικρό βυζι πιρσινγκ στην μύτη τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 24 Κορινα ξανθιά μιλφ νταρντανα με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25β Μαρία καστανή με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φωκαιας 25α Αννι/Αννουλα κοκκινομάλλα με ψιλοκανονικο σώμα πολλά τατουάζ 2αρι σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 19 κλειστό.

Φωκαιας 17β Ελένη η "ελληνοαιγυπτια" στο δωμάτιο, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17α Μαρια με κάστανο σκούρο μαλλί, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι υπέροχο κωλαράκι, διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 9 δεξιά κλειστό.

Φωκαιας 9 αριστερά κλειστό.

Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ νταρντανα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β Μαργαρίτα ξανθιά χοντρή μιλφ με 2.5αρι βυζι και Τζένη ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφ με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα μελαχρινή λεπτή μιλφ με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο και Βερονικα ξανθιά χοντρουλα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1β αριστερά Ελένη καστανοξανθη κατσαρομαλλα παχουλη με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1γ Ναταλι καστανή μιλφ νταρντανα με καρέ μαλλί 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 20β Σαμπινα  μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20γ Τζωρτζιαννα κοντουλα με λεπτό ωραίο κορμάκι, ξανθομελι μαλλί, μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30α Μπέλα μαυρουλα κανονικό πάρα πολύ καλό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 αριστερά Καρίνα ξανθιά χοντρουλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 δεξιά Ναταλι κοπέλα με μακρύ ραστα μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι τατουάζ δεξιά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνου 23β Ναταλία καστανοξανθη γκιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 27β Λυδία καστανή μιλφ σώμα με πιασίματα 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο Αλινα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα κοιλίτσα 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 47 όροφος Λίζα καστανή ψηλή μιλφ με 3.5αρι βυζι και Άντζελα ξανθοκαστανη χοντρή μιλφ με 4αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Καιτη ξανθοκαστανη μιλφ με κοντό μαλλί νταρντανα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22α Ελένη ξανθιά μιλφ ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22β  Βικτόρια ξανθιά χοντρή μιλφογκιλφ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

κατέληξα στο Αχιλλέως 48β όπου δούλευε η Λίνα μιλφ με καστανοκοκκινο κοντό μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζι, προγράμματα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Καλή κατάθεση δεν βιάζεται καθόλου έχει πολύ καλή διάθεση γλύφει ωραία, δεν μιλάει τίποτα άλλο πέρα από Ρώσικα...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα στην ομάδα στην επιτροπή αγώνα των εξωθεσμικων φίλων λοιπόν μόλις βγήκα από Αχιλλέως & Μαραθώνος όπου πήρα το ρισκο να δοκιμάσω την Μιλφ Λίνα αδυνατουλα με κοντό μαλακι και γαμω τα τυπακια ορεξατη ευδιάθετη εργατική με φουλ όρεξη και ενέργεια πέρασα πολύ ωραία άξιζε παραθέτω φωτό από το δωμάτιο κελί που είχα να μπω χρόνια

Συνημμένα

• IMG_20180920_125717.jpg
    IMG_20180920_125717.jpg
    3,7 MB · Εμφανίσεις: 98

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
συνέχεια live

e]Κολωνού 47 όροφος και Άντζελα ξανθοκαστανη χοντρή μιλφ με 4αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

ποια ειναι αυτη?μια που δουλευε πριν κανα χρονο,μελαχρινη με καρε μαλλι, με φορεμα μεχρι τον αστραγαλο,γιατι το ονομα κ το βυζι μου την θυμιζουν

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Συναδελφοι πορνοι.. θελω να μαθω εντυπωσεις για ενα καινουριο τουμπανο ξεκωλο που παιζει μπαλιτσα στο φυλης 71 ισογειο..  προκειται για μια μελαχρινη μιλφαρα κ μουναρα (κατ'εμε) με βυζαρες, ωραια κωλαρα κ καβλωτικη φατσα.Το ονομα της ΜΑΡΑ κ δινει την ροδελα της ( αλλα χωρις ελευθερο τσιμπουκωμα!).Αν την εχει παστωσει κανεις...ενημερωστε..

Κάνει καλό γαμήσι, τσιμπούκι βαθύ και δίνει την κωλάρα της με μεγάλη άνεση. Της αρέσουν και τα σκαμπίλια στην κωλάρα της.  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Κάνει καλό γαμήσι, τσιμπούκι βαθύ και δίνει την κωλάρα της με μεγάλη άνεση. Της αρέσουν και τα σκαμπίλια στην κωλάρα της.  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Ευχαριστω μαν για την απαντηση.. Μερικοι ειναι μελη του bou... Μερικοι ειναι στα αρχιδακια τους...

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
3η βραδυνη χθες σε μερικα σπιτια που μπηκα ...
φωκαιας 27 β ισογειο αλεξια
φωκαιας 17 κατω μιχαελα την αλλη δεν την ειδα
φωκαιας 17 πανω κριστυ και τζενη και τα δυο αλογα και αδυνατα .
φιλλιπιδου κατω μια καινουργια μου ειπε ονοματι σιντυ 19 χρονων αδυνατη ,για τσιγγανακι μου φανηκε ,αναθεμα και αν ειναι 19 !!!
πανω η σαρα με στενο μαρκαρισμα αλλα εκανα ντριπλα !
φυλης 109 β η καρινα μονο .
φυλης 25 πανω κλειστο .

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α κλειστό.

Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά κοπέλα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 76 όροφος Άννα χοντρή με κοντό μαλλί, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Λιοσιων 76β Μαρία καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα ωραίο 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο

Λιοσιων 73β Τζέσικα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, Ινα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και Αλινα μελαχρινή λατινα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Εμμυ ξανθό κοντοπουτανο με κανονικό σώμα μικρό βυζι, όλες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Κάνουν και παρτουζα δύο κοπέλες 30 ευρώ.

Λιοσιων 73α Λέρα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα ίσιο μαλλί , Κλεοπάτρα ξανθιά νταρντανα με 1.5-2αρι βυζι, Κωνσταντίνα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι και Ντανιελα μεκαχρινη χοντρουλα με πάρα πολύ μακρύ μαλλί 2.5αρι βυζι και Κλεοπάτρα ξανθιά νταρντανα με 1.5αρι βυζι, όλες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα δύο κοπέλες με 30 ευρώ.

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α Μελίνα ξανθοκαστανη μιλφ παχουλη 3αρια βυζια, τα πάντα εκτός πρωκτικου.

Εξηκιου 18γ κλειστό.

Λιοσιων 79 όροφος κλειστό.

Λιοσιων 79 ισόγειο κλειστό.

Βεργας 3 αριστερά Μάγια  μελαχρινή με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στον δεξιό ώμο , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Ναντια ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 όροφος Βίκυ ξανθιά με ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 2 Βίκυ καστανή κοντή χοντρουλα μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου.

Βεργας 6α Νανσυ μιλφ με πιασίματα πολύ κοντό ξανθό μαλλί 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 6β Μαρίνα ξανθιά χοντρή με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 Έλλη μελαχρινή με ίσιο μαλλί ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ δεξία στα πλευρά, τα πάντα εκτός πρωκτικου.

Παιωνιου 47 κλειστό.

Λιοσιων 91 κλειστό

Τροφωνιου 11 Αλεξια/Αλεσια ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι συν βυζι, με πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος Κλεοπάτρα ξανθιά μιλφογκιλφ πολύ χοντρή με 3.5-4αρια βυζια και Λανα ξανθιά παχουλη γκιλφ με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Νατάσα ξανθιά χοντρή μιλφ με 2.5αρι βυζι και Ειρήνη καστανή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.

Τροφωνιου 13 οι τσατσαδες κάτω στην πόρτα άλλαζαν βάρδια αλλά κοπέλα δεν είχε ακόμη, σε ερώτηση δεν ήξεραν ποία θα έρθει.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Κατάθεση στην Μισέλ από Φυλής 61  :takethis: :takethis: :takethis:.
Είναι από την Βενεζουέλα  :rolleyes:, 21 χρονών, με κάτι 4ρια τοπικές, μπαμπάτσικη κωλαρα και γενικά λατινοαμερικανικες καμπυλες :erection:
Στο δωμάτιο ήταν ένας συνδυασμός gfe με κλεφτρονι. Το πως το συνδύασε θα το αναφέρω στην κριτική  :hi:
2 πράγματα μου έκαναν εντύπωση, το πως για την ηλικία είναι υπομονετικη στο να σε καυλωσει κάνοντας πολλά προκατ και ότι από μόνη της μου έγλυψε τα αρχιδια για ώρα με ζήλο σαν, όπως οι καλες ρωσιδες αρχιδορουφηχτρες της πιατσας (Άννα Ιωαννίνων 3 ισόγειο, Μαρία νυμφομανης, Όλγα τροφωνιου 13 και άλλες)!!!
Μία άλλη που με καυλωσε είναι η Κλεοπάτρα από τροφωνιου 11 όροφο, την οποία περιέγραψε ο Σμύρνης πιο πάνω  :hi:,  μάλλον με γούσταρε επειδή είμαι μικρότερός της και ήρθε από πάνω μου στο σαλόνι,  έφτασε τις 4αρες χυτες βυζάρες της δίπλα στα μούτρα και μου είπε "θα έχεις σπέσιαλ περιποίηση". Στο τέλος γύρισε και μου σήκωσε το νυχτικο της μοστραροτας μου την κυτταρισμενη κωλαρα της. Κανονικά θα έπρεπε να ήμουν κάπως έτσι  :vomit:, αλλά ήμουν έτσι  :wanker: :S :S :S.
Είναι καλή ρε παιδιά γιατί σκέφτομαι να κάψω 20 ευρώ για αυτήν, ενώ πρέπει να τα έχει στα 10 όπως όλες στην οδό τροφωνιου (Ακόμα και η τρελοκαμπερο Μπάρμπορα).

Αντιος  :hi:

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
Κατάθεση στην Μισέλ από Φυλής 61  :takethis: :takethis: :takethis:.
Είναι από την Βενεζουέλα  :rolleyes:, 21 χρονών, με κάτι 4ρια τοπικές, μπαμπάτσικη κωλαρα και γενικά λατινοαμερικανικες καμπυλες :erection:
Στο δωμάτιο ήταν ένας συνδυασμός gfe με κλεφτρονι. Το πως το συνδύασε θα το αναφέρω στην κριτική  :hi:
2 πράγματα μου έκαναν εντύπωση, το πως για την ηλικία είναι υπομονετικη στο να σε καυλωσει κάνοντας πολλά προκατ και ότι από μόνη της μου έγλυψε τα αρχιδια για ώρα με ζήλο σαν, όπως οι καλες ρωσιδες αρχιδορουφηχτρες της πιατσας (Άννα Ιωαννίνων 3 ισόγειο, Μαρία νυμφομανης, Όλγα τροφωνιου 13 και άλλες)!!!
Μία άλλη που με καυλωσε είναι η Κλεοπάτρα από τροφωνιου 11 όροφο, την οποία περιέγραψε ο Σμύρνης πιο πάνω  :hi:,  μάλλον με γούσταρε επειδή είμαι μικρότερός της και ήρθε από πάνω μου στο σαλόνι,  έφτασε τις 4αρες χυτες βυζάρες της δίπλα στα μούτρα και μου είπε "θα έχεις σπέσιαλ περιποίηση". Στο τέλος γύρισε και μου σήκωσε το νυχτικο της μοστραροτας μου την κυτταρισμενη κωλαρα της. Κανονικά θα έπρεπε να ήμουν κάπως έτσι  :vomit:, αλλά ήμουν έτσι  :wanker: :S :S :S.
Είναι καλή ρε παιδιά γιατί σκέφτομαι να κάψω 20 ευρώ για αυτήν, ενώ πρέπει να τα έχει στα 10 όπως όλες στην οδό τροφωνιου (Ακόμα και η τρελοκαμπερο Μπάρμπορα).

Αντιος  :hi:
κλεοπατρα....ουτε να το σκεφτεσε,φαε καλυτερα σουβλαλια κ μπυρες

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
"Ζω στο μπουρδελα για την μερα που ο Σμυρνης θα γραψει νεαρη σε ηλικια με 5αρι βυζι"

Και επισης να μου πει καποιος ανωτερος ή admin πως μπορω αυτο να το κανω ταμπελα απο κατω στο προφιλ μου να φαινεται...?

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
Η μαρα ξερει κανεις αν θα ειναι τριτη βαρδια φυλης 71α η β?

Επισκέπτης
Ρε σεις πολυ γιαγιαδοφατσα η Αννα απο Ιωαννινων 3.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom