Κατάθεση στην Μισέλ από Φυλής 61
.
Είναι από την Βενεζουέλα
, 21 χρονών, με κάτι 4ρια τοπικές, μπαμπάτσικη κωλαρα και γενικά λατινοαμερικανικες καμπυλες
Στο δωμάτιο ήταν ένας συνδυασμός gfe με κλεφτρονι. Το πως το συνδύασε θα το αναφέρω στην κριτική
2 πράγματα μου έκαναν εντύπωση, το πως για την ηλικία είναι υπομονετικη στο να σε καυλωσει κάνοντας πολλά προκατ και ότι από μόνη της μου έγλυψε τα αρχιδια για ώρα με ζήλο σαν, όπως οι καλες ρωσιδες αρχιδορουφηχτρες της πιατσας (Άννα Ιωαννίνων 3 ισόγειο, Μαρία νυμφομανης, Όλγα τροφωνιου 13 και άλλες)!!!
Μία άλλη που με καυλωσε είναι η Κλεοπάτρα από τροφωνιου 11 όροφο, την οποία περιέγραψε ο Σμύρνης πιο πάνω
, μάλλον με γούσταρε επειδή είμαι μικρότερός της και ήρθε από πάνω μου στο σαλόνι, έφτασε τις 4αρες χυτες βυζάρες της δίπλα στα μούτρα και μου είπε "θα έχεις σπέσιαλ περιποίηση". Στο τέλος γύρισε και μου σήκωσε το νυχτικο της μοστραροτας μου την κυτταρισμενη κωλαρα της. Κανονικά θα έπρεπε να ήμουν κάπως έτσι
, αλλά ήμουν έτσι
:S :S :S.
Είναι καλή ρε παιδιά γιατί σκέφτομαι να κάψω 20 ευρώ για αυτήν, ενώ πρέπει να τα έχει στα 10 όπως όλες στην οδό τροφωνιου (Ακόμα και η τρελοκαμπερο Μπάρμπορα).
Αντιος