filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.890
- Πόντοι
- 5.975
Αλήθεια; Πού δουλεύει; Νόμιζα ότι είχε εξαφανιστεί από την "αγορά"!δουλεύει ακόμα η νίκη αδερφέ
Αλήθεια; Πού δουλεύει; Νόμιζα ότι είχε εξαφανιστεί από την "αγορά"!δουλεύει ακόμα η νίκη αδερφέ
καλημέρα παίδες. έχουμε καμιά ενημέρωση για την Νίκη τη μελαχρινή πολύ αδύνατη ρουμάνα που δούλευε πρωινή βάρδια σε Ιάσωνος 20 εάν γύρισε? επίσης κάτι για την σκιννυ Μαριάννα από Διδύμου?
Αλήθεια; Πού δουλεύει; Νόμιζα ότι είχε εξαφανιστεί από την "αγορά"!
Και εγω αυτο ξερω οτι πηγε στην χωρα της.Εντωμεταξυ και αυτη ξαφνικα εφυγε.Κατι γινεται εκει στον οικο αυτο.Ξερετε αν εχει αδερφακι αυτος ο οικος φυλης86α?η ειναι μονο του?Αλήθεια; Πού δουλεύει; Νόμιζα ότι είχε εξαφανιστεί από την "αγορά"!
δεν κάνει την πήρα πριν λίγο
Τώρα αφου πέρασα χωματιανου και η αντριαννα είχε δύο αναμονή πήγα
πιπινου 118 δουλευουν Σουζη Καιτη πηρα τη καιτη
εν σχεση με τις πρωτες μέρες που είχε έρθει και την ειχα πάρει εκοψε πλέον τα γλωσοφιλα σε ερωτηση μου μου είπε οτι ειχε προβλήματα στο στομα
Στα υπόλοιπα δεχτικη σε γλύψιμο καθαρη τη μανουβραρεις όπως θες
πιπα με περασμα τα μπαλάκια καλή για την ηλικία της ευχάριστη στο δωμάτιο
[/q
αδερφε ειναι η παλια καιτη η καινουργια?
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ κολωνου 30β δευτερος οροφος Φ-Ο-Λ-Α-Ρ-Α μακρυα... μου θελει και 15 ευρω...μπηκε μεσα με κοιταζε την κοιταζα χωρις να μιλαμε για κανα λεπτο..της λεω να φυγω? μου λεει οχι..το οτι ειναι ωραια δεν δικαιολογει τα 15..μαλακια που εκατσα αλλα μην την πατησουν αλλοι
Δεν μας λες το γιατί, τύπε!
εγώ έκανα λάθος δεν έβαλα ερωτηματικό.Αλήθεια; Πού δουλεύει; Νόμιζα ότι είχε εξαφανιστεί από την "αγορά"!
Καλο παιχνιδι κανει εκει η νεαρη τσατσα πυ δουλευει τα πρωινα με τα γυαλακια και τα μαυρα μαλλια,την πηρε φιλος προσφατα.μπαινει μεσα ουτε γεια ουτε τιποτα ανοιγει καποτα..χαδια προκατ τιποτα. δεν με ειχε αγγιξει και παει να περασει καποτα σε πεσμενο..την σταματαω και κοιταζομασταν για κανα λεπτο αμιλητοι με μισος σχεδον..εκει σκεφτηκα να φυγω και της το ειπα..μονο τοτε πηρε μπρος..σκατα πιπα και εκλεβε στις στασεις ..3 λεξεις ειπε μονο..1)πιπα? 2)οχι ...οταν της ειπα να φυγω 3) γεια ...στο τελος..και ειμαι κομπλε απο εμφανιση οχι σαν κατι αλλους που γυρνανε στα μπου..ακομα και στην χειροτερη μερα της να τανε δεν θα κανε ετσι...κριμα τα λεφτα
...είσαι μαλάκας τύπε...Καλο παιχνιδι κανει εκει η νεαρη τσατσα πυ δουλευει τα πρωινα με τα γυαλακια και τα μαυρα μαλλια,την πηρε φιλος προσφατα.
η καινουρια η πιτσιρικαΤώρα αφου πέρασα χωματιανου και η αντριαννα είχε δύο αναμονή πήγα
πιπινου 118 δουλευουν Σουζη Καιτη πηρα τη καιτη
εν σχεση με τις πρωτες μέρες που είχε έρθει και την ειχα πάρει εκοψε πλέον τα γλωσοφιλα σε ερωτηση μου μου είπε οτι ειχε προβλήματα στο στομα
Στα υπόλοιπα δεχτικη σε γλύψιμο καθαρη τη μανουβραρεις όπως θες
πιπα με περασμα τα μπαλάκια καλή για την ηλικία της ευχάριστη στο δωμάτιο
[/q
αδερφε ειναι η παλια καιτη η καινουργια?
Παιζει μπαλα η Αννα η μυστηρια πουθενα;