Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (12 μέλη και 108 επισκέπτες)

The Good the Bad the Ugly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
καλημέρα παίδες. έχουμε καμιά ενημέρωση για την Νίκη τη μελαχρινή πολύ αδύνατη ρουμάνα που δούλευε πρωινή βάρδια σε Ιάσωνος 20 εάν γύρισε? επίσης κάτι για την σκιννυ Μαριάννα από Διδύμου?

Η Νίκη λόγω προσωπικής/οικογενειακής κατάστασης,προς το παρόν είναι άγνωστο αν ή πότε θα επιστρέψει ξανά.

Η Μαριάννα υποτίθεται ότι θα είχε επιστρέψει από τις αρχές Σεπτεμβρίου αλλά δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Αλήθεια; Πού δουλεύει; Νόμιζα ότι είχε εξαφανιστεί από την "αγορά"!

Η Νίκη από Φυλής 86 άνω δεν δουλεύει κάπου και όντως δεν εμφανίστηκε ξανά από τότε που έφυγε για την πατρίδα της.

kokopops12

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
0
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ κολωνου 30β δευτερος οροφος Φ-Ο-Λ-Α-Ρ-Α μακρυα... μου θελει και 15 ευρω...μπηκε μεσα με κοιταζε την κοιταζα χωρις να μιλαμε για κανα λεπτο..της λεω να φυγω? μου λεει οχι..το οτι ειναι ωραια δεν δικαιολογει τα 15..μαλακια που εκατσα αλλα μην την πατησουν αλλοι

ΧΟΡΧΕ

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
140
Πόντοι
1
Αλήθεια; Πού δουλεύει; Νόμιζα ότι είχε εξαφανιστεί από την "αγορά"!
Και εγω αυτο ξερω οτι πηγε στην χωρα της.Εντωμεταξυ και αυτη ξαφνικα εφυγε.Κατι γινεται εκει στον οικο αυτο.Ξερετε αν εχει αδερφακι αυτος ο οικος φυλης86α?η ειναι μονο του?

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Παιζει μπαλα η Αννα η μυστηρια πουθενα;

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301
Τώρα αφου πέρασα χωματιανου και η αντριαννα είχε δύο αναμονή πήγα
πιπινου 118 δουλευουν Σουζη Καιτη πηρα τη καιτη
εν σχεση με τις πρωτες μέρες που είχε έρθει και την ειχα πάρει εκοψε πλέον τα γλωσοφιλα  σε ερωτηση μου μου είπε οτι ειχε προβλήματα στο στομα
Στα υπόλοιπα  δεχτικη σε γλύψιμο καθαρη τη μανουβραρεις όπως θες
πιπα με περασμα τα μπαλάκια καλή για την ηλικία της ευχάριστη στο δωμάτιο
[/q

αδερφε ειναι η παλια καιτη η καινουργια?

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.342
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ κολωνου 30β δευτερος οροφος Φ-Ο-Λ-Α-Ρ-Α μακρυα... μου θελει και 15 ευρω...μπηκε μεσα με κοιταζε την κοιταζα χωρις να μιλαμε για κανα λεπτο..της λεω να φυγω? μου λεει οχι..το οτι ειναι ωραια δεν δικαιολογει τα 15..μαλακια που εκατσα αλλα μην την πατησουν αλλοι

Δεν μας λες το γιατί, τύπε!

kokopops12

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
0
Δεν μας λες το γιατί, τύπε!

μπαινει μεσα ουτε γεια ουτε τιποτα ανοιγει καποτα..χαδια προκατ τιποτα. δεν με ειχε αγγιξει και παει να περασει καποτα σε πεσμενο..την σταματαω και κοιταζομασταν για κανα λεπτο αμιλητοι με μισος σχεδον..εκει σκεφτηκα να φυγω και της το ειπα..μονο τοτε πηρε μπρος..σκατα πιπα και εκλεβε στις στασεις ..3 λεξεις ειπε μονο..1)πιπα? 2)οχι ...οταν της ειπα να φυγω 3) γεια ...στο τελος..και ειμαι κομπλε απο εμφανιση οχι σαν κατι αλλους που γυρνανε στα μπου..ακομα και στην χειροτερη μερα της να τανε δεν θα κανε ετσι...κριμα τα λεφτα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Καινούρια μιλφ στην πρωινή βάρδια του Έλλης 3!  :orchestra:

Βερόνικα το όνομά της,μελαχροινή ζουμερή με γλυκό πρόσωπο-στυλ και εμφάνιση αρκετά συμπαθητικής νοικοκυράς!  :rolleyes:

Βγήκε στο σαλόνι αμήχανη και "μαζεμένη",φορώντας από κάτω την φουστίτσα της και από πάνω μια πετσέτα μπάνιου μισοξετυλιγμένη αφήνοντας να φανεί λίγο το κορμί της! :tits2:
Ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός πρωκτικού.

Μαζί της η Βικτώρια,η πρώην Βίκα,η καστανόξανθη πολύ καλή μιλφ,γνωστή από πολλούς οίκους αλλά και μασατζήδικα-με πρωκτικό στο μενού της.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα μια δυο αναφορές από πληροφορίες που μου έστειλαν τα παιδιά από την επιτροπή αγώνα και πέρασα να τσεκαρω

Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφο έχει έρθει μια καινούργια κοπέλα νεαρή με ωραίο αδύνατο νεανικό σωματακι κατσανα μαλλιά αρκετά συμπαθητική από ότι μου είπαν είναι καλή στο δωμάτιο.Η τσατσά πολύ καλή σωστη κυρία με τα γυαλιά δικιά μας μου την παρουσίασε ως Ρωσσιδα το αστείο όμως ήταν καθώς έφευγα με μίλησε σε άλλη Γλώσσα η κοπέλα είναι Μολδαβή αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση αν σκεφτεί κανείς ότι εκεί είχε να έρθει νέα κοπέλα χρόνια τώρα.
Μαζί της δούλευε και μια Ρωξάνη ξανθιά Μιλφ μεσοκοπη εντελώς αδιαφορη.
Ιασωνος46 όροφος Σοφία μελαχρινή αδιάφορη
Και τέλος πήγα να δω την Λίνα στο Αχιλλέως48& Μαραθώνος Μιλφ με κοντόκουρεμενο κάστανο μαλλί μέτρια φάτσα αλλά τώρα που την παρατήρησα καλύτερα έχει ωραίο στεγνό fit γυμνασμενο σφιχτό σωματακι  που μου άρεσε αρχίζω να το σκέφτομαι

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
μπαινει μεσα ουτε γεια ουτε τιποτα ανοιγει καποτα..χαδια προκατ τιποτα. δεν με ειχε αγγιξει και παει να περασει καποτα σε πεσμενο..την σταματαω και κοιταζομασταν για κανα λεπτο αμιλητοι με μισος σχεδον..εκει σκεφτηκα να φυγω και της το ειπα..μονο τοτε πηρε μπρος..σκατα πιπα και εκλεβε στις στασεις ..3 λεξεις ειπε μονο..1)πιπα? 2)οχι ...οταν της ειπα να φυγω 3) γεια ...στο τελος..και ειμαι κομπλε απο εμφανιση οχι σαν κατι αλλους που γυρνανε στα μπου..ακομα και στην χειροτερη μερα της να τανε δεν θα κανε ετσι...κριμα τα λεφτα
Καλο παιχνιδι κανει εκει η νεαρη τσατσα πυ δουλευει τα πρωινα με τα γυαλακια και τα μαυρα μαλλια,την πηρε φιλος προσφατα.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.935
Πόντοι
9.596
Καλο παιχνιδι κανει εκει η νεαρη τσατσα πυ δουλευει τα πρωινα με τα γυαλακια και τα μαυρα μαλλια,την πηρε φιλος προσφατα.
...είσαι μαλάκας τύπε...
warnwarn.gif
 Σταμάτα.[/color[/URL]]

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.845
Πόντοι
2.846
:pipa1: :pipa1: Επιτέλους επέστρεψε η αγαπημένη μου Νατάσσα μετά από σχεδόν 2,5 μήνες  :knockinb: :knockinb: Την επισκέφτηκα σήμερα το μεσημέρι στο Κολωνού-53. Θα δουλεύει εκεί από τις 9 το πρωί, και την απογευματινή βάρδια θα είναι απέναντι στο Κολωνού-48. Εννοείται ότι το service της ήταν φοβερό όπως πάντα, ενώ τα λίγα κιλά που πήρε δεν την χάλασαν, ίσα-ίσα της έδωσαν επιπλέον πιασίματα  :kissass: :kissass:

Επισκέπτης
Τώρα αφου πέρασα χωματιανου και η αντριαννα είχε δύο αναμονή πήγα
πιπινου 118 δουλευουν Σουζη Καιτη πηρα τη καιτη
εν σχεση με τις πρωτες μέρες που είχε έρθει και την ειχα πάρει εκοψε πλέον τα γλωσοφιλα  σε ερωτηση μου μου είπε οτι ειχε προβλήματα στο στομα
Στα υπόλοιπα  δεχτικη σε γλύψιμο καθαρη τη μανουβραρεις όπως θες
πιπα με περασμα τα μπαλάκια καλή για την ηλικία της ευχάριστη στο δωμάτιο
[/q

αδερφε ειναι η παλια καιτη η καινουργια?
η καινουρια η πιτσιρικα

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.334
Πόντοι
446
Ρε παιδια , το Χριστινακι στο φωκαιας 27 στην υπογα ,εξακολουθει να δουλευει 17.00-00.00 ??

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Απόψε στη Διδύμου 22,στην δεύτερη βάρδια,δύο κοπέλες! :orchestra:

Όλγα!
Μελαχροινή κοντοπούτανη με μέτριο ψιλοσπασμένο πρόσωπο και με κορμί ελαφρώς ζουμερό αλλά όχι κακό ή απωθητικό. :rolleyes:
Γελαστή και παιχνιδιάρα στο σαλονάρισμά της!  :springsmile:
Με μικρό πέρασμα από Βέργας 3.

Λίνα!
Με κοντό και ανοικτό καστανό μαλλί και με συμπαθητικό μούτρο-σαφώς πιο τραβηκτικό σε σχέση με της Όλγας.Κορμί στεγνό,αρκετά αδύνατο. :boobies:
Ψιλοάχαρη και μονοκόμματη στην πασαρέλα επιδείξεων!  :-
Με μικρό πέρασμα από Αχιλλέως και Μαραθώνος.

Και για τις δύο ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom