n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
για σένα η απάντηση ....συνεχίζεις να δημιουργείς εντυπώσεις ....Για σένα είναι το παραπάνω n. smirni76
για σένα η απάντηση ....συνεχίζεις να δημιουργείς εντυπώσεις ....Για σένα είναι το παραπάνω n. smirni76
αφού γράφεις ψέματα και είσαι ίδια η παραπληροφορηση, έλα το βράδυ να μας δείξεις τη Γιάννα και την Κατερίνα, να δούμε ποιος λέει αλήθεια, ΨΕΥΤΗγια σένα η απάντηση ....συνεχίζεις να δημιουργείς εντυπώσεις ....
και γιατί να πει ψέματα ρε συ Δημητριε.εχει κάτι να κερδίσειαφού γράφεις ψέματα και είσαι ίδια η παραπληροφορηση, έλα το βράδυ να μας δείξεις τη Γιάννα και την Κατερίνα, να δούμε ποιος λέει αλήθεια, ΨΕΥΤΗ
γιατί είμαι ήδη και στα δύο, όποιος θέλει έρχεται, προκαλώ όποιον διαβάζει να έρθει στην Τρυφωνιου, να δούμε επιτέλους την αλήθεια, περιμένω, εδώ κάθομαι με την υπηρεσία, γελάει με αυτά που διαβάζεικαι γιατί να πει ψέματα ρε συ Δημητριε.εχει κάτι να κερδίσει
τύπε το παρατραβάς... άνοιξε τα ματάκια σου και να διαβάζεις , ξαναλέω πρίν δημιουργείς εντυπώσεις να διαβάζεις καλά ...δες πρώτα την ημερομηνία που έγραψα οτι η Γιάννα ήταν βραδινή ... μετά δές την ημερομηνία που εγώ ο ίδιος έγραψα ότι η Γιάννα έφυγε .Οσο για την Γιάννα που νας το παίζεις έξυπνος , έχει δουλέψει και πρωινά όπως φυσικά και νυχτερινά .γιατί λέει ψέματα και τι έχει να κερδίσει γνωρίζει εκείνος και σίγουρα όχι εγώ που μιλάω με αποδείξεις και όχι με σοτα
ότι πείς ...περιμένουμε τις ενημερώσεις σου όπως φυσικάΚαι οι δύο τους έχουν να δουλέψουν πάνω από ένα μήνα, μια χαρά κοιτάω τις ημερομηνίες,εσύ μην το παρατραβα
Μητσακο αγοράκι μου, αντε κάνε ενημέρωση και εσύ για να δουμε πιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα.Και οι δύο τους έχουν να δουλέψουν πάνω από ένα μήνα, μια χαρά κοιτάω τις ημερομηνίες,εσύ μην το παρατραβα
Εγώ απλά σου έκανα μια ερώτηση φίλτατε Δημητρίου, μπορείτε να την απαντήσετε;Quaresmako όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, κοζαρεις τώρα εσύ, πιτσιρίκο
Δεν ξέρω για την Κατερίνα αλλά η Γιάννα έχει φύγει πολύ νωρίτερα απ'την ημερομηνία που αναφέρθηκε οπότε έχεις δίκιο.Και οι δύο τους έχουν να δουλέψουν πάνω από ένα μήνα, μια χαρά κοιτάω τις ημερομηνίες,εσύ μην το παρατραβα
Την Πέμπτη το απόγευμα πήγα στη Βέργας 7 για να δω αυτή την Έλλη που έγραψες αλλά ήταν μια ξανθιά Αλεξάνδρα που δεν μου άρεσε καθόλουτώρα live
Καλημέρα συμφωνώ απόλυτα.Παλι τα ιδια; Παλι επιθεσεις στους "ανταγωνιστες" ενημερωτες;
Απο εμενα ενα μπραβο στον ν.σμυρνη για τις ενημερωσεις του.
Ποια 10 € μύστη γιατί δεν λες ότι ξετσουτσουνησαν και εκεί και ζητάνε 15€ στα λίγο ανθρώπινα λέμε τώρα δελα;; > κι εγώ αν δεν μιλάμε για κάτι εξαιρετικό και γνωστό τεμάχιο δεν ξαναπάω για κασκαντεριλικια
το μεταξουργειο εχει καταντησει μια αηδια και μιση πλεον
πρεζονια σε καθε γωνια
αστεγοι να σου ζητανε λεφτα μαλλον πρεζονια
αλβανους εγκληματικες φυσιογνομιες, σωματεμπορες στα καφενεια
αστεγους ελληνες με ξενους ναρκωμανεις να τσακωνονται για το ποιος θα πιασει το παγκακι να κοιμηθει την νυχτα
και φυσικα της ομαδες ρομα που εχουν μαζευτει και πουλανε γυαλια,αρωματα κλπ
ολα αυτα κανουν την τσαρκα στο μεταξουργειο μη ευχαριστη πλεον
Η οαση της περιοχης το bread factory απεναντι και μερικα καλτ ξενοδοχεια και θεατρα
τερμα το μεταξουργειο απο εμενα..
Βαλτε 10 ευρω περισσοτερα να κανετε σεξ σαν ανθρωποι ,δεν θα σας σωσουν εαν κρατησετε 10 ευρω η τα χαλασατε..
;)
με στεναχωρει διοτι δεν θυμιζει σε καμια περιπτωση το παλιο καλο μεταξουργειο..
Φίλε ημεδαπός Το θέμα είναι πως σου λένε το "πάλι εσύ".!Αν στο λένε χαμογελαστα τότε είσαι μια χαρά.Αν όμως στο λένε στραβομουτσουνιαζοντας και ξινιζουν τα μούτρα τους .τότε ..θέλουν γναθοχειρόυρχο.Ότι γράφει ο smirni είναι εγκυηση, συμβόλαιο δεν είναι χτεσινος και του χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτών αλλά κ σε όσους ενημερώνουν π.Χ. Guaresma Professor..
Αναρωτιέμαι κάποιες φορές πως δεν τους την λένε οι τσατσάδες.. Εγώ πάω μια στο τόσο κ λένε πάλι εσύ.. του τύπου βλεπεις-ξέρεις τη κοπέλα καλητερα από εμένα..
Η υπομονή μου έχει όρια θα τους σκάσω μπουνιά στα τσαουλια θα πάει στο πρώτο εφημερεύον γναθοχειρουργεικο..
το λένε στραβωμενα ξέρω να κόβω ανθρώπους εχω γνωρίσει ανθρώπους χαρακτήρες..αν ειναι χαμογελαστά δεν τίθεται θέμα..Φίλε ημεδαπός Το θέμα είναι πως σου λένε το "πάλι εσύ".!Αν στο λένε χαμογελαστα τότε είσαι μια χαρά.Αν όμως στο λένε στραβομουτσουνιαζοντας και ξινιζουν τα μούτρα τους .τότε ..θέλουν γναθοχειρόυρχο.
Ότι γράφει ο smirni είναι εγκυηση, συμβόλαιο δεν είναι χτεσινος και του χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτών αλλά κ σε όσους ενημερώνουν π.Χ. Guaresma Professor..
Αναρωτιέμαι κάποιες φορές πως δεν τους την λένε οι τσατσάδες.. Εγώ πάω μια στο τόσο κ λένε πάλι εσύ.. του τύπου βλεπεις-ξέρεις τη κοπέλα καλητερα από εμένα..
Η υπομονή μου έχει όρια θα τους σκάσω μπουνιά στα τσαουλια θα πάει στο πρώτο εφημερεύον γναθοχειρουργεικο..