Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 387 άτομα (29 μέλη και 358 επισκέπτες)

Dimitriosch13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Like
16
Πόντοι
0
για σένα η απάντηση ....συνεχίζεις να δημιουργείς εντυπώσεις ....
αφού γράφεις ψέματα και είσαι ίδια η παραπληροφορηση, έλα το βράδυ να μας δείξεις τη Γιάννα και την Κατερίνα, να δούμε ποιος λέει αλήθεια, ΨΕΥΤΗ

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
αφού γράφεις ψέματα και είσαι ίδια η παραπληροφορηση, έλα το βράδυ να μας δείξεις τη Γιάννα και την Κατερίνα, να δούμε ποιος λέει αλήθεια, ΨΕΥΤΗ
και γιατί να πει ψέματα ρε συ Δημητριε.εχει κάτι να κερδίσει

Dimitriosch13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Like
16
Πόντοι
0
και γιατί να πει ψέματα ρε συ Δημητριε.εχει κάτι να κερδίσει
γιατί είμαι ήδη και στα δύο, όποιος θέλει έρχεται, προκαλώ όποιον διαβάζει να έρθει στην Τρυφωνιου, να δούμε επιτέλους την αλήθεια, περιμένω, εδώ κάθομαι με την υπηρεσία, γελάει με αυτά που διαβάζει

Dimitriosch13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Like
16
Πόντοι
0
γιατί λέει ψέματα και τι έχει να κερδίσει γνωρίζει εκείνος και σίγουρα όχι εγώ που μιλάω με αποδείξεις και όχι με σοτα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
γιατί λέει ψέματα και τι έχει να κερδίσει γνωρίζει εκείνος και σίγουρα όχι εγώ που μιλάω με αποδείξεις και όχι με σοτα
τύπε το παρατραβάς... άνοιξε τα ματάκια  σου και να διαβάζεις , ξαναλέω πρίν δημιουργείς εντυπώσεις να διαβάζεις καλά ...δες πρώτα την ημερομηνία που έγραψα οτι η Γιάννα ήταν βραδινή ... μετά δές την ημερομηνία που εγώ ο ίδιος έγραψα ότι η Γιάννα έφυγε .Οσο για την Γιάννα που νας το παίζεις έξυπνος , έχει δουλέψει και πρωινά όπως φυσικά και νυχτερινά .
Μετά για την Κατερίνα τι αποδείξεις έχεις??? δηλαδή αν πάς σήμερα και δεν είναι εκεί γιατί τα Σαββατα συνήθως δεν δουλεύει σημαίνει ότι χθές που την είδα έγραψα ψέμματα ...μάλιστα φοβερή λογική .
Αν γράφω ψέμματα μην με διαβάζεις , μην υπολογίζεις τις ενημερώσεις μου και κάνε μου αναφορά
καλά να περνάς   

Dimitriosch13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Like
16
Πόντοι
0
Και οι δύο τους έχουν να δουλέψουν πάνω από ένα μήνα, μια χαρά κοιτάω τις ημερομηνίες,εσύ μην το παρατραβα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Και οι δύο τους έχουν να δουλέψουν πάνω από ένα μήνα, μια χαρά κοιτάω τις ημερομηνίες,εσύ μην το παρατραβα
ότι πείς ...περιμένουμε τις ενημερώσεις σου όπως φυσικά
να εντοπίζεις λάθη και σε ενημερώσεις άλλων
στειλε το τηλέφωνο σου να πάμε μάζι στην Κατερίνα να δούμε για το πρόγραμμα της
για την Γιάννα επιμένεις και σου λέω πάλι , πάρε ένα ημερολόγιο και δεν τις ημερομηνίες

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Μητσακο αγοράκι μου, αντε κάνε ενημέρωση και εσύ για να δουμε πιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα.

Να σου πω ρε συ, ο προφεσσορας λέει για μια στην φυλής 59 όροφο με ωραία βυζιά.
Ξέρεις ποια είναι και αν είναι καλή μέσα;

Dimitriosch13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Like
16
Πόντοι
0
Quaresmako όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, κοζαρεις τώρα εσύ, πιτσιρίκο

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436

Mollers

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
214
Πόντοι
280
Δεν ξέρω για την Κατερίνα αλλά η Γιάννα έχει φύγει πολύ νωρίτερα απ'την ημερομηνία που αναφέρθηκε  οπότε έχεις δίκιο.
Την Πέμπτη το απόγευμα πήγα στη Βέργας 7 για να δω αυτή την Έλλη που έγραψες αλλά ήταν μια ξανθιά Αλεξάνδρα που δεν μου άρεσε καθόλου

Επισκέπτης
Παλι τα ιδια; Παλι επιθεσεις στους "ανταγωνιστες" ενημερωτες;

Απο εμενα ενα μπραβο στον ν.σμυρνη για τις ενημερωσεις του.

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Ποια 10 € μύστη γιατί δεν λες ότι ξετσουτσουνησαν και εκεί και ζητάνε 15€ στα λίγο ανθρώπινα λέμε τώρα δελα;; >:( κι εγώ αν δεν μιλάμε για κάτι εξαιρετικό και γνωστό τεμάχιο δεν ξαναπάω για κασκαντεριλικια

Τα 15€ δεν δικαιολογουνται με τιποτε στο τρισαθλιο κ ελεεινο μεταξι.. Το δικαιωμα ομως για να τα παρει η καθε πουτανα το δινουνε ΚΑΠΟΙΟΙ απο εμας!! Κ εφοσον τα σκανε γιατι να μη τα εκμεταλευτει το υπερτιμιμενο μουνι τους;;; Οοεεεοο;

poutsoskabilos2018

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
92
Πόντοι
1
το μεταξουργειο εχει καταντησει μια αηδια και μιση πλεον

πρεζονια σε καθε γωνια

αστεγοι να σου ζητανε λεφτα μαλλον πρεζονια

αλβανους εγκληματικες φυσιογνομιες, σωματεμπορες στα καφενεια

αστεγους ελληνες με ξενους ναρκωμανεις να τσακωνονται για το ποιος θα πιασει το παγκακι να κοιμηθει την νυχτα

και φυσικα της ομαδες ρομα που εχουν μαζευτει και πουλανε γυαλια,αρωματα κλπ

ολα αυτα κανουν την τσαρκα στο μεταξουργειο μη ευχαριστη πλεον

Η οαση της περιοχης το bread factory απεναντι και μερικα καλτ ξενοδοχεια και θεατρα

τερμα το μεταξουργειο απο εμενα.. 

Βαλτε 10 ευρω περισσοτερα να κανετε σεξ σαν ανθρωποι ,δεν θα σας σωσουν εαν κρατησετε 10 ευρω η τα χαλασατε..

;)

με στεναχωρει διοτι δεν θυμιζει σε καμια περιπτωση το παλιο καλο μεταξουργειο..

Μην βάζεις ως άλλοθι την δικαιολογημένη τεταμένη κατάσταση που επικρατεί παντού πλέον στο κέντρο κι όχι μόνο στο Μεταξουργείο για να γαμάει ο κόσμος στο 20αρι ή στο 50αρι … γιατί γίνεσαι κατευθυνόμενος μαγαζιακά !!!
Ο κόσμος να γαμάει όπου τον συμφέρει οικονομικά και ας ξεχάσει τις Ιθάκοιες τσάρκες και την απόλαυση αυτών ώς άλλοι ρομαντικοί Οδυσσέες!!!

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Ότι γράφει ο smirni είναι εγκυηση, συμβόλαιο δεν είναι χτεσινος και του χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτών αλλά κ σε όσους ενημερώνουν π.Χ. Guaresma Professor..
Αναρωτιέμαι κάποιες φορές πως δεν τους την λένε οι τσατσάδες.. Εγώ πάω μια στο τόσο κ λένε πάλι εσύ.. του τύπου βλεπεις-ξέρεις τη κοπέλα καλητερα από εμένα..
Η υπομονή μου έχει όρια θα τους σκάσω μπουνιά στα τσαουλια θα πάει στο πρώτο εφημερεύον γναθοχειρουργεικο..

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Ότι γράφει ο smirni είναι εγκυηση, συμβόλαιο δεν είναι χτεσινος και του χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτών αλλά κ σε όσους ενημερώνουν π.Χ. Guaresma Professor..
Αναρωτιέμαι κάποιες φορές πως δεν τους την λένε οι τσατσάδες.. Εγώ πάω μια στο τόσο κ λένε πάλι εσύ.. του τύπου βλεπεις-ξέρεις τη κοπέλα καλητερα από εμένα..
Η υπομονή μου έχει όρια θα τους σκάσω μπουνιά στα τσαουλια θα πάει στο πρώτο εφημερεύον γναθοχειρουργεικο..
Φίλε ημεδαπός Το θέμα είναι πως σου λένε το "πάλι εσύ".!Αν στο λένε χαμογελαστα τότε είσαι μια χαρά.Αν όμως στο λένε στραβομουτσουνιαζοντας και ξινιζουν τα μούτρα τους .τότε ..θέλουν γναθοχειρόυρχο. :huh:

• Like
Αντιδράσεις: nec

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Φίλε ημεδαπός Το θέμα είναι πως σου λένε το "πάλι εσύ".!Αν στο λένε χαμογελαστα τότε είσαι μια χαρά.Αν όμως στο λένε στραβομουτσουνιαζοντας και ξινιζουν τα μούτρα τους .τότε ..θέλουν γναθοχειρόυρχο. :huh:
το λένε στραβωμενα ξέρω να κόβω ανθρώπους εχω γνωρίσει ανθρώπους χαρακτήρες..αν ειναι χαμογελαστά δεν τίθεται θέμα..
μου αρέσουν τα αστεία.

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
868
Πόντοι
81

Εγώ αυτό το έπαθα σε μπουρδέλο που είχα να πατήσω κάτι μήνες (σχεδόν χρόνο). Βγήκε έξω ωρυόμενη η πουτάνα οτι πάω από εκεί κάθε μέρα, την βλέπω και δεν περνάω. Μάταια προσπαθούσε η τσατσά να της εξηγήσει οτι κάνει λάθος και με μπερδεύει με άλλον, τον χαβά της αυτή. Το έριξα στην παλαβή και έφυγα, όχι απλά μπουνιά, δεξί κροσέ αριστερό ντιρέκτ και γκολ ήθελε η τύπισσα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom