Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 380 άτομα (28 μέλη και 352 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
και σε εμενα το εχουν κανει αυτο , σε μπουρδελο που εχω να παω 6μηνες μου λεει παλι εδω ; της λεω με ξερεις με αγριεμενο υφος ... μου λεει καθε μερα εδω εισαι , της την ειπα αγρια μετα μεχρι που μου ζητησε συγνωμη και οταν πηγε να φωναξει την κοπελα της λεω τωρα δες τη μονη σου εγω φευγω

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Καλησπερα,η Ροδικα παιζει σημερα στο Φυλης 84?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Μην βάζεις ως άλλοθι την δικαιολογημένη τεταμένη κατάσταση που επικρατεί παντού πλέον στο κέντρο κι όχι μόνο στο Μεταξουργείο για να γαμάει ο κόσμος στο 20αρι ή στο 50αρι … γιατί γίνεσαι κατευθυνόμενος μαγαζιακά !!!
Ο κόσμος να γαμάει όπου τον συμφέρει οικονομικά και ας ξεχάσει τις Ιθάκοιες τσάρκες και την απόλαυση αυτών ώς άλλοι ρομαντικοί Οδυσσέες!!!

δεν ειναι να πηγαινεις στο μεταξουργειο εκτος οτι ειναι σιχαμα και βρωμα το πιο πιθανο ειναι να σε κλεψουν ή να σου σπασουν το αμαξι
μακρυα απο εκει

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα στους συνοδοιπόρους φίλους εξωθεσμικους αγνούς αυθεντικούς συναγωνιστές.
Λοιπόν θέλω να εκφράσω την αγανάκτηση απέχθεια απογοήτευση για αυτό που μου συνέβη πριν λίγη ώρα στο Διδυμου16 όπου πέρασα με την Μιλφ Αλινα εύσωμη σχετικά καλή στο δωμάτιο είναι Κυριακή απόγευμα είμαι ο μοναδικός πελάτης στο σαλόνι δεν είναι κανείς και η τσατσά χτυπάει πόρτα στο 6λεπτο!!! Ακριβώς αν είναι δυνατόν αυτό παραπαει εν τω μεταξύ έχω πάει ξανά και ξανά είμαι πελάτης δεν απαιτώ προνομιακή εξυπηρέτηση απαιτώ ομως στοιχειώδη σεβασμο  όπως θα απαιτούσε καθένας που δίνει 20€ο καί τουλάχιστον ο χρόνος παραμονής στο δωμάτιο επιβάλλεται να είναι τουλάχιστον 10λεπτα.
Δεν είπα τίποτα σηκώθηκα και έφυγα αλλά αυτο ήταν για μένα Διδυμου 16 τέλος τέτοιες πρακτικές δεν γίνονται αποδεκτές μαύρο κατάμαυρο αντε να χαθουνε

jimadams71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Κριτικές
18
Like
872
Πόντοι
311
Πέρασα το μεσημέρι απο Λιοσίων 73β σαλόνι Οριανα Σεμπαστιανα λατινες και οι δύο και μια στο δωμάτιο μαλον η Κλεοπάτρα
η τσατσά ανακοίνωσε ελευθερο στοματικο 69 ισπανικό και για τις ΤΡΕΙΣ
Πήρα τη Σεμπαστιανα ειχε σιδερακια στα δόντια και μου είπε ΔΕΝ κάνει ελευθερο και αν δεν θελω να φυγει... φάουλ η τσατσα
Τελικα τη κράτησα για μια δοκιμή αλλά δεν λέει
1.70 περιπου καλο σωμα τσιμπουκοχειλα,κωλό αρκετά χαλαρο για την ηλικία της 20 δήλωσε η τσατσα
Φιλια οχι. τη φιλαγα στο λαιμο και γαργαλιοταν,  πιπα μετρια, μπαλακια περασμα δευτερολεπτων ,στησηματα οχι, εσπρωχνα πισοκολητο και έφευγε μπροστα
Το μονο που μου εμεινε είναι η καλη αισθηση του σφιχτου μουνιου της οταν την ειχα απο πάνω

μακεδόνας

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
1
την βοηθεια σας λιγο

εχοντας δοκιμασει διαφορα προγραμματα τα εχω βαρεθει ολα και εχω ριξει αγκυρα στο ελευθερο στοματικο

ξερετε 30-40 ηλικιακα να δεχονται τελειωτικο στο στομα εαν εισαι καθαρος? γιατι κατω απο 30 , 25 δεν υπαρχει περιπτωση

οσες ξερω ειναι 50+ και μερικες ισως και 55+ πραγμα που με ξενερωνει γιατι εαν δεν δω εμφανιση δεν καυλωνω

Ειχα την μαρκελλα απο φιλλιπιδου, την εκανε εδω και καιρο

ανιτα απο λεωνιδου δεν υπαρχει περιπτωση γιατι εχουμε τσακωθει παλια επειδη και καλα καθομαι στο δωματιο περισσοτερο

οποτε?

καλες ειναι στο λιοσιων στουντιο, της βαρεθηκα ομως

το θηλαζουν 30-40 δευτερα, σταματανε,το ξαναπερνουν 20-30 δευτερα σταματανε ξανα

Στοματικο χωρις να τα δεχεσαι εστω στο προσωπο, δεν ειναι στοματικο

ευχαριστω και ευπροσδεκτη καθε πληροφορια  ;) :)

Ωραια , μερικες που το κρατανε ωρα στο στομα πως μπορουν δηλαδη? αρα θελει τεχνικη να αναπνεειες ταυτοχρονα ,γιατι μια φορα μια στην λιοσιων πηγε να πνιγει

The Good the Bad the Ugly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Λίγο νωρίτερα...

Φυλής 56:
Άννα-Ιλόνα.
Ξανθιά,λευκόσαρκη,ωραίο θηλυκό με καλό κορμί όχι εντελώς στεγνό.
Γυμνόστηθη και με ασπρόμαυρο μικροσκοπικό εσώρουχο.

Φυλής 54 ισόγειο:
Αλεξάνδρα.
Η γνωστή μελαχροινή πιτσιρίκα.
Μικροσκοπική και αρκετά αδύνατη με μικρό στήθος και ολοστρόγγυλο κωλί.
Βγήκε με ένα μαύρο ξώβυζο πουκαμισάκι και με μαύρο δαντελωτό εσώρουχο.

Φυλής 54 όροφος:
Τατιάνα.
Καστανή κοπέλα,με συμπαθητικό πρόσωπο.Κορμί με λίγα πιασίματα και με ωραίο ζουμερό κώλο.

Φυλής 66α:
Σοφία.
Σχεδόν ξανθιά η γνωστή πιτσιρίκα.
Με όμορφο κοριτσίστικο πρόσωπο που "έδειχνε" περισσότερο με τα μαλλιά της μαζεμένα επάνω.
Καλό σωματάκι με στητό στήθος και ωραίο κώλο,όχι στεγνό.

Κλειστά τα Φυλής 66δ,Φυλής 74,Φυλής 72.

Φυλής 61:
Αντωνιέλα.
Μελαχρινή πιτσιρίκα.
Λευκόσαρκη με συμπαθητικό πρόσωπο.
Καλό κορμί με πολύ λίγα αρμονικά πιασίματα.
Ανακοινώθηκε  ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 65 όροφος:
Χριστίνα.
Η γνωστή μελαχροινή κοντοπούτανη πιτσιρίκα.
Σκουρόδερμη και με ωραίο σωματάκι-στητό βυζί και μπάνικο κωλί.
Ξώβυζο στο σαλόνι και ε ροζ φωσφοριζέ στρινγκ.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65 ισόγειο:
Μπέλλα.
Μελαχροινή κοπέλα,ζουμερή.
Συμπαθητική κωλάρα.
Σαλονάρισμα με το στήθος έξω,κάνει τα σκέρτσα της Σόνιας.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84 ισόγειο:
Σόνια.
Η γνωστή μελαχροινή αλογοπιτσιρίκα.
Ωραία και κορμάρα βγήκε από δωμάτιο κλασσικά γυμνόστηθη και από κάτω με τιγρέ στριγκοειδές εσώρουχο.
Ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα.

Κλειστά τα Φυλής 84 άνω,86 ισόγειο και όροφος.

Φυλής 67:
Ελένη.
Η γνωστή ξανθιά μιλφ.
Προκλητική φάτσα και αδύνατη,πολύ καλό σώμα για την ηλικία της-με σιλικονάτο στήθος.

Φυλής 69 ισόγειο:
Τζέσυ.
Ξανθιά πιτσιρίκα με κοντό κατσαρό μαλλί.
Συμπαθητική τρελλόφατσα,σχετικά κοντή με καλό στυλιαροκορμί.
Καλοσχηματισμένος κώλος τον οποίο και δίνει.

Κλειστό το Φυλής 69 όροφος.

Φυλής 71 όροφος:
Στέλλα.
Η γνωστή ξανθιά ασπρουλιάρα μιλφ.
Με μέτριο πρόσωπο αλλά όχι με κακό σώμα-έχει στρογγυλέψει στον κώλο.
Με τα κλασσικά μαύρα εσώρουχά της αλλά δίχως τα γυαλάκια της.
Με πρωκτικό.

Φυλής 71 ισόγειο:
Ντιάνα.
Από τις πιο όμορφες της βραδιάς!
Μελαχροινή πιτσιρίκα με ωραίο πρόσωπο και με καλοσχηματισμένο κορμί.
Ψιλοτουπέ στο σαλόνι-φορούσε θηλυκά μαύρα εσώρουχα.
Αντζελίνα.
Μελαχροινή συμπαθητική κοντοπούτανη με αρκετά αδύνατο σώμα.
Ολόγυμνη στην πασαρέλα-και πιο επιθετική στους υποψήφιους πελάτες.
Με πρωκτικό και οι δυο κοπέλες.

Πιπίνου 65:
Ρεβέκα.
Μελαχροινή σκουρόδερμη κοπέλα που συστήθηκε σαν Ισπανίδα.
Γλυκό πρόσωπο,σχετικά κοντή,ζουμερή αλλά όχι ατσούμπαλη-μέσα σε ένα μαύρο ολόσωμο δικτυωτό.
Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 134 υπόγειο:
Μόνικα.
Μελαχροινή νταρντανοπούλα με γλυκό πρόσωπο.
Η γνωστή από Παιωνίου 47,Βέργας 2 και Φωκαίας 9.
Ολόγυμνη στο σαλόνι σαλιάριζε μ'έναν παππούλη που ζητούσε fb,τηλέφωνα κλπ.
Με πρωκτικό.

Φυλής 134 ισόγειο:
Γκαμπριέλλα.
Η γνωστή μελαχροινή νταρντανοβυζαρού.
Σκουρόδερμη με θηλυκή ξεπετόφατσα-καλή κωλάρα.
Νίκη.
Καστανή κοπέλα,γλυκό πρόσωπο και σώμα με πιασιματάκια-με παραπανίσια κιλά σε σχέση με παλιότερα.
Η γνωστή από Φυλής 61.
Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα και για τις δυο.

Κλειστό το Φυλής 134 όροφος όπως και το 136 όροφος.

Φυλής 109 ισόγειο:
Τάνια.
Ξανθιά ασπρουλιάρα πιτσιρίκα.
Όμορφο πρόσωπο και καλό σωματάκι,σχετικά αδύνατο,με ωραίο κωλί.
Και με λευκά εσώρουχα.
Νέλλη.
Μελαχροινή μικρούλα με κοριτσίστικο προσωπάκι.
Μικροσκοπική και αδύνατη.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και 69 και για τις δυο.

Φυλής 109 όροφος:
Λίλη.
Ξανθιά ασπρουλιάρα κοπέλα με απλά συμπαθητική φατσα.
Ελαφρώς ζουμερή-αρκετά αδυνατισμένη όμως.
Ξώβυζη στο σαλόνι και με κόκκινο εσώρουχο.
Εδώ εφαρμόστηκε συνδυασμός των δύο γνωστών μεθόδων για έξοδο από δωμάτιο:
Πρώτα δυνάμωσε η μουσική και μετά έπεσε και ξεφωνητό!
Με πρωκτικό.

Φυλής 81:
Τάνια.
Ξανθιά λευκόσαρκη μιλφ.
Με συμπαθητικό ελαφρώς σπασμένο μιλφοπρόσωπο.
Σχετικά κοντή και με ψιλοαδύνατο σώμα-και με ωραίο λευκό δικτυωτό κορμάκι.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα και 69.

Στη Φωκαίας...

Φωκαίας 25 ισόγειο:
Μέγκυ.
Ξανθιά κοντή μιλφ.Λευκόσαρκη με άγρια ψιλοκαυλόφατσα.
Όχι κακή στο κορμί,σχετικά αδύνατη με τοπικά πιασίματα.
Με κόκκινα εσώρουχα ως ενδυμασία και με πρωκτικό ως πρόγραμμα.

Φωκαίας 25 όροφος:
Άννυ.
Η γνωστή καστανή κοπέλα με το άγριο πρόσωπο.
Καλό σώμα πάντως,αδύνατο και με σιλικόνη στο στήθος.
Με θηλυκά δαντελωτά εσώρουχα σε σκούρα απόχρωση του κόκκινου!
Εάν δεν λαθεύω ανακοινώθηκε πρωκτικό.

Φυλής 19:
Τζούλια.
Η ξανθιά ασπρουλιάρα και ζουμερή μιλφ-η γνωστή από Φυλής 69.
Συμπαθητική έχει γεμίσει αρκετά στον κώλο δίχως να'χει ατσουμπαλέψει.
Με πρωκτικό.
Ύστερα από λίγο,το μαγαζί έκλεισε.

Φωκαίας 17 όροφος:
Τζένη.
Ο ψηλός μελαχροινός τσολιάς!
Ωραία πιτσιρίκα!
Με ελεύθερο στοματικό ξανά στο μενού της-μαζί και 69.

Φωκαίας 17 ισόγειο:
Πόλα.
Καστανή πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο.
Κορμί με λίγα πιασίματα με ζουμερό κώλο που απόψε τον είχε (σχεδόν) όλο έξω από το μικροσκοπικό μαύρο εσώρουχό της.
Μικαέλα.
Η γνωστή μελαχροινή Μολδαβή.
Θηλυκό πρόσωπο και τατουαζάτο κορμί με ωραία πιασίματα.
Με τα κλασσικά της πορνοσταρικά μαύρα ζαρτιεροειδή εσώρουχα.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο σώμα και για τις δύο.

Κλειστά τα Φωκαίας 9.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
την βοηθεια σας λιγο

εχοντας δοκιμασει διαφορα προγραμματα τα εχω βαρεθει ολα και εχω ριξει αγκυρα στο ελευθερο στοματικο

ξερετε 30-40 ηλικιακα να δεχονται τελειωτικο στο στομα εαν εισαι καθαρος? γιατι κατω απο 30 , 25 δεν υπαρχει περιπτωση

οσες ξερω ειναι 50+ και μερικες ισως και 55+ πραγμα που με ξενερωνει γιατι εαν δεν δω εμφανιση δεν καυλωνω

Ειχα την μαρκελλα απο φιλλιπιδου, την εκανε εδω και καιρο

ανιτα απο λεωνιδου δεν υπαρχει περιπτωση γιατι εχουμε τσακωθει παλια επειδη και καλα καθομαι στο δωματιο περισσοτερο

οποτε?

καλες ειναι στο λιοσιων στουντιο, της βαρεθηκα ομως

το θηλαζουν 30-40 δευτερα, σταματανε,το ξαναπερνουν 20-30 δευτερα σταματανε ξανα

Στοματικο χωρις να τα δεχεσαι εστω στο προσωπο, δεν ειναι στοματικο

ευχαριστω και ευπροσδεκτη καθε πληροφορια  ;) :)

Ωραια , μερικες που το κρατανε ωρα στο στομα πως μπορουν δηλαδη? αρα θελει τεχνικη να αναπνεειες ταυτοχρονα ,γιατι μια φορα μια στην λιοσιων πηγε να πνιγει
Άννα Ιωαννίνων 3 ισόγειο
Βίκυ από Βεργας 3 όροφο (μου έχουν πει)

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
τώρα live

Κολωνού 11α όροφος Ανίτα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ καρδιά στο στομάχι και στο χέρι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο κλειστό.

Κολωνού 11β Βίκα καστανή χοντρή 2αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 αριστερά Άννα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 δεξιά Μαρία ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα κανονικό σώμα σιλικονατο 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 23 κλειστό.

Κολωνού 23α κλειστό.

Κολωνού 27β Φωτεινή ξανθιά λεπτή μιλφογκιλφ με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 27γ κλειστό.

Κολωνού 27α Ναόμι  μαυρουλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30α Κατερίνα η μελαχρινή μιλφαρα με το μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ με κοντό μαλλί, νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ στο μπράτσο, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β δεύτερος Ρωξανη ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα ωραίο κωλο 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 32β κλειστό.

Κολωνού 32γ κλειστό.

Κολωνού 32α Γκαμπριέλα ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι γυαλάκια,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος δεξιά Αντριανα  ξανθιά νταρντανα γκιλφ με σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Κορινα ξανθιά κοπέλα με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 45 δεξια κλειστό.

Κολωνού 47 ισόγειο Μαρία μιλφ χοντρή με καστανοκοκκινα μαλλιά 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 47 όροφος Φωτεινή  ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι και Λιζα καστανή ψηλή μιλφ με 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 48 Μαρία καινούργια κοπέλα, καστανή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου ανακοινώθηκε.

Κολωνού 53 Ναταλι η Ρωσίδα από την Γερμανία πρώην μοντέλο... Ξανθιά ψηλή μιλφογκιλφ, ψιλοκανονικο σώμα λεπτά πόδια  2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

στο κολωνου 53 βγηκε μια ρωσιδα λεει απο γερμανια...
σαν μπετατζης ηταν.....
δεν αναπληρωθηκαν σωστα ζανα και αννα....χαχαχα

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
ΤΙ μπετατζης ρε φιλε??μια χαρα ειναι καβλιαρικο γκλιλφ η ρωσιδα απο γερμανια δεν αξιζει βεβαια κριτικης οχι κατι το ιδιαιτερο και μονοτονη πιπα αλλα εγω ειχα πιει πολλυ και αναγκαστικα να μπω γιατι δεν υπηρχαν τα στανταρακια που εχω μεταξουργειο..αλλα η ρωσιδα απο γερμανια ειναι επιλογη για σκληρους και μερακληδες αντεχει σφηροκοπημα ειναι συνεργασιμη αλλα ουτε αγγλικα ουτε ελληνικα
κακ ντιλα κρασαβιτσα κτλπ κτλπ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.733
Πόντοι
41.129
ΤΙ μπετατζης ρε φιλε??μια χαρα ειναι καβλιαρικο γκλιλφ η ρωσιδα απο γερμανια δεν αξιζει βεβαια κριτικης οχι κατι το ιδιαιτερο και μονοτονη πιπα αλλα εγω ειχα πιει πολλυ και αναγκαστικα να μπω γιατι δεν υπηρχαν τα στανταρακια που εχω μεταξουργειο..αλλα η ρωσιδα απο γερμανια ειναι επιλογη για σκληρους και μερακληδες αντεχει σφηροκοπημα ειναι συνεργασιμη αλλα ουτε αγγλικα ουτε ελληνικα

τυπε ζανα και αννα τελειωσαν απο τον οικο συμφωνα με πληροφοριες...

πολυ καλη σε εμφανιση με 10ε ειναι η αννιτα στο κολ 11 οροφος μεταμεσονυκτια βαρδια...

ψηλη-μαυρομαλλα-στυλιαρι

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26

και εγω μερακλης ειμαι αλλα μεχρι φωτεινη κολωνου 27
στο μεγ.αλεξανδρου 22 ειδα μια ειρηνη καυλιαρα
με κοκκινα εσωρουχα απλα ειχε κοσμο κ εφυγα.
αξιζει μια δοκιμη εκει πιστευω.
αλλα τα γαμησια της φωτεινης και της τζουλιας
με το σκορπιο δεν υπαρχουν....

jim back door

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2018
Like
40
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους συναθλητές. Καιρό τώρα παραμένω πιστός σε 3 κορασίδες. Βερόνικα, Άννυ και Χριστίνα. Και οι 3 έχουν ένα κοινό... Back door!!! Εχτές αποφάσισα ότι θα γίνω μονογαμικός και θα επισκέπτομαι αποκλειστικά την Άννυ. Η Βερόνικα έχει ρίξει την ποιότητα των υπηρεσιών και τελευταία δεν τον δίνει κιόλας... Η Χριστίνα καλή αλλά... με χαλάνε τα βιζιά της και την προτιμούσα ξανθιά. Έχω δοκιμάσει τις υπηρεσίες και αλλού με μεγάλες απογοητεύσεις... Νομίζω ότι η Άννυ (καλύτερο και το καινούριο οίκημα) είναι η μόνη σταθερή αξία._

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Πέρασα το μεσημέρι απο Λιοσίων 73β σαλόνι Οριανα Σεμπαστιανα λατινες και οι δύο και μια στο δωμάτιο μαλον η Κλεοπάτρα
η τσατσά ανακοίνωσε ελευθερο στοματικο 69 ισπανικό και για τις ΤΡΕΙΣ
Πήρα τη Σεμπαστιανα ειχε σιδερακια στα δόντια και μου είπε ΔΕΝ κάνει ελευθερο και αν δεν θελω να φυγει... φάουλ η τσατσα
Τελικα τη κράτησα για μια δοκιμή αλλά δεν λέει
1.70 περιπου καλο σωμα τσιμπουκοχειλα,κωλό αρκετά χαλαρο για την ηλικία της 20 δήλωσε η τσατσα
Φιλια οχι. τη φιλαγα στο λαιμο και γαργαλιοταν,  πιπα μετρια, μπαλακια περασμα δευτερολεπτων ,στησηματα οχι, εσπρωχνα πισοκολητο και έφευγε μπροστα
Το μονο που μου εμεινε είναι η καλη αισθηση του σφιχτου μουνιου της οταν την ειχα απο πάνω
Εσκεμμένα ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό από τις υπηρεσίες στο συγκεκριμένο οίκο Λιοσίων 73Α και 73Β χωρίς να ισχύει....μαύρο από μένα  >:(

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Κυριακή απόγευμα πήγα φυλής 84α και πήρα
την μουναροπιπίνα Σόνια.
Είναι μουνάρα, τελεία και παύλα
Σόνια είσαι κάβλα !  :rockon:
Σαν τη Σελήνη έχει τα φεγγάρια της,
αλλά την πέτυχα σε σχεδόν πανσέληνο !  :rockon: :rockon:
( σε 1 ημέρα θα έχουμε full moon, φουλ μουνάρα)

έχει κάποια ομοιότητα με την κάτω
αλλά η Σόνια είναι πιο ωραία
depositphotos_88730388-stock-photo-singer-actress-cher.jpg

Επισκέπτης
Καλησπέρα στους συνοδοιπόρους φίλους εξωθεσμικους αγνούς αυθεντικούς συναγωνιστές.
Λοιπόν θέλω να εκφράσω την αγανάκτηση απέχθεια απογοήτευση για αυτό που μου συνέβη πριν λίγη ώρα στο Διδυμου16 όπου πέρασα με την Μιλφ Αλινα εύσωμη σχετικά καλή στο δωμάτιο είναι Κυριακή απόγευμα είμαι ο μοναδικός πελάτης στο σαλόνι δεν είναι κανείς και η τσατσά χτυπάει πόρτα στο 6λεπτο!!! Ακριβώς αν είναι δυνατόν αυτό παραπαει εν τω μεταξύ έχω πάει ξανά και ξανά είμαι πελάτης δεν απαιτώ προνομιακή εξυπηρέτηση απαιτώ ομως στοιχειώδη σεβασμο  όπως θα απαιτούσε καθένας που δίνει 20€ο καί τουλάχιστον ο χρόνος παραμονής στο δωμάτιο επιβάλλεται να είναι τουλάχιστον 10λεπτα.
Δεν είπα τίποτα σηκώθηκα και έφυγα αλλά αυτο ήταν για μένα Διδυμου 16 τέλος τέτοιες πρακτικές δεν γίνονται αποδεκτές μαύρο κατάμαυρο αντε να χαθουνε
Ελεος!

Για Μεταξουργειο που λετε εχει χαλασει πολυ! Πανε οι ρομαντικες βολτες του παρλθοντος. Δυο φορες με εχει ακολουθησει ομαδα ατομων στην τριτη βαρδια, τη μια αραβες, την αλλη ρουμανογυφτοι. Μολις στριψεις σε σημειο χωρις κοσμο σε βουτηξανε.

Οσο για τα μπουρδελα εχουν γινει παντελως αθλια. Βλεπεις στα σεντονια αποτριμματα επιδερμιδας μαυρα απο τη βρωμα (η μελανινη βρισκεται πιο βαθια στο δερμα). Το ιδιο και οσα χρεωνουν 15. Σε τριτοκοσμικους απευθυνονται γιατι πλεον οι τριτοκοσμικοι μπορουν να πληρωσουν το 15αρι.

μακεδόνας

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
1
Εσκεμμένα ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό από τις υπηρεσίες στο συγκεκριμένο οίκο Λιοσίων 73Α και 73Β χωρίς να ισχύει....μαύρο από μένα  >:(

η ινα το κανει, η μαιρη,η κλεοπατρα, και η εμιλυ

ολες η αλλες ειναι μουφα

η αλλη η ψηλη κατω με τα πιασιματα η ιζαμπελλα τουμπανο εμφανισιακα αλλα μεσα μετρια

μη αυτο,μη εκεινο, ζητησα ποδολαγνεια που υποσχεθηκε η υπηρεσια, λεει δεν τα εχω πλυνει εχω μωρομαντηλα της λεω

αρνηθηκε

μαυρο

ασε δε που κανουν βαρδια 5 κοπελες μαζι πλεον,αδυνατον να δουλεψουν ολες

εχω καταφερει να τελειωσω με ακα μονο με την μαιρη,αλλα οχι CIM  ,της λεω κανε εσυ και οταν ερθει  θα στο πω

φυσικα και δεν τολμησα ποτε να τελειωσω στο στομα γιατι θα αρχιζουν να ουρλιαζουν

και δεν θελω μπλεξιματα με αλβανους νταβατζηδες κακοποιους

ΥΓ
συμπερασμα,ποτε μην γινεσθαι σταθεροι καθημερινοι πελατες σε εναν οικο

και 100 ευρω να σκατε την ημερα καθε μερα

θα σας βριζουν απο μεσα

παλι ο μαλακας ηρθε?

Το βλεπω στο βλεμα τους

;)

μακεδόνας

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
1
Ελεος!

Για Μεταξουργειο που λετε εχει χαλασει πολυ! Πανε οι ρομαντικες βολτες του παρλθοντος. Δυο φορες με εχει ακολουθησει ομαδα ατομων στην τριτη βαρδια, τη μια αραβες, την αλλη ρουμανογυφτοι. Μολις στριψεις σε σημειο χωρις κοσμο σε βουτηξανε.

Οσο για τα μπουρδελα εχουν γινει παντελως αθλια. Βλεπεις στα σεντονια αποτριμματα επιδερμιδας μαυρα απο τη βρωμα (η μελανινη βρισκεται πιο βαθια στο δερμα). Το ιδιο και οσα χρεωνουν 15. Σε τριτοκοσμικους απευθυνονται γιατι πλεον οι τριτοκοσμικοι μπορουν να πληρωσουν το 15αρι.

peter  εχω πετυχει γραμμη απο κακακια σε σεντονι στην κεραμεικου πριν κανα μηνα

απλυτο κωλαρακι πακιστανου θα ηταν

ξενερωσα και της ειπα να αλλαξω δωματιο με την προφαση οτι μυριζει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom