assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Ρε παιχτες μέχρι τι ωρα είναι ανοιχτα τα bou γενικά? Thanks
[/quote
Αρκετά μένουν ανοιχτά 24ωρο φίλε μου και τα υπόλοιπα κλείνουν για μερικές ωρες.
Ρε παιχτες μέχρι τι ωρα είναι ανοιχτα τα bou γενικά? Thanks
[/quote
Αρκετά μένουν ανοιχτά 24ωρο φίλε μου και τα υπόλοιπα κλείνουν για μερικές ωρες.
Καλή φάση.....Πριν ξεκινησστε να διαβάζετε τα λογια ετουτα βαλτε στο τζουκ μποξ να παιζει "...της γυναικας η καρδια ειναι μια αβησσος ποτε κολλαση και ποτε ο παραδεισος". Τωρα λοθπον ξεκινω και συγκεντρωθειτε. Τον Οκτωβρη μπαονοντας σε ενα σπιτακι (απ'τα σπιτια τα δικα μας εννοω) βλεπω μια κοπελα ομορφη ατίθαση με βλεμμα ελευθερο. Τα λαστιχα της καρδιας σπινιαρουν ανεξελεγκτα. Δινο το κοκκινο εισιτήριο και περνω στο δωμα προσμενοντας την κοπελα μην πιστευοντας σε αυτο που ειδα. Μετα απο λλιγη ωρα ερχεται βλοσηρη τσατισμενη αλλα πολυ ομορφη λολυ μικρη πολυ αψεγαδιαστη. Την κοιταζω σαν μαλακας σαν να ειμαι εγω στα εικοσι κ εκεινη φτασμενη. Ανοιγει την καποτα κ μου την περνα σε πουτσο μισοπεσμενο ο οποιος αβιαστα και οχι λογο των ικανοτητων της εγινε τουμπανο. Ειναι πανεμορφη με μια ανεξελεγκτη αγερωχη περιφανεια που κανει την καρδια μου να χτυπα και να τραγουδα το ονειρο ζω μη με ξυπνατε. Ξαπλώνει ανασκελα κ προς στιγμη περινενει.. δεν χνω κλασμα δευτερολεπτου και ακουμπω με την ακρη της γλωσας μου την κλειτοριδα της ενω φιλώντας τα μπουτακια της διπλα και γυρω απο το νεανικο και αδουλευτο μουνακι της μονολογησα πως υοαρχει Θεος η επιδερμηδα της ηταν αλαβαστρινη χυτη δεμενη απλα ενα εργο τεχνης. Την εγλυψα αρκετα ενοιωσα να χυνει ανεπαισθητα αλλα πραγματικα η καυλα μου ηταν απεριγραπτη εξταση σε καθε κύτταρο μου. Μπαινω μεσα της γερνω στο λαιμο της της φιλω η ευωδια της....ακομα προσκυνω σ'αυτην την ευωδιά της. Την γυριζω η γυριζει εκεινη μπρουμητα δεν θυμαμαι.. Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι δεν στυνεται στα γονατα αλλα βαζει μαξιλαρι κατω απτην κοιλιατης ξαπλωτη... Τρελαίνομαι η καρδια μου κτυπα δυνατα μπαινω μεσα της εκεινη αμίλητη... Διχως σκεψη εκει στα σκοτεινα βγαζω την καποτα που μας χωτχώριζε και μπαινω μεσα της απαλα τρυφερα ηταν υγρη απτο γλυψιμο μου τελειωσα μεσα της.... ηταν μοναδικα. Σηκωθηκε δεν καταλαβε κατι εγω κ καλα εβγαλα το προφυλακτικο καθως τραβηχτηκα... Με αποχερετησε με ενα νευμα...εφυγε. Εφυγα κ εγω πλημυρισμενος συναισθηματα... Ειναι πραγματικα ολα και εχει συνεχεια.
συγχαρητήρια τύπε :S :S αν δεν είσαι ο παραμυθάς έισαι λίγο :helpsos:... Διχως σκεψη εκει στα σκοτεινα βγαζω την καποτα που μας χωτχώριζε και μπαινω μεσα της απαλα τρυφερα ηταν υγρη απτο γλυψιμο μου τελειωσα μεσα της.... ηταν μοναδικα. Σηκωθηκε δεν καταλαβε κατι εγω κ καλα εβγαλα το προφυλακτικο καθως τραβηχτηκα... Με αποχερετησε με ενα νευμα...εφυγε. Εφυγα κ εγω πλημυρισμενος συναισθηματα... Ειναι πραγματικα ολα και εχει συνεχεια.
κανενα μιλφ δυνατο?
τώρα είναι κλειστός πάντως ο οίκοςξέρουμε μάγκες αν γυρισε η Βερόνικα;
ευχαριστω φιλε μουτώρα είναι κλειστός πάντως ο οίκος
Μετά την ολοκλήρωση της βόλτας επέστρεψα εδώ σε αυτόν τον οίκο για να δοκιμάσω την Νελια αν και είχα κάποιους ενδοιασμούς.Ειναι η δεύτερη φορά που την βλέπω, όταν βγαίνει από το δωμάτιο έχει ένα φοβισμένο βλέμμα ενώ και η στάση του σώματος της είναι σαν να βρίσκεται σε θέση αμυνας... Η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα δίνει και δέχεται φιλιά κάνει 69 και ισπανικό. Πέρασα στο δωμάτιο, ήρθε μετα από λίγο αμίλητη και όντως φοβισμένη... κανένα προκαταρκτικο και φυσικά για φιλιά κσι 69 ούτε λόγος,βέβαια αύρα λίγο με απασχόλησαν. Πιπα καλή χωρίς προφυλακτικό αν και μικρής διάρκειας, πέρασμα προφυλακτικό και την ανέβασα πάνω μου, η κοπελίτσα ήταν στο κόσμο της είχε κολλήσει και κοίταγε το ταβάνι ενώ μηχανικά έβγαιναν από το στόμα της κάτι ξεψυχισμενα αχ αχ αχ... άλλαξα στάση μήπως την πονουσα, συνεχίσαμε σε ιεραποστολικη στάση όπου συνέχισε να έχει το βλέμμα της καρφωμένο στο ταβάνι αλλά τώρα τα μηχανικά ξεψυχισμενα αχ αχ είχαν κοπεί και σε κάποια στιγμή δάκρυσε... Σταμάτησα και της έδειξα ότι μπορεί να φύγει. Αμίλητη φόρεσε τα εσώρουχα της και έφυγε. Κάτι τρέχει με αυτή την κοπέλα, να πω επίσης ότι στα πλευρά της αριστερά έχει σημάδια από χτυπήματα. Μου θύμισε έντονα μια παρόμοια ιστορία πιο παλιά με μια κοπέλα στο Βεργας 3, οι παλιοί θα θυμάστε. Καλό ξημέρωμα.τώρα live
Φυλής 109β Νελια... καστανή λεπτή κατσαρομαλλα με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μετά την ολοκλήρωση της βόλτας επέστρεψα εδώ σε αυτόν τον οίκο για να δοκιμάσω την Νελια αν και είχα κάποιους ενδοιασμούς.Ειναι η δεύτερη φορά που την βλέπω, όταν βγαίνει από το δωμάτιο έχει ένα φοβισμένο βλέμμα ενώ και η στάση του σώματος της είναι σαν να βρίσκεται σε θέση αμυνας... Η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα δίνει και δέχεται φιλιά κάνει 69 και ισπανικό. Πέρασα στο δωμάτιο, ήρθε μετα από λίγο αμίλητη και όντως φοβισμένη... κανένα προκαταρκτικο και φυσικά για φιλιά κσι 69 ούτε λόγος,βέβαια αύρα λίγο με απασχόλησαν. Πιπα καλή χωρίς προφυλακτικό αν και μικρής διάρκειας, πέρασμα προφυλακτικό και την ανέβασα πάνω μου, η κοπελίτσα ήταν στο κόσμο της είχε κολλήσει και κοίταγε το ταβάνι ενώ μηχανικά έβγαιναν από το στόμα της κάτι ξεψυχισμενα αχ αχ αχ... άλλαξα στάση μήπως την πονουσα, συνεχίσαμε σε ιεραποστολικη στάση όπου συνέχισε να έχει το βλέμμα της καρφωμένο στο ταβάνι αλλά τώρα τα μηχανικά ξεψυχισμενα αχ αχ είχαν κοπεί και σε κάποια στιγμή δάκρυσε... Σταμάτησα και της έδειξα ότι μπορεί να φύγει. Αμίλητη φόρεσε τα εσώρουχα της και έφυγε. Κάτι τρέχει με αυτή την κοπέλα, να πω επίσης ότι στα πλευρά της αριστερά έχει σημάδια από χτυπήματα. Μου θύμισε έντονα μια παρόμοια ιστορία πιο παλιά με μια κοπέλα στο Βεργας 3, οι παλιοί θα θυμάστε. Καλό ξημέρωμα.
Επιβάλλεται να κάνουμε καταγγελία:Μετά την ολοκλήρωση της βόλτας επέστρεψα εδώ σε αυτόν τον οίκο για να δοκιμάσω την Νελια αν και είχα κάποιους ενδοιασμούς.Ειναι η δεύτερη φορά που την βλέπω, όταν βγαίνει από το δωμάτιο έχει ένα φοβισμένο βλέμμα...
Μετά την ολοκλήρωση της βόλτας επέστρεψα εδώ σε αυτόν τον οίκο για να δοκιμάσω την Νελια αν και είχα κάποιους ενδοιασμούς.Ειναι η δεύτερη φορά που την βλέπω, όταν βγαίνει από το δωμάτιο έχει ένα φοβισμένο βλέμμα ενώ και η στάση του σώματος της είναι σαν να βρίσκεται σε θέση αμυνας... Η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα δίνει και δέχεται φιλιά κάνει 69 και ισπανικό. Πέρασα στο δωμάτιο, ήρθε μετα από λίγο αμίλητη και όντως φοβισμένη... κανένα προκαταρκτικο και φυσικά για φιλιά κσι 69 ούτε λόγος,βέβαια αύρα λίγο με απασχόλησαν. Πιπα καλή χωρίς προφυλακτικό αν και μικρής διάρκειας, πέρασμα προφυλακτικό και την ανέβασα πάνω μου, η κοπελίτσα ήταν στο κόσμο της είχε κολλήσει και κοίταγε το ταβάνι ενώ μηχανικά έβγαιναν από το στόμα της κάτι ξεψυχισμενα αχ αχ αχ... άλλαξα στάση μήπως την πονουσα, συνεχίσαμε σε ιεραποστολικη στάση όπου συνέχισε να έχει το βλέμμα της καρφωμένο στο ταβάνι αλλά τώρα τα μηχανικά ξεψυχισμενα αχ αχ είχαν κοπεί και σε κάποια στιγμή δάκρυσε... Σταμάτησα και της έδειξα ότι μπορεί να φύγει. Αμίλητη φόρεσε τα εσώρουχα της και έφυγε. Κάτι τρέχει με αυτή την κοπέλα, να πω επίσης ότι στα πλευρά της αριστερά έχει σημάδια από χτυπήματα. Μου θύμισε έντονα μια παρόμοια ιστορία πιο παλιά με μια κοπέλα στο Βεργας 3, οι παλιοί θα θυμάστε. Καλό ξημέρωμα.