Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 188 άτομα (8 μέλη και 180 επισκέπτες)

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
Ε εντάξει ρε φίλε αν ο άλλος τα σκάσει για να κάτσει περισσότερη ώρα στο δωμάτιο καλά κάνει στο κάτω κάτω...
Και εγω θυμαμαι οταν δουλευε η θρυλικη Τανια στο Φυλης 65 ,νομιζω παντα πρωινη βαρδια της εδινα 40 οχι για 2 φορες γιατι δεν προλαβαινα  για μια φορα αλλα με πολυ ανεση πολυ παιχνιδι και ωραια κατασταση γενικα . Γυρω στα 30 λεπτα συνολο εβγαινε η συνεδρια.

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
εχει πολυ μεγαλο στηθος?μηπως ειναι η λιλλη απο κολοκυνθους 36?εαν ειναι αυτη ειναι ρουμανα

Οχι,δεν είχε πολύ μεγάλο στήθος και τα ελληνικά της ήταν γνήσια.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Χτες το απογευμα επισκεφθηκα τη Μιχαελα στο Φωκαιας 17.

Η κοπελα ειναι προσχαρη, ευγενικη, αρκετα ομορφη και καυλιαρα.

Απ' την αλλη, το δωματιο ηταν απαραδεκτο: Πολυ στριμοκωλο (σαν αυτες τις "καψουλες" που νοικιαζουν οι Γιαπωνεζοι εντρεπρενουρς, για μια σιεστα μεταξυ των μεγαλων deals), με το air condition να υπολειτουργει, με μια κοκκινη λαμπα -χωρις dimmer- που μετα βιας εβλεπες τη μυτη σου (δεν συζηταω για την πουτσα σου...), ενώ μια λεπτη πορτα μεσολαβουσε μεταξυ της γενετησιας πραξης και της τσατσας, που καθοταν σε αποσταση μισου μετρου κι εβλεπε τηλεοραση στο κουζινακι.
[Προκειται για το δωματιο που για να μπεις περνάς ΜΕΣΑ απ' το μικρο κουζινακι!/ Ουσιαστικα, ειναι σαν να γαμας ακριβως διπλα στην τσατσα, μ' ενα ξυλινο διαχωριστικο ως "φυλλο συκής"...]

Πριν μπει στο δωματιο η Μιχαελα, η μανταμ την κερασε λεμοναδα αλλά εκεινη δηλωσε οτι "παω για να ξεμπερδευω, και την πινω μετά"  :2funny:
Βγαινοντας, διευκρινισε οτι "τελειωσε γρηγορα" - ξαλαφρωμενη απο εναν ακομη πελατη και ελευθερη ν' απολαυσει το αναψυκτικο της.
Πραγματι, ειχα χυσει με ελαχιστες "πιστονιές", μιας που η καυλα κι η αγαμία μου ειχαν βαρεσει κοκκινο.

Εντωμεταξυ το πιο αστειο της υποθεσης ειναι οτι, λιγα λεπτα πριν παω να γαμησω, παρουσιαζα την πτυχιακη μου σε παρακειμενη Σχολη και αμεσως μετά καποιοι καθηγητες με καλεσαν να παμε για ποτό, οπερ και εγενετο => Λειτουργησα σαν Ιαπωνεζος γιαπης που φευγει "σκαστός" απ' τα επαγγελματικα ραντεβου κι επανερχεται σαν να μην τρεχει τιποτα, μόνο που η "καψουλα" στην περίπτωσή μου περιελαμβανε και γαμησι.   :sunglasses:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Τώρα στο Ιάσονος 46 όροφος η λεπτή ξανθιά Τάνια που νομίζω πως έχω δει στο Φυλής 109 πάνω ή κάτω,και η milf Μελίνα.
Στο Ιάσονος 19 κάτω η παλιά milf Λάνα καλοδιατηρημένη!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Κοσαμφ , σου συστήνω την Τάνια Φυλής 86α
( πρωϊ ή απόγευμα)
όμορφη ρωσόφωνη λεπτή σαν μοντέλο
περιποιητική και με σφιχτό μουνάκι.
Πιστεύω θα σου αρέσει.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Καλησπέρα,
Μήπως έχει πάρει το μάτι σας την Αλινα (με τον μεγάλο κωλο) που δούλευε απόγευμα στο Διδύμου 16α;

Ή έχετε να προτείνετε κάτι σε BBW(όχι μετάξι);;

Ευχαριστώ..
Bbw στη Διδύμου ειναι η Έλενα στο Δ 18, με πολλα σφιχτά κιλά και η Τζούλια στο Δ 27 πανχοντρη με 2 στρέμματα κωλο.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χτες το απογευμα επισκεφθηκα τη Μιχαελα στο Φωκαιας 17.

Η κοπελα ειναι προσχαρη, ευγενικη, αρκετα ομορφη και καυλιαρα.

Απ' την αλλη, το δωματιο ηταν απαραδεκτο: Πολυ στριμοκωλο (σαν αυτες τις "καψουλες" που νοικιαζουν οι Γιαπωνεζοι εντρεπρενουρς, για μια σιεστα μεταξυ των μεγαλων deals), με το air condition να υπολειτουργει, με μια κοκκινη λαμπα -χωρις dimmer- που μετα βιας εβλεπες τη μυτη σου (δεν συζηταω για την πουτσα σου...), ενώ μια λεπτη πορτα μεσολαβουσε μεταξυ της γενετησιας πραξης και της τσατσας, που καθοταν σε αποσταση μισου μετρου κι εβλεπε τηλεοραση στο κουζινακι.
[Προκειται για το δωματιο που για να μπεις περνάς ΜΕΣΑ απ' το μικρο κουζινακι!/ Ουσιαστικα, ειναι σαν να γαμας ακριβως διπλα στην τσατσα, μ' ενα ξυλινο διαχωριστικο ως "φυλλο συκής"...]

Πριν μπει στο δωματιο η Μιχαελα, η μανταμ την κερασε λεμοναδα αλλά εκεινη δηλωσε οτι "παω για να ξεμπερδευω, και την πινω μετά"  :2funny:
Βγαινοντας, διευκρινισε οτι "τελειωσε γρηγορα" - ξαλαφρωμενη απο εναν ακομη πελατη και ελευθερη ν' απολαυσει το αναψυκτικο της.
Πραγματι, ειχα χυσει με ελαχιστες "πιστονιές", μιας που η καυλα κι η αγαμία μου ειχαν βαρεσει κοκκινο.

Εντωμεταξυ το πιο αστειο της υποθεσης ειναι οτι, λιγα λεπτα πριν παω να γαμησω, παρουσιαζα την πτυχιακη μου σε παρακειμενη Σχολη και αμεσως μετά καποιοι καθηγητες με καλεσαν να παμε για ποτό, οπερ και εγενετο => Λειτουργησα σαν Ιαπωνεζος γιαπης που φευγει "σκαστός" απ' τα επαγγελματικα ραντεβου κι επανερχεται σαν να μην τρεχει τιποτα, μόνο που η "καψουλα" στην περίπτωσή μου περιελαμβανε και γαμησι.  :sunglasses:
φοβερος , με εκανες και γελασα χα χα χα!!

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Ημερήσια ενημέρωση-λουκέτο διά σήμερον την μεσημβρίαν:
Φυλής 134.Και τα τρία κλειστά.
Φυλής 200.Κλειστόν
Περγάμου 1.Κλειστόν
Αγ.Πέτρου 3.Κλειστόν
Και άλλα ήταν κλειστά αλλά δεν τα ενθυμούμαι.Οποία εξαθλίωση!
Μπορντέλα που μεγαλούργησαν στο πρόσφατο παρελθόν με κορυφαίες πουτάνες!

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Αγ.Πέτρου 7.Κλειστόν. Όχι 3 που έγραψα.

Ωραίο μουνί η Κορίνα σήμερα πρωινή βάρδια στο Φώκαιας 24.Καστανόξανθη,βυζαρού,τσιμπουκοχειλού.Ήταν και ο γαλλοτραφής τσάτσος Άρης με τον φερετζέ.Ελεύθερο σταματικό,69 κ.τ.λ.
Αλλά διάβασα κριτική του Προφέσορα οπότε δεν θα την γαμήσω.Πάντως η Άϊντα του Περγάμου 1,δεν μου φάνηκε να ήταν αυτή.Η Άϊντα ήταν χονδρή με αγνό πρόσωπο.Αυτή εδώ η σημερινή ήταν πουτάνα.

Φώκαιας 19.Αντζυ που ήταν και την προηγούμενη φορά.Μαυρομάλα,λιγνή,λευκή και ολίγον ωχρή.Νομίζω ανακοινώθηκε κώλος.
Κων/λεως 166 υπόγειο.Νικόλ.Λεπτή,μελαχροινή,λευκόσαρκη με κώλο αν δεν απατώμαι διότι δεν κρατώ σημείωσεις και δεν γράφω στο κινητό.Από μνήμης αυτήν ταύτην την στιγμήν,γράφω.
Κων/λεως 166 ισόγειο.Μάλλον είπε «Κατερίνα καινούργια κοπέλα».Καστανή αδιάφορη,μέσου πάχους μετά ελαφράς πλαδαρότητος.

Φυλής 109 ισόγειο.Ένα ωραίο χαριτωμένο μουνάκι εκ Ρωσίας.Καρίνα την είπε, Μαρίνα την είπε... :think:  Μάλλον Καρίνα.Ελεύθερο στοματικό.

Πιπίνου 118.Λάνα και Σούζι.Τις ξέρετε...Άντε πάω να φάω  :hi:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Ξέρει κανείς αν δουλεύει στο αλκαμενους 117 μια κριστυ με βυζάρες και τι ψάρια πιάνει μέσα στο δωμάτιο;

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Τώρα που βγαίνουμε από τα μνημόνια θα αναβιώσουμε τις ένδοξες ημέρες του παρελθόντος... :cheesy:
Ναι.Η εκδίκηση των Ελληνίδων.Θα κατακλύσουν τα μπορντέλα.Πείνα!...Θα αναβίωσει η δεκαετία 1980-1990.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Ναι.Η εκδίκηση των Ελληνίδων.Θα κατακλύσουν τα μπορντέλα.Πείνα!...Θα αναβίωσει η δεκαετία 1980-1990.
Λες να ξαναπέσουμε πάνω τους;Το'χει μοίρα μας φαίνεται να μην γλυτώσουμε ποτέ... :'(

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Ναι ρε φίλε, ας έχει εμένα με νοιάζει για το τι κάνει, αν είναι καλή σε αυτό και αν βιάζεται.
Εμένα η Κρίστι δεν μου αρέσει στο γαμήσι, παρά το ότι έχω αποπειραθεί δύο φορές.
Αυτό όμως δεν είναι κανόνας, καθότι π.χ. ούτε η Αθηνά μου αρέσει, αλλά μερικοί συναγωνιστές λιώνουν από καύλα για πάρτη της.
Παρεμπιπτόντως, η Αθηνά προχθές αφηγήθηκε ότι μερικές φορές που όλα τα δωμάτια είναι γεμάτα, κάποιοι συναγωνιστές δεν κρατιούνται και τη γαμάνε στο αποχωρητήριο.
Το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει αντικειμενική πραγματικότητα.

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Εμένα η Κρίστι δεν μου αρέσει στο γαμήσι, παρά το ότι έχω αποπειραθεί δύο φορές.
Αυτό όμως δεν είναι κανόνας, καθότι π.χ. ούτε η Αθηνά μου αρέσει, αλλά μερικοί συναγωνιστές λιώνουν από καύλα για πάρτη της.
Παρεμπιπτόντως, η Αθηνά προχθές αφηγήθηκε ότι μερικές φορές που όλα τα δωμάτια είναι γεμάτα, κάποιοι συναγωνιστές δεν κρατιούνται και τη γαμάνε στο αποχωρητήριο.
Το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει αντικειμενική πραγματικότητα.
Καλά με την Αθηνά από φωκ.27  δεν ξέρω αν θα ξαναπάω γιατί συνδυάζει εμφάνιση, υπηρεσίες, συμπεριφορά στο μέγιστο βαθμό (εντάξει εμφάνιση όχι και τόσο ) συν το ότι δεν βιάζεται και ας γίνεται έξω της πουτανας. Επίσης σημαντικό γεγονός είναι ότι μιλάει κανονικά ελληνικά.
Άμα πάω μαζί της, με την επόμενη που θα συνουσιαστω θα υστερεί σίγουρα στις περισσότερες κατηγορίες και θα αισθάνομαι ότι δεν έπιασε τόπο το εικοσαρικο. Οπότε ή θα πηγαίνω συνέχεια μαζί της μέχρι να την βαρεθω να την σκιζω ή δεν θα ξαναπάω μαζί.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom