You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Off topic τύπε αλλά πριν το Πάσχα μου είπε η τσατσά πως είναι τελευταία μέρα για τη Βικτώρια.Μήπως κάποιος συναγωνιστής ξέρει που είναι η Βίκυ (Βικτώρια) κοντουλα με ξανθό κοντό μαλλί που εμφανιζόταν στο δυδυμου 27???
Άδεια;;; έφυγε οριστικά;;; Δε γνωρίζω.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Παίδες, η Μαριάννα από Διδύμου 22, ξέρουμε πότε γυρίζει?
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Περα από το Πιπ 118/ και το Παρασίου 36 εχει ένα με ντους, και η Χωματιανού δεξια΄επίσης , και το Ρεμ 21 κατω μετά την ανακαινιση και το Βέργας 3 κα΄τω δεξιά -- Τώρα , ποια λειτουργούν ...
sapiosexual
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 18
- Like
- 783
- Πόντοι
- 311
Σε αρκετά μαγαζιά στη Βέργας εχει ντουζιέρες και πετσέτα. Σίγουρα στο 3 στα απέναντι δε θυμάμαι νούμερα.
Έχει και στο Διδύμου 8 στον όροφο αλλα δε δίνουν πετσέτες.
Έχει και στο Διδύμου 8 στον όροφο αλλα δε δίνουν πετσέτες.
sapiosexual
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 18
- Like
- 783
- Πόντοι
- 311
εγω παω με φιλαρακι μου σε μπουρδελακι δινουμε απο 50 ευρω και την περνουμε παρτυοζα για μια ωρα οσες φορες την χυσουμε ουκρανεζακι σουπερ
Συνημμένα
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
Παίδες, η Μαριάννα από Διδύμου 22, ξέρουμε πότε γυρίζει?
Δεν ειπωθηκε κατι.πολλοι την περιμενουν με την τσαπου ανα χειρας.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
Ανακαινισμενα,το Φ109 οροφος και το αδελφακι του Φ 81.Με πετσετουλες σφραγισμενες,αυθονο ζεστο νερο και ντουσιερα με κουρτινακι.Περα από το Πιπ 118/ και το Παρασίου 36 εχει ένα με ντους, και η Χωματιανού δεξια΄επίσης , και το Ρεμ 21 κατω μετά την ανακαινιση και το Βέργας 3 κα΄τω δεξιά -- Τώρα , ποια λειτουργούν ...
Φιλε δοκιμασε την Βερόνικα φυλης 86α.Η καλυτερη απο ολες εκει συμφωνα παντα με την δικη μ γνωμη.Αυτη το καραγουσταρει να την γαμας απο πισω.Αν δεν εχεις προβλημα ν περιμενεις ωρα πηγαινε γτ συνηθως ειναι φουλαρισμενηκαλησπερα παιδες..θελω να ρωτησω εαν κανεις ξερει καμια καλη κοπελιτσα που δεν γκρινιαζει να τον τρωει απο κωλο αλλα το ευχαριστιεται?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.106
- Πόντοι
- 41.129
Ευχαριστώ για το πμ τυπε να σαι καλα !εγω παω με φιλαρακι μου σε μπουρδελακι δινουμε απο 50 ευρω και την περνουμε παρτυοζα για μια ωρα οσες φορες την χυσουμε ουκρανεζακι σουπερ
Σορρυ για το οφ τοπικ.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Η βικη ειναι αυτη που εργαζοταν και στο πιπινου 118 που εκανε και καλο αρχιδογλυψιμο?αλλα κατα τα αλλα εκανε απλο και ηταν και επιπλο?Στην πρωϊνη βάρδια στο Διδύμου 22 πήρα την
Άννα τη " μυστήρια" που ήταν πολύ σέξυ μιλφ !
Το απόγευμα στο Φυλής 54 είναι η Άννα η ωραία
στο Φυλής 56 η Νικολ με τα ωραία μάτια και βύζους πιτσιρίκα
Στο Φυλής 66 α η τατιάνα με τα ωραία καπούλια
Φωκαίας 17 πάνω η Τζένη η μοντελοπιπίνα !
Αγκύρας 12 α η Βίκυ η πιπίνα, ρωσόφωνη, και μια Τζένη
brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.817
- Πόντοι
- 2.846
Χαρμόσυνα νέα συναγωνιστες! Μόλις ανακοινωθηκε ότι η αξιότιμη κορασίδα Lisa Ann αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση Άντε, και με το καλό να έρθει και καμιά βόλτα από τα μέρη μας
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Ρε φίλε την Παρασκευή που την είδα ατριχη μου φανηκε :SΗ Νικόλ είναι άχρηστη.Όμορφη μεν άχρηστη δε.Την πρώτη φορά που την είχα πάρει στις αρχές είχε τρίχες σαν αγριογούρουνο σε όλο το σώμα.Τη δεύτερη που την πήρα με το ζόρι κρατήθηκα και δεν της έριξα μπουνιά.Άσε που χώνει τα νύχια της στο σώμα σου και σου κάνει πληγή...Από τη Μοντελοαλυσίδα μόνο η Ρενάτα,η Άννα Ιλόνα,η Αλεξάνδρα και η Χριστίνα αξίζουν.Η Αννα Ιλόνα και η Χριστίνα για 2-3 φορές.Μετά σε ξέρουν και είναι κομοδίνα.
Λες να έκανε λέιζερ;
jasonj
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2018
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Λιτά και απέριττα απο 1η βάρδια στα πέριξ του σταθμού Λαρίσσης:
Λιοσίων 73, Μπιάνκα, νεαρή, μελαχρινή με βυζί που έχει αρχίσει να έχει πτωτικές τάσεις.
Είχε ακόμα μια κοπέλα, την Μαρίνα ή Μαριάνα που δεν είδα γιατί ηταν στο δωμάτιο.
Σκέφτηκα να πεταχτώ εκεί δίπλα στο χωματιανού και να ξαναγύριζα αλλά ξεχάστηκα μετά
Χωματιανού, Αντριάννα, νεαρή, αρκετά αδύνατη, μαυρομάλλα με πολύ μικρό βυζί. Στο σαλόνι σε πλησιάζει σε προσπάθεια να σε πείσει, σου ψιθυρίζει διάφορα στα αυτιά κτλ.
Μετά απο εκεί αποχώρησα. Συνέχεια σε άλλο θρεντ.
Λιοσίων 73, Μπιάνκα, νεαρή, μελαχρινή με βυζί που έχει αρχίσει να έχει πτωτικές τάσεις.
Είχε ακόμα μια κοπέλα, την Μαρίνα ή Μαριάνα που δεν είδα γιατί ηταν στο δωμάτιο.
Σκέφτηκα να πεταχτώ εκεί δίπλα στο χωματιανού και να ξαναγύριζα αλλά ξεχάστηκα μετά
Χωματιανού, Αντριάννα, νεαρή, αρκετά αδύνατη, μαυρομάλλα με πολύ μικρό βυζί. Στο σαλόνι σε πλησιάζει σε προσπάθεια να σε πείσει, σου ψιθυρίζει διάφορα στα αυτιά κτλ.
Μετά απο εκεί αποχώρησα. Συνέχεια σε άλλο θρεντ.
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Φίλε στείλε μου και εμένα πμ, γιατι ο τύπος είναι επιλεκτικος στο ποιον θα το στείλει >Ευχαριστώ για το πμ τυπε να σαι καλα !
Σορρυ για το οφ τοπικ.
Μήπως πάει βάση παλαιοτητας στο σαιτ
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Nαι- Αγκύρας 12 δεξιά και Πιπ 118 είναι αδελφά καταστήματα και οι κοπέλες πηγαινουν εις αμφότερα..
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Ρε φίλε την Παρασκευή που την είδα ατριχη μου φανηκε :S
Λες να έκανε λέιζερ;
Ναι φίλε τώρα είναι άτριχη.Την πρώτη φορά ήταν σαν αγριογούρουνο.Μιλάμε για τρίχα.Δεν είχα τι να χαϊδέψω.Σκέψου ότι στα πόδια είχε περισσότερες τρίχες από μενα!
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Δεν την είχα για καραγκουνη πάντως. Από τις μικρές μου φαίνεται ότι η καλύτερη στο κρεβάτι είναι η Νάνσυ,αν και δεν ξέρω με σιγουριά.Ναι φίλε τώρα είναι άτριχη.Την πρώτη φορά ήταν σαν αγριογούρουνο.Μιλάμε για τρίχα.Δεν είχα τι να χαϊδέψω.Σκέψου ότι στα πόδια είχε περισσότερες τρίχες από μενα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις