You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Τη Νάνσυ μια φορά την είχα πάρει και ήταν καλή αλλά δεν την ξαναπέτυχα.Εγώ "τα είχα βρει" με την Έλενα.Πέρναγα καλά μαζί της.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ΠιπΑλεκος2-3-4 τυπε :- :S :S :Sκαλησπερα παιδες..θελω να ρωτησω εαν κανεις ξερει καμια καλη κοπελιτσα που δεν γκρινιαζει να τον τρωει απο κωλο αλλα το ευχαριστιεται?
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
πηρα πμΦίλε στείλε μου και εμένα πμ, γιατι ο τύπος είναι επιλεκτικος στο ποιον θα το στείλει >
Μήπως πάει βάση παλαιοτητας στο σαιτ
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Η Ρενατα ηλθε, βουτηξε και απηλθε?
Τι αρπαχτη ηταν αυτη??
Θα τους είχαν κόψει το αέριο για απλήρωτους λογ/σμους στη Ρωσία
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Εγώ ακόμα να πάρω :'(πηρα πμ
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.611
- Πόντοι
- 5.060
Ναι, την έχω πάρει 2 φορές και πέρασα πολύ καλά. Βέβαια αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι είναι φρέσκο καβλοραπανάκι και έβγαλα γούστα. Άλλως, είναι λιγάκι άπειρη, δεν παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και δεν αντέχει σκληρό γαμήσι. Δες και κριτική συναγωνιστή που αναφέρει ότι έφαγε φόλα.γεια σας κυριοι ειμαι καινουριος εδω εχει παει κανεις με την αννα στο φωκαιας 24? γνωστη κοντοπουτανο βουλγαρα
Ναι, την έχω πάρει 2 φορές και πέρασα πολύ καλά. Βέβαια αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι είναι φρέσκο καβλοραπανάκι και έβγαλα γούστα. Άλλως, είναι λιγάκι άπειρη, δεν παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και δεν αντέχει σκληρό γαμήσι. Δες και κριτική συναγωνιστή που αναφέρει ότι έφαγε φόλα.
την ειδα την κριτικη και εγω εφαγα φολα τυπε αλλα τα ηθελε ο κωλος μου την ειχα ψιλιαστει την δουλεια
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Το τελευταίο θα ήταν πολύ καλό!!!!Τελικά εκτός από ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα τι άλλο κάνει τώρα η Μιχαέλα; Έχει αρχίσει να κάνει και τελειωτικό στο στόμα ή πρωκτικό;
nightknight
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 1.984
- Πόντοι
- 201
τώρα live
Χωματιανου 11α κλειστό.
Χωματιανου 11β Αντριανα με ωραίο λεπτό κορμί στητο βυζακι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 76 κλειστό.
Λιοσίων 76β κλειστό.
Λιοσιων 73β Κλεοπάτρα μελαχρινή νταρντανα και Οριανα κοπέλα από την Βενεζουέλα σχετικά κανονικό σώμα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Ιζαμπελα ξανθιά νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι και Μαρίνα μελαχρινή κοντή με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Εξηκιου 18 Μιράντα η βραζιλιανα "τραγουδιστρια" νταρντανοπαχουλη μιλφ με ελεύθερο στοματικό.
Εξηκιου 18α Μπέλα καστανή αρκετά χοντρή 2αρι βυζι, ωραίο πρόγραμμα...ανακοινώθηκε.
Εξηκιου 18γ Σοφια ξανθιά μιλφογκιλνφ με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Λιοσίων 79β κλειστό.
Λιοσίων 79α κλειστό.
Βεργας 3 δεξιά Μαργκο ξανθιά κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 αριστερά κλειστό.
Βεργας 3 όροφος Λεΐλα μελαχρινή λεπτή μικρό βυζι τατουάζ φτερά στις ωμοπλατες, απλό πρόγραμμα.
Βεργας 2 Αλεξάνδρα η ξανθιά μιλφ η "ελληνογερμανιδα" νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 6α Μπάρμπαρα μελαχρινή μιλφ κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Βεργας 6β Μαριάννα ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Βεργας 7 Κωνσταντίνα μελαχρινή μιλφ τετραγωνισμεμα χοντρή και Άννα μελαχρινή με πιασιματακια με το μεγάλο τατουάζ στο μπούτι, αμφότερες σε απλό... πρόγραμμα.
Παιωνιου 47 κλειστό.
Λιοσίων 91 Ριτσα μελαχρινή λεπτή γκιλφ με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Τζούλια καστανή χοντρή μιλφ με 6αρια βυζια και τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Τροφωνιου 11 όροφος Άννα καστανοξανθη γκιλφ με πιασιματακια 2αρι πεσμένο βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Ελένη ξανθιά γκιλφ σχετικά κανονικό σώμα για την ηλικία της 2.5αρι πεσμένο βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 13 όροφος Μπετυ ξανθιά μιλφ με 3αρια βυζια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Κνιδου 18 κλειστό.
Χωματιανου 11α κλειστό.
Χωματιανου 11β Αντριανα με ωραίο λεπτό κορμί στητο βυζακι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 76 κλειστό.
Λιοσίων 76β κλειστό.
Λιοσιων 73β Κλεοπάτρα μελαχρινή νταρντανα και Οριανα κοπέλα από την Βενεζουέλα σχετικά κανονικό σώμα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Ιζαμπελα ξανθιά νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι και Μαρίνα μελαχρινή κοντή με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Εξηκιου 18 Μιράντα η βραζιλιανα "τραγουδιστρια" νταρντανοπαχουλη μιλφ με ελεύθερο στοματικό.
Εξηκιου 18α Μπέλα καστανή αρκετά χοντρή 2αρι βυζι, ωραίο πρόγραμμα...ανακοινώθηκε.
Εξηκιου 18γ Σοφια ξανθιά μιλφογκιλνφ με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Λιοσίων 79β κλειστό.
Λιοσίων 79α κλειστό.
Βεργας 3 δεξιά Μαργκο ξανθιά κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 αριστερά κλειστό.
Βεργας 3 όροφος Λεΐλα μελαχρινή λεπτή μικρό βυζι τατουάζ φτερά στις ωμοπλατες, απλό πρόγραμμα.
Βεργας 2 Αλεξάνδρα η ξανθιά μιλφ η "ελληνογερμανιδα" νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 6α Μπάρμπαρα μελαχρινή μιλφ κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Βεργας 6β Μαριάννα ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Βεργας 7 Κωνσταντίνα μελαχρινή μιλφ τετραγωνισμεμα χοντρή και Άννα μελαχρινή με πιασιματακια με το μεγάλο τατουάζ στο μπούτι, αμφότερες σε απλό... πρόγραμμα.
Παιωνιου 47 κλειστό.
Λιοσίων 91 Ριτσα μελαχρινή λεπτή γκιλφ με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Τζούλια καστανή χοντρή μιλφ με 6αρια βυζια και τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Τροφωνιου 11 όροφος Άννα καστανοξανθη γκιλφ με πιασιματακια 2αρι πεσμένο βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Ελένη ξανθιά γκιλφ σχετικά κανονικό σώμα για την ηλικία της 2.5αρι πεσμένο βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 13 όροφος Μπετυ ξανθιά μιλφ με 3αρια βυζια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Κνιδου 18 κλειστό.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.611
- Πόντοι
- 5.060
Την είχα πάρει τις πρώτες μέρες. Μπορεί και να χαλασε από τότε. Δε φαίνεται πουτάνα που αντέχει ο οργανισμός της τη δουλειά.την ειδα την κριτικη και εγω εφαγα φολα τυπε αλλα τα ηθελε ο κωλος μου την ειχα ψιλιαστει την δουλεια
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Κατάθεση στην Ελένη από Φυλής 134 όροφος . Μία ξανθιά μουνάρα με βυζάρες , δεν μπορω να πω με σιγουριά αν είναι φυσικές, με απλό πρόγραμμα με ισπανικό και χωρίς 69. Από τις πιο καυτές παρουσίες που έχω δει σε ρδελο. Μία μέτρια προς καλή συνεδρια, περισσότερα στην κριτική
Παιδιά ξέρει κάποιος μια ειρήνη με μεγάλα φυσικά βυζια και ένα τατουάζ cheguevara στο μπράτσο μελαχρινή πού δούλευε το 2004 με 2007 στο ξενοδοχείο aneli στο sandanski με νταβατζή τον τζαικα? Αν ξέρει κανείς πού βρίσκεται τώρα και έχει επικοινωνία μαζί τής ας με ενημερώσει θα του είμαι υπόχρεος
Επαλλαμβανόμενα[/URL] posts.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Δυνατο Ξεκωλιασμα στην Ιωαννα την ντεμεκ Λειβαδιωτισα απο Μεγαλου Αλεξανδρου 28
Τωρα με το ανοιγμα νεων μπουρδελων στην γωνια μπερδευεσαι εκει μεσα,αλλου μπαινεις- απο αλλου βγαινεις
Στο γωνιακο συμπλεγμα παντως :-
Τιμιο κωλαντερο-το πηρε στο χερι -θα ακολουθησει κριτικη :S :S :S
Τωρα με το ανοιγμα νεων μπουρδελων στην γωνια μπερδευεσαι εκει μεσα,αλλου μπαινεις- απο αλλου βγαινεις
Στο γωνιακο συμπλεγμα παντως :-
Τιμιο κωλαντερο-το πηρε στο χερι -θα ακολουθησει κριτικη :S :S :S
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
νασο ωραιος
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Πριν λίγα λεπτά πέρασμα από τα εξής μαγαζιά στο Μεταξουργείο
Ιασωνος46 δύο νεαρές κοπέλες καινούργιες Ζάνα μελαχρινή ωραίο σώμα και Άννα καστανοκόκκινο μακρύ μαλλί σώμα με λίγα πιασίματα πολύ συμπαθητικές και όμορφες
Ιασωνος37 ισόγειο μια νεαρή αδύνατη κοπέλα με γυαλιά
Κολωνου27 όροφος Σοφία ξανθιά Μιλφ κοντή ελαφρώς γεμάτη
Κολωνου15 αριστερά Ρίτα η πολύ ωραία μοντελε μελαχρινή μουναρα στα15€
Κολωνου45 στο πρώτο η Γκιλφ παλαίμαχος Δεινοσαυρος Αντριάννα απο Διδυμου20 πάλαι ποτέ στο βάθος Φωτεινή Γκμοχ μαζί με μια άλλη που δούλευε παλιότερα κεραμικού καθώς έφευγα η Γκμοχ με έβρισε στα Ρωσσικα καθώς την έχω δει τόσες φορές σε διαφορετικά μαγαζιά αλλά ποτέ δεν μου πέρασε απ'το μυαλό να περάσω μαζί της
Κολωνού 48 Ελένη η ξανθιά Γκιλφ ήταν δωμάτιο
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο εδώ είδα μια πολύ άσχημη κοπέλα χοντρή με γυαλιά έφυγα αμέσως
Επίσης νωρίτερα κατά της 00:30 πέρασα από Φυλής 54 όροφο εδώ δούλευε μια πολύ ωραία κοπέλα μελαχρινή ψηλή Χριστίνα νομίζω
Φυλης59 όροφος μια μελαχρινή ψηλή νταρντανα Αλεξάνδρα μέτρια περίπτωση αδιάφορη
Δεν μπήκα σε άλλα στη Φυλής που δεν κυκλοφορούσε κόσμος ερημιά ενώ Μεταξουργείο είχε κάποιο κόσμο.Αυτα καλό βράδυ
Ιασωνος46 δύο νεαρές κοπέλες καινούργιες Ζάνα μελαχρινή ωραίο σώμα και Άννα καστανοκόκκινο μακρύ μαλλί σώμα με λίγα πιασίματα πολύ συμπαθητικές και όμορφες
Ιασωνος37 ισόγειο μια νεαρή αδύνατη κοπέλα με γυαλιά
Κολωνου27 όροφος Σοφία ξανθιά Μιλφ κοντή ελαφρώς γεμάτη
Κολωνου15 αριστερά Ρίτα η πολύ ωραία μοντελε μελαχρινή μουναρα στα15€
Κολωνου45 στο πρώτο η Γκιλφ παλαίμαχος Δεινοσαυρος Αντριάννα απο Διδυμου20 πάλαι ποτέ στο βάθος Φωτεινή Γκμοχ μαζί με μια άλλη που δούλευε παλιότερα κεραμικού καθώς έφευγα η Γκμοχ με έβρισε στα Ρωσσικα καθώς την έχω δει τόσες φορές σε διαφορετικά μαγαζιά αλλά ποτέ δεν μου πέρασε απ'το μυαλό να περάσω μαζί της
Κολωνού 48 Ελένη η ξανθιά Γκιλφ ήταν δωμάτιο
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο εδώ είδα μια πολύ άσχημη κοπέλα χοντρή με γυαλιά έφυγα αμέσως
Επίσης νωρίτερα κατά της 00:30 πέρασα από Φυλής 54 όροφο εδώ δούλευε μια πολύ ωραία κοπέλα μελαχρινή ψηλή Χριστίνα νομίζω
Φυλης59 όροφος μια μελαχρινή ψηλή νταρντανα Αλεξάνδρα μέτρια περίπτωση αδιάφορη
Δεν μπήκα σε άλλα στη Φυλής που δεν κυκλοφορούσε κόσμος ερημιά ενώ Μεταξουργείο είχε κάποιο κόσμο.Αυτα καλό βράδυ
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.110
- Πόντοι
- 1.686
Θα τους είχαν κόψει το αέριο για απλήρωτους λογ/σμους στη Ρωσία
Παρόμοια θέματα