nikosss1989
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά. γνωρίζουμε κάτι για τη Τζινα? , την είχα πετυχει βραδυνη βαρδια πριν 3 βδομαδες στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α , δουλεύει ακόμα?
Διάβασε την τελευταία κριτική που υπάρχει για το Μαραθώνος 59 και θα καταλάβεις
Κι άλλα μπουρδέλα προσφέρουν το διπλό στα 30 ευρώ. Ντουζιέρα έχουν τα Φυλής 109Α, Φυλής 86Α και Φιλιππίδου 11Β. Αν έχουν ντουέτο τα συγκεκριμένα δεν το ξέρω σίγουρα, πρέπει να ρωτήσεις.Μια βοήθεια μύστες καθότι με τα μπουρδέλα δεν έχω καμία επαφή. Έμαθα ότι στη Λιοσίων 73 παίζει μαγαζί με διπλό στα 30 και δυνατότητα για ντουζάκι. Ισχύει και γενικά παίζει κι αλλού τέτοια φάση? (με ντουζακι απαραίτητα..)
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Κι άλλα μπουρδέλα προσφέρουν το διπλό στα 30 ευρώ. Ντουζιέρα έχουν τα Φυλής 109Α, Φυλής 86Α και Φιλιππίδου 11Β. Αν έχουν ντουέτο τα συγκεκριμένα δεν το ξέρω σίγουρα, πρέπει να ρωτήσεις.
σε πιασαν οι ευγενειες νιμου :S :S :SΕυχαριστώ και τους 2
Πάντα ευγενικός είμαι :S :S :Sσε πιασαν οι ευγενειες νιμου :S :S :S
Ντουζ έχει τα ιωαννινων 3 και 5, πιπινου 118 και μπορεί να έβαλαν και στο κολ 11 ισόγειοΜια βοήθεια μύστες καθότι με τα μπουρδέλα δεν έχω καμία επαφή. Έμαθα ότι στη Λιοσίων 73 παίζει μαγαζί με διπλό στα 30 και δυνατότητα για ντουζάκι. Ισχύει και γενικά παίζει κι αλλού τέτοια φάση? (με ντουζακι απαραίτητα..)
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Ρουμανα μικαελα απο φωκαιας μελαχρινη με φιογκακια στα πισο μερος τον ποδιων τα κανει ολα.μολις μπηκα στο δωματια με αρχησε με φιλακια γλιψιματα παντου μετα της ειπα να μου καθισει απο πανο μου μετα στα τεσσερ και μολις ηρθε η ωρα να ριξω τα χρεπια μου της ανοιγο με δυναμε το στομα της και της πεταω τα καυτα χρεπια μου.θα την ξαναπαρω.
Την μικαελα την εχω καταγαμησει αρκετες φορες με κ καλες εντυπωσεις... Την εχω βαλει στο TOP 15... Αν αρχισε να τα ψωλορουφαει παει για τεστ κ για TOP 8.....
Για πες τοπ 5.
Φίλε έχεις πάει με την Νικόλ;
Στο 73 ανω οταν ειχα παει η ντουσιερα δεν ειχε ζεστο νερο ουτε μου εδωσαν πετσετα.Κι άλλα μπουρδέλα προσφέρουν το διπλό στα 30 ευρώ. Ντουζιέρα έχουν τα Φυλής 109Α, Φυλής 86Α και Φιλιππίδου 11Β. Αν έχουν ντουέτο τα συγκεκριμένα δεν το ξέρω σίγουρα, πρέπει να ρωτήσεις.
Φίλε έχεις πάει με την Νικόλ;
Αλήθεια; Δεν έχω πάει ποτέ. Για μένα κακώς θεωρείται στουντιακου επιπέδου, οι κοπέλες που έχει είναι μπάζα.Στο 73 ανω οταν ειχα παει η ντουσιερα δεν ειχε ζεστο νερο ουτε μου εδωσαν πετσετα.
εγω παω με φιλαρακι μου σε μπουρδελακι δινουμε απο 50 ευρω και την περνουμε παρτυοζα για μια ωρα οσες φορες την χυσουμε ουκρανεζακι σουπερ