Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 185 άτομα (14 μέλη και 171 επισκέπτες)

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Δεν μπήκα σε άλλα στη Φυλής που δεν κυκλοφορούσε κόσμος ερημιά ενώ Μεταξουργείο είχε κάποιο κόσμο.Αυτα καλό βράδυ
Καποιο κοσμο μπορει να ειχε...Αλλα ολοι αυτοι ηταν Πακιστανοι,Ιρανοι,Αφγανοι,Σομαλοι,Ιρακινοι και Μπαγκλαντεσιανοι.

• Like
Αντιδράσεις: koble

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
απο Διδυμου20 πάλαι ποτέ στο βάθος Φωτεινή Γκμοχ μαζί με μια άλλη που δούλευε παλιότερα κεραμικού καθώς έφευγα η Γκμοχ με έβρισε στα Ρωσσικα καθώς την έχω δει τόσες φορές σε διαφορετικά μαγαζιά αλλά ποτέ δεν μου πέρασε απ'το μυαλό να περάσω μαζί της
Τελικα η Γκμοχ, που ακουγαμε παλια, ελεγε τιποτα απο προγραμμα? Η ειναι ο ορισμος του γυρολογου?

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Τελικα η Γκμοχ, που ακουγαμε παλια, ελεγε τιποτα απο προγραμμα? Η ειναι ο ορισμος του γυρολογου?
Παλιά ηταν καλή, γαμιόταν σαν το σκυλί, και έκανε καλή πίπα ακα, χωρίς όμως να τελειώνεις στο στομα της. Έχει γερασει όμως, κι έχει σπασει πολύ, και για αυτό το λόγο εδώ και 2 χρόνια περίπου, σε αφήνει να τελιώσεις και στο στόμα της,  :pipa1: :pipa2: :pipa3: αλλά και πάλι είναι για ειδικές καταστάσεις. Σίγουρα όμως το τιμάει το δεκάρικο  :hi: :hi:

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
γεια σας κυριοι ειμαι καινουριος εδω εχει παει κανεις με την "Μαρίνα "  την Ρωσίδα Μεγάλου αλεξάνδρου 22 A απογευματινή βάρδια
Πολύ καλό service, πάθος στο κρεβάτι με πολύ καλα προκαταρκτικά, και κυρίως ωραία βαθειά πίπα  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa2: , όπου στο τέλος δε σηκώνεται από το κρεβάτι αν δε σου έχει ρουφήξει και την τελευταία στάλα σπέρματος  :worship:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Δεν θα πω πολλά για την Μπάρμπορα.... όλοι πια την ξέρουμε.... Τροφωνίου 13 (up)

Πήγα και προχθες για Σόνια Διδύμου 22 δυστυχώς έλειπε... Πήγα στο 18 μπας και δω αυτή την Μαρία (κλειστό) και λέω ας πάω και στο Πιπίνου για την Τζούλια (ενημέρωση ο τσάτσος ότι απλά δεν ήρθε και την ψάχνει).... οπότε έμεινα με το πουλί στο χέρι (για κώλο κυρίως που πήγαινα) και λόγω χρόνουν έφυγε..

Πήγα χθες και ήθελα να αδειάσω κάπου καλά αφού ήταν μαζεμένα και κατέληξα στην Μπάρμπορα για στανταράκι...

Αυτό που μου έκανε εντύπωση (και ακόμα γελάω) βάζοντάς με στο δωμάτιο,πληρώνω και φεύγοντας μου λέει κάτι για... φρεσκάδα... Δεν πολύκατάλαβα και δεν απαντάω... Μετά ξαναλέω (όντας έξω από το δωμάτιο) επίσης δεν κατάλαβα... όπου αφού είδε πως δεν απαντούσα ανοίγει την πόρτα και μου λέει την θεική ατάκα "ΚΑΝΕ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ε?"???.... χαχαχαχα.... εννοώντας πλύνε τσαπού κλπ.... χαχαχα

ε μετά ήρθε, χαμούρεμα, και γρήγορα γαμήσι τιμιότατο κώλου για άδειασμα.... τσακ μπαμ...

ΚΑΝΕ ΦΡΕΣΚΑΔΑ λοιπόν!!!! χαχα :rockon:

PipisBR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
36
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά!

Πριν μερικές μέρες, βραδινή βάρδια, πέτυχα την Μόνικα στο Φυλής 65Β.
Ψηλή, στο ξανθό, με πιασίματα.
Τί γνωρίζουμε για τη συγκεκριμένη; Αξίζει;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τη Φωτεινη Γκμοχ την εχω παρει στο Αλκιβιαδου 16α πριν χρονια, στο Ελλης 3 στα 25 ευρω παρακαλω, Περγαμου. Αν εξαιρεσεις το προσωπο, εχει σωματαρα και βυζαρες και στα τεσσερα ειναι απολαυση. Καποια στιγμη απο τη πολυ πελατεια πηραν τα μυαλα της αερα, κουβαλουσε μια τρελα ετσι κι αλλιως. Τωρα στο Μεταξουργειο και στο 10ρικο, θα της ηρθε καπως. Και για το τελειωτικο, παντα με αφηνε και την εχυνα στις βυζαρες, με το καιρο το κοψε. Καλα να παθει. Υποβιβασμος εκει που ειναι τωρα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Πριν λίγα λεπτά πέρασμα από τα εξής μαγαζιά στο Μεταξουργείο

Ιασωνος46 δύο νεαρές κοπέλες καινούργιες Ζάνα μελαχρινή ωραίο σώμα και Άννα καστανοκόκκινο μακρύ μαλλί σώμα με λίγα πιασίματα πολύ συμπαθητικές και όμορφες
Πέρασα πριν από λίγο και ήταν κλειστά,μπήκα στη Μαρία στο Ιάσονος 46 αριστερά και μου είπε ότι έγινε ντου και η αστυνομία συνέλαβε υπηρεσία και κοπέλες γιατί δουλεύουν χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά.Σε συνδυασμό με το ότι τις έχω δει στην πρωινή βάρδια πριν τις 12 και ότι οι βάρδιες εκεί είναι δωδεκάωρες, μάλλον πρόκειται γι'αυτές.Συμπέρασμα,δεν αναβάλλουμε για αύριο αυτό που μπορούμε να γνωρίσουμε και να γευτούμε σήμερα...

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Κολωνου45 στο πρώτο η Γκιλφ παλαίμαχος Δεινοσαυρος Αντριάννα απο Διδυμου20 πάλαι ποτέ στο βάθος Φωτεινή Γκμοχ μαζί με μια άλλη που δούλευε παλιότερα κεραμικού καθώς έφευγα η Γκμοχ με έβρισε στα Ρωσσικα καθώς την έχω δει τόσες φορές σε διαφορετικά μαγαζιά αλλά ποτέ δεν μου πέρασε απ'το μυαλό να περάσω μαζί της

Αμάν όποτε μου τυχαίνει κάτι τέτοιο από την ξενέρα δεν ξαναπατώ κάτι μήνες όχι απλός στο μαγαζάκι που με ξενέρωσε αλλά και σε όλη την περιοχή... με τις σαύρες  :vomit:.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πέρασα πριν από λίγο και ήταν κλειστά,μπήκα στη Μαρία στο Ιάσονος 46 αριστερά και μου είπε ότι έγινε ντου και η αστυνομία συνέλαβε υπηρεσία και κοπέλες γιατί δουλεύουν χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά.Σε συνδυασμό με το ότι τις έχω δει στην πρωινή βάρδια πριν τις 12 και ότι οι βάρδιες εκεί είναι δωδεκάωρες, μάλλον πρόκειται γι'αυτές.Συμπέρασμα,δεν αναβάλλουμε για αύριο αυτό που μπορούμε να γνωρίσουμε και να γευτούμε σήμερα...
Μόλις πέρασα από Ιασωνος46 όροφο κλειστά πάλι τα ίδια τώρα ίσως το βράδυ μεσάνυχτα να ανοίξουν θα δούμε

serafin

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
21
Like
961
Πόντοι
1.011
Δοκιμάστηκε η περιβόητη Τζένη στο Φώκαιας 17, όντως εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά στις υπηρεσίες της όπως τα γράφουν οι περισσότεροι στις κριτικές δεν εχω να προσθέσω τίποτα εκτός του οτι εχει πολυ άνεση πλέον σε επίπεδο του ορίου προς αυθαδεια. Η πίπα της με γέμισε σάλια παντού.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
Δοκιμάστηκε η περιβόητη Τζένη στο Φώκαιας 17, όντως εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά στις υπηρεσίες της όπως τα γράφουν οι περισσότεροι στις κριτικές δεν εχω να προσθέσω τίποτα εκτός του οτι εχει πολυ άνεση πλέον σε επίπεδο του ορίου προς αυθαδεια. Η πίπα της με γέμισε σάλια παντού.
φιλε συμφωνω!!το πουαταωι ειναι απο αλλη διασταση!!
με εκανε να τελειωσω με twerking...
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
:headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Φυλης 86 οροφος το πρωι χθες κλειστα.Ξερει κανεις γιατι?και αν ανοιξε  σημερα?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Πάλι  :police: :police: :police:'Επιχείρηση Σκούπα' :police: :police: :police: κάνανε;

#ΈΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ!!! :headbang:

[size=15pt]ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ[/size][size=15pt] ΑΦΗΣΤΕ  ΥΣΗΧΑ  ΤΑ  ΚΟΡΙΤΣΙΑ  :gumtits: :jade:   ΝΑ  ΓΑΜΗΘΟΥΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΑ  ΚΑΙ
ΩΡΑΙΑ  :pipa1: ..........[/size]
  :respect::heavymetalbig:
Μην γαμήσει καλά κι ο φτωχός,θα πέσει κατάρα και θα τα χάσουμε τα κορμιά... :'(

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom