ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
δεν εχω δοκιμασει
Σόρρυ, 109 ήθελα να πω. Το 104 είναι στούντιο. :SΦυλής 81: Άλλα, ψηλή, μελαχρινή, λιγάκι χτικιάρα και Βικτώρια, κάβλα (προ)μίλφ. Δεύτερη κατάθεση στη Βικτώρια, η οποία μας βγήκε ΦΟΛΑΡΑ. Συνεννόηση μηδέν, καθώς η μόνη ελληνική λέξη που ήξερε ήταν το 'χωρίς' και η μόνη αγγλική το 'finish'. Την έβαλα να μου πάρει γυμνό τσιμπούκι όπου με το ζόρι το έβαζε στο στόμα της και την περισσότερη δουλειά την έκανε με το χέρι. Όλο με πίεζε να τελειώσω και τελικά έφυγε από το δωμάτιο γιατί δήθεν τελείωσε ο χρόνος. Θυμήθηκα ότι την είχα ξαναπάρει και στο 104 επάνω χωρίς να περάσω καλύτερα. Ακατάλληλη τελείως. ΜΑΚΡΙΑ!
Πόσες χιλιάδες πούτσες έχει φάει αυτή η σούφρα;παλιά πουτάνα εσύ . Αυτό που "δεν" καταλαβαίνω είναι γιατί πάντοτε επιστρέφει με νέο όνομα, αφού είναι τόσο "άθλιος".
Την έδωσες βέβαα εσύ την απάντηση σε άλλο ποστ.
Και τώρα στα δικά μας. Την Μπαρμπορα την έχεις γαμήσει ως πρωκτολάτρης; Δουλεμένη σούφρα ε;
Οι εργασιες ηταν στο Μ.Α 28 σκέτο . Οχι Α, Β .Έχω την εντύπωση πως... είχε ανοίξει και παλιά και είχε κλείσει....
εδώ και οι κριτικές...
Αν ειναι επιλεκτικη Τοτε ειναι ερωτευμενη ,και 2 πρεπει να της κανω προταση γαμου,πριν ξενεροση!!!Δεν ειναι λιγακι επιλεκτικη η συγκεκριμενη στις υπηρεσιες της??
Η καλυτερη ,και καλο παιδι και μοντελαρα!και προσοπαρα!Ίσως η καλύτερη πίπα αυτή τη στιγμή στα πέριξ.
Συναγωνιστη, την Εβελινα δεν την εχω δοκιμασει. Σε συγκριση ας πουμε με την Πωλινα της Καλυμνου, κανει ακομα καλυτερη και πιο βαθεια πιπα ?/
...
Και τώρα στα δικά μας. Την Μπαρμπορα την έχεις γαμήσει ως πρωκτολάτρης; Δουλεμένη σούφρα ε;
Που δουλεύει η Βερονικα?Στο σπιτάκι που είναι η Βερόνικα η τσατσά, όταν σου φέρνει τα ρέστα, μπαίνει στα δωμάτια χωρίς να χτυπάει ενώ είσαι ολοτσίτσιδος. Ρίξε της λοιπόν την πρόταση και ποτέ δεν ξέρεις.
Καλημερα Ωραία Γυναίκα πέρασα μια γρήγορα και την είδα στα υπόψινΣου προτείνω να δοκιμάσεις τη Ρωσίδα Όλγα στο Ιάσονος 46 όροφος.Τεχνικά δεν ξέρω αν σε καλύψει στο ελεύθερο στοματικό,αλλά είναι δοτική και αγαπησιάρα.
χες πρωινη βαρδυα που πηγα μια βολτα ηταν μια κοπελα παρομοιων αρακτηριστικων με την βερονικα(απο οσα εχω ακουσει)και φοραγε και γυαλια...αλλα δεν την ειπε βερονικα η τσατσα..απλα ετυχε με τα γυαλια?Στο 86 πάνω.
Μήπως τη λέγανε Άννυ;χες πρωινη βαρδυα που πηγα μια βολτα ηταν μια κοπελα παρομοιων αρακτηριστικων με τη βερονικα(απο οσα εχω ακουσει)και φοραγε και γυαλια...αλλα δεν την ειπε βερονικα η τσατσα..απλα ετυχε με τα γυαλια?