Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (13 μέλη και 121 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Φυλής 81: Άλλα, ψηλή, μελαχρινή, λιγάκι χτικιάρα και Βικτώρια, κάβλα (προ)μίλφ. Δεύτερη κατάθεση στη Βικτώρια, η οποία μας βγήκε ΦΟΛΑΡΑ. Συνεννόηση μηδέν, καθώς η μόνη ελληνική λέξη που ήξερε ήταν το 'χωρίς' και η μόνη αγγλική το 'finish'. Την έβαλα να μου πάρει γυμνό τσιμπούκι όπου με το ζόρι το έβαζε στο στόμα της και την περισσότερη δουλειά την έκανε με το χέρι. Όλο με πίεζε να τελειώσω και τελικά έφυγε από το δωμάτιο γιατί δήθεν τελείωσε ο χρόνος. Θυμήθηκα ότι την είχα ξαναπάρει και στο 104 επάνω χωρίς να περάσω καλύτερα. Ακατάλληλη τελείως. ΜΑΚΡΙΑ!
Σόρρυ, 109 ήθελα να πω. Το 104 είναι στούντιο. :S

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
μαίρη δούλευε αγκύρας 12α και τελευταία πιπίνου 118,35αρα λίγο στρουμπουλή 1,65 ύψος 3αρι στήθος,μελαγχρινή,μίλαγε μόνο αγγλικά,έλεγε ότι είναι από ρωσσία.κερνάω ποτό σε όποιον με βοηθήσει....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 160222

Επισκέπτης
παλιά πουτάνα εσύ :). Αυτό που "δεν" καταλαβαίνω είναι γιατί πάντοτε επιστρέφει με νέο όνομα, αφού είναι τόσο "άθλιος".
Την έδωσες βέβαα εσύ την απάντηση σε άλλο ποστ.

Και τώρα στα δικά μας. Την Μπαρμπορα την έχεις γαμήσει ως πρωκτολάτρης; Δουλεμένη σούφρα ε;
Πόσες χιλιάδες πούτσες έχει φάει αυτή η σούφρα;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ειχα μια υπερενταση μετα τη δουλεια, και τριγυρνουσα σαν τρελος σ' ολα τα μπουρδελα Φυλης και Λιοσιων (περισσοτερο για βολτα).

Σκεφτηκα να περασω με τη Ρενατα, αλλά ειχε μπαραζ πελατων και δεν μ' εψησε (την εχω στο μυαλο μου ως ξεπέτα). Παντως ειναι πλεον ΜΙΛΦΑΡΑ, και δε νομιζω να μην την ξανα-τεσταρω καποια στιγμη...

Πετυχα τη Σονια του 84 σε κατασταση νηνεμίας (περιεργως) και μου εκανε τρελά τσαλιμια για να περασω. Μετα σκεφτηκα οτι θελω να συνεχισω την τσαρκα και, ει δυνατον, να μην χαλασω καθολου το 20ευρω => Δυστυχως, η εγκρατεια μ' εγκατελειψε καποια στιγμη, αφου ειπα να στριψω κερμα κι εφερα 6-7 κορωνες σερί (προ-επιλογη για να γαμησω κι οχι να παω σπιτι άπραγος).

Πραγματι, τριγυρισα για πολυ ακομη. Αφου ειχα βγαλει και ολη τη Λιοσίων, κατεληξα στη Χωματιανού (το στενακι οπου κανει διχαλα η Ιουλιανου), με την Αλίνα - αν δεν κανω λαθος στο ονομα.

Ειναι ενα πιπινι χωρις τεχνικη, με σπασμωδικη κινησιολογία, αλλά πολυ καλες προθεσεις για να περασεις καλα. Δεν συνεννοεισαι σχεδον καθολου μαζί της οταν τα 5 αγγλικα και τα 6-7 ελληνικα που ξερει εξαντληθουν. Επισης, εχω την αισθηση οτι ηρθε κατευθειαν απ' τον προηγουμενο πελατη, χωρις ν' ακουσω νερο να τρεχει (πραγμα που με ξενερωσε). Οχι οτι δεν ηταν καθαρη, αλλά καμια φορα η ιδεα και μόνο αρκει για να σιχαθεις.

Δυστυχως εχυσα γρηγορα, αφου με καυλωσε με τις ψευτικες κραυγουλες της. Θα ηθελα να αντεξω λιγο παραπανω, γτ η κοπελα ειχε potential καλου γαμησιου. Μετα το τελειωμα εμεινε λίγο στο δωματιο αλλά, οπως προειπα, η επικοινωνια ηταν αδυνατη.

ΥΓ - Δηλωσε οτι ειναι Ρουμάνα αλλά εγω πονταρω στην Αλβανία/ Ποτέ δεν καταλαβα αυτη την εμμονη με την αλλαγη τοπου προελευσης (για τις Αλβανιδες).

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.311
Πόντοι
2.021
Έχω την εντύπωση πως... είχε ανοίξει και παλιά και είχε κλείσει....
εδώ και οι κριτικές...

Οι εργασιες ηταν στο Μ.Α 28 σκέτο . Οχι Α, Β .
Οι σκάλες ηταν στημένες στο Μ.Α 28 και περνούσαν καλώδια για φωτα.
Τωρα στην "κούρμπα" με Πέρδικα  που ειναι μια μονή (δίφυλλη πόρτα) που την ειχε κάποιος μαστορας για αποθηκη , άνοιξαν ΚΑΙ εκεί. Το νούμερο που γράφει πάνω ακριβώς απο την σιδερένια πόρτα ειναι το Μ.Α 28 .
Αυτο στην φωτο ειναι στο 3 της οδου Πέρδικα παλιά.
$$$ talks που λένε .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
  Μάγκες , αρχίστε την μπουρδελότσαρκα και το
μπουρδελορεπορτάζ !  :rockon:

Μην τα περιμένετε όλα από τον Προφέσσορ Χ και τους λοιπούς
ενημερωτές.

Ο καιρός έφτιαξε, ξεχυθείτε για ενημέρωση.
Με 2-3 σπίτια ο καθένας, να καταγράφει,
θα γίνεται καλή ενημέρωση.

Για παράδειγμα ένας έγραψε ότι γύρισε η Μάγια
στην μοντελοαλυσίδα , στην απογευματινή βάρδια !  :rockon:
Χαρμόσυνο νέο για την ψωλάρα μας ! :rockon:
Κάβλα η Μάγια !

με μάτια σχιστά ,

sakhalin-yuzhno-sakhalin-russia-one-of-the-young-women-participating-picture-id149268440

αλλά κάτι βυζάρες ,

σαν τα κανόνια του αμερικάνικου πολεμικού πλοίου
που κάνει βόλτες στο Αιγαίο !  :rockon: :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Συναγωνιστη, την Εβελινα δεν την εχω δοκιμασει. Σε συγκριση ας πουμε με την Πωλινα της Καλυμνου, κανει ακομα καλυτερη και πιο βαθεια πιπα ?/  :pipa1: :pipa1:

Πωλίνα δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω πόσο βαθειά το παίρνει αλλά η Εβελίνα χρησιμοποιεί πολύ καλά την γλώσσα. Ενώ με άλλες σπάνια να νιώθω οτι τελειώνω με πίπα εκείνη το καταφέρνει σε 3 - 4 λεπτά.

Επισκέπτης
καλησπερα..

ρε παιδια, υπαρχει κανεις τελευταια που εχει περασει πρωινα απο το λιοσιων 73α?

ψαχνω την ψηλη την λαουρα με τα μαυρα μαλλια καιρο

οποτε εχω παει δεν την εχω βρει

την μια μου λενε εχει περιοδο,της προαλες μου λεγε η τσατσα ειναι διακοπες

τωρα μου λενε θα φυγει για πασχα..

οποιος γνωριζει οτι ηταν της τελευταιες μερες η θα ειναι της επομενες ας ενημερωσει  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615

Συνημμένα

• ΜΠΑΡΜΠΟΡΑ-ΒΕΡΓΑΣ-6Α.jpg_thumb.png
    ΜΠΑΡΜΠΟΡΑ-ΒΕΡΓΑΣ-6Α.jpg_thumb.png
    831,7 KB · Εμφανίσεις: 42

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
827
Πόντοι
81
Στο σπιτάκι που είναι η Βερόνικα η τσατσά, όταν σου φέρνει τα ρέστα, μπαίνει στα δωμάτια χωρίς να χτυπάει ενώ είσαι ολοτσίτσιδος. Ρίξε της λοιπόν την πρόταση και ποτέ δεν ξέρεις.
Που δουλεύει η Βερονικα?

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Σου προτείνω να δοκιμάσεις τη Ρωσίδα Όλγα στο Ιάσονος 46 όροφος.Τεχνικά δεν ξέρω αν σε καλύψει στο ελεύθερο στοματικό,αλλά είναι δοτική και αγαπησιάρα.
Καλημερα Ωραία Γυναίκα πέρασα μια γρήγορα και την είδα στα υπόψιν

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
3 καταθεσεις αυτες τις ημερες :heavymetalbig:
1) Αλινα απο ιασωνος 2 αρ.,μετριο προσωπο, μαυρα μαλλια,βυζαρες και παχουλη απο Ρωσσια. Στο δωματιο παρα την 0 επικοινωνια γιατι μιλαει μονο ρωσικα ειχε συμμετοχη με προκατ ισπανικο και καλη πιπα σε 2 στασεις,αρχικα εγω ορθιος και μετα ξαπλωμενος. Στην συνεχεια ιεραποστολικο οπου στην αρχη εδειχνε να πιεζεται ,μετα εδειχνε να της αρεσει αφου με πιεζε να μπω πιο πολυ μεσα της και ηρθαμε τοσο κοντα που ανταλλαξαμε φιλια. Εκει η κοπελα τελιωσε και μου χαμογελασε και αναστεναξε χαρουμενη. Στην συνεχεια ανεβηκε πανω μου οπου αρχικα να δινω πονο και την Αλινα να βογγαει και στην συνεχεια να παιρνει το πανω χερι και να βαζει τις βυζαρες τις στο προσωπο μου. Εκει μετα απο λιγο εχυσα με την κοπελα να μενει μεχρι να στραγγιξω.
Γενικα μια παρουσια που σου φαινεται αρχικα μετρια και μονο για βυζολαγνους, μεσα αποδειχτηκε καλυτερη παρα την μηδενικη επικοινωνια. Η τσα2 ειναι απατεωνησα αλλα αυτο θα το πω στην κριτικη αν και οποτε γραψω.

the__undertaker

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Like
28
Πόντοι
1
χες πρωινη βαρδυα που πηγα μια βολτα ηταν μια κοπελα παρομοιων αρακτηριστικων με την βερονικα(απο οσα εχω ακουσει)και φοραγε και γυαλια...αλλα δεν την ειπε βερονικα η τσατσα..απλα ετυχε με τα γυαλια?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
χες πρωινη βαρδυα που πηγα μια βολτα ηταν μια κοπελα παρομοιων αρακτηριστικων με τη βερονικα(απο οσα εχω ακουσει)και φοραγε και γυαλια...αλλα δεν την ειπε βερονικα η τσατσα..απλα ετυχε με τα γυαλια?
Μήπως τη λέγανε Άννυ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom