You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kinkey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2017
- Κριτικές
- 17
- Like
- 579
- Πόντοι
- 291
αμα βρεις καποιο πεσ μου κ μενα που εχω παρομοια σεξιστικη κατευθυνσηΚανά πιπίνι ελεύθερο τσιμπούκι Μεταξουργείο υπάρχει;
Επισκέπτης
τυπε μην είσαι φιδεμπορας και μην κοροϊδεύεις τους συναγωνιστές σου
ρε βλαμενε , απο σενα τη πειρα την ιδεα που εστειλες τον αλλονα στο 109 και τη πληρωσε το λαρυγκι της αλλης
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
Στο πρόσωπο τα παίρνει κάποια. ?
brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.817
- Πόντοι
- 2.846
Συναγωνιστη, πηγαινε στο Κολωνου-27 όροφο, το πρωι στη Λυδια, ή το βραδι μετα τις 11 στον ιδιο οικο στη Φωτεινη τη λεπτη. Και οι 2 τα παιρνουν στη μαπα ανετα, χωρις μα και μου, και δεν φευγουν από το κρεβατι, αν δεν είναι βεβαιες ότι μεχρι και η τελευταια σταγονα σπέρματός σου εχει προσγειωθεί στο πρόσωπό τους !!Στο πρόσωπο τα παίρνει κάποια. ?
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 1.902
- Πόντοι
- 206
Καλημέρα και καλό μήνα συναγωνιστες. Υπάρχει κανα μωράκι φυλής και περιξ σαν την Σονια;; εννοώ ομορφουλα και να κάνει σχετικά καλό σεξακι
brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.817
- Πόντοι
- 2.846
Καλο μηνα σε ολους, και καλα μουνια, στοματα και κωλοι στους πουτσους μας
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Η αλίσια απο λιοσιων 73 στουντιο ξερει κανεις που ειναι?(μετα απ αυτην ηρθε η ναταλι κ η φλορα κ οι κοπελες που ναι τωρα..πριν το καλοκαιρι)
Στην πατρίδα της εδώ και καιρό-από τότε που αναφέρεις.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Παιδιά ξέρει κανείς που παίζει πλέον η Ολγα η ρωσιδα νταρντανα μιλφ,σχεδον θωρηκτο, με τις βυζαρες απο Βέργας 6? ευχαριστω..
Κάνε ένα κόπο και κοίταξε στο Διδύμου 16 όπου την έβρισκα τις προηγούμενες ημέρες.
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 20 δεξιά: Ντιάνα. :-* Πάντα ωραία, σέξι και επικοινωνιακή. Στις 20 Δεκεμβρίου σταματάει οριστικά από τα μπουρδέλα και γυρίζει στη Ρουμανία. Γι' αυτό, άμα θέλετε, τρέξτε να τη χαρείτε για ακόμα λίγο.
- Ιάσωνος 20 δεξιά: Ντιάνα. :-* Πάντα ωραία, σέξι και επικοινωνιακή. Στις 20 Δεκεμβρίου σταματάει οριστικά από τα μπουρδέλα και γυρίζει στη Ρουμανία. Γι' αυτό, άμα θέλετε, τρέξτε να τη χαρείτε για ακόμα λίγο.
AGNWSTOS89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 677
- Πόντοι
- 301
μπορειτε να μου προτεινετε μερικες κοπελες απο φυλης 2η βαρδια...Ευχαριστω!!
Kinkey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2017
- Κριτικές
- 17
- Like
- 579
- Πόντοι
- 291
Να ενημερωσω απαντες συμμετεχοντες κ ενδιαφερομενους οτι- μετα απο ερωτηση του νασου σθανασιαδη σε κριτικη μου για το αν γαμησα με καποτα- να σας πω οτι ΜΟΝΟ με καποτα γαμαω εκτος κ αν η κατσικα στη κτηνοβασια ειναι καθαρη με εξετασεις οπως κ οι πουτανες..
Kinkey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2017
- Κριτικές
- 17
- Like
- 579
- Πόντοι
- 291
το nickname μου ειναι DiavolemenosΝα ενημερωσω απαντες συμμετεχοντες κ ενδιαφερομενους οτι- μετα απο ερωτηση του νασου σθανασιαδη σε κριτικη μου για το αν γαμησα με καποτα- να σας πω οτι ΜΟΝΟ με καποτα γαμαω εκτος κ αν η κατσικα στη κτηνοβασια ειναι καθαρη με εξετασεις οπως κ οι πουτανες..
liontari123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
Τι χαμός γινεται ρε παιδια με τη skinny τη Φωτεινη στο Κολωνου-27 όροφο? Από τοτε που επεστρεψε, εχω παει 2 διαφορετικες νυχτες, αλλα και τις 2 ηταν όλα τα δωματια γεματα, και τουλάχιστον αλλα 2 ατομα σε αναμονη Αραγε, ποσους ρομαντικους κρεμπιεδες να δεχεται σε μια βάρδια?
Τι χαμός γινεται ρε παιδια με τη skinny τη Φωτεινη στο Κολωνου-27 όροφο? Από τοτε που επεστρεψε, εχω παει 2 διαφορετικες νυχτες, αλλα και τις 2 ηταν όλα τα δωματια γεματα, και τουλάχιστον αλλα 2 ατομα σε αναμονη Αραγε, ποσους ρομαντικους κρεμπιεδες να δεχεται σε μια βάρδια?
Αυτή η φωτεινή τι πρόγραμα κάνει ξέρεις ;Τι χαμός γινεται ρε παιδια με τη skinny τη Φωτεινη στο Κολωνου-27 όροφο? Από τοτε που επεστρεψε, εχω παει 2 διαφορετικες νυχτες, αλλα και τις 2 ηταν όλα τα δωματια γεματα, και τουλάχιστον αλλα 2 ατομα σε αναμονη Αραγε, ποσους ρομαντικους κρεμπιεδες να δεχεται σε μια βάρδια?
brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.817
- Πόντοι
- 2.846
Εκτος από κωλο, τα παντα όλα, με καποτα ή χωρις
Παρόμοια θέματα