DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.059
- Πόντοι
- 41.129
ντάξει μωρε εκανε μια καλη πράξη και ενημερωσε δε πηγε τσαμπα ο κόπος του.
Πριν από λίγο μπήκα στη Ρωσίδα Βίκη στο Κολωνού 45 μέσα,έχει μοντελέψει και μουνέψει σε σωματότυπο και σε συνδυασμό με την προσωπάρα της είναι για μένα ο ορισμός του απόλυτου θηλυκού! Το μοναδικό μείον ο σχετικά ασφυκτικός χρόνος που αφήνει η υπηρεσία,αλλά "ουκ εν τω πολλώ το ευ" κάποιες φορές...
Αυτή,αλλά δεν βρίσκεις άκρη με τις βάρδιες της,άλλες φορές πάει από τις 6 το πρωί και άλλες στις 12 το μεσημέρι.H ψηλή η μαυρομάλλα που έκανε 10-4 το απόγευμα παλια;
Με το που βλεπψ το μηνυμα σου παραταω δουλεια και παω σφαιρα στο μαγαζι υπερκαυλωμενος να τον δωσω στην Αλινα......βγαινει η τσατσα μου λεει εχω 2 κοπελες ....ωραια λεω θα περασω με Αλινα....και μου λεει δεν εχω Αλινα ......εχω Νατασα και Μαρια.....
Φιλε εφαγα μεγαλη ξενερα.Μπηκα με Νατασα πολυ καλο τσιμπουκι λαρυγγωτο της εκανα face fuck μεχρι πνιγμου απο τα νευρα μου....
+ 1000και νομιζα οτι οι μπουρδελιαριδες οι σωστοι πανε να γαμισουνε ρε συ πικερ , και οτι οι πουτανες οι καλες ειναι αυτες που δινουν οσα παιρνουνε και υποσχοντε ( τουλαχιστο η ντορινα υποσχετε καταθληψη και τπτ αλλο αν περασεις ειναι γιατι σε ετρωγε )
ετσι οπως τα λετε και οι δυο σας , να παω να παρω στη μαγια τη φολαρα κατι παπουτσακια αθλητικα να της τα κανω δωρο , να πληρωσω και μισαωρο να φερω και ενα γλυκο να φαμε μεσα να γνωριστουμε μπας και με αφισει να τη γαμισω οπως της αξιζει ???
δλδ ρε τυποι αν η ντορινα αξιζει σκουλαρικια , η σονια που καταθετει ψυχη καθε μερα τοτε τι αξιζει να της παμε ολοι ?? να ανοιξουμε ενα λογαριασμο να βαλουμε ΄λεφτα να τις παρουμε ενα αυτοκηνιτακι ? , φιατ 500 με στικερ το γλομπεα στις πορτες
μην το ξανά πεις αυτό για την φωτεινουλα δεν κάνει τέτοιαΤι χαμός γινεται ρε παιδια με τη skinny τη Φωτεινη στο Κολωνου-27 όροφο? Από τοτε που επεστρεψε, εχω παει 2 διαφορετικες νυχτες, αλλα και τις 2 ηταν όλα τα δωματια γεματα, και τουλάχιστον αλλα 2 ατομα σε αναμονη Αραγε, ποσους ρομαντικους κρεμπιεδες να δεχεται σε μια βάρδια?
Κ να ήταν η μόνη...Τι χαμός γινεται ρε παιδια με τη skinny τη Φωτεινη στο Κολωνου-27 όροφο? Από τοτε που επεστρεψε, εχω παει 2 διαφορετικες νυχτες, αλλα και τις 2 ηταν όλα τα δωματια γεματα, και τουλάχιστον αλλα 2 ατομα σε αναμονη Αραγε, ποσους ρομαντικους κρεμπιεδες να δεχεται σε μια βάρδια?
Γιάννα από Κολωνού 11 ισόγειο, αν είναι και μαζί της είναι και η Άννα μία στενομουνα.Κάτι καλό για Μεταξουργείο απόγευμα τι έχετε να προτείνετε; Προτιμώ νεαρές ηλικίες,ξέρω μόνο την Λόλα από 23 Κολωνού αλλά ρωτάω γιατί φοβάμαι μόνος μου σε αυτήν την περιοχή έτσι ώστε να πάω κατευθείαν.