Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (6 μέλη και 72 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.929
Πόντοι
24.596
Live τώρα. Μιλάω στο facebook με τη Ρίτα από Ιάσωνος 1. Έχει φύγει από την Ελλάδα και δεν σκοπεύει να ξανάρθει. Με γλιτώνει έτσι από το βάσανο και την ταλαιπωρία, γιατί μου αρέσει τόσο πολύ που όποτε την έβλεπα έμπαινα στον πειρασμό - και πολλές φορές ενέδιδα - να της δώσω άλλη μία ευκαιρία. Πολύ ωραία κοπέλα αλλά δεν κάνει για σεξ.  :'(
πες τη να κανει like στον νομο του πικερ :S :S :S

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
στο 71κατω ειδα την πιο μουναρα της βραδιας ψηλο ατι αδυνατο μοντελε με κωλαρα ωραιο μαλλι μελαχροινη γυναικα αλογο δυο μετρα αλλα διαβασα οτι προκειται για μεγαλη ΦΟΛΑ ,δυστυχως σε οσες ηθελα να μπω μαλλον δεν θα αξιζαν ισως δοκιμασω το κοντοπουτανο στο μελλον

πιθανον εννοεις την μαιρη

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.013
Πόντοι
41.129
τυπε εισαι απ αυτους που λενε οτι η σφαιρικη γη ειναι συνωμοσια ?
αν δεν ειναι επιπλο , μπορεις να μας πεις τι ειναι ?

γινε τακτικός πελάτης της, 2 φορες την εβδομάδα και θα δεις τρομερη αλλαγη στη συμπεριφορα της. αυτο κανω εγω. αδικο να την λετε φόλα με ενα δωμάτιο.
πηγαινε της κανα δωρακι κανα σκουλαρικι κανα λουλούδι... κανα αρωματακι.
κοπελα ειναι τετοια θέλει.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
γινε τακτικός πελάτης της, 2 φορες την εβδομάδα και θα δεις τρομερη αλλαγη στη συμπεριφορα της. αυτο κανω εγω. αδικο να την λετε φόλα με ενα δωμάτιο.
Στον ηλεκτρολόγο όταν σου φτιάχνει τα ηλεκτρικά του σπιτιού του δίνεις δώρο και καινούργια λάστιχα αυτοκινήτου ή μόνο λεφτά;
Η μάνα σου έχει και άλλον έξυπνο ή βγήκες εσύ και είδε ότι δεν την παίρνει και για δεύτερο σαν του λόγου σου;;;
Δηλαδή, ρε παπαρομαλάκα άμα πάω εγώ 1η φορά με 15 ευρώ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙΣ θα γαμήσω κομοδίνο;
Βασικά καλά κάνει αυτή, άμα της τα σκάνε 5-6 χλεμπονιάριδες ορκ σαν εσένα στους άλλους θα κοιτάει το ταβάνι και θα περιμένει να περάσει η ώρα γιατί άλλο μόνο 15 και άλλο 15 + δώρα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.013
Πόντοι
41.129
μια φορά πληρωσα πέρασα δωμάτιο αλλα δεν τη γαμησα,συζητουσαμε για 10 λεπτα και γνωριστήκαμε καλύτερα.απο κεινη τηνημερα με συμπάθησε  :heavymetalbig:

Επισκέπτης
οχι εχω παει τρεις φορες και τη τριτη μαλιστα της πηγα δωρο μαγιο 40e για αυτο τα λεω αυτα !!! εμενα παντα με τα μουτρα μεχρι κατω , εσενα με το σκουλαρικι δλδ πως αντεδρασε ? ποσο εκανε ???

Επισκέπτης
δλδ ποσα περιπου σου φυγανε για να σε συμπαθισει ?? να ξερω δλδ γιατι το παρατισα στηξ μεση το θεμα , αν ειναι να δωσω 15-30 ευρο ακομα χαλαλι

χλαλι στους μαλακες !!!!!!

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
μια φορά πληρωσα πέρασα δωμάτιο αλλα δεν τη γαμησα,συζητουσαμε για 10 λεπτα και γνωριστήκαμε καλύτερα.απο κεινη τηνημερα με συμπάθησε  :heavymetalbig:
οχι εχω παει τρεις φορες και τη τριτη μαλιστα της πηγα δωρο μαγιο 40e για αυτο τα λεω αυτα !!! εμενα παντα με τα μουτρα μεχρι κατω , εσενα με το σκουλαρικι δλδ πως αντεδρασε ? ποσο εκανε ???
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :S :S :S :S :S :S :S :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
ρε τυπε , γιατι δε πας να τη στισεις εξω απο καμια σχολη , στη σταση του λεωφοριου , ναχεις μαζι σου τα σκουλαρικια να το διχνεις εκει στα κοριτσια , καποιο θα σε συμπαθισει , θα τις πηγαινεις διαφορα δωρακια και στο τελος θα τη βγαλεις γκομενα τη μικρη , εισαι σουγκαρ νταντι απλα δε το ξερεις φιλε μου και σου φευγουν τα λφτα περιπου τσαμπα

Επισκέπτης
σουτ ρε !!! μητσο μη τους ακους ειναι μαλακες οι ανθρωπποι δε καταλαβαινουν , πες μου τι σκουλαρικια ειναι , βασικα ναι θυμαμε το στυλ της , ωραια ειναι και 1η του μηνος μεθαυριο , λεγε μητσο ποσο εκαναν τα σκουλαρικια γιατι εχω σιφιλιαστει τωρα , τη γπουσταρω πολυ αλλα σε εμενα ειναι παντα μπουτρωμενη , σωσε με ρε μαν

Επισκέπτης

φιλε το αρωμα εχω ακουσει σημαινει τσακωμος , λεγε ρε ποσο εκαναν τα σκουλαρικια θα μου φυγει ολος ο μισθος 1η του μηνος !

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.013
Πόντοι
41.129
σουτ ρε !!! μητσο μη τους ακους ειναι μαλακες οι ανθρωπποι δε καταλαβαινουν , πες μου τι σκουλαρικια ειναι , βασικα ναι θυμαμε το στυλ της , ωραια ειναι και 1η του μηνος μεθαυριο , λεγε μητσο ποσο εκαναν τα σκουλαρικια γιατι εχω σιφιλιαστει τωρα , τη γπουσταρω πολυ αλλα σε εμενα ειναι παντα μπουτρωμενη , σωσε με ρε μαν

το αγαπημενο της αρωμα... Carolina Herrera Good Girl
μην της πας αλλο ομως συντομα,σημερα της πηγα ενα μπουκαλάκι.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
giphy.gif

Επισκέπτης
με δουλευεις μου φενετε  , για αρωμα σου λεω δε το ψινω γιατι σημαινει τσακωμος αφου , το σκουλαρικι τι ταξη τιμης ητανε ?? ποσο πρεπει να ειναι το δωρο για να φτουρισει , γιατι σου λεω εγω με το μαγιο δε καταφερα και πολλα , ισως να μη της αρεσε το σχεδιο , ποιος ξερει , το σκου΄λαρικι ειναι και μεταλλο , δυσκολο να μη σου πηγαινει .... λεγε ρε ποσο να σκασω για ενα δαχτυλιδι !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom