Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (7 μέλη και 52 επισκέπτες)

Kinkey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2017
Κριτικές
17
Like
579
Πόντοι
291
Η skinny Φωτεινή στο Κολωνού 27 όροφος μάλλον αναδεικνύεται σε σταρ της τρίτης βάρδιας στα milf στο Μεταξουργείο,με αρκετή αναμονή πριν και μετά από μένα,δικαίως πιστεύω γιατί προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες!
Ποσες φωτεινες εχει το 27 β ρε σεις? Εχω παει 2 φορες κ εχει μια χοντρη γυρω 50 με κλεοπατρέ μαλλι ξανθοκαστανο σα τον λουί ντε φινές με περουκινι..αυτη μουνα η μαυρομαλλα γυρω 40 λεπτη που στο διαολο ειναι? Εγω απογευμα πηγα κ τις 2 φορες

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.929
Πόντοι
24.596
Ποσες φωτεινες εχει το 27 β ρε σεις? Εχω παει 2 φορες κ εχει μια χοντρη γυρω 50 με κλεοπατρέ μαλλι ξανθοκαστανο σα τον λουί ντε φινές με περουκινι..αυτη μουνα η μαυρομαλλα γυρω 40 λεπτη που στο διαολο ειναι? Εγω απογευμα πηγα κ τις 2 φορες
:2funny: :2funny: :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Μετά τις 11 μ.μ.

Kinkey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2017
Κριτικές
17
Like
579
Πόντοι
291
Κ καθημερινες?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο dmtrsxxx είναι πραγματικός μπουρδελιάρης και όσοι τον κοροϊδεύουν είναι βλάκες. Εγώ μπορεί να μην κάνω δώρα στις πουτάνες γιατί είμαι τσιγκούνης αλλά όποιος νομίζει ότι αυτό που κάνουν οι πουτάνες είναι κανονική δουλειά και όποιος θεωρεί τον εαυτό του κανονικό πελάτη που αγοράζει κανονικές υπηρεσίες είναι απλά βλάκας.  :-*

Mc-R

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
402
Πόντοι
20
Καλημέρα παίδες!
Έχει κάποιος υπ'όψη του κάποια 20χρονη Ελισάβετ, περίπου 1,70 καστανή, που κάνει πρωκτικό;
Σε ποιο "κατάστημα" εργάζεται;
Καλή εβδομάδα!

Επισκέπτης
και νομιζα οτι οι μπουρδελιαριδες οι σωστοι πανε να γαμισουνε ρε συ πικερ , και οτι οι πουτανες οι καλες ειναι αυτες που δινουν οσα παιρνουνε και υποσχοντε ( τουλαχιστο η ντορινα υποσχετε καταθληψη και τπτ αλλο αν περασεις ειναι γιατι σε ετρωγε )

ετσι οπως τα λετε και οι δυο σας , να παω να παρω στη μαγια τη φολαρα κατι παπουτσακια αθλητικα να της τα κανω δωρο , να πληρωσω και μισαωρο να φερω και ενα γλυκο να φαμε μεσα να γνωριστουμε μπας και με αφισει να τη γαμισω οπως της αξιζει ???

δλδ ρε τυποι αν η ντορινα αξιζει σκουλαρικια , η σονια που καταθετει ψυχη καθε μερα τοτε τι αξιζει να της παμε ολοι ?? να ανοιξουμε ενα λογαριασμο να βαλουμε ΄λεφτα να τις παρουμε ενα αυτοκηνιτακι ?  , φιατ 500 με στικερ το γλομπεα στις πορτες

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
Παιδες η Αλινα ή Ροντίκα στο φυλης 109 πρωινή ....εξαφανιστηκε......ξερει κανεις αν θα επιστρεψει....ή αν παιζει μπαλα αλλου?

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Επισκεψη το Σαββατο το μεσημερι στο Μεγ. Αλεξανδρου 22 οροφος στην γουρουνoπουλα Βικτωρια. Εμφανιση αστα να πανε  :vomit:, αλλα πολύ καλο service, με γλειφοκωλαδα, πρωκτικο, καλο τσιμπουκι, και στραγγηγμα της ψωλης μεχρι την τελευταια σταγονα  :headbaning1: :headbaning1: Για τους λατρεις των hardcore καταστάσεων, είναι ότι πρεπει :zfuck: :zfuck: Εχω αναρτησει και αντιστοιχη κριτικη, ως brujeria69  :headbaning2:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Επισκεψη το Σαββατο το μεσημερι στο Μεγ. Αλεξανδρου 22 οροφος στην γουρουνoπουλα Βικτωρια. Εμφανιση αστα να πανε  :vomit:, αλλα πολύ καλο service, με γλειφοκωλαδα, πρωκτικο, καλο τσιμπουκι, και στραγγηγμα της ψωλης μεχρι την τελευταια σταγονα  :headbaning1: :headbaning1: Για τους λατρεις των hardcore καταστάσεων, είναι ότι πρεπει :zfuck: :zfuck: Εχω αναρτησει και αντιστοιχη κριτικη, ως brujeria69  :headbaning2:
Σωστός συναγωνιστή......  :rockon:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
αλλά όποιος νομίζει ότι αυτό που κάνουν οι πουτάνες είναι κανονική δουλειά και όποιος θεωρεί τον εαυτό του κανονικό πελάτη που αγοράζει κανονικές υπηρεσίες είναι απλά βλάκας.  :-*
:think: Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω, αλλά νομίζω θέλει περαιτέρω επεξήγηση να γίνει ποιο κατανοητό.
Αν και διατηρώ την άποψη ότι η κάθε κοπέλα που κάνει αυτή τη δουλειά έχει εντελώς διαφορετικούς λόγους.  :hi:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Οι πουτανες της Δευτέρας είναι διαφορετικές από αυτές που δουλεύουν το Σαββατοκύριακο;

Επισκέπτης
εξαρτατε ποτε παιρνουν τα ρεπο , οι ποιο σθνιθισμενες μερες για ρεπο χωρις να ειναι νομος ειναι τεταρτη πεμπτη κυριακη

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.013
Πόντοι
41.129

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1

Με το που βλεπψ το μηνυμα σου παραταω δουλεια και παω σφαιρα στο μαγαζι υπερκαυλωμενος να τον δωσω στην Αλινα......βγαινει η τσατσα μου λεει εχω 2 κοπελες ....ωραια λεω θα περασω με Αλινα....και μου λεει δεν εχω Αλινα ......εχω Νατασα και Μαρια.....
Φιλε εφαγα μεγαλη ξενερα.Μπηκα με Νατασα πολυ καλο τσιμπουκι λαρυγγωτο της  εκανα face fuck μεχρι πνιγμου απο τα νευρα μου....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.013
Πόντοι
41.129
Με το που βλεπψ το μηνυμα σου παραταω δουλεια και παω σφαιρα στο μαγαζι υπερκαυλωμενος να τον δωσω στην Αλινα......βγαινει η τσατσα μου λεει εχω 2 κοπελες ....ωραια λεω θα περασω με Αλινα....και μου λεει δεν εχω Αλινα ......εχω Νατασα και Μαρια.....
Φιλε εφαγα μεγαλη ξενερα.Μπηκα με Νατασα πολυ καλο τσιμπουκι λαρυγγωτο της  εκανα face fuck μεχρι πνιγμου απο τα νευρα μου....

τυπε να σου εξομολογηθώ την αμαρτία μου δεν το ηξερα αν είναι εκει...
απλα το ειπα μηπως πας να δεις για να μας ενημερώσεις και εμας, σορρυ μπρο.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom