Επισκέπτης
θα παθω τπτ αποψε
Ποσες φωτεινες εχει το 27 β ρε σεις? Εχω παει 2 φορες κ εχει μια χοντρη γυρω 50 με κλεοπατρέ μαλλι ξανθοκαστανο σα τον λουί ντε φινές με περουκινι..αυτη μουνα η μαυρομαλλα γυρω 40 λεπτη που στο διαολο ειναι? Εγω απογευμα πηγα κ τις 2 φορεςΗ skinny Φωτεινή στο Κολωνού 27 όροφος μάλλον αναδεικνύεται σε σταρ της τρίτης βάρδιας στα milf στο Μεταξουργείο,με αρκετή αναμονή πριν και μετά από μένα,δικαίως πιστεύω γιατί προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες!
Ποσες φωτεινες εχει το 27 β ρε σεις? Εχω παει 2 φορες κ εχει μια χοντρη γυρω 50 με κλεοπατρέ μαλλι ξανθοκαστανο σα τον λουί ντε φινές με περουκινι..αυτη μουνα η μαυρομαλλα γυρω 40 λεπτη που στο διαολο ειναι? Εγω απογευμα πηγα κ τις 2 φορες
Μετά τις 11 μ.μ.Ποσες φωτεινες εχει το 27 β ρε σεις? Εχω παει 2 φορες κ εχει μια χοντρη γυρω 50 με κλεοπατρέ μαλλι ξανθοκαστανο σα τον λουί ντε φινές με περουκινι..αυτη μουνα η μαυρομαλλα γυρω 40 λεπτη που στο διαολο ειναι? Εγω απογευμα πηγα κ τις 2 φορες
Σωστός συναγωνιστή......Επισκεψη το Σαββατο το μεσημερι στο Μεγ. Αλεξανδρου 22 οροφος στην γουρουνoπουλα Βικτωρια. Εμφανιση αστα να πανε , αλλα πολύ καλο service, με γλειφοκωλαδα, πρωκτικο, καλο τσιμπουκι, και στραγγηγμα της ψωλης μεχρι την τελευταια σταγονα Για τους λατρεις των hardcore καταστάσεων, είναι ότι πρεπει Εχω αναρτησει και αντιστοιχη κριτικη, ως brujeria69
Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω, αλλά νομίζω θέλει περαιτέρω επεξήγηση να γίνει ποιο κατανοητό.αλλά όποιος νομίζει ότι αυτό που κάνουν οι πουτάνες είναι κανονική δουλειά και όποιος θεωρεί τον εαυτό του κανονικό πελάτη που αγοράζει κανονικές υπηρεσίες είναι απλά βλάκας. :-*
Παιδες η Αλινα ή Ροντίκα στο φυλης 109 πρωινή ....εξαφανιστηκε......ξερει κανεις αν θα επιστρεψει....ή αν παιζει μπαλα αλλου?
εκει είναι τωρα
γιατί ρε διαδίδεις μούφες και τρέχουν τα παιδιά απογοητεύονται και τα πληρώνει η Νατάσσα?εκει είναι τωρα
Με το που βλεπψ το μηνυμα σου παραταω δουλεια και παω σφαιρα στο μαγαζι υπερκαυλωμενος να τον δωσω στην Αλινα......βγαινει η τσατσα μου λεει εχω 2 κοπελες ....ωραια λεω θα περασω με Αλινα....και μου λεει δεν εχω Αλινα ......εχω Νατασα και Μαρια.....
Φιλε εφαγα μεγαλη ξενερα.Μπηκα με Νατασα πολυ καλο τσιμπουκι λαρυγγωτο της εκανα face fuck μεχρι πνιγμου απο τα νευρα μου....
τυπε να σου εξομολογηθώ την αμαρτία μου δεν το ηξερα αν είναι εκει...
απλα το ειπα μηπως πας να δεις για να μας ενημερώσεις και εμας, σορρυ μπρο.