Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (26 μέλη και 256 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:

- Κολωνού 45 δεξιά: Κλειστό
- Κολωνού 45 αριστερά: Στο βάθος η Βίκυ, δεξιά η Χριστίνα
- Δεληγιώργη 39: Ιωάννα. :smitten: Την ξέρω πολλά χρόνια και αγαπιόμαστε. Τη φιλώ και τη γλείφω παντού. Έχει πάρει αρκετά κιλά αλλά και πάλι τη βρίσκω σέξι. Δεν θα κάτσει για πολύ, όπως μου είπε. Ο οίκος ανήκει στην αδερφή της Βαλέρια.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Εννοείς στη δουλειά ή στο συγκεκριμένο μαγαζί;γιατί για λίγες φορές που ήμουνα πελάτης της συνέχεια για οικογένεια και παιδιά μού έλεγε...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλημέρα,
Βόλτα σε λίγα μαγαζιά στην πρωινή βράδια.
Στο Φυλής 66Δ ήταν η Άντζελα σε πρωκτικό. Η κλασσική μιλφ απο Αλβανία που εργάζεται στο κατάστημα.Κανονικό σώμα με μαύρα μακριά μαλλιά.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία η Κορίνα, πιπίνι,αδύνατη αρκετά με μαλλιά καστανά στο ύψος των ωμων της, δέρμα μελαμψό. Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και 69.Δοκιμάστηκε. Άπειρο το πιπινάκι, ελεύθερο στοματικό δεν έκανε.Ιδιαίτερα μικρός,στενός και ρηχός κόλπος.Περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει.
Στο Έλλης 3 η Ελένη,μιλφ,λεπτή,με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά,πρόσωπο ξερακιανό σκυλέ καβλωτικό και χάλια οδοντοστοιχία.Δεύτερος γύρος εδώ.Από τα πολλά χυσίματα δύο εχθές και ένα το σημερινό παρόλο που είχα κάβλες δεν κατέστη εφικτό να τελειώσω.Ήθελα αρκετό χρόνο.Παρόλα αυτά σούπερ σεξ η Ελένη.
Έκανα και ένα μικρό κατέβασμα στο Μεταξουργείο.
Στο Κολωνού 45 αριστερή είσοδος μαγαζί ευθεία μέσα στον διάδρομο να ενημερώσω τον Επιρρεπή αν δεν το έχει ήδη αναφέρει και τυχόν άλλους fun της ότι επέστρεψε η Ρωσόφωνη μιλφ Βίκη πρώην Λολίτα. Λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά σε πρόγραμμα κανονικό.Καυτό κομμάτι,ξεπέτα όμως. Στο μαγαζί δεξία του διαδρόμου άλλη μία εμφανίσιμη Ρωσόφωνη η Χριστίνα,ψηλή,λεπτή,με μαλλιά καστανόμαυρα πιασμένα πάνω.Κανονικό πρόγραμμα και αυτή.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο ήταν η Βικτώρια,η γνωστή υπέρβαρη μιλφ σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 ήταν κλασσικά η Ρωσόφωνη μιλφ Καίτη,γεματούλα,νταρντάνα με κοντά ξανθά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν κλασσικά το ντουέτο την Ναταλύ και Ανδριάννας.Η Ναταλύ, με πιασιματάκια,λευκό δέρμα,ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω.Κάνει και ελύθερο στοματικό κατόπιν συνεννόησης. Η Ανδριάννα με πιασιματάκια,κοντή,ελαφρώς πιο γεμάτη απο Ναταλύ με μακριά καστανά μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στα αριστερά ήταν η Χριστίνα απο Ρουμανία, νόστιμη πιτσιρίκα,λεπτή,με λευκό δέρμα και μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους. Σε ελεύθερο στοματικό μόνο για τους Έλληνες. Την είχα ξαναπάρει προσφάτως. Τυπικές, άχρωμες υπηρεσίες.Απολύτως τα βασικά αν εξαιρέσουμε μόνο το ελεύθερο στοματικό. Είχα ένα δεκάρικο όλο τυχαίως που μου είχε απομείνει στην τσέπη μου και πέρασα μόνο για το ελεύθερο στοματικό και να την χαιδέψω λιγάκι ξέροντας ότι σίγουρα δεν θα τέλειωνα.Την πήδηξα και στα 10 λεπτά έφυγε λόγω χρόνου.Είναι απ΄τις ελάχιστες περιπτώσεις που περνάω με κοπέλα που γνωρίζω ότι είναι τυπική μέσα και αυτό έτσι για το χαβαλέ.
Συνολικό κόστος διημέρου 90 ευρώ, σύνολο γαμησιών 5, χυσίματα 3, συνολική διάρκεια 85 λεπτά, έτσι για τα στατιστικά.
Να περνάτε καλά!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Σημαντική η πληροφορία σου για τη Βίκη στο Κολωνού 45,το μόνο μείον η πολιτική του μαγαζιού να χτυπάνε πόρτα πολύ γρήγορα... :S

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Kαλημέρα,
Βόλτα σε λίγα μαγαζιά στην πρωινή βράδια.
...
Είχα ένα δεκάρικο όλο τυχαίως που μου είχε απομείνει στην τσέπη μου και πέρασα μόνο για το ελεύθερο στοματικό και να την χαιδέψω λιγάκι ξέροντας ότι σίγουρα δεν θα τέλειωνα.Την πήδηξα και στα 10 λεπτά έφυγε λόγω χρόνου.Είναι απ΄τις ελάχιστες περιπτώσεις που περνάω με κοπέλα που γνωρίζω ότι είναι τυπική μέσα και αυτό έτσι για το χαβαλέ.
Συνολικό κόστος διημέρου 90 ευρώ, σύνολο γαμησιών 5, χυσίματα 3, συνολική διάρκεια 85 λεπτά, έτσι για τα στατιστικά.
Να περνάτε καλά!
Τα δύο γαμήσια δεν μετράνε! :cheesy:

tetrafasikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2016
Κριτικές
6
Like
276
Πόντοι
280
Είδα χθες για πρώτη φορά Ντιανα από Διδύμου 18 υπόγειο (νομίζω) αλλά μου φάνηκε πολύ άσχημη, ειδικά πρόσωπο και δεν..

Κατέληξα να δοκιμάσω Αντριαννα από Φυλής απέναντι από 86 νομίζω, είναι πάντα μαζί με την Αντζελινα που άλλοτε είναι κάτω με Μαίρη και άλλοτε πάνω με αυτήν. Απλά ένα χάλι..Θα γράψω κριτική.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Κανενα νεο για Μαρια απο Αλκαμενους και μετεπειτα Αγκυρας 12 ???
====
Oντως-Παντρευτηκε και σταμάτησε. Ακολουθησε την πορεία της φίλης της  μιλφ Συλβιας  (η πρωην Μαρίνα και Βίκυ σε Κουμανούδη  και Καιτόσπιτο..) :)

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Καλησπέρα μύσται  :hi:
Μπας κ επέστρεψε η Φωτεινή Skinny από Κολωνού 27 όροφο?

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Κανενα νεο για Μαρια απο Αλκαμενους και μετεπειτα Αγκυρας 12 ???
====
Oντως-Παντρευτηκε και σταμάτησε. Ακολουθησε την πορεία της φίλης της  μιλφ Συλβιας  (η πρωην Μαρίνα και Βίκυ σε Κουμανούδη  και Καιτόσπιτο..) :)

σιγα να μην παντρευτηκε και να το εκανε ... παπαριες παλι τα ιδια θα κανει.

πολλες ειχαν σταματησει κατα διαστηματα παντρευτηκαν , χωρισαν και παλι τα ιδια.

ειναι πολυ σπανιες οι περιπτωσεις των γυναικων που καναν αυτη τη δουλεια και καποια στιγμη σταματησαν επιλεγωντας εναν σωστο ανθρωπο διπλα τους και διατηρησαν το γαμο τους αλλαζωντας τον τροπο ζωη τους.

tetrafasikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2016
Κριτικές
6
Like
276
Πόντοι
280
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ειδα αφου μιλαγε ασχημα  στους πελατες δεν επρεπε  να μπεις  μεσα  τουλαχιστον εμαθες και θα  προσεχεις τωρα   

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
σιγα να μην παντρευτηκε και να το εκανε ... παπαριες παλι τα ιδια θα κανει.

πολλες ειχαν σταματησει κατα διαστηματα παντρευτηκαν , χωρισαν και παλι τα ιδια.

ειναι πολυ σπανιες οι περιπτωσεις των γυναικων που καναν αυτη τη δουλεια και καποια στιγμη σταματησαν επιλεγωντας εναν σωστο ανθρωπο διπλα τους και διατηρησαν το γαμο τους αλλαζωντας τον τροπο ζωη τους.
εξαρτάτε όταν το κάνουν συνειδητά δύσκολα επιστρέφουν

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
πολλές πουτάνες στο επάγγελμα αυτό έχουν εξαφανισθεί .... διάολε δεν πέθαναν όλες .... ξέρω μια που ήταν δασκάλα  στο εξωτερικό  και ήρθε για 6 μήνες εδώ δούλεψε για να συμπληρώσει να πάρει ένα σπίτι .... ε ... δεν ξαναφάνηκε .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom