You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
στις πουταννες ειναι καλυτερα να τρως τα λεφτα
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
Απογευματινή βάρδια 07.10.2017 πήρα
την ρωσόφωνη Μάγια στο Διδύμου 8 επάνω, και ήταν πολύ καλή
αλλά και το δωμάτιο πολύ καλο, ανακαινισμένο !
Μετά πήρα την Κορίνα ,πολύ λεπτή νέα στο Φωκαίας 17 πάνω
που είχε πάρει ο Προφέσσορ Χ , αλλά ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΣΤΕΝΗ και ΡΗΧΗ και η μισή πούτσα μου έμενε απέξω και
δεν ολοκλήρωσα. ΠΟΤΕ δεν έχω πέσει σε τόσο
ΣΤΕΝΟ- ΡΗΧΟ μουνί.Πάντως ήταν συμπαθητική η κοπέλα, αλλά
θέλει πολύ δουλειά. Ας αναλάβουν άλλοι το ρεκτιφιέ
και μετά 1-2 μήνες θα την πάρω , τη skinny
τη στενο-ρηχομούνα !
Μετά πήρα τη ρωσόφωνη Χριστίνα στο Αγκύρας 12 α
που ήταν στα κέφια της , και την έχυσα ωραία !
την ρωσόφωνη Μάγια στο Διδύμου 8 επάνω, και ήταν πολύ καλή
αλλά και το δωμάτιο πολύ καλο, ανακαινισμένο !
Μετά πήρα την Κορίνα ,πολύ λεπτή νέα στο Φωκαίας 17 πάνω
που είχε πάρει ο Προφέσσορ Χ , αλλά ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΣΤΕΝΗ και ΡΗΧΗ και η μισή πούτσα μου έμενε απέξω και
δεν ολοκλήρωσα. ΠΟΤΕ δεν έχω πέσει σε τόσο
ΣΤΕΝΟ- ΡΗΧΟ μουνί.Πάντως ήταν συμπαθητική η κοπέλα, αλλά
θέλει πολύ δουλειά. Ας αναλάβουν άλλοι το ρεκτιφιέ
και μετά 1-2 μήνες θα την πάρω , τη skinny
τη στενο-ρηχομούνα !
Μετά πήρα τη ρωσόφωνη Χριστίνα στο Αγκύρας 12 α
που ήταν στα κέφια της , και την έχυσα ωραία !
tetrafasikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 276
- Πόντοι
- 280
ειδα αφου μιλαγε ασχημα στους πελατες δεν επρεπε να μπεις μεσα τουλαχιστον εμαθες και θα προσεχεις τωρα
Ακριβώς φίλε μου!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
[move]ΠΡΟΣΟΧΗ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ![/move]
Προκειται για την καινουρια Κορινα απο Φωκαιας 17 ανω.
Ειχα ενα κακο προαισθημα οταν μπηκα στο δωματιο αλλα δεν το εισακουσα. Η κοπελα μπαινοντας ακουμπησε το προφυλακτικο στο τραπεζακι και... το ξεχασε. Αρχισαμε αγγαλιες φιλια χαδια. Πηγε να μου τον παιξει μερικες φορες για να καβλωσω αλλα το εκανε αγαρμπα και της απομακρυνα το χερι. Η συνεννοηση εγινε αποκλειστικα με νοηματα. Της εβαλα δαχτυλο. Με το ζορι μπηκε και καθε τοσο μου το απομακρυνε γιατι ποναγε. Οποτε της δειχνω να ξαπλωσει μπρουμυτα για να τριψω την πουτσα μου στο κωλομερι της και αυτη στηθηκε κανονικα για να τον φαει.
Μην κουραζω με λεπτομερειες, δεν ξερω ποιος διαολος μπηκε μεσα μου, και τον ετριψα εξωτερικα στο μουνι της, πανω στα μουνοζουμα και θα μπορουσε ανετα να με ειχε αφησει να τη γαμησω ακαποτα και να χυσω μεσα της!
Ευτυχως δεν το εκανα, δυστυχως με το τριψιμο που εκανα εκτεθηκα σε μικροβια και την εξεθεσα σε εκεινη.
Σας εκλιπαρω μην πατε να τη γαμησετε και μην κανετε το μοιραιο λαθος που εκανα εγω. Η ζωη ειναι πολυτιμη και η δικη μας και η δικη της. Μαλιστα δεν ξερω αν αυτο που συνεβη και ακομα χειροτερα αυτο που πηγε να συμβει ηταν λογω αγνοιας κινδυνου ή αν η κοπελα δεχεται πιεσεις απο καποιον νταβατζη για να κανει σεξ χωρις προφυλακτικο ωστε να αντισταθμισει την απειρια της στο κρεβατι!
Δεδομενου οτι ο αξιοπιστος προφεσορας ανεφερε οτι η κοπελα μεχρι προχτες δεν εκανε ουτε πιπα χωρις προφυλακτικο, παροτι την ανακοινωνε η τσατσα στο σαλονι, και σημερα ειναι ετοιμη ακομα και σεξ χωρις προφυλακτικο ειναι ενδειξη οτι καποιοι την αναγκασαν!
Εγω απο σημερα κοβω το σεξ μεχρι να δω τι σκατα μου συμβαινει και να αναθεωρησω καποια πραγματα. Σας εκλιπαρω για το καλο ολων μην κανετε τα δικα μου λαθη.
Ειχα ενα κακο προαισθημα οταν μπηκα στο δωματιο αλλα δεν το εισακουσα. Η κοπελα μπαινοντας ακουμπησε το προφυλακτικο στο τραπεζακι και... το ξεχασε. Αρχισαμε αγγαλιες φιλια χαδια. Πηγε να μου τον παιξει μερικες φορες για να καβλωσω αλλα το εκανε αγαρμπα και της απομακρυνα το χερι. Η συνεννοηση εγινε αποκλειστικα με νοηματα. Της εβαλα δαχτυλο. Με το ζορι μπηκε και καθε τοσο μου το απομακρυνε γιατι ποναγε. Οποτε της δειχνω να ξαπλωσει μπρουμυτα για να τριψω την πουτσα μου στο κωλομερι της και αυτη στηθηκε κανονικα για να τον φαει.
Μην κουραζω με λεπτομερειες, δεν ξερω ποιος διαολος μπηκε μεσα μου, και τον ετριψα εξωτερικα στο μουνι της, πανω στα μουνοζουμα και θα μπορουσε ανετα να με ειχε αφησει να τη γαμησω ακαποτα και να χυσω μεσα της!
Ευτυχως δεν το εκανα, δυστυχως με το τριψιμο που εκανα εκτεθηκα σε μικροβια και την εξεθεσα σε εκεινη.
Σας εκλιπαρω μην πατε να τη γαμησετε και μην κανετε το μοιραιο λαθος που εκανα εγω. Η ζωη ειναι πολυτιμη και η δικη μας και η δικη της. Μαλιστα δεν ξερω αν αυτο που συνεβη και ακομα χειροτερα αυτο που πηγε να συμβει ηταν λογω αγνοιας κινδυνου ή αν η κοπελα δεχεται πιεσεις απο καποιον νταβατζη για να κανει σεξ χωρις προφυλακτικο ωστε να αντισταθμισει την απειρια της στο κρεβατι!
Δεδομενου οτι ο αξιοπιστος προφεσορας ανεφερε οτι η κοπελα μεχρι προχτες δεν εκανε ουτε πιπα χωρις προφυλακτικο, παροτι την ανακοινωνε η τσατσα στο σαλονι, και σημερα ειναι ετοιμη ακομα και σεξ χωρις προφυλακτικο ειναι ενδειξη οτι καποιοι την αναγκασαν!
Εγω απο σημερα κοβω το σεξ μεχρι να δω τι σκατα μου συμβαινει και να αναθεωρησω καποια πραγματα. Σας εκλιπαρω για το καλο ολων μην κανετε τα δικα μου λαθη.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ωραία διαφήμιση της έκανες....
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Δε με χρειαζονται αυτοι που ψαχνουν ρομαντισμους. Τα μαθαινουν πρωτοι. Αλλα και αυτοι πρεπει να εχουν λιγη συνειδηση και να κανουν αυτα που θελουν με πουτανες που επιλεγουν συνειδητα να εκτιθενται σε κινδυνο. Οχι με το κοριτσακι που πιθανον να το αναγκαζουν...Ωραία διαφήμιση της έκανες....
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Χίλια μπράβο στον Δούκα για την ενημέρωση του, τέτοια σχόλια μας κάνουν να ακούμε τόσο τη φωνή της λογικής όσο και του ρεαλισμού των μπουρδέλων.Δε με χρειαζονται αυτοι που ψαχνουν ρομαντισμους. Τα μαθαινουν πρωτοι. Αλλα και αυτοι πρεπει να εχουν λιγη συνειδηση και να κανουν αυτα που θελουν με πουτανες που επιλεγουν συνειδητα να εκτιθενται σε κινδυνο. Οχι με το κοριτσακι που πιθανον να το αναγκαζουν...
Keep on walking Δούκα
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Διπλή κατάθεση χθες το απόγευμα. Κολ. 15 αριστερά Ρωξαννη μου είπε η τσατσα ακα και ελεύθερο στοματικο και πήρα τα @ τα 2. Πέρα από αυτό και στα άλλα ήταν ΧΑΛΙΑ, αλλά με τα πολλά εχυσα . ΜΑΚΡΙΆ.
Δεύτερη κατάθεση στην Όλγα από κολ. 45 όροφος. Είναι σαν την γειτονησα που θες να ξεσκισεις. Προ-γκιλφ βυζαρού με ακα και χωρίς βιασύνη. Συστήνεται για μία φορά τουλάχιστον.
Δεύτερη κατάθεση στην Όλγα από κολ. 45 όροφος. Είναι σαν την γειτονησα που θες να ξεσκισεις. Προ-γκιλφ βυζαρού με ακα και χωρίς βιασύνη. Συστήνεται για μία φορά τουλάχιστον.
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
..τι είναι πιο επικίνδυνο..το δάχτυλο που έβαλες ή το ότι έτριψες το καυλί σου ακάποτα στο μουνί της,έστω εξωτερικά..το ότι επιλέγεις''μπουρδελογάμει'',σε κάνει εξ'ορισμού να παραβλέπεις δικλείδες ασφαλείας,φίλε..έστω και τις πιο απλές..ως προς τι το ανησυχητικό ποστάρισμα??[move]ΠΡΟΣΟΧΗ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ![/move]
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Διπλή κατάθεση χθες το απόγευμα. Κολ. 15 αριστερά Ρωξαννη μου είπε η τσατσα ακα και ελεύθερο στοματικο και πήρα τα @ τα 2. Πέρα από αυτό και στα άλλα ήταν ΧΑΛΙΑ, αλλά με τα πολλά εχυσα . ΜΑΚΡΙΆ.
Η Όλγα αυτή έχει δουλέψει αλλού αν γνωριζεις;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K