Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 242 άτομα (16 μέλη και 226 επισκέπτες)

nobodyelsebutme

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Κριτικές
15
Like
475
Πόντοι
291
Πάντως στην επαφή πέους με μουνί το πρόβλημα δεν είναι η μετάδοση "μικροβίων" γενικά αλλα των ιών του δέρματος της περιοχής τα γνωστά σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Τα χέρια μας έχουν πολύ περισσότερα μικρόβια.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μη ζορίζεστε.... Το Φωκαιας 17 όροφος , μετά και την καταγγελία, μόλις έκλεισε.
Ποιά καταγγελία ρε φίλε;
Μήπως να απαγγελθούν και κατηγορίες;;;
Προσοχή επικίνδυνο της έκανα πινέλο;

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Πινέλο ??? Στο αυτόφωρο άμεσα. Να γίνει αναπαράσταση παρουσία όλων να διαμορφώσουμε άποψη.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η ναταλι Φυλής 67 ειναι καλη ξερεις κανεις κατι? Επισης η τσεσση στο 69 τι λεει?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
[move]ΠΡΟΣΟΧΗ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ![/move]

Δεδομενου οτι ο αξιοπιστος προφεσορας ανεφερε οτι η κοπελα μεχρι προχτες δεν εκανε ουτε πιπα χωρις προφυλακτικο, παροτι την ανακοινωνε η τσατσα στο σαλονι, και σημερα ειναι ετοιμη ακομα και σεξ χωρις προφυλακτικο ειναι ενδειξη οτι καποιοι την αναγκασαν!
Ο αξιόπιστος προφέσορας ανέφερε επίσης ότι η κοπέλα είναι αρκετά άπειρη και δεν ξέρει να φορά σωστά το προφυλακτικό.Πρέπει να της μάθουν να φοράει σωστά το προφυλακτικό. Ουδείς την αναγκάζει να κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη.Η απειρία της είναι το βασικό της πρόβλημα.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Ξέρει κάποιος αν αξίζει η Ναταλία από Μέγα Αλέκο 15. Έχει και γαμώ τα βλέματα, δείχνει καυβλιάρα, αλλά φοβάμαι μην είναι ξεπέτα. Θα πάω όπως και να έχει για μου φύγει ο καημός, απλά να είμαι  προετοιμασμένος. SOS

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Καλησπέρα κι από εμένα. :hi:

Πριν από καμιά ώρα, επιγραμματικά, και όσα θυμάμαι...

Φυλής 71Α, Μαίρη. Καλλίγραμμη, με ωραίο πρόσωπο.
Φυλής 71Β, Στέλλα, μέτρια προς άσχημη φάτσα, καλό βυζάκι και χαμηλό αλλά αφράτο και σφρυγηλό κωλαράκι που προσφερόταν στο μενού. Τιμήθηκε με μέτριες εντυπώσεις.
Φυλής 84Β μια μικροκαμωμένη κοπελίτσα, καστανή με μαλλιά ως τους ώμους, με συμπαθητικά χαρακτηριστικά και μάλλον μικρό βυζί, μέτριο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86Α Βερόνικα και (νομίζω) Κατερίνα, φούλ πρόγραμμα και οι δυό.
Φυλής 86Β, η μουναροπιπίνα Χριστίνα. Όμορφο πρόσωπο και καλλίγραμμη με καλό βυζάκι και συμπαθητικό κωλαράκι, που δυστυχώς δεν προσφερόταν στο μενού...
Φυλής 65Α, Σόνια. Ψηλή, καλίγραμμη, με ωραίο πρόσωπο και βυζάκι και αξιογάμητα καπούλια, που δυστυχώς ούτε αυτα προσφέρονταν στο μενού...
Φυλής 65Β, μια ψηλή-χοντρή με μεγάλα βυζιά, φουλ τα πάντα όλα. Ήταν μπάζο όμως...
Φυλής 74 (δεξιά), μια ζουμερή με ωραίο πρόσωπο και μπόλικο βυζί και αφράτο αξιογάμητο κώλο που προσφερόταν στο μενού, μόλις ετοιμαζόταν να πάρει παρτούζα δύο άλλους συναγωνιστές...
Φωκαίας 7 (υπόγειο, δεξιά και τέρμα στο βάθος), η έκπληξη της βάρδιας. Μια ψηλή καστανόξανθη μουνάρα, με άψογο πρόσωπο, βυζί και κώλο 8.5/10 συνολικής εμφάνισης, απλό πρόγραμμα με 69. Θα την γαμούσα αν δεν έψαχνα οπωσδήποτε για κουλούρι σήμερα...
Φωκαίας 19, η γνωστή χοντροκώλα βουλγάρικης καταγωγής Άννα, με την τεράστια κωλάρα της, που την δίνει...
Φωκαίας 25Β, μια ξανθιά με κοντό μαλλί και σκυλόφατσα, νομίζω έδινε και κώλο, αδιάφορη για τα γούστα μου.
Φωκαίας 24, μια λεπτή καστανή με μικρό βυζάκι αλλά φαρδιά λεκάνη με αφράτο κώλο, που η τσατσά την εκθείαζε στο σαλόνι για το τσιμπούκι της.

Καλό απόγευμα και καλά γαμήσια, πληρωμένα και μή...

Jason86

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Κριτικές
9
Like
131
Πόντοι
1
Καλησπέρα κι από εμένα. :hi:

Πριν από καμιά ώρα, επιγραμματικά, και όσα θυμάμαι...

Φυλής 71Α, Μαίρη. Καλλίγραμμη, με ωραίο πρόσωπο.
Φυλής 71Β, Στέλλα, μέτρια προς άσχημη φάτσα, καλό βυζάκι και χαμηλό αλλά αφράτο και σφρυγηλό κωλαράκι που προσφερόταν στο μενού. Τιμήθηκε με μέτριες εντυπώσεις.
Φυλής 84Β μια μικροκαμωμένη κοπελίτσα, καστανή με μαλλιά ως τους ώμους, με συμπαθητικά χαρακτηριστικά και μάλλον μικρό βυζί, μέτριο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86Α Βερόνικα και (νομίζω) Κατερίνα, φούλ πρόγραμμα και οι δυό.
Φυλής 86Β, η μουναροπιπίνα Χριστίνα. Όμορφο πρόσωπο και καλλίγραμμη με καλό βυζάκι και συμπαθητικό κωλαράκι, που δυστυχώς δεν προσφερόταν στο μενού...
Φυλής 65Α, Σόνια. Ψηλή, καλίγραμμη, με ωραίο πρόσωπο και βυζάκι και αξιογάμητα καπούλια, που δυστυχώς ούτε αυτα προσφέρονταν στο μενού...
Φυλής 65Β, μια ψηλή-χοντρή με μεγάλα βυζιά, φουλ τα πάντα όλα. Ήταν μπάζο όμως...
Φυλής 74 (δεξιά), μια ζουμερή με ωραίο πρόσωπο και μπόλικο βυζί και αφράτο αξιογάμητο κώλο που προσφερόταν στο μενού, μόλις ετοιμαζόταν να πάρει παρτούζα δύο άλλους συναγωνιστές...
Φωκαίας 7 (υπόγειο, δεξιά και τέρμα στο βάθος), η έκπληξη της βάρδιας. Μια ψηλή καστανόξανθη μουνάρα, με άψογο πρόσωπο, βυζί και κώλο 8.5/10 συνολικής εμφάνισης, απλό πρόγραμμα με 69. Θα την γαμούσα αν δεν έψαχνα οπωσδήποτε για κουλούρι σήμερα...
Φωκαίας 19, η γνωστή χοντροκώλα βουλγάρικης καταγωγής Άννα, με την τεράστια κωλάρα της, που την δίνει...
Φωκαίας 25Β, μια ξανθιά με κοντό μαλλί και σκυλόφατσα, νομίζω έδινε και κώλο, αδιάφορη για τα γούστα μου.
Φωκαίας 24, μια λεπτή καστανή με μικρό βυζάκι αλλά φαρδιά λεκάνη με αφράτο κώλο, που η τσατσά την εκθείαζε στο σαλόνι για το τσιμπούκι της.

Καλό απόγευμα και καλά γαμήσια, πληρωμένα και μή...

Αντζελινα από φυλής71Α
Πότε δουλεύει ρε guys..
Είναι καλή?

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Ο αξιόπιστος προφέσορας ανέφερε επίσης ότι η κοπέλα είναι αρκετά άπειρη και δεν ξέρει να φορά σωστά το προφυλακτικό.Πρέπει να της μάθουν να φοράει σωστά το προφυλακτικό. Ουδείς την αναγκάζει να κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη.Η απειρία της είναι το βασικό της πρόβλημα.
Η Κορινα απο Φωκαιας 17 ανω,κάνει ελεύθερο στοματικό;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Βόλτα στα κεντρικά και περιφερειακά με τον συναγωνιστή ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΆΔΗ,συγκρατήσαμε ως αξιοσημείωτες παρουσίες τις παρακάτω:
Λιοσίων 73 η μελαχρινή μοντέλα Κλεοπάτρα,η ξανθιά τουμπανιασμένη Ιζαμπέλ και η συμπαθητική μελαχρινή Μπιάνκα.
Χωματιανού 11 ισόγειο η γνωστή από τη Φυλής Άννα-Ιλόνα.
Φυλής 69 πάνω η Τζέσσυ και η Μαρία με πρωκτικό.
Φωκαίας 7 υπόγειο μέσα η μουνάρα Έλενα με απλό και δεξιά η Έμιλυ.
Φωκαίας 19 η μελαχρινή γλυκήτατη Άννα με πρωκτικό,"όλα με προφύλαξη" επέμενε η γηραιά υπηρεσία!
Διδυμου 27 η αρχοντική ξανθιά Αλιόνα,η Μαρία και η Βικτώρια.
Τέλος,στο Πιπίνου 118 η ξανθιά κοντούλα Νικόλ και η milf Καίτη με θηλυκό κορμί.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Βόλτα στα κεντρικά και περιφερειακά με τον συναγωνιστή ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΆΔΗ,συγκρατήσαμε ως αξιοσημείωτες παρουσίες τις παρακάτω:
Λιοσίων 73 η μελαχρινή μοντέλα Κλεοπάτρα,η ξανθιά τουμπανιασμένη Ιζαμπέλ και η συμπαθητική μελαχρινή Μπιάνκα.
Χωματιανού 11 ισόγειο η γνωστή από τη Φυλής Άννα-Ιλόνα.
Φυλής 69 πάνω η Τζέσσυ και η Μαρία με πρωκτικό.
Φωκαίας 7 υπόγειο μέσα η μουνάρα Έλενα με απλό και δεξιά η Έμιλυ.
Φωκαίας 19 η μελαχρινή γλυκήτατη Άννα με πρωκτικό,"όλα με προφύλαξη" επέμενε η γηραιά υπηρεσία!
Διδυμου 27 η αρχοντική ξανθιά Αλιόνα,η Μαρία και η Βικτώρια.
Τέλος,στο Πιπίνου 118 η ξανθιά κοντούλα Νικόλ και η milf Καίτη με θηλυκό κορμί.
:bigdick: :bigdick: :bigdick:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom