Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (28 μέλη και 252 επισκέπτες)

prosoxi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να προτείνει busty milf στο 20ευρώ τώρα που μπορώ να βρω..

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
Καλησπερα σας.
Μια μικρή βολτα, αμέσως μετα την έναρξη της απογευματινής βάρδιας (17:00), στο υποβαθμισμένο Μεταξουργείο και συγκεκριμένα σε λίγα σπιτάκια στην οδό Ιάσωνος.
Εχουμε και λεμε:

-19Α ισόγειο (δεξιά): δυο κοπέλες. Η Ναταλια και η Ντιάνα. Κανονική ενφανιση, αδύνατο σώμα. Κανουν και παρτουζα.

-19Β /1ος όροφος: η Ρεβεκκα. Πρόκειται για ξανθια νταρντάνα milf με μέτριο προςωπο.
Εν τη αναμονή της παρουσίασης, ενας Πακιστανός βγήκε απο δωμάτιο (δηλ πελάτης).

-20Γ ισόγειο: η Χριστινα. Ειναι μια αδύνατη νεα κοπελα. Ο κύριος της υποδοχής μου ανέφερε οτι ειναι νεα στην Ελλαδα και το μαγαζί. Δηλ πρόσφατα ήλθε.

-20 /1ος όροφος: η Τζωρτζιάννα. Όμορφη ξανθια μπαμπατσικη κοπελα με μεγαλο στηθος. Περίμεναν δυο μουσουλμάνοι στο σαλόνι τον φίλο τους, ο οποίος βγήκε χαρούμενος απο διπλανό δωμάτιο (μιλούσαν αραβικά ή κατι τέτοια).

-Στο 20Α εργάζεται η Ντενισα. Δεν την ειδα διοτι ηταν με πελάτη στο δωμάτιο. Μεταβολή και δρόμο.

Καλο Σαββατο/κο.
:hi:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Φίλοι μου απορία έγραψα κριτική για την Έλενα απο φωκαιας 7 υπογα στο βάθος που ειναι πολλη ομορφη κ ανάθεμα την ειναι κ καλο κορίτσι κ δεν ανέβηκε τι μπωρει να συνέβη;;;
Έγραψα θετικά αλλά κ αρνητικά να έγραφα..

Επισκέπτης
θα φανω αγνωμων αλλα πηγες στη μεση της ιασ και δε πηγες μεχρι το 10 να μας πεις τι εχει απογευματοβραδο

επισης γιατι σχεδον ολοι οι πορνορεπορτερ απαξιονουν τα καλτ τριπτυχο της φυλης 134 ?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Στην αλλαγή της βάρδιας 6 μ.μ. στο Ιάσονος 46 Αντριάνα η μελαχρινή ζουμερή,και Μαρία η ψηλή  μελαχρινή σγουρομάλλα με το τσολιαδίστικο παράστημα,ουρά από ημεδαπούς και αλλοδαπούς συναγωνιστές ειδικά για την Αντριάνα,προτίμησα τη Μαρία που αποδείχτηκε... δυναμίτης για τρίτη φορά που την πήρα,αξιοθαύμαστη αν σκεφτεί κανείς ότι το πρωί δουλεύει στο Φυλής 109!Επίσης να αναφέρω ότι χθες το πρωί πέρασα με την επίσης Ρωσίδα Όλγα στον ίδιο οίκο,συνέχιζε κι αυτή,όπως και η Αλιόνα,από την τρίτη βάρδια!

Επισκέπτης
προθερμανση φυλης και σοβαρο μεροκαματο μεταξι , το πρωι πουτανα το βραδυ ...

tetrafasikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2016
Κριτικές
6
Like
276
Πόντοι
280
Φίλοι μου απορία έγραψα κριτική για την Έλενα απο φωκαιας 7 υπογα στο βάθος που ειναι πολλη ομορφη κ ανάθεμα την ειναι κ καλο κορίτσι κ δεν ανέβηκε τι μπωρει να συνέβη;;;

Το ίδιο συνέβη και σε μένα με κριτική μου για την Μπιούτι κάπου εκεί (Φωκαίας εάν θυμάμαι σωστά) και πέντε μέρες μετά, ακόμα να την ανεβάσουν.. Στο μεταξύ έχουν ανεβάσει δυο άλλες κριτικές άλλων.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

θα φανω αγνωμων αλλα πηγες στη μεση της ιασ και δε πηγες μεχρι το 10 να μας πεις τι εχει απογευματοβραδο

επισης γιατι σχεδον ολοι οι πορνορεπορτερ απαξιονουν τα καλτ τριπτυχο της φυλης 134 ?

Το ίδιο συνέβη και σε μένα με κριτική μου για την Μπιούτι κάπου εκεί (Φωκαίας εάν θυμάμαι σωστά) και πέντε μέρες μετά, ακόμα να την ανεβάσουν.. Στο μεταξύ έχουν ανεβάσει δυο άλλες κριτικές άλλων.

:coffee:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ρε Μιμίκο εκτός απ'το να πηγαίνεις στις κοπέλες των μπουρδέλων με ένα μπουκάλι μπιμπερό και να τους ζητάς να κάνεις το μωρό τους και να σου στουμπώνουν το στόμα  :babycry: γιατί δεν γράφεις με τον κανονικό σου λογαριασμό;
Και εγω το ζηταω αυτο.

• Like
Αντιδράσεις: amjik

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πέμπτη 05.10.2017 απόγευμα Διδύμου 7α
πήρα την μουναροπιπίνα Χριστίνα και ήταν
καλή μέσα !

Παιδιά, εδώ έχουμε ένα περίεργο φαινόμενο !
Πριν από 1 χρόνο η Χριστίνα δεν ήταν καλή μέσα.
Εδώ και 2 μήνες περίπου έχει αλλάξει τελείως !
Χαμογελαστή , γλυκειά και καλή !

Συνήθως οι κοπέλες με την πάροδο του χρόνου
γίνονται λιγώτερο καλές.
Εδώ έχουμε περίπτωση , που ανήκει σε μικρό
ποσοστό, που έχουμε μεγάλη βελτίωση με τον καιρό.
Το ίδιο έχει συμβεί και με την όμορφη Σόνια
στο Φ.84.
Πριν από 1 1/2 χρόνο περίπου , είχα πάρει τη Σόνια
τη 2η μέρα που δούλευε στο Φυλ 65 και ήταν
κομοδινέϊσιον.
Τώρα είναι πολύ καλή !
Σπάνια συμβαίνει τέτοια εξέλιξη.

:huh:
Μπορει καποιες να γινονται καλυτερες με εσενα γιατι σε συμπαθησαν. Σκεψου το και αυτο.

• Like
Αντιδράσεις: amjik

tetrafasikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2016
Κριτικές
6
Like
276
Πόντοι
280
Η Βερόνικα στο Φυλής 86 όροφος επέστρεψε;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Επιστροφή της Βερόνικας απόψε στο Φυλής 84 όροφος,ξώβυζη :tits2: ,με μαύρο κορσέ και με γεμάτα δωμάτια!

Οι ενδιαφερόμενοι εκτός από το να σπεύσουν,σε περίπτωση δοκιμής,ας μας γράψουν (εάν το επιθυμούν) και τις εντυπώσεις τους.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Σήμερα κατά τις 8 το βράδυ απο ομόνοια προς Φυλής μέχρι το 65
κ στους παράδρομους Διδύμου Φωκαίας
τα αξιόλογα κατ'εμέ που έχω υψηλά στάνταρ ήσαν
η Μάγια με τις βυζάρες ,διέκρινα πεσμένη ψυχολογία
η Αλιόνα με το ωραίο καυλοπρόσωπο και την αλβανική αλαζονική συμπεριφορά,έχει λίγο κοιλίτσα
η Αλέξια το μικρό μοντελέ νυμφίδιο, υποψιάστηκα ξεπέτα ,Φωκαίας κ Αχαρνών
η  Χριστίνα όντως μουνάρα αλλά κάτι με απέτρεψε,φαβορί για το επόμενο άδειασμα,Διδύμου 7Α
η Εμμανουέλα με την χαζοπόνηρη περίεργη φατσούλα, μου άρεσε το γυφτοειδές στυλάκι της,στο φ65 άνω,υποψήφια κι αυτή.
Κατέληξα απέναντι απο το 65 που είδα μέσα στη καλή χαρά την υπερμουνάρα  Σόνια,
η διαίσθηση μου δεν με ξεγέλασε.
Δυνατό γαμίσι με την καυλομοντέλα που με όρεξη στράγγιξε το παριζάκι μου
αφού πρώτα την είχα περιλούσει όλη απο τα βυζιά και κάτω.
Καλές τσάρκες σε όλους

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα,
Ενημέρωση για την απογευματινή βάρδια.
Ξεκίνημα από Έλλης 3 όπου και ήταν η καινούρια Ρωσόφωνη μιλφ Ελένη την οποία και ξαναπήρα.Πάρα πολύ καλές επιδόσεις.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Λεπτή,με μακριά καστανά μαλλιά,πρόσωπο τραχύ.Κριτική μου για την συγκεκριμένη κοπέλα υπάρχει.
Στο Διδυμου 27 τρεις κοπέλες.Η Αλιόνα,ώριμη,Ρωσόφωνη,ψηλή,με μακριά ξανθά μαλλιά,μαυρισμένο σώμα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Πολύ δυνατή μέσα στο δωμάτιο και αυτή. Η Μαρία,μιλφ,Ρωσόφωνη,ψηλή,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μαλλιά ξανθά πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό.Και τέλος η Βίκη,μιλφ,κοντή,με μαλλιά ξανθά κοντοκουρεμένα,λεπτή με λίγα πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδύμου 22 η καινούρια κοπέλα με όνομα Μόνικα,κοντή,λεπτή,με μαλλιά ξανθά προς το καρέ,όμορφο τσουπωτό κωλαράκι.Δοκιμάστηκε και έμεινα ευχαριστημένος.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο κορμάκι της. Κριτική θα ανέβει την επαύριον.
Στο Διδύμου 20 δύο κοπέλες.Η Πωλίνα η γνωστή της αλυσίδας και η Καρολίνα,κοντή,ελαφρώς ζουμερή,με ξανθά μαλλιά και γυαλιά οράσεως.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Στο Διδύμου 18 στο ισόγειο η Ρωσόφωνη μιλφ Σοφία, κανονικό σώμα,καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο η Ντιάνα σε φουλ.Αλβανέζα μιλφ,με καστανόμαυρα σγουρά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,πρόσωπο τραχύ,σώμα με πιασίματα και κωλάρα.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 16 η Λίνα ή Λίζα πρόκειται για σχετικά ώριμη Ρωσόφωνη,ψηλή,νταρντάνα,σώμα με πιασίματα,μαλλιά καστανά μακριά.Πρόγραμμα στοματικό,69.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο η μιλφ Λίλιαν παλιά καραβάνα,ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω,λευκό δέρμα,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 8 στον όροφο η Νάνσύ.Κοπέλα με κανονικό σώμα,με όμορφες καμπύλες,κοντή,κάπως χαμηλοκώλα με φαρδύ κώλο,βυζάρες και καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 7 στο αριστερό η Χριστίνα,ψηλή,λεπτή,με ωραίο σώμα.Δεν την είδα για να δω χρώμα μαλλιών.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 54 στον όροφο η Τατιάνα,Ρωσόφωνη,με σώμα κανονικό,μαλλιά ξανθά μακριά,μεγάλο τατού στον ένα της μηρό.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 54 στο ισόγειο η Άννα-Ιλόνα,παλιά καραβάνα και γνωστή στους περισσότερους,λεπτή,με μαλλιά ξανθα λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Σαλονάρισε ολόγυμνη.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 56 στο ισόγειο η Αλεξάνδρα,όμορφη πιτσιρίκα,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66Α το ισόγειο δεξιά η Μάγια,ψηλή,σώμα με όμορφα πιασιματάκια,μαλλιά καστανόμαυρα προς το καρέ,βυζάρες.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66Δ στο ισόγειο αριστερά,η Λάουρα, σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα στην περιφέρεια,μαλλιά ξανθά πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της.
Στο Φωκαίας 9 στο ισόγειο αριστερά ήταν η Μαρία.Αλβανέζα,αδύνατη,κοντή,με καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω,χαρακτηριστική μύτη.Σε πρωκτικό.Η Μαρία έχει εργαστεί και στο Ιάσωνος 44 το αριστερό ισόγειο.
Στο Φωκαίας 7 στο υπόγειο στο μαγαζί δεξιά του διαδρόμου η Έμυ ή Αιμιλία.Λεπτή,με μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 7 στο υπόγειο στο μαγαζί ευθεία στο βάθος του διαδρόμου η Ελένη.Εκρηκτικό κορμί,λεπτό,με στητή κωλάρα και μακριά ξανθά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο η Μόνικα,σώμα κανονικό με μεγάλο τατού στο μηρό,μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο καινούρια κοπέλα η Ναταλύ. Λευκό δέρμα,σώμα με όμορφα πιασίματα και μαύρα μαλλιά φλατ στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 19 στο ισόγειο η σχετικά καινούρια Καίτη που εργάζεται και Φυλής 69. Κοντούλα,λεπτή με λίγα πιασίματα στην περιφέρεια,μαύρα μαλλιά μακριά.Σε πρωκτικό.
Καλό Σαββατοκύριακο!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Μπορει καποιες να γινονται καλυτερες με εσενα γιατι σε συμπαθησαν. Σκεψου το και αυτο.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια  :hi: :hi:

Όμως , αυτές έγιναν καλύτερες ΜΕ ΟΛΟΥΣ , διότι
το συζήτησα με αρκετούς συναγωνιστές .

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.197
Πόντοι
3.091

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
Καλή και η Ζάνα, αλλά δεν κάνει το πρόγραμμα της Ροντίκα...  :grin: ;)
Την καλημέρα μου κύριοι.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Καλή και η Ζάνα, αλλά δεν κάνει το πρόγραμμα της Ροντίκα...  :grin: ;)
Την καλημέρα μου κύριοι.
..........

......... δέν ξέρω άν συμφωνείς , αλλά 'η ρηχή θρίξ τής κορασσσσσίδος μέ έκανε fun της....
ή δέ ντουφεκιά ήτο δευτερολέπτων , ένεκα αύτης......

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom