Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (3 μέλη και 123 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
μετα την 4η 5η φορα ηταν καλυτερη και σε μενα παντως :tooth: :tooth: :tooth:

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Η νεανική ψωλή ...

σου χαρίζει πόνο και ηδονή... :grin: :S

Επισκέπτης
ασπρα μαλλια στην κεφαλη, κακα μαντατα στην ψωλη? :think:
Kαλα καλα Γενεραλ !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
συντομη βολτιτσα απο Φυλης πριν 1-1.30 ωρα με περασμα απο λιγα σπιτακια:
Φυλης 65β μελαχρινη μουναρα με κορμαρα για τα γουστα μου :boobies:,αλλα αρκετα αλανιαρα(πιθανη ξεπετα)πιθανοτατα Ελληνιδα,μου χαιδευε το πουτσο στο σαλονι και εβαζε το χερι μου στο μουνι της :2funny:.Γενικα πολλα ψηστηρια μας κανουν τελευταια(οι δουλιες εχουν κοψει).
Φυλης 69 Λαρισα ηθελα να καταθεσω αλλα ηταν full.
Φυλης&Μονης Προδρομου Σακιρα με παρακαλαγε και αυτη και η τσατσα να μπω αλλα.....
Φυλης 92 η ξανθια πιτσιρικα Ρουμανα βυζαρου :boobies: ESKIMO :2funny:(μα τι βυζαρες εχεις μωρο μου)
Φυλης 134 στο υπογειο,αν και νομιζω ηταν στα τελειωματα της πρωινης βαρδιας,νεαρη 19χρονη μελαχρινη Βουλγαρα ονοματι Καμελια.Μικρο βυζακι ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΕΤΑΧΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ,και γενικα εμοιαζε πολλα υποσχομενη για τους πιπινοφαγους φιλους!!!!Σοβαρα στα υποψιν :think:
Φυλης 71 κατω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΥΖΑΡΟΥ(4-5) :boobies: ξανθια Τσεχα,μακρυ μαλλι, με tatoo ολοκληρη την πλατη.Θυμιζε Γερμανικες Gangbabg τσοντες.Κοσμοσυροη και εκει.Μαλλον η καταθεση θα γινει γυρω στις 10-11 σε αυτην ή στη Λαρισσα.Καλο σαβατοβραδο :)

π.σ ξεχασα επισης στο 66δ μελαχρινη με ωραιο σφιχτο κορμακι και tatoo πισω πανω απο τον κωλο.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
συντομη βολτιτσα απο Φυλης πριν 1-1.30 ωρα με περασμα απο λιγα σπιτακια:
Φυλης 65β μελαχρινη μουναρα με κορμαρα για τα γουστα μου :boobies:,αλλα αρκετα αλανιαρα(πιθανη ξεπετα)πιθανοτατα Ελληνιδα,μου χαιδευε το πουτσο στο σαλονι και εβαζε το χερι μου στο μουνι της :2funny:.Γενικα πολλα ψηστηρια μας κανουν τελευταια(οι δουλιες εχουν κοψει).
Φυλης 69 Λαρισα ηθελα να καταθεσω αλλα ηταν full.
Φυλης&Μονης Προδρομου Σακιρα με παρακαλαγε και αυτη και η τσατσα να μπω αλλα.....
Φυλης 92 η ξανθια πιτσιρικα Ρουμανα βυζαρου :boobies: ESKIMO :2funny:(μα τι βυζαρες εχεις μωρο μου)
Φυλης 134 στο υπογειο,αν και νομιζω ηταν στα τελειωματα της πρωινης βαρδιας,νεαρη 19χρονη μελαχρινη Βουλγαρα ονοματι Καμελια.Μικρο βυζακι ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΕΤΑΧΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ,και γενικα εμοιαζε πολλα υποσχομενη για τους πιπινοφαγους φιλους!!!!Σοβαρα στα υποψιν :think:
Φυλης 71 κατω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΥΖΑΡΟΥ(4-5) :boobies: ξανθια Τσεχα,μακρυ μαλλι, με tatoo ολοκληρη την πλατη.Θυμιζε Γερμανικες Gangbabg τσοντες.Κοσμοσυροη και εκει.Μαλλον η καταθεση θα γινει γυρω στις 10-11 σε αυτην ή στη Λαρισσα.Καλο σαβατοβραδο :)

π.σ ξεχασα επισης στο 66δ μελαχρινη με ωραιο σφιχτο κορμακι και tatoo πισω πανω απο τον κωλο.
Ωραιος ο vasilias  :rockon: :rockon:
Φυλης65 ειναι η Ανωμαλια-Αμαλια...παντα τετοια κανει στο σαλονι!!
Φυλης71 Βερονικα βυζαρες αλλα μεσα δεν...

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
αυτη ειναι η περιβοητη Αμαλια?δεν ειναι και πολυ μικρη παντως ε?

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
οποτε την βραδυνη καταθεση να την κανω στα σιγουρα στη Λαρισσα!!!!

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
καβλα ειναι αλλα ολοι φυγανε παρολο που επιανε ψολες στο σαλονι,μαλλον μεσα ειναι....... :S

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
καβλα ειναι αλλα ολοι φυγανε παρολο που επιανε ψολες στο σαλονι,μαλλον μεσα ειναι....... :S
Τυπικο πιτσιλισμα Φυλης ειναι μεσα  ;)
Μαζεψε τιποτα φιλαρακια και παρτουζωστε την καλυτερα της αρεσει πιο πολυ!!

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
να παω αν ειναι με τον ξαδερφο μου το βραδυ,το θεμα ειναι θα μας φτιαξει ή θα κοιταζομαστε???

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
να παω αν ειναι με τον ξαδερφο μου το βραδυ,το θεμα ειναι θα μας φτιαξει ή θα κοιταζομαστε???
Της αρεσει να της κοκκινιζουν τα κωλομερια  :2funny: :2funny: και να εχει κατι στο στομα της ταυτογχρονα με το μουνι της  :cheesy:

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
παιδια να προσεχετε να μιν ματιαστιτε γιατι το ματι τισ πουτανας και ειδικα τισ τσατσας ειναι φαρμακι...... τιν εχω πατηση και πηγα στιν ξεματιαστρα  :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Συμπληρωματικές (πιθανόν ...άχρηστες) πληροφορίες για την Αμαλία (Φυλής 65β, ισόγειο)
Παλαιότερα είχε ξανθά μαλλιά και (όπως πάντα) υπερμεγέθη στήθη και κωλομέρια... :boobies:  :bottom:

Πάντοτε ήταν διαχυτική, ειδικά και ιδιαίτερα σε όποιον πελάτη γούσταρε ή της έκανε εντύπωση...www.smilies.4-user.de] [/url]

Προφανώς κατοικεί πλέον στην Ελλάδα...  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom