Επισκέπτης
Μαλλι μπαμπακι ψωλη φαρμακι !!!!
ελα στον παπου ελα στον παπου σε αυτον που τα εχει ολα και μιν κοιτα αλου......μετα την 4η 5η φορα ηταν καλυτερη και σε μενα παντως
μετα την 4η 5η φορα ηταν καλυτερη και σε μενα παντως
ασπρα μαλλια στην κεφαλη, κακα μαντατα στην ψωλη?Μαλλι μπαμπακι ψωλη φαρμακι !!!!
Kαλα καλα Γενεραλ !!!ασπρα μαλλια στην κεφαλη, κακα μαντατα στην ψωλη?
Ωραιος ο vasiliasσυντομη βολτιτσα απο Φυλης πριν 1-1.30 ωρα με περασμα απο λιγα σπιτακια:
Φυλης 65β μελαχρινη μουναρα με κορμαρα για τα γουστα μου ,αλλα αρκετα αλανιαρα(πιθανη ξεπετα)πιθανοτατα Ελληνιδα,μου χαιδευε το πουτσο στο σαλονι και εβαζε το χερι μου στο μουνι της .Γενικα πολλα ψηστηρια μας κανουν τελευταια(οι δουλιες εχουν κοψει).
Φυλης 69 Λαρισα ηθελα να καταθεσω αλλα ηταν full.
Φυλης&Μονης Προδρομου Σακιρα με παρακαλαγε και αυτη και η τσατσα να μπω αλλα.....
Φυλης 92 η ξανθια πιτσιρικα Ρουμανα βυζαρου ESKIMO (μα τι βυζαρες εχεις μωρο μου)
Φυλης 134 στο υπογειο,αν και νομιζω ηταν στα τελειωματα της πρωινης βαρδιας,νεαρη 19χρονη μελαχρινη Βουλγαρα ονοματι Καμελια.Μικρο βυζακι ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΕΤΑΧΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ,και γενικα εμοιαζε πολλα υποσχομενη για τους πιπινοφαγους φιλους!!!!Σοβαρα στα υποψιν
Φυλης 71 κατω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΥΖΑΡΟΥ(4-5) ξανθια Τσεχα,μακρυ μαλλι, με tatoo ολοκληρη την πλατη.Θυμιζε Γερμανικες Gangbabg τσοντες.Κοσμοσυροη και εκει.Μαλλον η καταθεση θα γινει γυρω στις 10-11 σε αυτην ή στη Λαρισσα.Καλο σαβατοβραδο
π.σ ξεχασα επισης στο 66δ μελαχρινη με ωραιο σφιχτο κορμακι και tatoo πισω πανω απο τον κωλο.
Μαυρομαλλα νταρντανα με μπλε ματια συνηθως φοραει κατι κοκκινα εσωρουχα!αυτη ειναι η περιβοητη Αμαλια?δεν ειναι και πολυ μικρη παντως ε?
Τυπικο πιτσιλισμα Φυλης ειναι μεσα ;)καβλα ειναι αλλα ολοι φυγανε παρολο που επιανε ψολες στο σαλονι,μαλλον μεσα ειναι....... :S
Της αρεσει να της κοκκινιζουν τα κωλομερια και να εχει κατι στο στομα της ταυτογχρονα με το μουνι τηςνα παω αν ειναι με τον ξαδερφο μου το βραδυ,το θεμα ειναι θα μας φτιαξει ή θα κοιταζομαστε???
παιδια να προσεχετε να μιν ματιαστιτε γιατι το ματι τισ πουτανας και ειδικα τισ τσατσας ειναι φαρμακι...... τιν εχω πατηση και πηγα στιν ξεματιαστρανα παω αν ειναι με τον ξαδερφο μου το βραδυ,το θεμα ειναι θα μας φτιαξει ή θα κοιταζομαστε???