Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (6 μέλη και 127 επισκέπτες)

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ειμαι εκτος θεματος συντροφοι αλλα...μηπως ξερει καποιος αν εφημερευει κατι 06-08 το πρωι?
:think:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πιθανόν στην Αχιλέως (Μεταξουργείο) να βρείς ορισμένα (ένα, δύο ...)

Είναι "νεκρή" αυτή η ώρα όπως καταλαβαίνεις, ανάμεσα στις βάρδυες (ακόμη και στα σπίτια που έχουν τρείς βάρδυες)

Οι πιθανότητες είναι να μην βρείς κάτι ..."καλό" αυτή την ώρα

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
στουντιο με τιποτα δηλαδη ε?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
στουντιο με τιποτα δηλαδη ε?
εκεί ίσως βρεις κάτι αλλά και πάλι με δυσκολία μάλλον της Αχαρνών τα στούντιο γιατί εχώ περάσει και τα έχω δει ανοιχτά αλλά μέχρι 6 το πολύ

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ευχαριστω πολυ! καλη συνεχεια!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Το είδα και διόρθωσα το ποστ μου (...δεν τα πάω καλά με τις διευθύνσεις)
πηγαίνω "...χωροταξικά" στα μπουρδέλα (το έχω πεί από παλιά)  :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
η μαρινα απο ιασωνος επεστρεψε ανανεωμενη και πιο ομορφη απο πριν
οι μερακληδες και γνωστες ας σπευσουν
χθες μετα απο καιρο ειδα τις 2 αγαπημενες μου τανες να δουλευουν σε αντικριστα σπιτια και μπηκα σε ευχαριστο διλλημα :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εννοείς αυτή στο 20α νύχτες τη μελαχροινή την πολωνή?

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
η μαρινα απο ιασωνος επεστρεψε ανανεωμενη και πιο ομορφη απο πριν
οι μερακληδες και γνωστες ας σπευσουν
χθες μετα απο καιρο ειδα τις 2 αγαπημενες μου τανες να δουλευουν σε αντικριστα σπιτια και μπηκα σε ευχαριστο διλλημα :rockon: :rockon: :rockon:
απο υπηρεσιες ???

ΑΚΥΡΟ μολις διαβασα την κριτικη του durosladers :-

ThE

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
Σύντομη πρωινή βόλτα σε Φυλής και πέριξ σήμερα, σε λίγα σπίτια:

Φυλής 214, ξανθιά Ελληνίδα (κατά τα λεγόμενα της υπηρεσίας), μεσόκοπη, αρκετά παχουλή, έφυγα τρέχοντας.

Φυλής 200, μελαχροινή κοπέλα, με πιασίματα, βγαίνει με το 2,5άρι-3άρι στήθος έξω, δεν έλεγε και πολλά και φαινόταν να βαριέται, μπορεί σε κάποια στιγμή αδυναμίας να γίνει μια επίσκεψη λόγω (στ)ήθους και μόνο.

Ρεμούνδου 21Α (το πάνω), σχετικά μέτρια κοπέλα, καστανή, κάτι έπαιζε από στήθος, αλλά γενικά δεν έλεγε πολύ.

Ρεμούνδου 20, όπου έχει εγκατασταθεί σιδηρόφρακτη (!) είσοδος, μετά από αρκετή αναμονή εμφανίστηκε πολύ αδύνατη κοπέλα, γύρω στο 1,70, την έκανα κι από εκεί, έτσι κι αλλιώς το σπίτι είναι χάλια...

Αλκαμένους 117, είχα δει κάτι κριτικές και περίμενα να δω την πρωινή κοπέλα ιδίοις όμμασι, αλλά δυστυχώς ήταν κλειστά όταν πήγα.

Αλκαμένους 113 (ρωσομιλφόσπιτο), ήταν η Αλεξάνδρα, δεν είμαι και σίγουρος για το όνομα, τέλος πάντων, κλασσική εκεί, νταρντανομίλφ δεν την έχω πάρει ποτέ, σα να μου φαίνεται ότι έχει σιλικόνη στο στήθος κάτι που με ξενερώνει.

Φυλής 134Β (υπόγειο), Καμέλια (η Μαρία της σιωπής), κατάθεση #1. Η υπηρεσία αυτοβούλως με ενημέρωσε ότι ήταν η 5η μέρα της Καμέλιας στην Ελλάδα, η 2η στη δουλειά και ότι δεν έχει ξαναδουλέψει ποτέ πριν (στο χώρο). Περιττό να πω, η κοπέλα δεν μιλάει γρι ελληνικά ή οτιδήποτε άλλο (εκτός από Βουλγάρικα φαντάζομαι). Μελαχρινό πιπινάκι γύρω στα 20, μετρίου αναστήματος, σίγουρα ψαρωμένο, εντάξει σωματάκι, μικρό και όχι πολύ σφιχτό βυζάκι, πολύ συνεργάσιμη στο δωμάτιο, αλλά δεν θα πήγαινα πάνω από μία φορά...

Φυλής 134Α (ισόγειο), κατάθεση #2 (Μετά από βόλτα, έτσι; Οχι στα καπάκια, δεν είμαι και ο Χέρκουλες). Εδώ, όπως κάθε πρωί σαββατοκύριακου που έχει τύχει να περάσω εδώ και καιρό, ήταν η Τάνια. Τι να πω για αυτό το κορίτσι, τι να πω... Χωρίς να είναι καμιά φοβερή μουνάρα, την θεωρώ από 2-3 καλύτερες στη Φυλής αυτή τη στιγμή. Τυπάκι με φοβερή ζωντάνια και γέλιο, με κάνει πάντα να φεύγω με το χαμόγελο της Kolynos από το δωμάτιο. Μα πάντα!

Φυλής 65Β, Αμαλία, στρουμπουλή με κάπως χαλαρό σώμα. Την έχω πάρει 2 φορές -την πρώτη ξετρελάθηκα (για κάποιο λόγο), την δεύτερη κατα-απογοητεύτηκα. Ομορφη είναι, αλλά σε δεύτερη ανάγνωση και από πιο κοντά αλλάζεις γνώμη...

Φυλής 65Α, ούτε που ξέρω γιατί επιμένω και κάνω τον κόπο να ανεβαίνω τόσα σκαλιά για να επισκέπτομαι τα πλέον ελεεινά σπίτια. Εκεί μέσα και τη Ζιζέλ Μπούντχεν να έβλεπα να δουλεύει (και με 20άρικο κιόλας!) δεν ξέρω αν θα περνούσα στο δωμάτιο... Ηταν η Τερέζα από Φυλής 66Δ (άλλο τρισάθλιο σπίτι αυτό). Καλό μελαχρινό πιπινάκι, έχει γίνει παλαιότερη κατάθεση. Καλό σωματάκι και φατσούλα, αλλά δεν θα ξανάμπαινα εύκολα. Ισως κάποια στιγμή πενίας και ανάγκης, όταν δε θα βρίσκεται κάτι καλύτερο.

Φωκαίας 17Β (πάνω), μελαχρινή, βγαίνει τόπλες, την έχω δει αρκετές φορές ούτε που θυμάμαι ονόματα κτλ, εμένα δε μου κάνει πάντως με τίποτα.

Φωκαίας 22 (το πάνω), μέτριο γκομενάκι και αδύνατο, αγνώστου προελεύσεως, ευγενικό πάντως.

Φωκαίας 24 (λαβύρινθος), η πλέον αστεράτη υπηρεσία της Φυλής μου έπιασε κουβέντα μέχρι που βγήκε στο σαλόνι μια συμπαθητικούλα μελαχρινή που δεν με έκανε όμως να μπω.

Αντε καλό βράδυ και από αύριο τα κεφάλια μέσα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom