Σημερα πρωι στη φυλης οπου ειχα προς γενικη μου εκπληξη αρκετους διαλογους με τα κοριτσια και μαλιστα με δικη τους πρωτοβουλια,εχουμε και λεμε λοιπον
ΦΥΛΗΣ
59 βανεσσα
65 πανω,η τερεζα το πιπινι από το 66
67 ντιανα,η μελαγχροινη αρκετα εντυπωσιακη κοπελα από το 92
69 πανω,η μαρινα του piatsa επισης από το 92
69 κατω,η φλωρα από φωκαιας
71 κατω,η αλισα ,με χαλαρο σωματακι αλλα ηρθε κοντα μου με αγκαλιασε και μου ψυθυρισε στο αυτι ότι θα μου κανει ωραια πιπα
ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ,σακιρα,και δω ειχαμε χαμογελα και συντομο διαλογο κατι που μου κανε εντυπωση γιατι δεν πολυμιλαει
84α η μαρια ,μελαγχροινο με γατισια μαρια
84β η λουιζα,λεπτο καστανομελαγχροινο,σχετικα καλο μεσα
86α μαρια,μελαγχροινο κοντοπουτανο με πολλες υποσχεσεις αλλα όπως μου χει πει συναγωνιστης δεν λεει πολλα μεσα
86β μαρια,η κοπελα που δουλευει εκει σταθερα το πρωι
80 αννιτα η’ γκλορια,ξανθο νταρντανογυναικο
66 κατερινα,το ξανθο πια κοντοπουτανο
54 πανω,νατασα,νεα παρουσια ,μελαγχροινη μοιαζει το σωμα της αρκετα με της ελλης από βουλγαρια που εφυγε
40 βαλεντινα,ωραια παρουσια,εδώ οφειλω να καταγγειλω την κοπελα για σεξουαλικη παρενοχληση καθως αγγιξε αποκρυφα σημεια του σωματος μου ενώ και η τσατσα(τα ακους piatsa)μου γελουσε και μου εκανε αστειακια
ΦΩΚΑΙΑς 17,αλισα,η κοπελα που δουλευε στο 69 πανω,ο κομμωτης της πρεπει να ειναι gay και να τη μισει επειδη ειναι ωραια κοπελα και την ζηλευει γι αυτο και επανεφερε την παλια αποτυχημενη κουπ
ΔΙΔΥΜΟΥ(η’ αλλιως ο δρομος με τα μιλφειγ)
8 πανω,η μαρια με τα ξανθα κοτσιδακια
8 κατω,βικυ
16 υπογειο,αναστασια,ξανθο mlf με αρκετα κιλα,αλλα πολύ ευγενικη και όπως μου δηλωσε θελει να είναι σωστη στις υπηρεσιες της
18 υπογειο,αλεξαντρα
18 ισογειο ,νατασα ,ξανθο επισης νταρντανοmlf
20 αντριαννα
Τελος μετα από μηνυμα που δεχθηκα από τον baby
αριστοτελους 6,σαντρα η γερμανιδα