Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 195 άτομα (20 μέλη και 175 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παιδια τα μπουρδελα στο μεταξουργιο επιβαλετε να αναβαθμιστουν εκει ειναι το γκαζι πιο κατο και τορα εγινε κουλ και μοδα το περασμα εκει..... ακομα ομος τα περισοτερα μπουρδελα στεγαζοντε σε εριπια κτισματα του προ-προ περασμενου αιωνα ειναι καιρος να αναβαθμιστουν και εξω και μεσα........
πορνοαναβαθμιζετε σιγα σιγα και ι πορνοdisneyland! :rockon:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
παιδια θα σας πω μια ιστορια που θα σασ σοκαρι. πριν πολλα πολλα χρονια πισο εγω πηγενα σε ενα συγγεκριμενο μπουρδελο και μιλαμε τοτε που ειμουν 20αρις στιν κων/λεος 166 λοιπον μαι νιχτια περιμενοντασ να μπι η πουτανα στο δοματιο ακουο ενα κρατσ κρατσ εντονο μεσα στο δοματιο. κιταζο και βλεπο οτι ο ηχος προερχοντανε απο τιν ντουλαπα του δοματιου. σηκονομε ο μαλακασ παω τιν ανιγο και πετιετε εξω ενα ΑΡΟΥΡΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΑΤΑΣ πεδια επαθα τοσο σοκ που εκεινη τιν μερα πηρα τισ 1500 δρχ πισο και ευφυγα κατατρομαγμενος
πω πω τρομαρα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
παιδια θα σας πω μια ιστορια που θα σασ σοκαρι. πριν πολλα πολλα χρονια πισο εγω πηγενα σε ενα συγγεκριμενο μπουρδελο και μιλαμε τοτε που ειμουν 20αρις στιν κων/λεος 166 λοιπον μαι νιχτια περιμενοντασ να μπι η πουτανα στο δοματιο ακουο ενα κρατσ κρατσ εντονο μεσα στο δοματιο. κιταζο και βλεπο οτι ο ηχος προερχοντανε απο τιν ντουλαπα του δοματιου. σηκονομε ο μαλακασ παω τιν ανιγο και πετιετε εξω ενα ΑΡΟΥΡΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΑΤΑΣ πεδια επαθα τοσο σοκ που εκεινη τιν μερα πηρα τισ 1500 δρχ πισο και ευφυγα κατατρομαγμενος

Μην το θυμάσαι φίλτατε Διμίτρις ...ξέχασε το

αν και νομίζω ότι το αρούρι "ήθελε να πάρει μάτι" για αυτό κρύφτηκε στην ντουλάπα  :grin:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πορνοαναβαθμιζετε σιγα σιγα και ι πορνοdisneyland! :rockon:
Το καλύτερο μέρος. Cult καταστάσεις και φθηνές τιμές.

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Μην το θυμάσαι φίλτατε Διμίτρις ...ξέχασε το

αν και νομίζω ότι το αρούρι "ήθελε να πάρει μάτι" για αυτό κρύφτηκε στην ντουλάπα  :grin:
μπα τον ειδα πινασμενο ....... και οχι ματιασμενο , ρε που ξαπλοναμε καποτε  :2funny:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
δεν αποκλειεται και σημερα να υπαρχουν ποντικοι και κατσαριδες στα σπιτια του μεταξουργειου.εγω παντως δεν βλεπω καμια αναβαθμιση στα σπιτια του μεταξ.υποβαθμιση βλεπω μαλλον.οταν κλεισουν ολα για κανα 2 χρονια και κανουν ανακαινιση εκ βαθρων και εκδιωχθουν οι πακιστανοι οι γυφτοι οι βρωμιαρηδες ξενοι οι βρωμιαρηδες ελληνες οι αλκοολικοι και οι ναρκομανεις τοτε το συζηταμε

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
δεν αποκλειεται και σημερα να υπαρχουν ποντικοι και κατσαριδες στα σπιτια του μεταξουργειου.εγω παντως δεν βλεπω καμια αναβαθμιση στα σπιτια του μεταξ.υποβαθμιση βλεπω μαλλον.οταν κλεισουν ολα για κανα 2 χρονια και κανουν ανακαινιση εκ βαθρων και εκδιωχθουν οι πακιστανοι οι γυφτοι οι βρωμιαρηδες ξενοι οι βρωμιαρηδες ελληνες οι αλκοολικοι και οι ναρκομανεις τοτε το συζηταμε
οχι εκ ΒΑΘΡΩΝ μονο αλλα εκ ΒΟΘΡΩΝ τελεις να πεις φιλτατε αδονι  :2funny:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
θα ηθελα ολοι οι υπερμαχοι του μεταξουργειου να μου πουν ποσοι γυφτοι πακιστανοι πρεζακηδες και βρωμιαρηδες πηγαινουν εκει και ποσοι στη φυλης;

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
θα ηθελα ολοι οι υπερμαχοι του μεταξουργειου να μου πουν ποσοι γυφτοι πακιστανοι πρεζακηδες και βρωμιαρηδες πηγαινουν εκει και ποσοι στη φυλης;
αδονι δεν ειναι μυστικο πλεον αυτο δηλαδη η περιοχη βριθη απο μεταναστες και ειδικα κεραμικου και αχιλεος γιατο και εγω πουλισα το πατρικο μου και εφυγα απο εκει αλλα και οχι μονο για τους αλλοδαπους τορα εδω που μενο σασ πληροφορο αλλοδαπο δεν εχο δει να μενη καπου κοντα μου

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Adoni, δε λέω επικρατεί βρώμα, αλλοδαποί κλπ...
αλλά δεν είναι όλα έτσι... τα περισσότερα και κυρίως στην Ιάσωνος από την Λεωνίδου και κάτω!!
Κύρια εξαίρεση είναι της Κατερίνας, Κολωνού 30Α όπου το σπίτι αυτό δεν έχει να ζηλέψει από τα στούντιο... ;) ;)

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
αλλά δεν είναι όλα έτσι... τα περισσότερα και κυρίως στην Ιάσωνος από την Λεωνίδου και κάτω!!
Κύρια εξαίρεση είναι της Κατερίνας, Κολωνού 30Α όπου το σπίτι αυτό δεν έχει να ζηλέψει από τα στούντιο... ;) ;)
δεν λεω αλλα παιδια με το συμπαθιο νυχτερινες ορεσ και μονος δεν κυκλοφορο εκει

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ναι...αλλα ενας κουκος..δεν φερνει ποτε την ανοιξη..μακαρι να τα συμμαζεψουν τα ρημαδια...μακαρι...!!!

Επισκέπτης
μπουρδελιαρισ ειναι εκινοσ ο οποιοσ εχει περαπατισει στα λαγνα και αβισαλεα μονοπατια τισ πορνοντισνειλαν....
ο μπουρδελιαρις ειναι ενασ πιονεροσ κατακτιτις ο οποιοσ με πιξιδα τιν καυλα ανοιγει νεουσ ανεξερευνιτουσ δρομουσ αχαλινοτισ ιδονισ και παθουσ
στο διαβα του
μπουρδελιαρισ ειναι εκινοσ ο οποιος διψασμενοσ απο  καυλα αποζιτει τιν λιτροσι στα μαρμαρενια αλονια του αγορεου εροτα.
μπουρδελιαρις ειναι εκινοσ που με τον πετρινο και ευκαμπτο κιονα του  τιμορει τισ απανταχο καριατιδεσ σε ολο το ευρι φασμα τον μπουρδελοδρομον....
μπουρδελιαρισ ειναι εκινοσ που εχει πιτσιλισει στα ολο ιγρασια σαπισμενα δοματια με τα ετιμοροπα ταβανια του μεταξιου.

ο εσεις βροντοψολιδεσ,τρικοκαυλιδες,κλιτοριδομαχοι εξερευνιτεσ,
σκιστες,μιστεσ,μπικτεσ,χιστες,ψολαραδες,επιβιτορες τισ ακρεασ ιδονισ,
αετοι στι στεπα του εροτα,φιλαρχοι τισ κλιτοριδικισ ιδονισ,παλιδρομιστες και εκσπερματοτες μεσο ανοικτισ βαλανισ,
ερμεα τισ γκαυλασ.....
μιν αμφισβιτιτε τουσ ιερουσ τοπους τισ μπουρδελοσινισ...
το μεταξι ειναι αγιος τοποσ και δεν πρεπει σε καμια περιπτοσι αν θελουμε να λεγομαστε μπουρδελιαριδες να το ιποτιμαμε...
ολοι οι δρομοι τισ λαγνιασ εχουν τιν δικι  τουσ χαρι...
τιν δικι τουσ πορνοαυρα...
τιν δικι τουσ κουλτουρα....
μιν απαρνιεστε το εργο τον προγονον μας καυλεουμπες. :rockon: :rockon:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
μπουρδελιαρισ ειναι εκινοσ ο οποιοσ εχει περαπατισει στα λαγνα και αβισαλεα μονοπατια τισ πορνοντισνειλαν....
ο μπουρδελιαρις ειναι ενασ πιονεροσ κατακτιτις ο οποιοσ με πιξιδα τιν καυλα ανοιγει νεουσ ανεξερευνιτουσ δρομουσ αχαλινοτισ ιδονισ και παθουσ
στο διαβα του
μπουρδελιαρισ ειναι εκινοσ ο οποιος διψασμενοσ απο  καυλα αποζιτει τιν λιτροσι στα μαρμαρενια αλονια του αγορεου εροτα.
μπουρδελιαρις ειναι εκινοσ που με τον πετρινο και ευκαμπτο κιονα του  τιμορει τισ απανταχο καριατιδεσ σε ολο το ευρι φασμα τον μπουρδελοδρομον....
μπουρδελιαρισ ειναι εκινοσ που εχει πιτσιλισει στα ολο ιγρασια σαπισμενα δοματια με τα ετιμοροπα ταβανια του μεταξιου.

ο εσεις βροντοψολιδεσ,τρικοκαυλιδες,κλιτοριδομαχοι εξερευνιτεσ,
σκιστες,μιστεσ,μπικτεσ,χιστες,ψολαραδες,επιβιτορες τισ ακρεασ ιδονισ,
αετοι στι στεπα του εροτα,φιλαρχοι τισ κλιτοριδικισ ιδονισ,παλιδρομιστες και εκσπερματοτες μεσο ανοικτισ βαλανισ,
ερμεα τισ γκαυλασ.....
μιν αμφισβιτιτε τουσ ιερουσ τοπους τισ μπουρδελοσινισ...
το μεταξι ειναι αγιος τοποσ και δεν πρεπει σε καμια περιπτοσι αν θελουμε να λεγομαστε μπουρδελιαριδες να το ιποτιμαμε...
ολοι οι δρομοι τισ λαγνιασ εχουν τιν δικι  τουσ χαρι...
τιν δικι τουσ πορνοαυρα...
τιν δικι τουσ κουλτουρα....
μιν απαρνιεστε το εργο τον προγονον μας καυλεουμπες.
Να και το πορνο-ανηψουδι μ...
Νανι βρε...γρηγοραααα...
Χαχαχαχαχ....!!!!
:smitten: :smitten: :smitten:

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Ναι...αλλα ενας κουκος..δεν φερνει ποτε την ανοιξη..μακαρι να τα συμμαζεψουν τα ρημαδια...μακαρι...!!!
ουυυυυυυυυυυ ναιιιιιιιι γριζαρανε τα μαλια μου και εκει στεκοντε τα ριμαδια ακομα γερασα, μεσα εκει μπικα νεος και βγικα γερος και το ιδιο χαλι....... εκει στεκοντε τα εριπια τουλαχιστον ασ τα κρινι ο διμος αθηναιον διατηριτεα αλλα που........

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τώρα, λίγες παίρνουν μόνο Έλληνες... όχι πως και αυτοί δε νείναι βρωμιαρηδες.... ;)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
όχι το λέω γιατί γράφουν μόνο για τους αλλοδαπούς... ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom