Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 345 άτομα (33 μέλη και 312 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πρω'ι'νή καθυστερημένη ενημέρωση:

Αχαρνών 106 Εμαννουέλα,
Φυλής 134 Υπόγα Άννι κοντό, ξερακιανό, άβγαλτο μαυρομακρυμάλικο Ρουμανάκι,
Φυλής 134 Υσόγειο Η Τίνα (Καρέ μαλάκι, ωραίο στήθος/σωμα, γελαστό)
Φυλής 134 Υμι-υσόγα Η Τζέσικα ξανθό αδύνατο, ψιλοενισχυμένο βύζο, ωραία μάτια (κατάθεση)
Φυλής 109 Ισόγα Η Μαρία μια μεγαλοκοπέλα κοντή μελαχρινή, για την ηλικία της τρώγεται, με καμπύλες.
Φυλής 109 Πάνω Άστο καλύτερα, μια μεγαλοκοπέλα Χ2 (επί 2) με κότσο μαλί αλλα αδιάφορη,
Φυλής 92 Η χυμώδης Ευάρα , λαικό προσκύνημα,
Μονής Προδρόμου Η Σακίρα εκ Ρουμανίας (κατάθεση), θέλει πολύ δουλειά για να στρώσει. Χλωμό μου φαίνεται,
Φυλής 86β Η Μισ Πίγκυ,
Φυλής 86α Η Αντριάννα ωραίο σωματάκι, καρέ ξανθό μαλί, αλλα από φάτσα "Καραγκούνης",
Φυλής 84β Μια κοπελίτσα πρόσχαρη, καστανο σπαστό μαλάκι, πιτσίλαμπλ,
Φυλής 84α Μια μελαχρινή ψιλή, θυμίζει Στέλλα (απο 54) σε μελαχρινο (ωραίο σωματάκι, μεγαλούτσικο βυζάκι, χαμογελαστό στο σαλόνι, αλλα μέσα ???)
Φυλής 80 Η Μαρία ένα κοντό τουμπανιάρικο μαυρομακριμάλικο με ένα θεικό κώλο,
Φυλής 66 Η Κατερίνα ένα καυλιάρικο , πρόστυχο ξανθό πιπίνιο που γινόταν λαικό προσκύνημα. Βρε αλήτες, αφήστε και κανέναν άλλο να δοκιμάσει !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυλής 65 άνω Η Τερέζα από 66,
Φυλής 65 ισόγα, Αυτή είναι η Αμαλία??? Χμ, λίγο στρουμπουλή για τα γούστα μου,
Φυλής 67 Κλειστό,
Φυλής 69 Πάνω Δεν πήγα,
Φυλήσ 69 Κάτω Πήγα Η Λαρίσα, αφού η "άλλη πρωινή" αδιαθέτησε. Διπλοβάρδια για το ξανθούλη λοιπον, επίσης πανικός στον εν λόγω Οίκο,
Φυλής 71 Πάνω Δεν πήγα
Φυλής 71 Ισόγα ένα καμπυλάτο λικνιζόμενο μαυρομάλικο,
Φυλης 104 Η Ελίνα Μις Πίγκυ Νο 2
Φυλής 59 Δεν πήγα
Φωκαίας Λαβύρινθος Ένας Μουνόταυρος, βοήθεια Θησέα σε χρειαζόμαστε !!!!!!
Τα άλλα 2 κλειστά
Φωκαιας 25 Κάτω Ένα ψιλό Ξανθό πανέμορφο "Whirlpool"
Φωκαίας 25 Άνω Η Ανγέλικα ένα γελαστο πληθωρικοτατο μελαχρινο, το Θωρικτό Αβέροφ?
Φωκαίας 19 Δεν πήγα,
Φωκαίας 17β Κλειστό
Φωκαίας 17α Ένα εμφανήσιμο μελαχρινό που δουλεύει και βράδια, προσφέροντας 69, Ισπανικό. Κατά την είσοδό μου στον Οίκο, πέτυχα την Τσα2 και την κοπελιά να εξηγούν στον πελάτη Πακιστανό ότι ΟΚ να μπεί αλλά χωρίς φιλάκια !!!!!!!!!! Δεν ξέρω αν το μενού του κυρίου περιλάμβανε 69/Ισπανικό. Λέτε ?????

Συμπέρασμα: α) Η Τζέσικα αν και δεν γεμίζει το μάτι είναι γλυκό κορίτσι και με λίγη καλή διάθεση και περιποίηση (ακούς Hot Scorpion ???) περνάς καλά.
            β) Η Σακίρα όταν την πήρα το πρωί, αν και χαμογελαστή στο σαλόνι, όταν μπήκε στο δωμάτιο, κατέβασε πλερέζες. Δέν ξέρει καλά Εληνικά και παρεξηγήται εύκολα. Ενοχλήθηκε που χαμογελούσα κατά την διάρκεια της συνεύρεσής μας, παρόλο που της εξήγησα ότι ήταν από "ευχαρίστηση" που γεύομαι ένα ψιλό κόμματο. Παρόλο που κατά ομολογία της, της αρέσει από πίσω ξαπλωμένη μπρούμητα και εγώ επίσης από πάνω, δε με άφηνε να την αγκαλιάσω και να την φιλώ στον ώμο της, αλλά κουνόντας την πλάτη και το κεφάλη, απορώ πως δεν μου έχωσε καμιά κουτουλιά να τα πάρω στο κρανίο. Δεν την ξαναδοκιμάζω, την αφήνω σε εσάς. 
Mπραβο ρε Amadeus_gr  :thumbsup: :thumbsup:
Ωραια ενημερωση  :rockon: :rockon:
Φωκαιας25 ισογειο μαλλον λες την Βικτωρια..οντως ψυγειομουναρα!!
Φωκαιας25 πανω...μονο στο σαλονι χαμογελαει...μεσα ειναι ΑΚΥΡΗ!!
Φυλης 104..μαλλον ειδες μια ψηλη ξανθια μιλφ..Ντιανα δηλαδη απο Δροσοπουλου και Βουρβαχη!

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Πρω'ι'νή καθυστερημένη ενημέρωση:

Αχαρνών 106 Εμαννουέλα,
Φυλής 134 Υπόγα Άννι κοντό, ξερακιανό, άβγαλτο μαυρομακρυμάλικο Ρουμανάκι,
Φυλής 134 Υσόγειο Η Τίνα (Καρέ μαλάκι, ωραίο στήθος/σωμα, γελαστό)
Φυλής 134 Υμι-υσόγα Η Τζέσικα ξανθό αδύνατο, ψιλοενισχυμένο βύζο, ωραία μάτια (κατάθεση)
Φυλής 109 Ισόγα Η Μαρία μια μεγαλοκοπέλα κοντή μελαχρινή, για την ηλικία της τρώγεται, με καμπύλες.
Φυλής 109 Πάνω Άστο καλύτερα, μια μεγαλοκοπέλα Χ2 (επί 2) με κότσο μαλί αλλα αδιάφορη,
Φυλής 92 Η χυμώδης Ευάρα , λαικό προσκύνημα,
Μονής Προδρόμου Η Σακίρα εκ Ρουμανίας (κατάθεση), θέλει πολύ δουλειά για να στρώσει. Χλωμό μου φαίνεται,
Φυλής 86β Η Μισ Πίγκυ,
Φυλής 86α Η Αντριάννα ωραίο σωματάκι, καρέ ξανθό μαλί, αλλα από φάτσα "Καραγκούνης",
Φυλής 84β Μια κοπελίτσα πρόσχαρη, καστανο σπαστό μαλάκι, πιτσίλαμπλ,
Φυλής 84α Μια μελαχρινή ψιλή, θυμίζει Στέλλα (απο 54) σε μελαχρινο (ωραίο σωματάκι, μεγαλούτσικο βυζάκι, χαμογελαστό στο σαλόνι, αλλα μέσα ???)
Φυλής 80 Η Μαρία ένα κοντό τουμπανιάρικο μαυρομακριμάλικο με ένα θεικό κώλο,
Φυλής 66 Η Κατερίνα ένα καυλιάρικο , πρόστυχο ξανθό πιπίνιο που γινόταν λαικό προσκύνημα. Βρε αλήτες, αφήστε και κανέναν άλλο να δοκιμάσει !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυλής 65 άνω Η Τερέζα από 66,
Φυλής 65 ισόγα, Αυτή είναι η Αμαλία??? Χμ, λίγο στρουμπουλή για τα γούστα μου,
Φυλής 67 Κλειστό,
Φυλής 69 Πάνω Δεν πήγα,
Φυλήσ 69 Κάτω Πήγα Η Λαρίσα, αφού η "άλλη πρωινή" αδιαθέτησε. Διπλοβάρδια για το ξανθούλη λοιπον, επίσης πανικός στον εν λόγω Οίκο,
Φυλής 71 Πάνω Δεν πήγα
Φυλής 71 Ισόγα ένα καμπυλάτο λικνιζόμενο μαυρομάλικο,
Φυλής 104 Η Ελίνα Μις Πίγκυ Νο 2
Φυλής 59 Δεν πήγα
Φωκαίας Λαβύρινθος Ένας Μουνόταυρος, βοήθεια Θησέα σε χρειαζόμαστε !!!!!!
Τα άλλα 2 κλειστά
Φωκαίας 25 Κάτω Ένα ψιλό Ξανθό πανέμορφο "Whirlpool"
Φωκαίας 25 Άνω Η Ανγέλικα ένα γελαστό πλυθορικότατο μελαχρινό, το Θωρικτό Αβέροφ?
Φωκαίας 19 Δεν πήγα,
Φωκαίας 17β Κλειστό
Φωκαίας 17α Ένα εμφανήσιμο μελαχρινό που δουλεύει και βράδια, προσφέροντας 69, Ισπανικό. Κατά την είσοδό μου στον Οίκο, πέτυχα την Τσα2 και την κοπελιά να εξηγούν στον πελάτη Πακιστανό ότι ΟΚ να μπεί αλλά χωρίς φιλάκια !!!!!!!!!! Δεν ξέρω αν το μενού του κυρίου περιλάμβανε 69/Ισπανικό. Λέτε ?????

Συμπέρασμα: α) Η Τζέσικα αν και δεν γεμίζει το μάτι είναι γλυκό κορίτσι και με λίγη καλή διάθεση και περιποίηση (ακούς Hot Scorpion ???) περνάς καλά.
            β) Η Σακίρα όταν την πήρα το πρωί, αν και χαμογελαστή στο σαλόνι, όταν μπήκε στο δωμάτιο, κατέβασε πλερέζες. Δέν ξέρει καλά Εληνικά και παρεξηγήται εύκολα. Ενοχλήθηκε που χαμογελούσα κατά την διάρκεια της συνεύρεσής μας, παρόλο που της εξήγησα ότι ήταν από "ευχαρίστηση" που γεύομαι ένα ψιλό κόμματο. Παρόλο που κατά ομολογία της, της αρέσει από πίσω ξαπλωμένη μπρούμητα και εγώ επίσης από πάνω, δε με άφηνε να την αγκαλιάσω και να την φιλώ στον ώμο της, αλλά κουνόντας την πλάτη και το κεφάλη, απορώ πως δεν μου έχωσε καμιά κουτουλιά να τα πάρω στο κρανίο. Δεν την ξαναδοκιμάζω, την αφήνω σε εσάς. 
Αυτό πάει να πάει μάχιμος ρεπόρτερ
ΕΥΓΕ  :rockon: :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεν είμαι τακτικός, αλλά όταν πηγαίνω κάνω ότι μπορώ και εγώ.

Μετρημένοι στα δάχτυλα ενώς χεριού οι μάχημοι ρεπόρτερ και με χαλάει όταν κάποιοι νέοι στο σαιτ ρωτάνε για πληροφορίες, ενώ εκείνοι δεν έχουν γράψει ποτέ τίποτα !!!!!

Τα σέβη μου.

Διαυγές και "καθαρό" πνεύμα/αντίληψη

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!  :thumbsup:

Φίλτατε amadeus

σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά

με εκτίμηση
Farkeli

stifmeister

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα πρωι:
Φ92 Ευα
Φ71 Μπαρμπαρα

Δεν δοκίμασα καμία απο τις 2 αν και απο εξωτερική εμφάνιση η Μπάρμπαρα ήταν σαφώς καλύτερη!

stifmeister

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε piatsa γούστα είναι αυτά!Απλά η Εύα με χάλασε λίγο στο πρόσωπο!Απο πίσω που την είδα όμως ήταν πολύ όμορφη!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
εγω ενα θα πω τετοια μπαζοσυναξη σημερα στη φυλης καιρο ειχα να δω... :grin:

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μεχρι τις 17.00 δεν ειναι η πρωινη βαρδια?

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
χιστες...

τεταρτη βραδυ περναγα απο αχαρνων και λεω δεν μπαινω 5 λεπτακια μεσα σε κανενα ;. .. . .

ετσι λοιπον ετυχε και παρκαρα μπροστα απο Φωκαιας 17 , ειχα πει οτι στο πρωτο που θα μπω θα το δοκιμασω λογω του οτι δεν ειχα χρονο.

Παω λοιπον Φωκαιας 17 στο επανω , εμφανιζεται μια πιτσιρικα αν θυμαμαι καλα ατζελα την ειπε η τσατσα αλλα χωρις να ειναι σιγουρο οτι θυμαμαι το ονομα της. μικρο βυζακι μαυρο μαλλακι ωραιο κωλαρακι ... ηταν στο σαλονι 4-5 συναγωνιστες που εφυγαν με τη μια ... λεω λοιπον να το δοκιμασω εγω, αυτη οσο διαφημιζοταν απο τη τσατσα στο σαλονι μου τριβοταν και μου ελεγε θα σε φαω και με φιλαγε στο λαιμο ... η τσατσα επισης ελεγε για 69 (δεν υπηρχε περιπτωση βεβαια να εκανα αλλα λεω για να κανει 69 θα αφηνει και κανα δαχτυλακι)

μπαινω στο δωματιο , ερχεται αυτη της λεω πως σε λενε ... δεν μου απανταει... και μου κανει ενα νιαου ... αρχιζει μια πιπα απο αποσταση χωρις να φτανω να την ακουμπησω !! δεν με αφηνε ουτε το στηθος να της αγγιξω ! εκει που εκανε μια απαραδεκτη πιπα μου δαγκωνε συνεχεια το καυλι με δυναμη και της λεω σταματα με πονας. δεν καταλαβαινε και συνεχιζε μεχρι που νευριασα και σηκωνωμε και της σκαω ενα σκαμπιλι στο κωλο και στραβωνει αυτη !! και μου λεει μη με χαιδευεις ποναω . γυρναει στα 4 λοιπον ωσπου την καρφωσα με πολυ δυναμη και τελειωσα.

μακρια χιστες

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
η καρλα καβλα που χαθηκε που ηταν με μπαρμπαρα ρε παιδια

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Χθεσινή γρήγορη τσαρκούλα στους βρεγμένους από την βροχή και την ηδονή δρόμους του Μεταξουργείου κατά τις 23:30!!
Κολωνού 30Α, μια μαυρομαλλούσα μικρούλα αδυνατούλα κοπελίτσα με high heels αλλά άβυζη!! 20 ευρώ!
Ιάσωνος 19 κάτω, μια ξανθιά που έμοιαζε με Τσέχα πορνοστάρ! Φορούσε δερματινες μπότες στιλέτο και είχε μιρκό στήθος! 20 ευρώ!!
Ιάσωνος 20Α μαυρομάλλα κοπελίτσα με ψηλοτάκουνα, Κορίνα αν άκουσα καλά, μέτριο στήθος, 20 ευρώ!!
Αχχιλές 40 η ξανθιά Βουλγάρα βυζοφορούσα..... την πήρε το φιλαράκι μου!! Απ' ότι μου είπε, πέρασε καλά!
Καλή πίπα, ωραία φυσικά βυζιά, λίγο κρεμασμένα, γύρω στα 40 πρέπει να είναι!! Ανέβηκε πάνω του με θέα τα βυζιά της, ανάσκελα, πισωκολλητό και μετά ξανά πίπα για να χύσει... ξύδια βλέπετε..... :grin: :grin:
Γενικά μου είπε πως το τίμησε το 20ρικο.... θα την πάρω ΣΙΓΟΥΡΑ... και αυτό είναι δέσμευση... :dancing: :grin: :grin:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
καλισπερα φιλε πιατσα τι κανεις?
Ολα καλα φιλτατε  :thumbsup:
Ενημερωσεις δεν υπαρχουνε βεβαια αλλα ηταν και η μερα περιεργη...
Τουλαχιστον καποια καινουργια παιδια αρχισαν να γραφουν απο χθες και μαλιστα
πολυ καλα!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Υποτίθεται, ότι έφυγαν για τις γιορτές ορισμένες κοπέλες (αρκετές υπολογίζω) πηγαίνοντας στις γεννέτειρες τους και θα επέστρεφαν στο πρώτο πενθήμερο του Ιανουαρίου.

Τι συμβαίνει και δεν εμφανίζονται ???

Επισκέπτης
Κατάθεση στο ΦΥλής 92 (Εύα) και Διδύμου 18 (Λένα-Αλβανίδα). Έχω γράψει σχετικές κριτικές, θα φανούν σε λίγο.

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Ολα καλα φιλτατε  :thumbsup:
Ενημερωσεις δεν υπαρχουνε βεβαια αλλα ηταν και η μερα περιεργη...
Τουλαχιστον καποια καινουργια παιδια αρχισαν να γραφουν απο χθες και μαλιστα
πολυ καλα!!
αχα καλο αυτο , εξαλου παλι επεισοδια στο κεντρο που να κατεβης! φιλε πιατσα με  100 ευρο προσφορα  περασα θαυμασια σημερα για 2 ωρες ειμαι πολυ εξαντλημενος με εφαγε το μικρο!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
αχα καλο αυτο , εξαλου παλι επεισοδια στο κεντρο που να κατεβης! φιλε πιατσα με  100 ευρο προσφορα  περασα θαυμασια σημερα για 2 ωρες ειμαι πολυ εξαντλημενος με εφαγε το μικρο!
Σωστο σε βρισκω  :thumbsup:
Αλλα δυστυχως αυτο το μικρο που λες..αν θες να το μοιραστεις μαζι μας πρεπει να μεταφερθουμε σε αλλο θρεντ  ;) Σημασια εχει οτι περασες καλα παντως  :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom