Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 290 άτομα (25 μέλη και 265 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
αντωνη εκει πιππινου 118 επεζε ενα ρουμανακη Ντανιελα αυτο ειπαρχη ακομα εκει?
το σπίτι η γκόμενα ? το σπίτι ναι υπάρχει τώρα για την γκόμενα θα σε γελάσω μάλλον ναι .

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Σήμερα 8/1/2009 και ώρα κατά τις 22:00 το βραδάκυ, μετά από πολυήμερη αποχή μου
από το στίβο της κάβλας λόγω χειμωνιάτικης ψιλοιωσούλας (μην κολλήσουμε και τα κορίτσια)
κατέβηκα για 'αστυκτηνιατρικό έλεγχο' στην πουτανομάνα Φυλής...χεχεχε
Αφού γύρισα διάφορα μαγαζάκια κατέληξα στο συγκεκριμένο γιατί το μωρό μου έκανε 'κλίκ'.
Η Σακίρα λοιπόν, ψηλή λεπτή μαύρα μακριά μαλλιά λευκό δέρμα όμορφο φυσικό βυζάκι 2.5+,
και με ένα υπέροχο κολαράκι όταν στήνεται στα 4. Το θετικό της για τους 'μυγιάγκιχτους'
είναι οτι έλεγε στους 'πάκηδες' 'only greek'. Στο δεξί της κολομάγουλο έχει κάνει κι ένα
όμορφο τατού με κόκκινα χείλη (φιλί) που μου το έδειξε και με ρώτησε εάν μου αρέσει το τατού της...χεχεχε Από εμφάνιση λοιπόν πολύ καλό κομμάτι, από πιτσίλισμα ένα μέτριο πιτσίλισμα της
οδού Φυλής, ΑΛΛΑ με πολύ όμορφη πιπούλα (με προφυλακτικό και χωρίς μπάλες δυστυχώς).
Πιστεύω οτι εάν κάποιος 'επενδύσει' λίγο πάνω της μπορεί να 'πάρει' περισσότερα από τα τυπικά.

Τα λοιπά σπιτάκια που επισκέφτηκα:

Φυλής 67 ένα ΠΟΛΥ ΠΙΤΣΙΛΑΜΠΛ μωράκι με ωραίο θηλυκό κορμί, λεμονάτο βυζάκι και το μαλί κότσο πίσω,
         ωραίο κομμάτι μπαίνει στα υπόψη. Αλλά επειδή έχω αδυναμία στις πιό αδύνατες προτίμησα την Σακίρα.

Φυλής 134 ημιυπόγειο ένα μελαχρινό λεπτό κι αυτό καλό για πιτσίλισμα αλλά δεν με εντυπωσίασε το πρόσωπό της
          και έψαξα κάτι άλλο.

Αχαρνών 106 η Εύα, στύλ σαν την Ξένια με σίλικον βυζί μακριά καστανόξανθα μπουκλωτά μαλλιά (εξτένσιον ?),
            αλλά είχε πολύ 'πλαστική υφή' δεν μου έκανε κλίκ και συνέχισα το ψάξιμο.

Φωκαίας 17 όροφος μια ξανθούλα με λεμονάτο βυζί και κόλο ψιλοταλαίπωρης νοικοκυράς...χεχεχε

Φυλής 80 Κλειστόν

Φυλής 59 Κλειστόν

Φυλής 66 Κλειστόν , μάλλον όλοι αυτοί θα είναι με ...ίωση ....μουάχαχαχα

Αυτά από μένα ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΔΕΣ Καβλιάρηδες ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΓΑΜΙΣΙΑ !!!

Υ.Γ. Συμπληρώνω (μια και όλα αυτά τα γράφω από μνήμης και ξεχάστηκα αρχικά)
    Φυλής 109 Όροφος μια θείτσα
    Φυλής 134 ισόγειο (μεσαίο) η Αννούλα από Βουλγαρία η κοντοπούτανη που πιάνει πούτσους ...χεχεχε
    Φυλής 69 Όροφος η Κατερινούλα (νομίζω) μια κοντοπούτανη Ελλεηνίδα, καλύτερα μακρυά κι αλλάργα ...χεχεχε

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Φυλής 67 ένα ΠΟΛΥ ΠΙΤΣΙΛΑΜΠΛ μωράκι με ωραίο θηλυκό κορμί, λεμονάτο βυζάκι και το μαλί κότσο πίσω,
        ωραίο κομμάτι μπαίνει στα υπόψη.
το εχω κοζαρει και εγω αλλα φαινεται λιγο....απομακρο και ξεπετιαρικο !!!!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
         ωραίο κομμάτι μπαίνει στα υπόψη.
το εχω κοζαρει και εγω αλλα φαινεται λιγο....απομακρο και ξεπετιαρικο !!!!

Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό συνχύστη Βασιλιά, και γι΄αυτό επίσης είπα να μην κάνω πειράματα σήμερα,
όταν βγήκε 'πασαρέλα' σε μάς έβαλε και το τσιγαράκι στα χειλάκια του και τράβηξε μια τζουρίτσα αλλά ντίβα,
αλλά έχει και ένα προσωπάκι γλύκα το μωράκι, μια άλλη φορά θα την τιμήσουμε....χεχεχε

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ειναι ωραιο καβλακι και μοιαζει μικρο :bigdick:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Σήμερα κατάθεση Βικτώρια στη Φωκαίας. Πολύ πρόσχαρη και όμορφη φυσικά. Πρέπει όντως να είναι Ρωσίδα.
Για Φ67 ρώτησα και χτες, κανένας συναγωνιστής δεν τολμάει φαίνεται... Κρίμα και είναι νεαρή και όμορφη. Ελπίζω να μην αποδειχτεί μάπα. Όποιος την πάρει έχει ηθική υποχρέωση να ενημερώσει :)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρω'ι'νή καθυστερημένη ενημέρωση:

Αχαρνών 106 Εμαννουέλα,
Φυλής 134 Υπόγα Άννι κοντό, ξερακιανό, άβγαλτο μαυρομακρυμάλικο Ρουμανάκι,
Φυλής 134 Υσόγειο Η Τίνα (Καρέ μαλάκι, ωραίο στήθος/σωμα, γελαστό)
Φυλής 134 Υμι-υσόγα Η Τζέσικα ξανθό αδύνατο, ψιλοενισχυμένο βύζο, ωραία μάτια (κατάθεση)
Φυλής 109 Ισόγα Η Μαρία μια μεγαλοκοπέλα κοντή μελαχρινή, για την ηλικία της τρώγεται, με καμπύλες.
Φυλής 109 Πάνω Άστο καλύτερα, μια μεγαλοκοπέλα Χ2 (επί 2) με κότσο μαλί αλλα αδιάφορη,
Φυλής 92 Η χυμώδης Ευάρα , λαικό προσκύνημα,
Μονής Προδρόμου Η Σακίρα εκ Ρουμανίας (κατάθεση), θέλει πολύ δουλειά για να στρώσει. Χλωμό μου φαίνεται,
Φυλής 86β Η Μισ Πίγκυ,
Φυλής 86α Η Αντριάννα ωραίο σωματάκι, καρέ ξανθό μαλί, αλλα από φάτσα "Καραγκούνης",
Φυλής 84β Μια κοπελίτσα πρόσχαρη, καστανο σπαστό μαλάκι, πιτσίλαμπλ,
Φυλής 84α Μια μελαχρινή ψιλή, θυμίζει Στέλλα (απο 54) σε μελαχρινο (ωραίο σωματάκι, μεγαλούτσικο βυζάκι, χαμογελαστό στο σαλόνι, αλλα μέσα ???)
Φυλής 80 Η Μαρία ένα κοντό τουμπανιάρικο μαυρομακριμάλικο με ένα θεικό κώλο,
Φυλής 66 Η Κατερίνα ένα καυλιάρικο , πρόστυχο ξανθό πιπίνιο που γινόταν λαικό προσκύνημα. Βρε αλήτες, αφήστε και κανέναν άλλο να δοκιμάσει !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυλής 65 άνω Η Τερέζα από 66,
Φυλής 65 ισόγα, Αυτή είναι η Αμαλία??? Χμ, λίγο στρουμπουλή για τα γούστα μου,
Φυλής 67 Κλειστό,
Φυλής 69 Πάνω Δεν πήγα,
Φυλήσ 69 Κάτω Πήγα Η Λαρίσα, αφού η "άλλη πρωινή" αδιαθέτησε. Διπλοβάρδια για το ξανθούλη λοιπον, επίσης πανικός στον εν λόγω Οίκο,
Φυλής 71 Πάνω Δεν πήγα
Φυλής 71 Ισόγα ένα καμπυλάτο λικνιζόμενο μαυρομάλικο,
Φυλής 104 Η Ελίνα Μις Πίγκυ Νο 2
Φυλής 59 Δεν πήγα
Φωκαίας Λαβύρινθος Ένας Μουνόταυρος, βοήθεια Θησέα σε χρειαζόμαστε !!!!!!
Τα άλλα 2 κλειστά
Φωκαίας 25 Κάτω Ένα ψιλό Ξανθό πανέμορφο "Whirlpool"
Φωκαίας 25 Άνω Η Ανγέλικα ένα γελαστό πλυθορικότατο μελαχρινό, το Θωρικτό Αβέροφ?
Φωκαίας 19 Δεν πήγα,
Φωκαίας 17β Κλειστό
Φωκαίας 17α Ένα εμφανήσιμο μελαχρινό που δουλεύει και βράδια, προσφέροντας 69, Ισπανικό. Κατά την είσοδό μου στον Οίκο, πέτυχα την Τσα2 και την κοπελιά να εξηγούν στον πελάτη Πακιστανό ότι ΟΚ να μπεί αλλά χωρίς φιλάκια !!!!!!!!!! Δεν ξέρω αν το μενού του κυρίου περιλάμβανε 69/Ισπανικό. Λέτε ?????

Συμπέρασμα: α) Η Τζέσικα αν και δεν γεμίζει το μάτι είναι γλυκό κορίτσι και με λίγη καλή διάθεση και περιποίηση (ακούς Hot Scorpion ???) περνάς καλά.
            β) Η Σακίρα όταν την πήρα το πρωί, αν και χαμογελαστή στο σαλόνι, όταν μπήκε στο δωμάτιο, κατέβασε πλερέζες. Δέν ξέρει καλά Εληνικά και παρεξηγήται εύκολα. Ενοχλήθηκε που χαμογελούσα κατά την διάρκεια της συνεύρεσής μας, παρόλο που της εξήγησα ότι ήταν από "ευχαρίστηση" που γεύομαι ένα ψιλό κόμματο. Παρόλο που κατά ομολογία της, της αρέσει από πίσω ξαπλωμένη μπρούμητα και εγώ επίσης από πάνω, δε με άφηνε να την αγκαλιάσω και να την φιλώ στον ώμο της, αλλά κουνόντας την πλάτη και το κεφάλη, απορώ πως δεν μου έχωσε καμιά κουτουλιά να τα πάρω στο κρανίο. Δεν την ξαναδοκιμάζω, την αφήνω σε εσάς. 

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Πρω'ι'νή καθυστερημένη ενημέρωση:

Αχαρνών 106 Εμαννουέλα,
Φυλής 134 Υπόγα Άννι κοντό, ξερακιανό, άβγαλτο μαυρομακρυμάλικο Ρουμανάκι,
Φυλής 134 Υσόγειο Η Τίνα (Καρέ μαλάκι, ωραίο στήθος/σωμα, γελαστό)
Φυλής 134 Υμι-υσόγα Η Τζέσικα ξανθό αδύνατο, ψιλοενισχυμένο βύζο, ωραία μάτια (κατάθεση)
Φυλής 109 Ισόγα Η Μαρία μια μεγαλοκοπέλα κοντή μελαχρινή, για την ηλικία της τρώγεται, με καμπύλες.
Φυλής 109 Πάνω Άστο καλύτερα, μια μεγαλοκοπέλα Χ2 (επί 2) με κότσο μαλί αλλα αδιάφορη,
Φυλής 92 Η χυμώδης Ευάρα , λαικό προσκύνημα,
Μονής Προδρόμου Η Σακίρα εκ Ρουμανίας (κατάθεση), θέλει πολύ δουλειά για να στρώσει. Χλωμό μου φαίνεται,
Φυλής 86β Η Μισ Πίγκυ,
Φυλής 86α Η Αντριάννα ωραίο σωματάκι, καρέ ξανθό μαλί, αλλα από φάτσα "Καραγκούνης",
Φυλής 84β Μια κοπελίτσα πρόσχαρη, καστανο σπαστό μαλάκι, πιτσίλαμπλ,
Φυλής 84α Μια μελαχρινή ψιλή, θυμίζει Στέλλα (απο 54) σε μελαχρινο (ωραίο σωματάκι, μεγαλούτσικο βυζάκι, χαμογελαστό στο σαλόνι, αλλα μέσα ???)
Φυλής 80 Η Μαρία ένα κοντό τουμπανιάρικο μαυρομακριμάλικο με ένα θεικό κώλο,
Φυλής 66 Η Κατερίνα ένα καυλιάρικο , πρόστυχο ξανθό πιπίνιο που γινόταν λαικό προσκύνημα. Βρε αλήτες, αφήστε και κανέναν άλλο να δοκιμάσει !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυλής 65 άνω Η Τερέζα από 66,
Φυλής 65 ισόγα, Αυτή είναι η Αμαλία??? Χμ, λίγο στρουμπουλή για τα γούστα μου,
Φυλής 67 Κλειστό,
Φυλής 69 Πάνω Δεν πήγα,
Φυλήσ 69 Κάτω Πήγα Η Λαρίσα, αφού η "άλλη πρωινή" αδιαθέτησε. Διπλοβάρδια για το ξανθούλη λοιπον, επίσης πανικός στον εν λόγω Οίκο,
Φυλής 71 Πάνω Δεν πήγα
Φυλής 71 Ισόγα ένα καμπυλάτο λικνιζόμενο μαυρομάλικο,
Φυλής 104 Η Ελίνα Μις Πίγκυ Νο 2
Φυλής 59 Δεν πήγα
Φωκαίας Λαβύρινθος Ένας Μουνόταυρος, βοήθεια Θησέα σε χρειαζόμαστε !!!!!!
Τα άλλα 2 κλειστά
Φωκαίας 25 Κάτω Ένα ψιλό Ξανθό πανέμορφο "Whirlpool"
Φωκαίας 25 Άνω Η Ανγέλικα ένα γελαστό πλυθορικότατο μελαχρινό, το Θωρικτό Αβέροφ?
Φωκαίας 19 Δεν πήγα,
Φωκαίας 17β Κλειστό
Φωκαίας 17α Ένα εμφανήσιμο μελαχρινό που δουλεύει και βράδια, προσφέροντας 69, Ισπανικό. Κατά την είσοδό μου στον Οίκο, πέτυχα την Τσα2 και την κοπελιά να εξηγούν στον πελάτη Πακιστανό ότι ΟΚ να μπεί αλλά χωρίς φιλάκια !!!!!!!!!! Δεν ξέρω αν το μενού του κυρίου περιλάμβανε 69/Ισπανικό. Λέτε ?????

Συμπέρασμα: α) Η Τζέσικα αν και δεν γεμίζει το μάτι είναι γλυκό κορίτσι και με λίγη καλή διάθεση και περιποίηση (ακούς Hot Scorpion ???) περνάς καλά.
            β) Η Σακίρα όταν την πήρα το πρωί, αν και χαμογελαστή στο σαλόνι, όταν μπήκε στο δωμάτιο, κατέβασε πλερέζες. Δέν ξέρει καλά Εληνικά και παρεξηγήται εύκολα. Ενοχλήθηκε που χαμογελούσα κατά την διάρκεια της συνεύρεσής μας, παρόλο που της εξήγησα ότι ήταν από "ευχαρίστηση" που γεύομαι ένα ψιλό κόμματο. Παρόλο που κατά ομολογία της, της αρέσει από πίσω ξαπλωμένη μπρούμητα και εγώ επίσης από πάνω, δε με άφηνε να την αγκαλιάσω και να την φιλώ στον ώμο της, αλλά κουνόντας την πλάτη και το κεφάλη, απορώ πως δεν μου έχωσε καμιά κουτουλιά να τα πάρω στο κρανίο. Δεν την ξαναδοκιμάζω, την αφήνω σε εσάς. 
Πηκες δυναμικα φιλε Αmadeus! :rockon: :rockon: :rockon:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Δεν είμαι τακτικός, αλλά όταν πηγαίνω κάνω ότι μπορώ και εγώ.

Μετρημένοι στα δάχτυλα ενώς χεριού οι μάχημοι ρεπόρτερ και με χαλάει όταν κάποιοι νέοι στο σαιτ ρωτάνε για πληροφορίες, ενώ εκείνοι δεν έχουν γράψει ποτέ τίποτα !!!!!

Τα σέβη μου.

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997

Μετρημένοι στα δάχτυλα ενώς χεριού οι μάχημοι ρεπόρτερ και με χαλάει όταν κάποιοι νέοι στο σαιτ ρωτάνε για πληροφορίες, ενώ εκείνοι δεν έχουν γράψει ποτέ τίποτα !!!!!

Τα σέβη μου.
:dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Τα σέβη μου.
Γι'αυτον ακριβως το λογο το εγραψα!
Συνηθως με το που μπαινουν ολοι τα θελουν και στο πιατο!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
η σακιρα,το ψιλο ρουμανακι βλεπω οτι δεν βελτιωθηκε
παλι δεν σ αφηνε να μπεις μεσα της,παλι μη και μη διαβασα
αν και ειχα σκοπο να την δοκιμασω ξανα,απορριπτεται

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom