Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 256 άτομα (19 μέλη και 237 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Απογευματινή μίνι τσαρκούλα στην Φυλής σε δυο σπιτάκια όπου δεν είχε και πολύ κόσμο και ήταν όλα ανοιχτά μιλάμε γύρως στης 9 για πριν δεν ξέρω απλός ήθελα να ρίξω μια γρήγορα ματιά και να φύγω  .

Φυλής 66 Τερέζα μελαχρινή με τα ωραία βυζάκια και ωραίο χαμόγελο
Φυλής 134 υπόγειο μια μελαχρινή λεπτούλα με ωραία μέτρια βυζάκια και ήταν και χαμογελαστή αλλά και ωραίο σώμα .

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Υποθέττω, ότι πρέπει να δούλευαν, μόνο οι οίκοι ανοχής που έχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας και προφανώς είναι λίγοι οι οίκοι ανοχής που έχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας στην περιοχή Φυλής.  :cool2:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Εγώ πάντως σήμερα που πέρασα από κει κατά τις 20:00 ήταν σχεδόν όλα ανοικτά (μόνο ένα ήταν κλειστό). Κατάθεση στη Λαρίσσα στο Φ 69. Πρόσχαρο κορίτσι. Λίγο παραδίπλα στο ισόγειο (εκεί που δούκευε η Βουλγάρα η Μόνικα) είδα μια νέα παρουσία , νεαρή και πολύ όμορφη. Αν την έχει πάρει κάποιος ας κάνει ένα review . Εξωτερικά πάντως αξίζει πολλά.

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
aki εμαθες αν θα φυγει τελικα η ΛΑΡΙΣΣΑ απο εκει?κατι τετοιο ειχε ακουστει :jerking:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πρωτη φορα το ακουω αυτο...

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Συναγωνιστές καλημέρα… :rockon:
Επέστρεψε η Λαρισσά??? Καμιά άλλη επιστροφή από τις διακοπές τον Χριστουγέννων είχαμε???

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
πρωινη βολτουλα απο την οδο της ηδονης, ωπου και εμπιστευτηκα το ομορφο χαμογελο, και τα πολυ ωραια και στητα βυζια της τερεζας, ηταν στο 65 πανω και για οποιον ενδιαφερεται το βραδυ θα ειναι στο 66, (δυσκολες οι εποχες βλεπετε) :2funny:
τωρα για το κοριτσι απο κοντα δεν ειναι οσο ομορφη την ειδα στο σκοταδι και καπως μακρια, πολυ ωραιο σωματακι, ωραια πιπουλα, απο συμμετοχη οχι πολλα πραγματα...
υπαρχουν και πολυ καλυτερες σαν ενα γενικο συμπερασμα
και παμε για αλλα...

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Τι έγινε που είναι οι πορνορεπόρετ για καμία ενημέρωση????  :boobies:
Τσάμπα τα λάπτοπ που τους χορηγήθηκαν

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
σημερηνη πρωηνη ενημερωση στη φυλησ και περιξ αλκαμενουσ 113 χοντρο ξανθο μιλφ 27β χοντο ξανθο μιλφ ρεμουνδου21 πανω ξανθο κοντο ωραιο 21 κατω μπαζο ρεμουνδου20 μελαχροινο μετριο φ200 αννα,φ134 υπογειο λεπτο μελαχροινο, φ134 μεσαιο ενα ψυλομπαζο με κοντα μαλια καστανα,134 πανω ξανθο καλουτσικο, φ71 κατω μετριο μελαχροινο, φ71 πανω μπαρμπαρα μελαχροινη,φ66 κατερηνα,φ80 μαρια μελαχροινη κουνιστη,φ86 ξανθο καλο, φ84 μπαζο,φωκ.17 κατω μελαχροινη οχι και καλη, φωκ.19 μελαχροινη με καλο κωλαρακι,φωκ.27 κοντο μελαχροινο και κανει και κωλαρακι φ59 κατω βανεσα μινιον μελαχροινο καλο

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
η λαιρσσα ειναι και ομορφη κοπελα και απο τις καλυτερες στο δωματιο...απο τις λιγες που οσες φορες εχω περασει και ειναι πολλες παντα ευχαριστιεμαι το 20αρικο

ANAX

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ελεος δωστε τα φώτα σας ψάχνω για milf βυζαρού και ..... ανεβαινω αθηυα αυριο .... βοηθατε........

Επισκέπτης
πρωινη βολτουλα απο την οδο της ηδονης, ωπου και εμπιστευτηκα το ομορφο χαμογελο, και τα πολυ ωραια και στητα βυζια της τερεζας, ηταν στο 65 πανω και για οποιον ενδιαφερεται το βραδυ θα ειναι στο 66, (δυσκολες οι εποχες βλεπετε) :2funny:
τωρα για το κοριτσι απο κοντα δεν ειναι οσο ομορφη την ειδα στο σκοταδι και καπως μακρια, πολυ ωραιο σωματακι, ωραια πιπουλα, απο συμμετοχη οχι πολλα πραγματα...
υπαρχουν και πολυ καλυτερες σαν ενα γενικο συμπερασμα
και παμε για αλλα...
Κρατησου σου λεω Στρατηγε μου !!!

0.jpg

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Απογευματινή μίνι τσαρκούλα στην Φυλής σε δυο σπιτάκια όπου δεν είχε και πολύ κόσμο και ήταν όλα ανοιχτά μιλάμε γύρως στης 9 για πριν δεν ξέρω απλός ήθελα να ρίξω μια γρήγορα ματιά και να φύγω  .

Φυλής 66 Τερέζα μελαχρινή με τα ωραία βυζάκια και ωραίο χαμόγελο
Φυλής 134 υπόγειο μια μελαχρινή λεπτούλα με ωραία μέτρια βυζάκια και ήταν και χαμογελαστή αλλά και ωραίο σώμα .
καλισπερα στον αντωνη και την καλισπερα μου στον φιλο πιατσα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom