Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 299 άτομα (35 μέλη και 264 επισκέπτες)

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Υποτίθεται, ότι έφυγαν για τις γιορτές ορισμένες κοπέλες (αρκετές υπολογίζω) πηγαίνοντας στις γεννέτειρες τους και θα επέστρεφαν στο πρώτο πενθήμερο του Ιανουαρίου.

Τι συμβαίνει και δεν εμφανίζονται ???
χαζες ειναι να γυρισουν? με οσα κονομανε εδω εκει ειναι ματσο γκομενες

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Σωστο σε βρισκω  :thumbsup:
Αλλα δυστυχως αυτο το μικρο που λες..αν θες να το μοιραστεις μαζι μας πρεπει να μεταφερθουμε σε αλλο θρεντ  ;) Σημασια εχει οτι περασες καλα παντως  :rockon:
σημερα η μερα μου δεν μου ξεκινησε καλα καθολου καλα με ενα προσοπικο μου ζητημα

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
καλη χρονια σε ολους σας.
λοιπον παιδια τα χαλια του μεταξουργειου δεν προκειται να αλλαξουν ποτε και ειδικα η ιασωνος.οι γυρω περιοχες οπως κολωνου κεραμεικου κλπ ειναι καπως υποφερτες.για αυτο συστηνω να αποφευγετε την ιασωνος.προσοχη απλως συστηνω δεν επιβαλλω σε κανεναν

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
λοιπον παιδια τα χαλια του μεταξουργειου δεν προκειται να αλλαξουν ποτε και ειδικα η ιασωνος.οι γυρω περιοχες οπως κολωνου κεραμεικου κλπ ειναι καπως υποφερτες.για αυτο συστηνω να αποφευγετε την ιασωνος.προσοχη απλως συστηνω δεν επιβαλλω σε κανεναν
μπορης να μας πεις τι εγινε λιγο πιο αναλιτικα?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Αναφέρεσαι σε όλους του οίκους ανοχής στην Ιάσσωνος ???

ή (πιθανόν) κάποιοι να αποτελούν εξαίρεση και άρα να αξίζουν ως επιλέξιμοι ???

καλή χρονιά και πάνω από όλα υγεία ...

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
αναφερομαι σε ολους τους οικους της ιασωνος.βρωμα και δυσωδια,αγενεια απο το προσωπικο και πανω απο ολα χαμηλοτατο επιπεδο πελατων.προσωπικα δεν εχω καταθεσει ποτε στην ιασωνος και γενικα στην ευρυτερη περιοχη και ουτε προκειται.ο κυριοτερος κινδυνος ειναι οχι τοσο τα αφροδισια νοσηματα αλλα οι μολυνσεις και οι αρρωστιες που μπορει να παθει καποιος απο τη βρωμα που επικρατει

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
σίγουρα υπάρχουν εξαιρεσεις και τις γνωρίζουμε...
Η Ιάσωνος εχει μπάζα... κυρίως από την Λεωνίδου και κάτω προς Καραϊσκάκη!!
γενικά η περιοχή δεν είναι και στα καλύτερά της και χρειάζεται προσοχή στους διάφορους τύπους που σου ζητούν τίποτα τσιγάρα ή τον τυπο με το γυάλινο μάτι που σου έλεγε να πας σε κωλόμπαρο με γυναίκες... αν κι έχω να τον δω πάρα πολύ καιρό...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αναφερομαι σε ολους τους οικους της ιασωνος.βρωμα και δυσωδια,αγενεια απο το προσωπικο και πανω απο ολα χαμηλοτατο επιπεδο πελατων.προσωπικα δεν εχω καταθεσει ποτε στην ιασωνος και γενικα στην ευρυτερη περιοχη και ουτε προκειται.ο κυριοτερος κινδυνος ειναι οχι τοσο τα αφροδισια νοσηματα αλλα οι μολυνσεις και οι αρρωστιες που μπορει να παθει καποιος απο τη βρωμα που επικρατει

ντάξει... υπάρχει βρώμα, αλλά με το περπάτημα δεν κόλλησε κανείς τίποτα... εκτός αν περπατάει ξυπόλητος....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Αγαπητέ Αδονις, θα έλεγα με όλο τον σεβασμό ότι θα ήταν περισσότερη χρήσιμη μια σχετική "χαλαρή ετοιμότητα".

Δηλαδή, να δίδεται η ανάλογη προσοχή στο ζήτημα της προφύλαξης, αλλά και ταυτόχρονα να επιλέγονται ωραίες κορασίδες (σύμφωνα με τα προσωπικά κριτήρια) για ...το πεντάλεπτο της ηδονής

Πάντως δεν νομίζω να είμαι  :priest: από την δεκαετία του 1980 και να μην το έχω (ή και έχουν οι άλλοι) καταλάβει, που "τιμούσα" (επιλεκτικά) την περιοχή Μεταξουργείου ???

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
δηλαδη ρε παιδια θα τρελλαθουμε τελειως; υπαρχει καμια συγκριση της φυλης και της ευρυτερης περιοχης με την περιοχη του μεταξουργειου; η μερα με τη νυχτα

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
για Φυλής δεν μπορώ να πω γιατί δεν πάω...
πηγαίνω Μεταξουργείο γιατί με βολεύει καλύτερα, πάω σε συγκεκριμένα σπίτια και παρκάρω ευκολότερα... ;)

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ειναι μεγαλη η διαφορα .εγω αν και μενω πολυ κοντα στο μεταξουργειο-παω ανετα και με τα ποδια-δεν πηγαινω σχεδον ποτε.μονο για να δω και αυτο πολυ σπανια.το αποφευγω σαν ο διαβολος το λιβανι.αντιθετα στη φυλης παω αρκετα συχνα αν και αρκετα πιο μακρια

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η Φυλής θεωρείται εδώ και 20 χρόνια (περίπου) ότι είναι καλλίτερη από Μεταξουργείο.

Όμως μια κοπέλα που εργάζεται στην Φυλής, ενδέχεται να εργάζεται στο επόμενο τρίμηνο (πχ) στο Μεταξουργείο και αντίστροφα.

Οι οίκοι ανοχής (κατα πλειοψηφία), σαφώς υπερτερούν της Φυλής έναντι αυτών του Μεταξουργείου σε καθαριότητα και κατασκευή (νεώτερα οικοδομήματα)

Σε κάθε περίπτωση, είναι καθοριστικό η αίσθηση που προσδίδει ο οίκος ανοχής στον πελάτη.

Δηλαδή, αν κάποιος πελάτης ..."συχαίνεται" να μπεί στο δωμάτιο, τότε καλλίτερα είναι να μην μπεί

...γιατί θα μπεί σε μεγάλο μπελά

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
για Φυλής δεν μπορώ να πω γιατί δεν πάω...
πηγαίνω Μεταξουργείο γιατί με βολεύει καλύτερα, πάω σε συγκεκριμένα σπίτια και παρκάρω ευκολότερα... ;)
παιδια τα μπουρδελα στο μεταξουργιο επιβαλετε να αναβαθμιστουν εκει ειναι το γκαζι πιο κατο και τορα εγινε κουλ και μοδα το περασμα εκει..... ακομα ομος τα περισοτερα μπουρδελα στεγαζοντε σε εριπια κτισματα του προ-προ περασμενου αιωνα ειναι καιρος να αναβαθμιστουν και εξω και μεσα........

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
ειναι μεγαλη η διαφορα .εγω αν και μενω πολυ κοντα στο μεταξουργειο-παω ανετα και με τα ποδια-δεν πηγαινω σχεδον ποτε.μονο για να δω και αυτο πολυ σπανια.το αποφευγω σαν ο διαβολος το λιβανι.αντιθετα στη φυλης παω αρκετα συχνα αν και αρκετα πιο μακρια
φιλε αδονι ειμασταν γειτονες στο γκαζι εμενα

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
πες τα χρυσοστομε!!!!!!!! ΤΡΩΓΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
πες τα χρυσοστομε!!!!!!!! ΤΡΩΓΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
παιδια θα σας πω μια ιστορια που θα σασ σοκαρι. πριν πολλα πολλα χρονια πισο εγω πηγενα σε ενα συγγεκριμενο μπουρδελο και μιλαμε τοτε που ειμουν 20αρις στιν κων/λεος 166 λοιπον μαι νιχτια περιμενοντασ να μπι η πουτανα στο δοματιο ακουο ενα κρατσ κρατσ εντονο μεσα στο δοματιο. κιταζο και βλεπο οτι ο ηχος προερχοντανε απο τιν ντουλαπα του δοματιου. σηκονομε ο μαλακασ παω τιν ανιγο και πετιετε εξω ενα ΑΡΟΥΡΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΑΤΑΣ πεδια επαθα τοσο σοκ που εκεινη τιν μερα πηρα τισ 1500 δρχ πισο και ευφυγα κατατρομαγμενος

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom