You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αυτη η Ρουμανα στο φωκαιας 24 δινει και κωλο στο 20αρικο απο οτι μου ειπε η τσατσα
Μου το είπε και εμένα αυτό -ξέχασα να το αναφέρω.
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Βερόνικα αλλά μέσα είναι μάπα .Ρε μαγκες καταρχην καλησπερα να ρωτησω κατι σημερα το πρωι στο 71β (κατω) αυτη η ξανθια με τα πολυ μεγαλα βυζια :o και το τατου πισω στην πλατη γνωριζει κανεις πως την λενε και αν αξιζει τιποτα?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Στο 214 μαλλον ειδες την Βερρα..εχει ανοιχτει και θρεντ.Σύντομη πρωινή βόλτα σε Φυλής και πέριξ σήμερα, σε λίγα σπίτια:
Φυλής 214, ξανθιά Ελληνίδα (κατά τα λεγόμενα της υπηρεσίας), μεσόκοπη, αρκετά παχουλή, έφυγα τρέχοντας.
Φυλής 200, μελαχροινή κοπέλα, με πιασίματα, βγαίνει με το 2,5άρι-3άρι στήθος έξω, δεν έλεγε και πολλά και φαινόταν να βαριέται, μπορεί σε κάποια στιγμή αδυναμίας να γίνει μια επίσκεψη λόγω (στ)ήθους και μόνο.
Φυλής 134Α (ισόγειο), κατάθεση #2 (Μετά από βόλτα, έτσι; Οχι στα καπάκια, δεν είμαι και ο Χέρκουλες). Εδώ, όπως κάθε πρωί σαββατοκύριακου που έχει τύχει να περάσω εδώ και καιρό, ήταν η Τάνια. Τι να πω για αυτό το κορίτσι, τι να πω... Χωρίς να είναι καμιά φοβερή μουνάρα, την θεωρώ από 2-3 καλύτερες στη Φυλής αυτή τη στιγμή. Τυπάκι με φοβερή ζωντάνια και γέλιο, με κάνει πάντα να φεύγω με το χαμόγελο της Kolynos από το δωμάτιο. Μα πάντα!
Φυλής 65Α, ούτε που ξέρω γιατί επιμένω και κάνω τον κόπο να ανεβαίνω τόσα σκαλιά για να επισκέπτομαι τα πλέον ελεεινά σπίτια. Εκεί μέσα και τη Ζιζέλ Μπούντχεν να έβλεπα να δουλεύει (και με 20άρικο κιόλας!) δεν ξέρω αν θα περνούσα στο δωμάτιο...
Στο 200 αν δεν ειχε τετοια φατσα θα ηταν καλη επιλογη γιατι εχει καλο κορμι σε γενικες γραμμες!Συμφωνω απολυτα για Τανια οπως και για το 65πανω...κι εγω οτι και να δω εκει δεν προκειται ποτε να μπω αλλα ανεβαινω σαν μαλακας
Ωραια ενημερωση Hercules
Ωραια ενημερωση Hercules
Thanks man! Πάντως όπως είπα και πιο πάνω ΔΕΝ είμαι ο Hercules. (Αλλά ο "ThE" ;))
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
καλησπερα φιλε ΠΙΑΤΣΑ τι κανεις? ειδες μια νεα κριτικι για το σκυλι του πολεμου? φ71 επανω? εχεισ να σχολιασης κατι?Στο 214 μαλλον ειδες την Βερρα..εχει ανοιχτει και θρεντ.
Στο 200 αν δεν ειχε τετοια φατσα θα ηταν καλη επιλογη γιατι εχει καλο κορμι σε γενικες γραμμες!Συμφωνω απολυτα για Τανια οπως και για το 65πανω...κι εγω οτι και να δω εκει δεν προκειται ποτε να μπω αλλα ανεβαινω σαν μαλακας
Ωραια ενημερωση Hercules
παλι για Barbara????Η Ντενιζα οταν οι μισοι εδω μεσα τα εσκαγαν διπλα τα 20ρικα(και εγω!!!) και για να την γαμησει καποιος στο φ109 επρεπε να περιμενει 40 λεπτα να αδειασει δωματιο γυρισαν μετα απο λιγο και ειπαν οτι ειναι βρωμιαρα,οτι τα βογκητα ειναι ψευτικα οτι οτι κτλ....Βεβαια ακομα και τωρα μετα απο 2 χρονια διπλοβαρδιες η Ντενιζα αν της δωσεις το 20ρικο δυσκολα θα σε αφησει να φυγεις παραπονεμενος.Παρολα αυτα μια τσιγγανα εκ Βουλγαριας(Barbara), αν και καταθετοντας τα 20 εχεις στατιστικες Ρωσικης ρουλετας να περασεις καλα ή οχι,καταφερνει ακομα να μας απασχολει ???
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Οταν λες 2πλα τα 20ρικα φιλε τι εννοεις?παλι για Barbara????Η Ντενιζα οταν οι μισοι εδω μεσα τα εσκαγαν διπλα τα 20ρικα(και εγω!!!) και για να την γαμησει καποιος στο φ109 επρεπε να περιμενει 40 λεπτα να αδειασει δωματιο γυρισαν μετα απο λιγο και ειπαν οτι ειναι βρωμιαρα,οτι τα βογκητα ειναι ψευτικα οτι οτι κτλ....Βεβαια ακομα και τωρα μετα απο 2 χρονια διπλοβαρδιες η Ντενιζα αν της δωσεις το 20ρικο δυσκολα θα σε αφησει να φυγεις παραπονεμενος.Παρολα αυτα μια τσιγγανα εκ Βουλγαριας(Barbara), αν και καταθετοντας τα 20 εχεις στατιστικες Ρωσικης ρουλετας να περασεις καλα ή οχι,καταφερνει ακομα να μας απασχολει ???
Οταν δουλευε στο 109 η Ντενιζα ειχαν γραφτει πολυ καλα λογια!
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
ξερης τι με ενοχλη? σε ολη την ιστορια? οτι καθεσε και γραφης , γραψε ιλικρινα και οχι οτι σε συνφερη.παλι για Barbara????Η Ντενιζα οταν οι μισοι εδω μεσα τα εσκαγαν διπλα τα 20ρικα(και εγω!!!) και για να την γαμησει καποιος στο φ109 επρεπε να περιμενει 40 λεπτα να αδειασει δωματιο γυρισαν μετα απο λιγο και ειπαν οτι ειναι βρωμιαρα,οτι τα βογκητα ειναι ψευτικα οτι οτι κτλ....Βεβαια ακομα και τωρα μετα απο 2 χρονια διπλοβαρδιες η Ντενιζα αν της δωσεις το 20ρικο δυσκολα θα σε αφησει να φυγεις παραπονεμενος.Παρολα αυτα μια τσιγγανα εκ Βουλγαριας(Barbara), αν και καταθετοντας τα 20 εχεις στατιστικες Ρωσικης ρουλετας να περασεις καλα ή οχι,καταφερνει ακομα να μας απασχολει ???
διπλα 20ρικα.πληρωνες για 2 φορες.και εγω το εκανα....Οταν λες 2πλα τα 20ρικα φιλε τι εννοεις?
Οταν δουλευε στο 109 η Ντενιζα ειχαν γραφτει πολυ καλα λογια!
τι βλεπεις να με συμφερει?ξερης τι με ενοχλη? σε ολη την ιστορια? οτι καθεσε και γραφης , γραψε ιλικρινα και οχι οτι σε συνφερη.
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
δεν εγραψα για εσενα φιλε μου! το ειπα γενικα για καποιες κριτικες..... τελος παντον!!!!τι βλεπεις να με συμφερει?
bourdelos
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 175
- Πόντοι
- 4.445
κανω και εγω την πρωτη μου πορνοενημερωση... λοιπον απο απογευματινη βολτουλα εχουμε και λεμε
ρεμουνδου 21 μια αδιαφορη με καλο στηθος, παντως οχι η ντενιζα
ρεμουνδου 20 μια ψιλη αδυνατη μελεχρινη
φυλης 109 κατω ενα μελαγχρινο τουμπανο, με γυμνασμενο το ποδι και το στηθος ισα που κρατιοταν να μη βγει απο το σουτιεν
κατι με εκανε ομως να μην περασω
Φυλής 67 η μονικα
φυλης 69β η λαρίσα
φυλης 71β η βερονικα. τσεχικο μοκρο με ωραιο στηθος
ελπιζω να τα πηγα καλα... εις το επανηδην
ρεμουνδου 21 μια αδιαφορη με καλο στηθος, παντως οχι η ντενιζα
ρεμουνδου 20 μια ψιλη αδυνατη μελεχρινη
φυλης 109 κατω ενα μελαγχρινο τουμπανο, με γυμνασμενο το ποδι και το στηθος ισα που κρατιοταν να μη βγει απο το σουτιεν
κατι με εκανε ομως να μην περασω
Φυλής 67 η μονικα
φυλης 69β η λαρίσα
φυλης 71β η βερονικα. τσεχικο μοκρο με ωραιο στηθος
ελπιζω να τα πηγα καλα... εις το επανηδην
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Σύντομη πρωινή βόλτα σε Φυλής και πέριξ σήμερα, σε λίγα σπίτια:
Φυλής 214, ξαν...ύλα μελαχρινή που δεν με έκανε όμως να μπω.
Αντε καλό βράδυ και από αύριο τα κεφάλια μέσα!
Εύγε Αuthor ...συνέχισε
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
πρωινη ανταποκριση απο βανεσσα, ηταν σε καλο μουντ σημερα και περασα μια χαρουλα, αν και ο προηγουμενος πελατης ηταν κατι σε ιρανο πακιστανο και πριν μπει στο δωματιο η βανεσσα τον ειχε παιξει μαλακια, και δεν του σηκωνοταν του αμοιρου! και λεω ωχ ρε πουστη θα μου ερθει νευριασμενη αλλα τελικα ολα πηγαν κατ ευχην!
Επισκέπτης
Παιδια καντε κρατει με τα review της Σακιρα γιατι θα εχουμε καρδιακα !!!
Παντα τετοια Γενεραλ μου !!!
Μια ειναι η Vanessa !!! ;)
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Παιδια καντε κρατει με τα review της Σακιρα γιατι θα εχουμε καρδιακα !!!
...χεχεχε, Ωραίο μουνί η Σακίρα αλλά Άβγαλτο, να σου πώ Baby τί ζημιά μου έκανε η χαζούλα στον πέουλα
να φρίξεις... Μου έβαλε την καπότα Άγαρμπα (και ποιός ξέρει τί φτηνομάρκα ήταν, χωρίς λιπαντικό?)
και μου...έγδαρε τον HotScorpino Μου. Και τό χειρότερο ήταν οτι το Σ/Κ στο παρατρίχα το 'κάλυψα'
και δεν το 'πήρε χαμπάρι' η 'επίσημη αγαπημένη μου', μιλάμε παραλίγο και θα μου έκανε μεγάλη
χαλάστρα το γκομενάκι ...μουάχαχαχαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K