Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (9 μέλη και 75 επισκέπτες)

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
αυτη η Ρουμανα στο φωκαιας 24 δινει και κωλο στο 20αρικο απο οτι μου ειπε η τσατσα

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Ρε μαγκες καταρχην καλησπερα να ρωτησω κατι σημερα το πρωι στο 71β (κατω) αυτη η ξανθια με τα πολυ μεγαλα βυζια :o και το τατου πισω στην πλατη γνωριζει κανεις πως την λενε και αν αξιζει τιποτα?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ρε μαγκες καταρχην καλησπερα να ρωτησω κατι σημερα το πρωι στο 71β (κατω) αυτη η ξανθια με τα πολυ μεγαλα βυζια :o και το τατου πισω στην πλατη γνωριζει κανεις πως την λενε και αν αξιζει τιποτα?
Βερόνικα αλλά μέσα είναι μάπα .

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
ευχαριστω φιλαρακι

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σύντομη πρωινή βόλτα σε Φυλής και πέριξ σήμερα, σε λίγα σπίτια:

Φυλής 214, ξανθιά Ελληνίδα (κατά τα λεγόμενα της υπηρεσίας), μεσόκοπη, αρκετά παχουλή, έφυγα τρέχοντας.

Φυλής 200, μελαχροινή κοπέλα, με πιασίματα, βγαίνει με το 2,5άρι-3άρι στήθος έξω, δεν έλεγε και πολλά και φαινόταν να βαριέται, μπορεί σε κάποια στιγμή αδυναμίας να γίνει μια επίσκεψη λόγω (στ)ήθους και μόνο.

Φυλής 134Α (ισόγειο), κατάθεση #2 (Μετά από βόλτα, έτσι; Οχι στα καπάκια, δεν είμαι και ο Χέρκουλες). Εδώ, όπως κάθε πρωί σαββατοκύριακου που έχει τύχει να περάσω εδώ και καιρό, ήταν η Τάνια. Τι να πω για αυτό το κορίτσι, τι να πω... Χωρίς να είναι καμιά φοβερή μουνάρα, την θεωρώ από 2-3 καλύτερες στη Φυλής αυτή τη στιγμή. Τυπάκι με φοβερή ζωντάνια και γέλιο, με κάνει πάντα να φεύγω με το χαμόγελο της Kolynos από το δωμάτιο. Μα πάντα!

Φυλής 65Α, ούτε που ξέρω γιατί επιμένω και κάνω τον κόπο να ανεβαίνω τόσα σκαλιά για να επισκέπτομαι τα πλέον ελεεινά σπίτια. Εκεί μέσα και τη Ζιζέλ Μπούντχεν να έβλεπα να δουλεύει (και με 20άρικο κιόλας!) δεν ξέρω αν θα περνούσα στο δωμάτιο...
Στο 214 μαλλον ειδες την Βερρα..εχει ανοιχτει και θρεντ.
Στο 200 αν δεν ειχε τετοια φατσα θα ηταν καλη επιλογη γιατι εχει καλο κορμι σε γενικες γραμμες!Συμφωνω απολυτα για Τανια οπως και για το 65πανω...κι εγω οτι και να δω εκει δεν προκειται ποτε να μπω αλλα ανεβαινω σαν μαλακας  :headbang:
Ωραια ενημερωση Hercules  :cheesy: :rockon: :rockon:

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Στο 214 μαλλον ειδες την Βερρα..εχει ανοιχτει και θρεντ.
Στο 200 αν δεν ειχε τετοια φατσα θα ηταν καλη επιλογη γιατι εχει καλο κορμι σε γενικες γραμμες!Συμφωνω απολυτα για Τανια οπως και για το 65πανω...κι εγω οτι και να δω εκει δεν προκειται ποτε να μπω αλλα ανεβαινω σαν μαλακας  :headbang:
Ωραια ενημερωση Hercules  :cheesy: :rockon: :rockon:
καλησπερα φιλε ΠΙΑΤΣΑ τι κανεις? ειδες μια νεα κριτικι για το σκυλι του πολεμου? φ71 επανω? εχεισ να σχολιασης κατι?

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
παλι για Barbara????Η Ντενιζα οταν οι μισοι εδω μεσα τα εσκαγαν διπλα τα 20ρικα(και εγω!!!) και για να την γαμησει καποιος στο φ109 επρεπε να περιμενει 40 λεπτα να αδειασει δωματιο γυρισαν μετα απο λιγο και ειπαν οτι ειναι βρωμιαρα,οτι τα βογκητα ειναι ψευτικα οτι οτι κτλ....Βεβαια ακομα και τωρα μετα απο 2 χρονια διπλοβαρδιες η Ντενιζα αν της δωσεις το 20ρικο δυσκολα θα σε αφησει να φυγεις παραπονεμενος.Παρολα αυτα μια τσιγγανα εκ Βουλγαριας(Barbara), αν και καταθετοντας τα 20 εχεις στατιστικες Ρωσικης ρουλετας να περασεις καλα ή οχι,καταφερνει ακομα να μας απασχολει ??? :headbang: :headbang:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
παλι για Barbara????Η Ντενιζα οταν οι μισοι εδω μεσα τα εσκαγαν διπλα τα 20ρικα(και εγω!!!) και για να την γαμησει καποιος στο φ109 επρεπε να περιμενει 40 λεπτα να αδειασει δωματιο γυρισαν μετα απο λιγο και ειπαν οτι ειναι βρωμιαρα,οτι τα βογκητα ειναι ψευτικα οτι οτι κτλ....Βεβαια ακομα και τωρα μετα απο 2 χρονια διπλοβαρδιες η Ντενιζα αν της δωσεις το 20ρικο δυσκολα θα σε αφησει να φυγεις παραπονεμενος.Παρολα αυτα μια τσιγγανα εκ Βουλγαριας(Barbara), αν και καταθετοντας τα 20 εχεις στατιστικες Ρωσικης ρουλετας να περασεις καλα ή οχι,καταφερνει ακομα να μας απασχολει ??? :headbang: :headbang:
Οταν λες 2πλα τα 20ρικα φιλε τι εννοεις?
Οταν δουλευε στο 109 η Ντενιζα ειχαν γραφτει πολυ καλα λογια!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
ξερης τι με ενοχλη? σε ολη την ιστορια? οτι καθεσε και γραφης , γραψε ιλικρινα και οχι οτι σε συνφερη.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
sorry απλα εβαλες την παραθεση και μπερδευτηκα :)

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
κανω και εγω την πρωτη μου πορνοενημερωση... λοιπον απο απογευματινη βολτουλα εχουμε και λεμε
ρεμουνδου 21 μια αδιαφορη με καλο στηθος, παντως οχι η ντενιζα
ρεμουνδου 20 μια ψιλη αδυνατη μελεχρινη
φυλης 109 κατω ενα μελαγχρινο τουμπανο, με γυμνασμενο το ποδι και το στηθος ισα που κρατιοταν να μη βγει απο το σουτιεν
         κατι με εκανε ομως να μην περασω
Φυλής 67 η μονικα
φυλης 69β η λαρίσα
φυλης 71β η βερονικα. τσεχικο μοκρο με ωραιο στηθος
ελπιζω να τα πηγα καλα... εις το επανηδην

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σύντομη πρωινή βόλτα σε Φυλής και πέριξ σήμερα, σε λίγα σπίτια:

Φυλής 214, ξαν...ύλα μελαχρινή που δεν με έκανε όμως να μπω.

Αντε καλό βράδυ και από αύριο τα κεφάλια μέσα!

Εύγε Αuthor ...συνέχισε

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
πρωινη ανταποκριση απο βανεσσα, ηταν σε καλο μουντ σημερα και περασα μια χαρουλα, αν και ο προηγουμενος πελατης ηταν κατι σε ιρανο πακιστανο και πριν μπει στο δωματιο η βανεσσα τον ειχε παιξει μαλακια, και δεν του σηκωνοταν του αμοιρου! και λεω ωχ ρε πουστη θα μου ερθει νευριασμενη :2funny:  αλλα τελικα ολα πηγαν κατ ευχην! :grin:

Επισκέπτης
Παιδια καντε κρατει με τα review της Σακιρα γιατι θα εχουμε καρδιακα !!!  :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:
Παντα τετοια Γενεραλ μου !!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Μια ειναι η Vanessa !!! ;)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Παιδια καντε κρατει με τα review της Σακιρα γιατι θα εχουμε καρδιακα !!!   :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:
Παντα τετοια Γενεραλ μου !!!   :rockon: :rockon: :rockon:
Μια ειναι η Vanessa !!! ;)

...χεχεχε, Ωραίο μουνί η Σακίρα αλλά Άβγαλτο, να σου πώ Baby τί ζημιά μου έκανε η χαζούλα στον πέουλα
           να φρίξεις... Μου έβαλε την καπότα Άγαρμπα (και ποιός ξέρει τί φτηνομάρκα ήταν, χωρίς λιπαντικό?)
          και μου...έγδαρε τον HotScorpino Μου. Και τό χειρότερο ήταν οτι το Σ/Κ στο παρατρίχα το 'κάλυψα'
           και δεν το 'πήρε χαμπάρι' η 'επίσημη αγαπημένη μου', μιλάμε παραλίγο και θα μου έκανε μεγάλη
           χαλάστρα το γκομενάκι ...μουάχαχαχαχα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom