Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (7 μέλη και 91 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
 
Το παράλλαξα λιγο,δε θυμαμαι καλα το πρωτότυπο. Πάντως, με αυτη την ελπίδα ζουμε εμεις οι μπουρδελιάρηδες τυπε.
 

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Μηνύματα
399
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Χθες φυλης στην τριτη νυχτερινη βαρδια.

φυλης 66α: Ελενη γεματο κυτταριτιδα πλεον το κορμι της, καιρος να την κανει απο μοντελοαλυσιδα.
φυλης 66δ: Ιωαννα στεγνο αδυνατο κορμι μετρια φατσα, μαχη κυριολεκτικα για να ξεφυγουμε απο τον συγκεκριμενο οικο, πλεον σου σφιγγουν και τα αρχιδια επιτηδες για να πονεσεις αμα δεν περασεις δωματιο.
φυλης 59: Αννα κοντο γεματο κορμι μετρια φατσα.
φυλης 65α οροφος: Εμμανουελα ωραιο αδυνατο κορμι μουρη ασε καλυτερα.
φυλης 65β ισογειο: Μονικα η ξανθια μουναρα γυροφερνε τον στυλο σαν στριπτιτζου. Με καυλωσε ξανα, ηθελα να την γαμησω αλλα ηδη ειχα κανει δυο καταθεσεις, δεν υπηρχε αλλη σταλια μεσα μου.
Φυλής 67: Ελενη με τους πλαστικους βυζους εχει σπασει πολυ στο προσωπο.
φυλης 69β ισογειο: Βικη στρουμπουλουλα γλυκια αδιαφορη.
φυλης 71α ισογειο: Μαιρη μελαχρινος μουνος αδυνατισε κι αλλο μπραβο της. Μαζι της και αλλη μια κοπελα δεν θυμαμαι ουτε ονομα ουτε εμφανιση.
φυλης 71β οροφος: Αντζελινα μελαχρινη κοντουλα ενδιαφερον σωματακι φατσα καπως και με πρωκτικο στο προγραμμα, τιμηθηκε απο φιλαρακι.
φυλης 84α ισογειο: Οι καινουργιες Σαρα και Μαιρη.Σαρα απο Ρουμανια, ψηλη κοπελα με καστανο ισιο μακρυ μαλλι ομορφο προσωπο και σωμα κανονικο με λιγα πιασηματακια στον κωλο.
Μαιρη απο Ουγγαρια, μελαχρινη κοπελα με μακρια ισια μαλλα λιγοτερο ομορφη στο προσωπο απο την Σαρα και σωμα αδυνατο προς κανονικο.
φυλης 84β οροφος: Τζωρτζια η ξανθια ομορφη φολαρα.
φυλης 86α οροφος: Δυο κοπελες Στελλα και Νικη, αδιαφορες εμφανισιακα τιποτα το ιδιαιτερο.
φυλης 86β ισογειο: Αλινα και Μαγια σε μεγαλο σοου. Η Αλινα μαλιστα χαλβαδιαζε εναν μεσηλικα εξω απο την πορτα του οικου ολογυμνη. Λογικα θα ειχε πιει τις κοκα κολες της.
φωκαιας 9 αριστερα: Μαρια μελαχρινη κοντη αδυνατη ασχημουλα.
φωκαιας 9 δεξια: Ειρηνη η ομορφη μελαχρινη βουλγαρα παντα με πρωκτικο στο προγραμμα.
φωκαιας 17 ισογειο: Ενα ασχημο χοντρομαυριδερο πλασμα, ηθελε να μας την πει κιολας.
φωκαιας 17 οροφος: Ναταλια η Ναταλι ξανθια καρε μαλλι σωμα ατσουμπαλο προσωπο μετριο.
φωκαιας 25β ισογειο: Ναταλια η Ναταλι μελαχρινη αδυνατη με σκληρα χαρακτηριστικα στο προσωπο.
φωκαιας 24: Βικτωρια καστανο μιλφ με πατημενη μουρη.
Φωκαίας 27Β υπερυψωμενο ισογειο: Μια μελαχρινη καυλιαρα κουνιοταν και τουρλωνε πολυ προκλητικα την κωλαρα της στο σαλονι.
Φωκαίας 27Β οροφος: Μια ελληνιδα μιλφογκιλφ Κελυ νομιζω, ουτε για αστειο.
φιλιππιδου 11α ισογειο: Λιζα στο δωματιο.
φιλιππιδου 11β οροφος: Σαρα νοστιμο αδυνατο μελαχρινο μουνι πως και δεν την εχω δοκιμασει ακομα, μιας και ξερω οτι ειναι καλη και μεσα στο δωματιο.

Για να μαζευομαστε σιγα σιγα.

 
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Μηνύματα
14.519
Κριτικές
64
Like
5.096
Πόντοι
7.786
ενημερωση  απογευματινη βαρδια και  με  ενα  γαμησι    ξεκινημα  φυλης  69  κατω  καιτη  ειπε η τσατσα  τα  παντα  και αν αντεχεται και κωλαρακι  φυλης  65 κατω  η βικυ  με φουλ προγραμμα  η κοπελα απο το 69 φυλης  φυλης 65 φυλης  κλειστο  84 κατω  σονια  πανω  η  αντζελα  τα πντα εκτος απο κωλο    86 πανω η βερωνικα  φιλιππιδου κατω  η  ροξυ  πανω  η γνωστη  αννυ η οπια  ειχε τα μαλια της ραστα    μαζι με μια κορινα καινουργια  κοπελα  μαυρα μαλλια  αδυνατη φωκαιας  25 κατω τζανινα με μπλε εσωρουχα  και μια αννα καινουργια  φωκαιας  27 υπογειο χριστινα  ισογειο  27  σιμονα πανω καρολινα  με τσατσο  αρη       
 

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Μηνύματα
386
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
φυλης 66δ: Ιωαννα στεγνο αδυνατο κορμι μετρια φατσα, μαχη κυριολεκτικα για να ξεφυγουμε απο τον συγκεκριμενο οικο, πλεον σου σφιγγουν και τα αρχιδια επιτηδες για να πονεσεις αμα δεν περασεις δωματιο.
θελει πολες κλοτσιές αυτή εκεί πότε θα την πλακώσει κανένας να δούμε εκτός του ότι σε πιέζει σε βρίζουν κιόλας αναρωτιέμαι αν έχουν σταυρωσει πελάτη με αυτή την τακτική  :think:
 

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Μηνύματα
538
Κριτικές
8
Like
1.809
Πόντοι
366
κανει καμια στη φυλης ακαπ στομ. + μουνο-πουτσο τριψιμο? thanks
 

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Μηνύματα
223
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.918
Κριτικές
25
Like
11.584
Πόντοι
14.615

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.918
Κριτικές
25
Like
11.584
Πόντοι
14.615
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  Κατα τις 21.30 ' , περασα απο Φυλης 54-54 ανω (ακόμα θυμαμαι εκει τη μεγαλη δοξα του οίκου , την Τζένη ,την ελληνιδα μουναρα με την αριστοκρατικη εμφανιση, ( 1987-88) που δε χορταινα να γαμαω) , οι γνωστες πιπινες Νικολ και λοιπα, και διπλα μια ψηλη πιπινα με ψευτικο κακοφτιαγμενο βυζι ,καθαρη ξεπετατζου. Εφυγα σα μπουστης και εποειδη σπανια μπαινω στα ενδιαμεσα, (κακη αυρα και μετα εχω πονοκεφαλο,επιβαρυμενες πνευματικα οικίες) , εφτασα ,διασχιζοντας την ερημικη φυλής (περιέργως καθαρισμενη) , στο 109,οπου βασίλευε  η χλιψη,με τρεις αδιαφορες κοπέλλες, ισογειο και ανω. Αγκύρας,παλι η Σουζη (τι βρίσκετε σε αυτό το δύστυχο απορώ) , και η αλλη η ξανθια με τους βυζους.Διπλα το θωρηκτό Αβέρωφ,με αλλαγμενο όνομα ,ως "Αναστασια". Οι τσατσαδες ευγενείς ολες,αλλα καμμία που να μου άρεσε ιδιαιτέρως.  Στη Διδυμου,μπηκα στο 8 ναω οπου δούλευε μια μαλλον Μολδαβη κατα πληροφοριες  μου, νεαρη ξανθοκαστανη με πιασιματάρε ςκαι αξιόλογη φάτσα.Μεσα τι καμει,άγνωστον. Στο ισογειο  η μονιμη ξανθιά με τα πιασιματα και μιά αλλη, ψηλη και με καλο προσωπο, νομιζω την ειπε "Ντιάνα" ,αλλα δεν ειμαι σιγουρος,στο στυλ της ψηλης απο το 27,της Φωτεινης, .Αν ειναι αυτη που γραφονται διθύραμβοι, για την εμφανιση και το γκέλ της, διαφωνώ,τη βρηκα πολύ κρύα.Γουστα βεβαια ειναι αυτα. Ελςγα να παω και απο Μεταξουργειο (Μετάξι το λενε μερικοι,και το γραφουν "Μετάξυ" , ενδειξις της απίστευτης αγραμματωσύνης που εχει κατακλύσει την Ψωροκώσταινα επ' εσχάτων δεκαετιών).ελπίζω να υπερηφανευωνται οι αγράμματοι και τεμπελόσκυλα  'εκπαιδευτικοι" του χαβαλέ ,και με την τριτη μερα των σχολειων να ξεκινησουν καποια απεργια ,που θα κρατησει μεχρι το Πάσχα. Να μην κουράζωνται,τα χρυσά μου... [θα μου ειπήτε παλιν, εαν δεν υπήρχαν και αυτες οι "νικες του λαικου κινηματος" ,ητοι να παιρνουν πτυχία αγράμματοι, να μεταπηδουν απο τις σχολες βρεφοκομων στην Ιατρικη οι Νατασες και απο τά ΤΕΙ στα Πολυτεχνεια οι Περιστέρες, τι θα ειχαμε να παρουσιασωμε ως συμβολα της κρατικης εξουσιας ??? Σε αυτο συμφωνώ ,αν και θα επρεπε  τα παιδια,οι γκομενες και γενικως οι απογονοι ή συγγενεις πολιτικάντηδων να παιρνουν και τουλαχιστον ενα χαριστικο πτυχιο "τιμης ενεκεν " ο καθενας,κατι σαν φεουδαλικο δικαιωμα. Ας το φροντισει  ο αγραμματος κ λεχρίτης κυριος  κουτσουμπας, ( το 90 ο/ο των βολευτων τετοιοι ειναι ,ουδεν το περιεργον)που εγινε και "Ευρωππαιος" και δε ζει χωρις ευρωπη και ευρώ  το πουλακι μου ]Ειχα καποτε εναν στην πολυκατοικια ,που ηταν δασκαλος,αν διαβαζατε γραφτό του,θα κινδυνευατε απο εγκεφαλικο απο τα γελια, τετοια απιστευτα γραμματικα και συντακτικα λάθη δεν ξαναγιναν .τελος παντων, στο Μεταξι δεν πηγα τελικώς,λογω κοπώσεως,αλλα ελπίζω να υπάγω λιαν προσεχώς. Ελπιδοφόρος η καλοβαμμενη πρόσοψις του οικου αγκύρας 9, ελπιζω να κανει το μεγαλο μπαμ,με τη νέα σαιζον. Ελπίζω ... 
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
489
Πόντοι
186
Εφυγα σα μπουστης και εποειδη σπανια μπαινω στα ενδιαμεσα, (κακη αυρα και μετα εχω πονοκεφαλο,επιβαρυμενες πνευματικα οικίες) ,
An θες γραψε περι πνευματων στο αντιστοιχο θρεντ ή στο μελι. Εχει τεραστιο ενδιαφερον.
 
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
θα γραψω  καποια στιγμη,οταν θα είμαι σε κατάλληλη ψυχικη κατάσταση.Ευχαριστώ για την προσοχή σου.
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.039
Κριτικές
7
Like
9.744
Πόντοι
1.686

Ενδιαφέρον το ποστ σου.

Αν , εκεί που λες για ψεύτικο στήθος, αναφέρεσαι στη Χριστίνα
στο Φυλής 56 το απόγευμα, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.
Εχω πάρει την Χριστίνα , από τότε που πρωτοήρθε, και
διαπίστωσα ότι τα στήθη της είναι 100% φυσικά, και πολύ όμορφα.

Γενικά είναι πολύ όμορφο πιπίνι, κατά τη γνώμη μου
( και την πήρα σήμερα στην πρωϊνή βάρδια στο Φυλ54.
Το απόγευμα δούλευε Φυλ. 56.)
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.408
Πόντοι
3.636
  Κατα τις 21.30 ' , περασα απο Φυλης 54-54 ανω (ακόμα θυμαμαι εκει τη μεγαλη δοξα του οίκου , την Τζένη ,την ελληνιδα μουναρα με την αριστοκρατικη εμφανιση, ( 1987-88) που δε χορταινα να γαμαω) , οι γνωστες πιπινες Νικολ και λοιπα, και διπλα μια ψηλη πιπινα με ψευτικο κακοφτιαγμενο βυζι ,καθαρη ξεπετατζου. Εφυγα σα μπουστης και εποειδη σπανια μπαινω στα ενδιαμεσα, (κακη αυρα και μετα εχω πονοκεφαλο,επιβαρυμενες πνευματικα οικίες) , εφτασα ,διασχιζοντας την ερημικη φυλής (περιέργως καθαρισμενη) , στο 109,οπου βασίλευε  η χλιψη,με τρεις αδιαφορες κοπέλλες, ισογειο και ανω. Αγκύρας,παλι η Σουζη (τι βρίσκετε σε αυτό το δύστυχο απορώ) , και η αλλη η ξανθια με τους βυζους.Διπλα το θωρηκτό Αβέρωφ,με αλλαγμενο όνομα ,ως "Αναστασια". Οι τσατσαδες ευγενείς ολες,αλλα καμμία που να μου άρεσε ιδιαιτέρως.  Στη Διδυμου,μπηκα στο 8 ναω οπου δούλευε μια μαλλον Μολδαβη κατα πληροφοριες  μου, νεαρη ξανθοκαστανη με πιασιματάρε ςκαι αξιόλογη φάτσα.Μεσα τι καμει,άγνωστον. Στο ισογειο  η μονιμη ξανθιά με τα πιασιματα και μιά αλλη, ψηλη και με καλο προσωπο, νομιζω την ειπε "Ντιάνα" ,αλλα δεν ειμαι σιγουρος,στο στυλ της ψηλης απο το 27,της Φωτεινης, .Αν ειναι αυτη που γραφονται διθύραμβοι, για την εμφανιση και το γκέλ της, διαφωνώ,τη βρηκα πολύ κρύα.Γουστα βεβαια ειναι αυτα. Ελςγα να παω και απο Μεταξουργειο (Μετάξι το λενε μερικοι,και το γραφουν "Μετάξυ" , ενδειξις της απίστευτης αγραμματωσύνης που εχει κατακλύσει την Ψωροκώσταινα επ' εσχάτων δεκαετιών).ελπίζω να υπερηφανευωνται οι αγράμματοι και τεμπελόσκυλα  'εκπαιδευτικοι" του χαβαλέ ,και με την τριτη μερα των σχολειων να ξεκινησουν καποια απεργια ,που θα κρατησει μεχρι το Πάσχα. Να μην κουράζωνται,τα χρυσά μου... [θα μου ειπήτε παλιν, εαν δεν υπήρχαν και αυτες οι "νικες του λαικου κινηματος" ,ητοι να παιρνουν πτυχία αγράμματοι, να μεταπηδουν απο τις σχολες βρεφοκομων στην Ιατρικη οι Νατασες και απο τά ΤΕΙ στα Πολυτεχνεια οι Περιστέρες, τι θα ειχαμε να παρουσιασωμε ως συμβολα της κρατικης εξουσιας ??? Σε αυτο συμφωνώ ,αν και θα επρεπε  τα παιδια,οι γκομενες και γενικως οι απογονοι ή συγγενεις πολιτικάντηδων να παιρνουν και τουλαχιστον ενα χαριστικο πτυχιο "τιμης ενεκεν " ο καθενας,κατι σαν φεουδαλικο δικαιωμα. Ας το φροντισει  ο αγραμματος κ λεχρίτης κυριος  κουτσουμπας, ( το 90 ο/ο των βολευτων τετοιοι ειναι ,ουδεν το περιεργον)που εγινε και "Ευρωππαιος" και δε ζει χωρις ευρωπη και ευρώ  το πουλακι μου ]Ειχα καποτε εναν στην πολυκατοικια ,που ηταν δασκαλος,αν διαβαζατε γραφτό του,θα κινδυνευατε απο εγκεφαλικο απο τα γελια, τετοια απιστευτα γραμματικα και συντακτικα λάθη δεν ξαναγιναν .τελος παντων, στο Μεταξι δεν πηγα τελικώς,λογω κοπώσεως,αλλα ελπίζω να υπάγω λιαν προσεχώς. Ελπιδοφόρος η καλοβαμμενη πρόσοψις του οικου αγκύρας 9, ελπιζω να κανει το μεγαλο μπαμ,με τη νέα σαιζον. Ελπίζω ... 
Η Σουζη ειναι οτι πιο καλο υπαρχη τωρα στην φυλης!
 

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Μηνύματα
1.157
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Αν,εκεί που λες για ψεύτικο στήθος, αναφέρεσαι στη Χριστίνα
στο Φυλής 56 το απόγευμα, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.
Εχω πάρει την Χριστίνα , από τότε που πρωτοήρθε, και
διαπίστωσα ότι τα στήθη της είναι 100% φυσικά, και πολύ όμορφα.
Εννοείται ότι είναι φυσικά, κι απ΄τα πιο ωραία που κυκλοφορούν..... Πιο φυσικά δε γίνεται...... :happy:
 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Μηνύματα
7.607
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 19 κάτω: Ντιάνα  :smitten:  Είπε αγάπη μου κάποιος πως είσαι φόλα; Είδε άραγε αυτό το γλυκό σου χαμόγελο; Σε γάμησε άραγε με τα πόδια σου ορθάνοιχτα και τα πατουσάκια σου να κοιτάζουν το ταβάνι; Δε νομίζω μωρό μου.
 

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Μηνύματα
161
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
το σαιτ κ η ενημερωση εχουν παρει την κατω βολτα.γυριστε ολοι πισω ρε.. :headbaning2:
 

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Μηνύματα
429
Κριτικές
18
Like
781
Πόντοι
311
Και οι πουτάνες έχουν πάρει τη κάτω βόλτα. Πολύ κακοκεφες στο σαλόνι, τόσο που δε τολμώ να περάσω.
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.232
Κριτικές
35
Like
5.964
Πόντοι
6.796
Προτεινω να μπει χορηγια donate στους πορνορεπορτερς που ανεβαζουν συχνα ενημερωσεις για ολα τα σπιτια κτλ
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom