Μάκης Τσατσαρίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 713
- Πόντοι
- 86
Το παράλλαξα λιγο,δε θυμαμαι καλα το πρωτότυπο. Πάντως, με αυτη την ελπίδα ζουμε εμεις οι μπουρδελιάρηδες τυπε.
Σαμπρ(ελ)ίνα........Χθες φυλης στην τριτη νυχτερινη βαρδια.
φωκαιας 17 ισογειο: Ενα ασχημο χοντρομαυριδερο πλασμα, ηθελε να μας την πει κιολας.
θελει πολες κλοτσιές αυτή εκεί πότε θα την πλακώσει κανένας να δούμε εκτός του ότι σε πιέζει σε βρίζουν κιόλας αναρωτιέμαι αν έχουν σταυρωσει πελάτη με αυτή την τακτικήφυλης 66δ: Ιωαννα στεγνο αδυνατο κορμι μετρια φατσα, μαχη κυριολεκτικα για να ξεφυγουμε απο τον συγκεκριμενο οικο, πλεον σου σφιγγουν και τα αρχιδια επιτηδες για να πονεσεις αμα δεν περασεις δωματιο.
φωκαιας 25 κατω τζανινα με μπλε εσωρουχα και μια αννα
Λάθος!Όλοι μαζί παντρεύτηκαν σμυρνης φανουρης και τώρα τελευταία έχει εξαφανιστεί ντιντ και προφεσορ
Βεβαίως, αυτή είναι.ερωτηση προς τους μπουρδελιαρηδες του φορουμ. Η Χριστινα απο Λιοσιων 73Α ειναι η γνωστη Χριστινα Κου? μοιαζει στην εμφανιση καπως.
An θες γραψε περι πνευματων στο αντιστοιχο θρεντ ή στο μελι. Εχει τεραστιο ενδιαφερον.Εφυγα σα μπουστης και εποειδη σπανια μπαινω στα ενδιαμεσα, (κακη αυρα και μετα εχω πονοκεφαλο,επιβαρυμενες πνευματικα οικίες) ,
Η Σουζη ειναι οτι πιο καλο υπαρχη τωρα στην φυλης!Κατα τις 21.30 ' , περασα απο Φυλης 54-54 ανω (ακόμα θυμαμαι εκει τη μεγαλη δοξα του οίκου , την Τζένη ,την ελληνιδα μουναρα με την αριστοκρατικη εμφανιση, ( 1987-88) που δε χορταινα να γαμαω) , οι γνωστες πιπινες Νικολ και λοιπα, και διπλα μια ψηλη πιπινα με ψευτικο κακοφτιαγμενο βυζι ,καθαρη ξεπετατζου. Εφυγα σα μπουστης και εποειδη σπανια μπαινω στα ενδιαμεσα, (κακη αυρα και μετα εχω πονοκεφαλο,επιβαρυμενες πνευματικα οικίες) , εφτασα ,διασχιζοντας την ερημικη φυλής (περιέργως καθαρισμενη) , στο 109,οπου βασίλευε η χλιψη,με τρεις αδιαφορες κοπέλλες, ισογειο και ανω. Αγκύρας,παλι η Σουζη (τι βρίσκετε σε αυτό το δύστυχο απορώ) , και η αλλη η ξανθια με τους βυζους.Διπλα το θωρηκτό Αβέρωφ,με αλλαγμενο όνομα ,ως "Αναστασια". Οι τσατσαδες ευγενείς ολες,αλλα καμμία που να μου άρεσε ιδιαιτέρως. Στη Διδυμου,μπηκα στο 8 ναω οπου δούλευε μια μαλλον Μολδαβη κατα πληροφοριες μου, νεαρη ξανθοκαστανη με πιασιματάρε ςκαι αξιόλογη φάτσα.Μεσα τι καμει,άγνωστον. Στο ισογειο η μονιμη ξανθιά με τα πιασιματα και μιά αλλη, ψηλη και με καλο προσωπο, νομιζω την ειπε "Ντιάνα" ,αλλα δεν ειμαι σιγουρος,στο στυλ της ψηλης απο το 27,της Φωτεινης, .Αν ειναι αυτη που γραφονται διθύραμβοι, για την εμφανιση και το γκέλ της, διαφωνώ,τη βρηκα πολύ κρύα.Γουστα βεβαια ειναι αυτα. Ελςγα να παω και απο Μεταξουργειο (Μετάξι το λενε μερικοι,και το γραφουν "Μετάξυ" , ενδειξις της απίστευτης αγραμματωσύνης που εχει κατακλύσει την Ψωροκώσταινα επ' εσχάτων δεκαετιών).ελπίζω να υπερηφανευωνται οι αγράμματοι και τεμπελόσκυλα 'εκπαιδευτικοι" του χαβαλέ ,και με την τριτη μερα των σχολειων να ξεκινησουν καποια απεργια ,που θα κρατησει μεχρι το Πάσχα. Να μην κουράζωνται,τα χρυσά μου... [θα μου ειπήτε παλιν, εαν δεν υπήρχαν και αυτες οι "νικες του λαικου κινηματος" ,ητοι να παιρνουν πτυχία αγράμματοι, να μεταπηδουν απο τις σχολες βρεφοκομων στην Ιατρικη οι Νατασες και απο τά ΤΕΙ στα Πολυτεχνεια οι Περιστέρες, τι θα ειχαμε να παρουσιασωμε ως συμβολα της κρατικης εξουσιας ??? Σε αυτο συμφωνώ ,αν και θα επρεπε τα παιδια,οι γκομενες και γενικως οι απογονοι ή συγγενεις πολιτικάντηδων να παιρνουν και τουλαχιστον ενα χαριστικο πτυχιο "τιμης ενεκεν " ο καθενας,κατι σαν φεουδαλικο δικαιωμα. Ας το φροντισει ο αγραμματος κ λεχρίτης κυριος κουτσουμπας, ( το 90 ο/ο των βολευτων τετοιοι ειναι ,ουδεν το περιεργον)που εγινε και "Ευρωππαιος" και δε ζει χωρις ευρωπη και ευρώ το πουλακι μου ]Ειχα καποτε εναν στην πολυκατοικια ,που ηταν δασκαλος,αν διαβαζατε γραφτό του,θα κινδυνευατε απο εγκεφαλικο απο τα γελια, τετοια απιστευτα γραμματικα και συντακτικα λάθη δεν ξαναγιναν .τελος παντων, στο Μεταξι δεν πηγα τελικώς,λογω κοπώσεως,αλλα ελπίζω να υπάγω λιαν προσεχώς. Ελπιδοφόρος η καλοβαμμενη πρόσοψις του οικου αγκύρας 9, ελπιζω να κανει το μεγαλο μπαμ,με τη νέα σαιζον. Ελπίζω ...
Εννοείται ότι είναι φυσικά, κι απ΄τα πιο ωραία που κυκλοφορούν..... Πιο φυσικά δε γίνεται......Αν,εκεί που λες για ψεύτικο στήθος, αναφέρεσαι στη Χριστίνα
στο Φυλής 56 το απόγευμα, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.
Εχω πάρει την Χριστίνα , από τότε που πρωτοήρθε, και
διαπίστωσα ότι τα στήθη της είναι 100% φυσικά, και πολύ όμορφα.