Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 175 άτομα (10 μέλη και 165 επισκέπτες)

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
101
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
Καλημερα αλανια και καλη Κυριακή να εχουμε!!ξερει κανεις φιλος αν η μπαρμπορα ειναι στο πόστο της σήμερα;
 

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.918
Κριτικές
25
Like
11.584
Πόντοι
14.615
Την παρασκευη ρισκαρα και πηρα  την Αλισα   απο Αγκυρας 12α  , τζαμπα 20 ευρω , ξεπετα γρηγορες κινησεις   να τελειωνουμε μαυρο  απο μενα .
...και έχει πλαστικά βυζιά.
 

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Μηνύματα
107
Κριτικές
2
Like
760
Πόντοι
361
1) Τα βυζια της Χριστήνας είναι κανονικά.
2) Η Έλενα απο τη studio αλυσίδα ΔΕΝ είναι μπάζο για τα δεδομένα της φυλής. Με ολά τα άλλα μπετά που είναι εκεί μοντελακι τη λες οχι μπάζο. Αν και μαλλον είναι η χειρότερη απο τα στουντελα και χρειαζόμαστε(χρειάζομαι) νέο αιμα.
3)Ωραία τσατσα που ζήτησε καποιος ( η τεσπα απο οσες εχς δει η μονη που θα πηδαγα) είναι μια κοντούλα με τατουαζ που την πετυχαινς 9/10 μεσημερι στο φωκαιας 17Α
4) Ξέρω η Aurora γυρνάει τελος του μήνα. Μπας και έχει ακούσει κανεις αμα γυρισε?
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.572
Πόντοι
1.796
1) Τα βυζια της Χριστήνας είναι κανονικά.
2) Η Έλενα απο τη studio αλυσίδα ΔΕΝ είναι μπάζο για τα δεδομένα της φυλής. Με ολά τα άλλα μπετά που είναι εκεί μοντελακι τη λες οχι μπάζο. Αν και μαλλον είναι η χειρότερη απο τα στουντελα και χρειαζόμαστε(χρειάζομαι) νέο αιμα.
3)Ωραία τσατσα που ζήτησε καποιος ( η τεσπα απο οσες εχς δει η μονη που θα πηδαγα) είναι μια κοντούλα με τατουαζ που την πετυχαινς 9/10 μεσημερι στο φωκαιας 17Α
4) Ξέρω η Aurora γυρνάει τελος του μήνα. Μπας και έχει ακούσει κανεις αμα γυρισε?

για το 4 την ειχα πετυχει βραδυ στο τσαρδι της πριν δυο βδομαδες περιπου και μου ειπε οτι γυρισε πρωτη μερα
γυρω στο 15υγουστο αυτα,δεν εχω ιδεα αμα ξαναεφυγε
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
3)Ωραία τσατσα που ζήτησε καποιος ( η τεσπα απο οσες εχς δει η μονη που θα πηδαγα) είναι μια κοντούλα με τατουαζ που την πετυχαινς 9/10 μεσημερι στο φωκαιας 17Α
  Μille Mercis,Monsieur!
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλησπέρα σας,
Επιστροφή από διακοπές και έσπευσα να τσεκάρω πως έχουν τα πράγματα στα σπιτάκια. Η ενημέρωση αφορά την πρωινή βάρδια και έγιναν δύο δοκιμαστικές συνευρέσεις με δύο καινούριες κοπέλες. Ας πάμε να δούμε καρέ-καρέ τι ακριβώς είδα στα σπιτάκια που μπήκα.
Φυλής 71 στο ισόγειο κλασσικά η Αλίσα,λεπτή νεαρή κοπέλα με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά η οποία και σαν πρόγραμμα ανακοινώνει το ελευθέρο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 71 στον όροφο δύο καινούριες κοπέλες η Στέλλα και η  Κλώντια.Αλβανέζες. Η πρώτη φυσιογνωμικά γνωστή πρέπει να έχει δουλέψει Μεταξουργείο παλαιότερα και στα μαγαζιά Φυλής 74 υπόγειο και Φωκαίας 22 πριν κλείσει.Λεπτή,με λευκό δέρμα,ξανθά πλατινέ μαλλιά προς το καρέ.Πολύ καλά Ελληνικά.                    Η δεύτερη μιλφ,ψηλή,με μαλλιά ξανθά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Τραχύ πρόσωπο. Και αυτή μιλούσε καλά Ελληνικά. Ελεύθερο στοματικό και για τις δύο κοπέλες με τελείωμα στο σώμα τους.
Στο Φυλής 69 στον όροφο η Μαρία η οποία ανακοινώνει ελεύθερο στοματικό και κώλο.Κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω.
Τα Φυλής 65, Φυλής 86 ισόγειο,Φυλής 84 όροφος κλειστά.
Στο Φυλής 86 στον όροφο η Στέλλα και η Βερόνικα. Η Στέλλα μιλφ ψηλή,με πιασιματάκια,μελαμψό δέρμα και καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Η Βερόνικα κανονικών κιλών με όμορφα πιασιματάκια,μακριά καστανά μαλλιά,γυαλιά οράσεως,μελαμψό δέρμα απο σολάριουμ,βυζάρες σιλικονάτες και κωλάρα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κώλο αμφότερες.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο η Χριστίνα απο Ρουμανία,αθίγγανη,κοντή,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φιλιππίδου 11 στον όροφο ήταν η Άνυ η "πορνοσταρ".Ψηλή κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανόξανθα μακριά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο ήταν η Μαίρη απο Μολδαβία, καινούρια κοπέλα που είχε δοκιμαστεί προσφάτως με μετριοκαλές εντυπώσεις.Ψηλή,κανονικών κιλών με λευκό δέρμα,βυζάρες,μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και 69 που μέσα στο δωμάτιο όμως προσπαθεί να τα αποφύγει.Το ισόγειο κλειστό.
Στο Φωκαίας 19 ήταν μία Άννα γεματούλα με φουλ πρόγραμμα την οποία και δεν έμεινα να δω.
Στο Φωκαίας 25 στον όροφο ήταν η Μπιούτη η μαυρούλα γεματούλα.
Στο Φωκαίας 25 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία η Άννα. Κανονικών κιλών με όμορφα πιασιματάκια και καμπύλες,μαύρα μαλλιά προς το καρέ,λευκό δέρμα,ωραίες βυζάρες τριαμισάρες, όμορφους γλουτούς. Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό το οποίο και μέσα στο δωμάτιο δεν το παρείχε μιας και φόρεσε καπότα. Κατά τα άλλα σε όλα τα υπόλοιπα έμεινα ευχαριστήμενος. Άπειρη κοπέλα με θετική αύρα που με σωστή καθοδήγηση περνάς σχετικά καλά.
Κατέβηκα και στο Μεταξουργείο μία βόλτα όπου εκεί είδα τα εξής:
Mεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο κλασσικά η Βικτώρια με φουλ.Υπέρβαρη μίλφ,με μαλλιά ξανθά πιασμένα πάνω,
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ισόγειο η μιλφ Αλεξάνδρα απο Ιάσωνος 36.Γεματούλα με μαλλιά ξανθά πιασμένα πάνω.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερο ισόγειο η Μαρία η "φυλακόβια". Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο μία καινούρια κοπέλα Ρωσόφωνη η Ανδριάννα.Σε κανονικό πρόγραμμα.Κοντή,γεματούλα,με μαλλιά καστανά μακριά.
Στο Ιάσωνος 46 στο ισόγειο αριστερά η Μαρία,κοπέλα γεματούλα,με μαλλιά καστανά μακριά πλεγμένα σε κοτσίδα.Κανονικό πρόγραμμα.
Το Μ.Α 28 αριστερή είσοδος κλειστό.
Στο Μ.Αλεξάνδρου 28 δεξιά είσοδος μαγαζί αριστερά του διαδρόμου οι δύο μιλφ Κατερίνα και Πατρίτσια.Σε ελεύθερο στοματικό.Η πρώτη κοντή,γεματούλα με μαλλιά καστανόμαυρα πιασμένα πάνω.Η δεύτερη ψηλότερη γεματούλα με μαλλιά καστανά προς το καρέ. Στο μαγαζί δεξιά του διαδρόμου η Μπιάνκα πρώην Λαβίνια,αδύνατη με μαλλιά μαύρα πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο ήταν η Σουζάνα,μιλφ από Αλβανία,γεματούλα με μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό και κώλο.
Στο Κωλοκυνθούς 63 στο ισόγειο αριστερά ήταν η ώριμη ημεδαπή Ελένη από Ιάσωνος 44,46 παλιότερα καθώς και Ρεμούνδου 21 ισόγειο,Ρεμούνδου 20. Κανονικών κιλών,με μελαμψό δέρμα,μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της και μπάσα φωνή.Σε φουλ πρόγραμμα.Μαζί της μία Άννα με κανονικό πρόγραμμα την οποία και δεν έμεινα να δω. Το μαγαζί ευθεία μπροστά κλειστό.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο ήταν μία αθίγγανη,κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά και καλά Ελληνικά.Νομίζω Ντιάνα την λένε.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο η Ντιάνα, κοπέλα κοντή,λεπτή,με μαλλιά καστανόξανθα μακριά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο η Έλενα,κοπέλα λεπτή,με μαλλιά καστανόμαυρα μακριά,λευκό δέρμα.Σε ελεύθερο στοματικό.Έχει εργαστεί και στα Κολωνού 32 υπόγειο και Μ.Α 28 αριστερή είσοδος.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο η μιλφ Φωτεινή.Ψηλή,γεματούλα,νταρντάνα με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 32 στο υπόγειο η Τζούλια,καινούρια κοπέλα μιλφ,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 32 στον πρώτο όροφο δύο κοπέλες. Η πρώτη λεπτή,κοντή,με λευκό δέρμα,με μαλλιά ξανθά πλατινέ προς το καρέ.Η δεύτερη κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,κοιλίτσα,μαλλιά καστανά μακριά.Κανονικό πρόγραμμα. Στον δεύτερο όροφο η Ντάνα,νταρντάνα,με μαλλιά ξανθά μακριά σε κανονικό πρόγραμμα με τελείωμα στο σώμα της και η Νατάσα,λεπτή με μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω σε κανονικό προγραμμα.
Στο Κολωνού 45 στο ισόγειο δεξιά ήταν καινούρια κοπέλα η Καρολίνα.Ελαφρώς γεματούλα με μαλλιά μακριά καστανόξανθα σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Δεληγιώργη 39 δύο κοπέλες η Γωγώ και η Βαλέρια.Η πρώτη μιλφ,αθίγγανη,κοντή,κανονικών κιλών με γυμνασμένο σώμα και μαλλιά μαύρα πιασμένα σε αλογοουρά. Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο και η δεύτερη κανονικών κιλών με μαλλιά καστανά προς το καρέ σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ακομινάτου 2 στον όροφο ήταν κοπέλα γεματούλα με μαλλιά μαύρα πιασμένα πάνω σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Καλλέργη 33 καινούρια κοπέλα από Μολδαβία Νίνα-Μίνα κάπως έτσι λεγόταν.Κοντή,με πιασίματα,κάπως πλαδαρή και με μαλλιά καστανόμαυρα μακριά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Αφού είδα ότι στο Μεταξουργείο τα πράγματα ήταν απαράδεκτα συγκριτικά με Φυλής που είναι σε καλύτερα επίπεδα κατευθύνθηκα προς τα Ακριτικά μήπως σταθώ πιο τυχερός.
Στο Μαραθώνος 59 στο ισόγειο δεξιά η Γιούλια,Ρωσόφωνη μιλφ,ψηλή,με μαλλιά μαύρα προς το καρέ,κανονικών κιλών με σώμα γεροδεμένο.Σε ελεύθερο στοματικό. Οι άλλοι δύο οίκοι παραπλεύρως κλειστοί.
Στο μπουρδέλο στην οδός Παιανειέων αριθμό δεν θυμάμαι, πολύ παλαιό μπουρδελάκι που από έφηβος που το θυμάμαι έφερνε πάντα ώριμες κοπέλες ήταν η Ζάνα η γνωστή ώριμη Ρωσόφωνη με το βασιλικό τσιμπούκι. Τα απογεύματα εργάζεται η Αλεξάνδρα επίσης ώριμη Ρωσόφωνη με ανάλογο πρόγραμμα. Οι συγκεκριμένες κοπέλες για ιστορικούς λόγους να αναφέρω ότι είναι και αδελφοσειρές καθώς μαζί είχαν ξεκινήσει την καριέρα τους απο το Αλκαμένους 117.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο ισόγειο η τύχη μου χαμογέλασε καθώς εργαζόταν καινούρια κοπέλα. Η πρώτη κοπέλα που παρουσιάστηκε ήταν η Ντιάνα η οποία είναι η Μόνικα απο το Διδύμου 16 και Αλκαμένους 117 παλιότερα. Ώριμη,με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά προς το καρέ,ανοιχτούς οφθαλμούς.Σε ελεύθερο στοματικό. Η δεύτερη ήταν ένα μωράκι,μιλφ απο Ουκρανία η Βίκη,ψηλή,αδύνατη, με βυζάκι εφηβικό μικρό,ξανθά κοντά μαλλιά. Πρόσχαρη κοπέλα,με θετική αύρα στο σαλονάρισμα αμέσως με κέρδισε.Ελεύθερο στοματικό. Στο δωμάτιο πολύ καλή.
Καλά να περνάτε!



 

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.283
Κριτικές
29
Like
3.019
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες. Πολύ καιρό είχα να κάνω τσάρκα με την ησυχία μου μεσηεμράκι και το ευχαριστήθηκα. Δε θυμάμαι ονόματα, απ' ό,τι συγκράτησα στο Λεωνίδου 8 η Ιονέλα θα απουσιάζει κάνα μήνα ακόμα και στη θέση της είναι μια Αλβανίδα ξώβυζη. Στο Λεωνίδου 28 πάνω η Αννίτα στο κάτω σχόλαγε ένα τούμπανο με σορτσάκι και βάρδια έπιασε μια όμορφη κοπελίτσα ψηλή. Στο Ιάσωνος 43 μία νεαρή μου φάνηκε στο σκοτάδι, είπε και για κώλο ο τσάτσος, στο απέναντι στο τελευταίο μια Μαρία Ρωσίδα όχι και τόσο εμφανίσιμη αλλά αργούσε πολύ και δίπλα μια πιτσιρίκα ξανθιά, ξώβυζη κι αυτή αλλά και λίγο άβυζη. Στο 37 κάτω μια λεπτή νεαρή Ντενίσα, στο 36 μια νταρντάνα ψηλή ξανθιά, στο Κωλοκυνθούς 63 (;) δύο κοπέλες, μια Ελένη μεγαλούτσικη και μια πιο νεαρή και πιο όμορφη.
Στα αξιοπερίεργα μια παρέα Κινέζων, άνδρες και γυναίκες, που είχαν βγει με ένα καροτσάκι με νερό και πότιζαν τα παρτέρια στην Ιάσωνος  :kneel: και ένας μπάρμπας κι αυτός με ένα καρότσι και τρεις σκύλους που μίλαγε μονάχος του κι έβριζε τους ξένους και μετά τσακώθηκε και με την κοπέλα που έμπαινε στο Λεωνίδου 28 κάτω. Στο Ιάσωνος 31 το πρώτο άναψε σε κάποια φάση το φωτάκι και είχα στο μυαλό μου ότι αν δεν έβρισκα κάτι άλλο θα πήγαινα στο μιλφοκοντοπούτανο με τα ωραία βυζιά, τη Μαρίνα, αλλά μετά έκλεισε το φωτάκι. Μάλλον κάποιος την είχε για παραπάνω ώρα (κι εμένα μια φορά που την έχω πάρει μου έλεγε ότι για μισή ώρα είναι 30 ευρώ). 
Τελικά, γνώρισα κι εγώ την Κρυσταλλία, η οποία δούλευε στο άλλο της Κωλοκυνθούς, στο ισόγειο. Τρελοκομείο η κοπέλα, η πρώτη της κουβέντα ήτανε θα σου πάρω τον κώλο  :S. Πίπα δεν το λες αυτό που έκανε, πιο πολύ χαβαλές ήτανε, όλο προσπαθούσε για γλωσσόφιλα αλλά το στόμα της μύριζε και τελικά ανακουφίστηκα με  :jerking:. Τεσπά, πλάκα είχε.  
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
489
Πόντοι
186
Στα αξιοπερίεργα μια παρέα Κινέζων, άνδρες και γυναίκες, που είχαν βγει με ένα καροτσάκι με νερό και πότιζαν τα παρτέρια στην Ιάσωνος  :kneel:
Νυκοκοιραιοι οι Κινεζοι.
 

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Μηνύματα
141
Like
1.984
Πόντοι
201
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο ισόγειο η τύχη μου χαμογέλασε καθώς εργαζόταν καινούρια κοπέλα. Η πρώτη κοπέλα που παρουσιάστηκε ήταν η Ντιάνα η οποία είναι η Μόνικα απο το Διδύμου 16 και Αλκαμένους 117 παλιότερα. Ώριμη,με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά προς το καρέ,ανοιχτούς οφθαλμούς.Σε ελεύθερο στοματικό. Η δεύτερη ήταν ένα μωράκι,μιλφ απο Ουκρανία η Βίκη,ψηλή,αδύνατη, με βυζάκι εφηβικό μικρό,ξανθά κοντά μαλλιά. Πρόσχαρη κοπέλα,με θετική αύρα στο σαλονάρισμα αμέσως με κέρδισε.Ελεύθερο στοματικό. Στο δωμάτιο πολύ καλή.
Καλά να περνάτε!

στις: 19/08/17, 14:02
Κωνστα/λεως 166 αριστερά έχει δυο κοπέλες μια μελαχρινή χοντρή με μεγάλα βυζια νομίζω Αλινα ,δεύτερη κοπέλα μια ξανθιά λεπτή με μικρό βυζι Βίκυ, και οι δύο τα πάντα εκτός κωλου ενώ η Βίκυ δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα , μέσα στο ημίφως έκανα την Βίκυ πιο μικρή και πέρασα, στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι είναι μιλφακι ,πολύ καλή συμμετοχή πάρα πολλφά γλωσσοφιλα  Και καμία δυσανασχέτηση για τις πολλές στάσεις που αλλάξαμε.
Πολύ καλή συμμετοχή η κοπέλα, πέρασα πολύ καλά.
Μπράβο για την ωραία ενημέρωση σου.
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.398
Κριτικές
508
Like
68.660
Πόντοι
41.129
Μερικα στην 2η βαρδια πριν λιγο που περασα  :)


Ιασωνος 46 οροφος. Αννα η ξανθη κοντουλα με το τσουπωτο κωλαρι και η Αντριαννα γεματουλα καστανομαλλα με πρωκτικο.
Τα Ιασωνος 46α και το β ηταν κλειστα.
Ιασωνος 27 υπογειο. Η Νατασσα η κροκοντιλο.
Ιασωνος 30 πανω. Η Ζωιτσα.
Ιασωνος 30 υπογειο. Σουζαννα γαμευσιμο γκιλφ.
Ιασωνος 33 κλειστο.
Ιασωνος 31 κλειστο.
Ιασωνος 37 ισογειο. Ντενισσα μελαχρινο πιπινι φουλ κοσμος στο σαλονι.
Ιασωνος 20α. Τζωρτζιανα καστανη πιτσιρικα με γεματο κωλαρι.
Τα Ιασωνος 20γ και β ηταν κλειστα.
Λεων 28 ισογειο. Ρωξανη αδυνατη ψηλη μελαχρινη πιτσιρικα.
Λεων 28 οροφος. Αννιτα, 3η βαρδια θα είναι η Αντριαννα ειπε η τσατσα.
Κολωνου 27 ισογειο. Μιρελα, νεαρη με καλο κορμι και προσωπο.
Κολωνου 32γ υπογειο. Λαουρα καστανο στυλιαρι με σεξι προσωπακι που δουλευει και διπλα στο κολ 27 ισογειο.
Κολωνου 32 γωνιακο κλειστο.
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.398
Κριτικές
508
Like
68.660
Πόντοι
41.129
                              Πιρφορος ?

 

Συνημμένα

  • 20170827_191858_1503855385367.jpg
    20170827_191858_1503855385367.jpg
    561,5 KB · Εμφανίσεις: 97

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.918
Κριτικές
25
Like
11.584
Πόντοι
14.615
...
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο ισόγειο η τύχη μου χαμογέλασε καθώς εργαζόταν καινούρια κοπέλα. ...
...
Η ανακάλυψη - έκπληξη νέας καλής πόρνης είναι πολύ ισχυρό ελιξήριο, που θεραπεύει όσες φόλες κι αν έχει φάει κάποιος.
Είναι τόσο ισχυρό το ελιξήριο, που μπορεί να φας φόλα και να σου αρέσει.
Αυτό το ξέρουν οι πόρνες, και γι αυτό αλλάζουν μπουρδέλα, ή αλλάζουν πόλεις, ή αλλάζουν ακόμη και χώρες.
 
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Μηνύματα
14.519
Κριτικές
64
Like
5.096
Πόντοι
7.786
καλες  οι νεες πορνες  αλλα στανταρακια χρειαζεται να  εχεις  οξαποδω  για να μην τρως φολες  
 
  • Like
Αντιδράσεις: flynow

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.039
Κριτικές
7
Like
9.744
Πόντοι
1.686


Professor X  ευχαριστούμε πολύ
για την ενημέρωση !  :hi: :hi:

Να είσαι καλά και να περνάς καλύτερα.

Μεσημέρι 27.08.2017 ( πρωϊνή βάρδια) πήρα την Χριστίνα
την πιπινομουνάρα, στο Φυλής 54 ισόγειο.
Τα στήθη της είναι 100% αληθινά, και πολύ ωραία.
Είναι μια ωραία πιπίνα.
Αν σε γνωρίζει, είναι ικανοποιητική μέσα.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom