Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 153 άτομα (9 μέλη και 144 επισκέπτες)

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
το σαιτ κ η ενημερωση εχουν παρει την κατω βολτα.γυριστε ολοι πισω ρε.. :headbaning2:
Και οι πουτάνες έχουν πάρει τη κάτω βόλτα. Πολύ κακοκεφες στο σαλόνι, τόσο που δε τολμώ να περάσω.

Ηντα καμεμετε ωρε συντεκνοι!

Ολα την κατιουσα εχουν τι να ενημερωσουν ;

Ποιος πιστευετε οτι εχει ορεξη για σεξ ?
Και αντε πες οτι εχει καποιος οι πιθανοτητες να βρει καποιος καποια που να μπορει να ανταπεξελθει ειναι μια στις δεκα στη καλυτερη.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Mikaelo1991

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ξερουμε εαν η beauty εργάΖεται τώρα σε κάποιο σπίτι?γιατι η νυχτα πλακωσε αποτομα σήμερα κ θελω να την συνδιασω με  το χρώμα....καλη συνέχεια συναγωνιστες!καλες βόλτες..

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
    Για την κοπέλλα στο Φυλής 56,θα ξαναπεράσω να προσεξω καλυτερα, η εντύπωσή μου ηταν οτι το στήθος ηταν φτιαγμενο,η τσατσα δεν ειπε όνομα  και δεν ξερω αν μιλαμε για το ιδιο προσωπο,τη  "Χριστίνα"  που αναφέρεσθε. Στο σαλονι εμφανιστηκε αστραπιαία, και δεν ειχα πολλά περιθωρια να παρατηρησω καλύτερα., εκανε μια ποζα δειχνοντας το πλάι ,το στηθος ηταν αφύσικα μακρύ .Θα κξαναπεράσω,και θα αναφέρω .  Καλά γαμίσια και καλη σαιζόν σε όλους. ( εαν βλεπετε καμμιά εμφανίσιμη τσατσα ,να το αναφερετε,οταν μπορειτε, ενταξει εχω κι εγω το χούι μου...)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ρε αλάνια, διάβασα "Φυλής 84 κάτω Σόνια με απλο"  :think:
Το άλλαξε;  :think:
Μέχρι προχτές πάντως ήταν το γνωστό πρόγραμμα.  :hi:

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
Ξερουμε εαν η beauty εργάΖεται τώρα σε κάποιο σπίτι?γιατι η νυχτα πλακωσε αποτομα σήμερα κ θελω να την συνδιασω με  το χρώμα....καλη συνέχεια συναγωνιστες!καλες βόλτες..

Αν δεν ειναι στο Φωκαιας 25 1ος όροφος τοτε ειναι ή στο Φυλής 84α ή ακριβώς απέναντι στο 65

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
πήγα εχτές στο Ιωαννίνων 5 πρωινή βάρδια και η κοπέλα έκανε μισή ώρα με 50 εύρο .... ρε έχουν τρελαθεί όλοι τους?
τους έχει βαρέσει η ζέστη !!!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
    Για την κοπέλλα στο Φυλής 56,θα ξαναπεράσω να προσεξω καλυτερα, η εντύπωσή μου ηταν οτι το στήθος ηταν φτιαγμενο,η τσατσα δεν ειπε όνομα  και δεν ξερω αν μιλαμε για το ιδιο προσωπο,τη  "Χριστίνα"  που αναφέρεσθε. Στο σαλονι εμφανιστηκε αστραπιαία, και δεν ειχα πολλά περιθωρια να παρατηρησω καλύτερα., εκανε μια ποζα δειχνοντας το πλάι ,το στηθος ηταν αφύσικα μακρύ .Θα κξαναπεράσω,και θα αναφέρω .  Καλά γαμίσια και καλη σαιζόν σε όλους. ( εαν βλεπετε καμμιά εμφανίσιμη τσατσα ,να το αναφερετε,οταν μπορειτε, ενταξει εχω κι εγω το χούι μου...)

Καποιες πιτσιρικες εχουν πολυ ομορφο στηθος για να ναι αληθινο αλλά έτσι ειναι οι πιτσιρικες τυπε..

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Ρε σεις τι μούναρος έχει γίνει η Μαίρη από το 71; Χάζεψα...ευτυχώς θυμήθηκα ότι είναι παλτό και δεν την έκανα τη μαλακία.  :grin:

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Φυλής 71 όροφος. Βγήκε ένας νάνος τσίτσιδος και ξυπόλητος. Πρέπει να ταν η Αντζελίνα δεν συγκράτησα όνομα. Χάλι μαύρο.
Φυλής 71 ισόγειο. Μαίρη μούναρος στουντιακός αλλά τι να το κάνεις...
Φυλής 66α η μικρή Αλεξάνδρα νόστιμο μωράκι έχει πάρει λίγα κιλάκια και δεν είναι τηλεγραφόξυλο όπως στις αρχές. Fuckable.
Φυλής 56 α η Άννα-Ιλόνα.
Φυλής 56β ένα ζουμπουρλούδικο ξανθό. Δεν έλεγε και πολλά
Φυλής 84β Τζώρτζια. Καλό μωράκι αλλά μεγάλο παλτό.
Φυλής 65β Μόνικα. Πρώτη φορά την είδα. Νόστιμο κοριτσάκι ξανθό με αρκετά καλό σωματάκι και φατσούλα.
Φιλιππίδου 11 όροφος Σάρα και ισόγειο Λίζα.
Λιοσίων 73α. Κλεοπάτρα και άλλη μια. Το φώτοσοπ κάνει θαύματα μπορώ να πω. Αδιάφορες.

Αυτά τα ολίγα από τη μεταμεσονύχτια βάρδια.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.078
Πόντοι
1.936
Τι προγραμμα κανει η Σουζυ και ποση ωρα καθεται στο δωματιο;

οπως σε κοψει.Αν γουσταρει θα ειναι σαν γκομενα σου.Αν οχι,θα ειναι τυπικη και με το ματι στο ρολοϊ της.Το προγραμμα παλι,αναλογα τα γουστα της.Δυο φορες την πηρα,δυο φορες αχυστος.Αλλα εχει κορμι,οχι αστεια, και δεν ειναι και πιτσιρικα.

• Like

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
:hi:
#τσοζεν την μπαζο-Έλενα στο 54Β εννοείς.Αυτήν είδα - 56Β δεν υπάρχει.

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Επανεμφανιση της Κωνσταντινας στην Λιοσιων...  απο το απογευμα σημερα... διακοπες μαλλον ηταν το μωρο κ δεν το προλαβαμε αθηνα σε καταδρομικη που καναμε προσφατα....

Επαιξε παρτουζιτσα με ελενα κ φλωρα ομως κ εγραψε χιλιομετρα το κοντερ...

Για πειτε  για ττην κωνσταντινα....

• Like

mentas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
220
Πόντοι
10
Ρίσκαρα και δοκίμασα την Ελλη από Ρεμούδου (όροφος).
Τζάμπα κόπος, χρόνος και χρήμα. Η κοπέλα βαριέται και έχει αρνητική διάθεση.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
οπως σε κοψει.Αν γουσταρει θα ειναι σαν γκομενα σου.Αν οχι,θα ειναι τυπικη και με το ματι στο ρολοϊ της.Το προγραμμα παλι,αναλογα τα γουστα της.Δυο φορες την πηρα,δυο φορες αχυστος.Αλλα εχει κορμι,οχι αστεια, και δεν ειναι και πιτσιρικα.

Ναι οπως τα λες ειναι , αξιζε παλιοτερα σε παρτουζα με την μαρια την βυζομιλφ, τωρα μονη δεν ξερω κατα ποσο αποδιδει.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Ρίσκαρα και δοκίμασα την Ελλη από Ρεμούδου (όροφος).
Τζάμπα κόπος, χρόνος και χρήμα. Η κοπέλα βαριέται και έχει αρνητική διάθεση.

Ο οροφος της ρεμουνδου ειναι προς αποφυγην εδω και κανα χρονο, ειναι πολιτικη του καταστηματος να ειναι ξεπετες !

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Επανεμφανιση της Κωνσταντινας στην Λιοσιων...  απο το απογευμα σημερα... διακοπες μαλλον ηταν το μωρο κ δεν το προλαβαμε αθηνα σε καταδρομικη που καναμε προσφατα....

Επαιξε παρτουζιτσα με ελενα κ φλωρα ομως κ εγραψε χιλιομετρα το κοντερ...

Για πειτε  για ττην κωνσταντινα....

ωραιο μωρο για τα γουστα μου .παρολο που παραπονιεται που και που οτι ποναει στο δυνατο γαμησι  καθεται και το υπομενει το κοριτσι.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Επανεμφάνιση και της Λάουρας, η οποία παραμένει στα παλιά κακά της στάνταρ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom