Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 146 άτομα (22 μέλη και 124 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Επιστροφη στη βαση μετα απο τρεις εβδομαδες διακοπες  :headbaning1: και  αμεσο περασμα απο την αγαπημενη μου φυλης. Στην νυχτερινη βαρδια λοιπον πηγα καρφωτος για την μονικα την ξανθια μουναρα απο το 65β. Για καλη μου τυχη ειχε γυρισει και αυτη απο διακοπες οπως μου ειπε. Τυπικο καλο γαμησι που το κανει ακομα καλυτερο η ομορφη εμφανιση της(λαδακη με ποια πορνοσταρ μοιαζει  :rolleyes: ακομα δεν εχεις πει). Η μονικα απο οτι εχω καταλαβει διπλωματισσα θελει να περασει καλα ο πελατης αλλα θελει να το ευχαριστιεται και η ιδια, παιζει και την κλειτοριδα της κατα την διαρκεια του αγωνα αλλα αν δεν νιωθει ανετα και βολικα μπορει και να σε στειλει αδιαβαστο.

Επισης ειδα απεναντι στο 84 ισογειο και δυο καινουργιες κοπελες τουλαχιστον για μενα, μιας και εχω να παω φυλης πανω απο μηνα. Σαρα απο Ρουμανια, ψηλη κοπελα με καστανο ισιο μακρυ μαλλι ομορφο προσωπο και σωμα κανονικο με λιγα πιασηματακια στον κωλο.
Μαιρη απο Ουγγαρια, μελαχρινη κοπελα με μακρια ισια μαλλα λιγοτερο ομορφη στο προσωπο απο την Σαρα και σωμα αδυνατο προς κανονικο.

υστερ. Τι εγινε αλανια πολυ ησυχια βλεπω στο νημα, και απο ενημερωσεις και απο νεα, πληροφοριες. Να υποθεσω λογο Αυγουστου και διακοπων.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 1γ: Χριστίνα. Μπορεί από εμφάνιση να μην αρέσει σε πολλούς γιατί είναι κοντή και λίγο παχουλή σαν μπαλίτσα, αλλά εμένα μου κάνει. Ωραία ποδαράκια, γλυκιά φάτσα, βολική στο σεξ, σε αφήνει να τη γαμήσεις καλά. Συμμετοχή δεν έχει αλλά αυτό είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Η αγαπημένη μου Λίζα θα λείψει για 1-2 μήνες.

Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο σε όλα τα ελεεινά ανθρωπάκια που αμφισβητούν την ηθική, ιδεολογική και σεξουαλική μου κυριαρχία στα μπουρδέλα και στο site αυτό.  :sunglasses:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Καλησπέρα αλάνια! Ξέρει κανείς αν η Ανδριάνα η μελαχρινή πιτσιρίκα συνεχίζει να δουλεύει μετά τις 12 το μεσημέρι στο Ιάσωνος 46 όροφο και αν τα βράδια δουλεύει ακόμα η Όλγα η μιλφ στον ίδιο οίκο? Σκέφτομαι να τις επισκεφτώ τις επόμενες μέρες γιατί είναι καλά μωράκια
Ολγα και Μαρια 3η βαρδια

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Στο φ74 αριστερα την 3η βαρδια ειναι ενα ωραιο ψηλο πιπινι με λιγο περιεργη ανθυγιεινη φατσα. Και ομορφη και ασχημη. Κωλαρα και ποδαρες ομως. Επισης ωραια κομματια στα μικρα νουμερα της Φωκαιας

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
τομμυ ντε βιτο συμφωνο για  την εμανουελλα  απο φυλης 65  δεν κανει φολα  ειναι ακι ασχημο  προσωπο  εχει   

spirolondon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Κριτικές
15
Like
533
Πόντοι
290
Βιαστικη! Μια φορα την πηρα και δεν προκειται να την ξαναπαρω
[/quoteΣυμφωνώ, τη πήρα πρίν καμιά βδομάδα μεσάνυχτα, και είναι λίγο βιαστική, είχε όμως έναν πρίν που πλήρωσε για μισή ώρα λεει η υπηρεσία, και όντως άργησε αρκετά να βγεί...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.895
Πόντοι
41.129
Πριν απο λιγο μικρη τσαρκα στο Μεταξι, νέκρα στην Ιασωνος ελάχιστος  o κοσμος.

Ιασωνος 1γ. Καινουργια κοπελα Τατιανα, αδιαφορη μιλφ με κοντο μαυρο μαλλι χοντρουλα.
Ιασωνος 10 ισογειο.    Νικη η καστανη πιτσιρικα με το αδυνατο κορμι και η Σαμπρινα ένα τσουπωτο γυφτοειδες πολύ social στο σαλονι.
Ιασωνος 20α. Αντρεα ή Ντιανα νεαρη ξανθια με πολύ καλο κορμι με μεγαλο τατου στο μπουτι αλλα με ψιλοαδιαφορο προσωπο.
Ιασωνος 20γ με το ασανσέρ. Η Γιαννα η κοκκομαλλα ρωσσιδα από το κολ 23 υπογειο .
Ιασωνος 19 κατω. Το αδυνατο πιπινι Ναταλι. Ο οροφος ηταν κλειστος.
Ιασωνος 37 ισογειο κλειστο.
Ιασωνος 43 . Η Ιωαννα από την Λιβαδεια.
Ιασωνος 46 αριστερα. Η Δημητρα ελληνιδα λεει, ότι χειροτερο εχω δει σε εμφανιση στο μεταξι.
Ιασωνος 46 μεσαιο. Μιλφ Ελλη και η νεαρη Λαουρα ξανθια αδυνατη με λιγο κοιλιτσα αλλα με σεξι προσωπακι.
Ιασωνος 46 δεξι οροφος. Αντριαννα νεαρη καστανη γλυκουλα με λιγο γεματο κορμι.
Ιασωνος 44 διαδρομος. Ελενη η γνωστη χοντρουλα βουλγαρα από το υπογειο Ιασωνος 27.
Ιασωνος 27 υπογειο. Νατασσα η Μολδαβη αδυνατη ξανθια ασπρουλιαρα με καλο κορμι μικρο βυζι και λιγο περιεργη φατσα.
Κολωνου 32 γωνια. Δε θυμαμαι το ονομα της μια γλυκια κοπελα με τσουπωτο κωλαρι αλλα αρκετα γλυκο προσωπακι στα 15ευρω !
Κολωνου 27 υπογειο. Αννα ξανθια αδυνατη πιτισρικα και με κωλο στο μενου με αρκετα καλο κορμι και πολύ κοσμο στο σαλονι.
Κολωνου 23 υπογα. Αντελινα.
Κολωνου 23 οροφος. Ελενη χοντρουλα με γλυκο προσωπο.
Κολωνου 53.Παολα ψηλη μαυρομαλλα νταρντανα.
Κολοκυνθους 38 ισογειο κλειστο.
Κολοκυνθους 38 οροφος. Ειρηνη η ξανθια μιλφογκιλφ με το καλο κορμι για την ηλικια της.
Μεγ.Αλεξανδρου 15.Ναταλι ενδιαφερων μιλφογκιλφ με φουλ πρόγραμμα.
Κεραμεικου 15β. Φλωρα ομορφη κοπελα μελαχρινη με καλο κορμι.
Κεραμεικου 15α κλειστο.

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Ξερει κανεις αν γυρισε η Τζωρτζια στο Διδυμου 7Β;

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Η Άντζελα από Κολωνου 48 που είναι. Ξέρει κανείς?

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Ξερει κανεις αν γυρισε η Τζωρτζια στο Διδυμου 7Β;
σήμερα το βραδάκι που περνούσα από αχαρνών τσέκαρα κ εγώ να δω. το σπιτάκι της κλειστό.
είχε υπάρξει ενημέρωση ότι θα έλειπε την προηγούμενη βδομάδα, αλλά δεν το έχω δει ανοιχτό ούτε αυτή :(
κ νομίζω έχω κ εγώ τεράστια ανάγκη να σμπρώξω λίγο αυτό το τατουαζοκόριτσο

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596
Πριν απο λιγο μικρη τσαρκα στο Μεταξι, νέκρα στην Ιασωνος ελάχιστος  o κοσμος.

Ιασωνος 1γ. Καινουργια κοπελα Τατιανα, αδιαφορη μιλφ με κοντο μαυρο μαλλι χοντρουλα.
Ιασωνος 10 ισογειο.    Νικη η καστανη πιτσιρικα με το αδυνατο κορμι και η Σαμπρινα ένα τσουπωτο γυφτοειδες πολύ social στο σαλονι.
Ιασωνος 20α. Αντρεα ή Ντιανα νεαρη ξανθια με πολύ καλο κορμι με μεγαλο τατου στο μπουτι αλλα με ψιλοαδιαφορο προσωπο.
Ιασωνος 20γ με το ασανσέρ. Η Γιαννα η κοκκομαλλα ρωσσιδα από το κολ 23 υπογειο .
Ιασωνος 19 κατω. Το αδυνατο πιπινι Ναταλι. Ο οροφος ηταν κλειστος.
Ιασωνος 37 ισογειο κλειστο.
Ιασωνος 43 . Η Ιωαννα από την Λιβαδεια.
Ιασωνος 46 αριστερα. Η Δημητρα ελληνιδα λεει, ότι χειροτερο εχω δει σε εμφανιση στο μεταξι.
Ιασωνος 46 μεσαιο. Μιλφ Ελλη και η νεαρη Λαουρα ξανθια αδυνατη με λιγο κοιλιτσα αλλα με σεξι προσωπακι.
Ιασωνος 46 δεξι οροφος. Αντριαννα νεαρη καστανη γλυκουλα με λιγο γεματο κορμι.
Ιασωνος 44 διαδρομος. Ελενη η γνωστη χοντρουλα βουλγαρα από το υπογειο Ιασωνος 27.
Ιασωνος 27 υπογειο. Νατασσα η Μολδαβη αδυνατη ξανθια ασπρουλιαρα με καλο κορμι μικρο βυζι και λιγο περιεργη φατσα.
Κολωνου 32 γωνια. Δε θυμαμαι το ονομα της μια γλυκια κοπελα με τσουπωτο κωλαρι αλλα αρκετα γλυκο προσωπακι στα 15ευρω !
Κολωνου 27 υπογειο. Αννα ξανθια αδυνατη πιτισρικα και με κωλο στο μενου με αρκετα καλο κορμι και πολύ κοσμο στο σαλονι.
Κολωνου 23 υπογα. Αντελινα.
Κολωνου 23 οροφος. Ελενη χοντρουλα με γλυκο προσωπο.
Κολωνου 53.Παολα ψηλη μαυρομαλλα νταρντανα.
Κολοκυνθους 38 ισογειο κλειστο.
Κολοκυνθους 38 οροφος. Ειρηνη η ξανθια μιλφογκιλφ με το καλο κορμι για την ηλικια της.
Μεγ.Αλεξανδρου 15.Ναταλι ενδιαφερων μιλφογκιλφ με φουλ πρόγραμμα.
Κεραμεικου 15β. Φλωρα ομορφη κοπελα μελαχρινη με καλο κορμι.
Κεραμεικου 15α κλειστο.
:rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom