χτές (30/08/2006) πέρασα το απόγευμα κατά τις 19:00 από το σπίτι της Λεωνίδου 6 για να βρώ την γνωστή Ειρήνη με τις βυζάρες... Το σπίτι θεόκλειστο...
Πετάγομε μέχρι το μαγαζί της κολοκυνθούς 36 με την Λοκατζιδικη σκάλα μήπως βρώ την Αλεξάνδρα αλλά ατυχία κ εκεί... Προφανώς λόγω της Γιορτής της, το κορίτσι θα είχε ρεπό... Εκεί ήταν η Σάντρα, ψηλό γύρω στο 1,77-1,80 αλλά εγώ όταν την είδα τρόμαξα τόσο πολύ που έφυγα χωρίς καν να χαιρετήσω (...) !!! Μου έκανε εντύπωση που είχε κανένα τέταρτο με τον προηγούμενο πελάτη μέχρι να βγεί...
Τελικά περνάω από το μαγαζί της γνωστής Κατερίνας στο 32 όπου κατέθεσα χρήμα, σπέρμα κ ψυχή , στο γνωστό παθιάρικο Κατερινάκη.
Το κορίτσι πάντα ευγενικό, πρόθυμο, χωρίς βιασύνη, χαμογελαστό κ πολύ-πολύ φιλικό. Μου έκανε εντύπωση το φοβερό κ ομοιόμορφο μαυρισμά της... όπως κ το τρελλό στήσιμο στα "4"...
Α, μην το ξεχάσω, η τσατσά όλα τα λεφτά : " Έλα μωρή ΑΕΚάρα", φώναξε μόλις είδε ένα κιτρινόμαυρο συναγωνιστή, που ξεχώριζε για τα φίλαθλα αισθήματά του ....
Είδατε που οι ομάδες μας ενώνουν κ στα μπουρδέλλα ;;;
Τελικά κατά τις 19:45 ξαναπέρασα κ από Λεωνίδου 6, να δω αν ήταν εκεί η γνωστή Ειρήνη, αλλά το σπίτι ξανά ερμητικά κλειστό.. Ξέρει κανείς τίποτα ;