Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 173 άτομα (11 μέλη και 162 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γνωρίζει κανείς πόσο χρόνο εχει ο κάθε πελάτης;Λογικά εξαρτάται απο το πόσος κόσμος περιμένει,αν ομως η "κίνηση" είναι περιορισμένη;

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει χρόνος.Ανάλογα την κοπέλα και φυσικά την κίνηση.Πάντως πάνω απο 10 λεπτά στην καλύτερη περίπτωση μην περιμένεις,και αυτό ή μεσημέρι ή πρωί.

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
στην ΕΛΛΗΣ 3 καθετη στην αχαρνων παραλληλη της διδυμου
υπαρχει μια ωριμη κοκκινομαλα ουκρανεζα η ΖΑΝΝΑ (οχι η γνωστη απο αλκαμενους) με φοβερη κωλαρα κανει ασκουωτη πιπα γλυφει τα παντα απο στασεις αλλαζει οσες θες πρωινη βαρδια

ROSIDIS78

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
22.45 , 30/8/06, Πολύ καλό ρωσσιδάκι κοντά στα 20 , το οποίο έχει δεχθεί θετικά σχόλια και από αλλους συναγωνιστές, με αξιολογότατη περιποίηση,κάνει φοβερό καβάλημα και γλύψιμο της (λ)ούτσας.
Μείον το μικρό βυζί της Νο 1 που δεν αφήνει ούτε να της το χαιδεψεις.
Γούσταρε πάνω στην πίπα να το χαιδεύει και να καυλώνει την ρογα μόνη της. Χώρος καλούτσικος. Μου έκανε εντύπωση ότι η τσατσα δεν την διαφήμιζε καθόλου καμμια κουβέντα μονο την άφηνε να κάνει πέρασμα και να λέει ένα 'γεια σας '. Ίσως επειδή είναι τρελό πιπίνι. Η κοπέλα δείχνει να γουστάρει τρελά αυτό που κάνει.

ROSIDIS78

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το Ρωσσιδάκι βρίσκεται Φυλής 200 κάθε απογευμα.

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Μολις το έφαγα και εγώ....Τελευταίος πελάτης 23.45 ...

Ειναι ΚΑΥΛΑ το πιπίνι και έχει απίστευτο στήσιμο στα 4 !!!

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Πέρασα από Παιωνίου 10 για αναγνώιση και είχε 3 πολύ καλά μωρά (αλήθεια υπάρχουν και άλλα studios που έχουν πάνω από μια κοπέλα;) Αν κάποιος συναγωνιστής έχει δοκιμάσει κάποια από αυτές πρόσφατα ας ενημερώσει!

Επισκέπτης
χτές (30/08/2006) πέρασα το απόγευμα κατά τις 19:00 από το σπίτι της Λεωνίδου 6 για να βρώ την γνωστή Ειρήνη με τις βυζάρες... Το σπίτι θεόκλειστο...

Πετάγομε μέχρι το μαγαζί της κολοκυνθούς 36 με την Λοκατζιδικη σκάλα μήπως βρώ την Αλεξάνδρα αλλά ατυχία κ εκεί... Προφανώς λόγω της Γιορτής της, το κορίτσι θα είχε ρεπό... Εκεί ήταν η Σάντρα, ψηλό γύρω στο 1,77-1,80 αλλά εγώ όταν την είδα τρόμαξα τόσο πολύ που έφυγα χωρίς καν να χαιρετήσω (...) !!! Μου έκανε εντύπωση που είχε κανένα τέταρτο με τον προηγούμενο πελάτη μέχρι να βγεί...

Τελικά περνάω από το μαγαζί της γνωστής Κατερίνας στο 32 όπου κατέθεσα χρήμα, σπέρμα κ ψυχή , στο γνωστό παθιάρικο Κατερινάκη.

Το κορίτσι πάντα ευγενικό, πρόθυμο, χωρίς βιασύνη, χαμογελαστό κ πολύ-πολύ φιλικό. Μου έκανε εντύπωση το φοβερό κ ομοιόμορφο μαυρισμά της... όπως κ το τρελλό στήσιμο στα "4"...

Α, μην το ξεχάσω, η τσατσά όλα τα λεφτά : " Έλα μωρή ΑΕΚάρα", φώναξε μόλις είδε ένα κιτρινόμαυρο συναγωνιστή, που ξεχώριζε για τα φίλαθλα αισθήματά του ....

Είδατε που οι ομάδες μας ενώνουν κ στα μπουρδέλλα ;;;

Τελικά κατά τις 19:45 ξαναπέρασα κ από Λεωνίδου 6, να δω αν ήταν εκεί η γνωστή Ειρήνη, αλλά το σπίτι ξανά ερμητικά κλειστό.. Ξέρει κανείς τίποτα ;

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Η Κατερίνα σε ποιά οδό βρίσκεται?

Makis(1)

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
η καρμεν ειναι τρελο μουνι αλλα μην την γαμας στη φυλης.
παιζει και λουκα νικα και εκει κανει τρελο γαμησι, δεν βιαζεται, η τιμη 20 euro και δινει και κωλο.
εγω εχω κανει τρελα γαμησια μ αυτην και οτι της εχω ζητηση μου το εχει κανει.

Επισκέπτης
το Ρωσσιδάκι βρίσκεται Φυλής 200 κάθε απογευμα.

Ρε καθήκια,εγώ το ανακάλυψα πρώτος κι εσείς το φάγατε πρώτοι; :grin: :grin: :grin: :grin:

Γαμώ το σπίτι των αλλοδαπών που ήταν έξω και γλυκοκοίταζαν τη μηχανή μου...Θα το είχα πάρει το γκομενάκι...

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Δεν σου έχει τύχει να είσαι στο μεταξουργείο να γαμάς...ξημερώματα και να ακούς το συναγερμό απο τη μηχανή σου που την έχεις μόλις 1 εβδομάδα....!!!

Με το πούτσο έξω πετάχτηκα.

Επισκέπτης
Γι'αυτο κατεβαίνω με τα ΜΜΜ...Άσε δε συμφέρει ένα γαμήσι να μού κοστίσει 15,000?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γι'αυτο κατεβαίνω με τα ΜΜΜ...Άσε δε συμφέρει ένα γαμήσι να μού κοστίσει 15,000?

Και να μην έχεις πάρει κουλούρι!!! :cheesy:

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ

Επισκέπτης
Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά αν είναι να σου την "μαζέψουν" δεν πα να την έχεις βάλει έξω από Αστυνομικό Τμήμα... μου έχουν κλέψει μηχανή, σταθμευμένη στην γωνία των οδών Πανεπιστημίου και Σινά, καθημερινή, 11:30 το πρωί, κλειδωμένη και με χιλιάδες κόσμο που περνούσε από εκεί...

AnyWay

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Πέρασα από Παιωνίου 10 για αναγνώιση και είχε 3 πολύ καλά μωρά (αλήθεια υπάρχουν και άλλα studios που έχουν πάνω από μια κοπέλα;) Αν κάποιος συναγωνιστής έχει δοκιμάσει κάποια από αυτές πρόσφατα ας ενημερώσει!

Περασα εγω συναδελφε χτες βραδυ. Συναισθηματα αναμικτα. Μπορω να πω οτι περισσοτερο απογοητευτικα κιολας γιατι αλλα περιμενα απο αυτα που ειχα διαβασει...
Χτες λοιπον ηταν 2 κατα τις 10 το βραδυ. Μια ξανθια μια μελαχρινη μαλλον Ρωσιδακια. Νομιζω Κλεοπατρα-Μαρια αλλα δεν ειμαι σιγουρος 100% Για τους βιζολατρεις παντως καλες (ειμαι σιγουρος οτι αμεσως μετα ο Κινκυ θα κανει παρεμβαση!)
Πηρα και τις 2 (το μονο ας πουμε καλο της υποθεσης) με 100 γιουρια.
Απο την αρχη η τσατσα ξεκαθαρισε οτι δεν κανουν τιποτα μεταξυ τους γιατι ηταν το πρωτο που ρωτησα.
Τεσπα, μπαινουν μεσα γρηγορα, τριψιμο με τα βυζια, μετρια πιπα και απο τις δυο, μετρια προς καλη συμμετοχη. Το ξανθο συνεχεια να με καρφωνει στα ματια. Με χαλασε που δεν δεχοταν πιασιμο στο μουνι. Τα βιζια τα αρμεγες παντως κανονικα.
Ελα ομως που ενω η τσατσα οταν μπηκα μεσα μου λεει δεν υπαρχουν βιασυνες κλπ μετα το πρωτο 10λεπτο αρχισε και χτυπαγε τη πορτα μη της
@#$#!@! Τελσπαντων σπαστηκα με την βιασυνη που υπηρχε και ηταν φανερο οτι η κωλογρια το ειχε μεταφερει στις κοπελες. Μετα το 10λεπτο ηταν αγχωμενες και οι 2. Μα γαμω τη πουτανα μου (κυριολεκτικα!) 100 γιουρια πηρες και χτυπας πορτα στο 10λεπτο; Ελεος... δε πηγαμε στη φυλης...
Τελικο συμπερασμα: δεν ξαναπαω και κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να δινεις  50 ευρω για τη μια κοπελα με το αγχος του 10λεπτου οσο καλη κι αν ειναι. Ποσο μαλλον εδω που δεν μιλαμε και για τιποτα μουναρους...

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Eγώ πέρασα 11.30 και είχε 3 ονόματα δε συγκράτησα η μία πάντως ήταν αρκετά βυζαρού και παραλίγο να ενδώσω. Η τσατσά μου σε μια τελευταία προσπάθεια να μη φύγω μου είπε να περάσω και με 40 αλλά τώρα που μου λες ότι έδωσες 100 και χτύπησε την πόρτα στο δεκάλεπτο αυτό είναι απαράδεκτο!Ευχαριστώ για την ενημέρωση αν περάσει κάποιος από εκεί ας πει στην τσατσά ότι αν δεν κόψει τα χτυπήματα στις πόρτες πελάτη δε θα δει. ΕΜΠΑΡΓΚΟ στην Παιωνίου 10 λοιπόν!

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
μπορείς κάποιος να μου εξηγήσει τι ειναι το κουλούρι?

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
:) σε ποιο καλό σπιτάκι παίζει κουλούρι λοιπόν?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom