Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 151 άτομα (3 μέλη και 148 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
το σπιτι ηταν στη φωκαιας 25

thrileon

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Στην κολοκυνθου 36 δινει κολο καποια απο τις δυο???

Επισκέπτης
Εγώ την Όλγα που ρώτησα, το αρνήθηκε κατηγορηματικά....

Όλα όμως  έχουν το τίμημά τους...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ηταν προς τη μερια της φυλης. ναι ειχε σκαλα. η κοπελα ηταν μελαχρινη και την λεγαν Μιρελα (Τσεχα)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μια ερώτηση για παλιούς χομπίστες. Στο μαγαζί της Έλλης της Προέδρου στην Αχαρνών δούλευε τα 90ς η Ράνια -ψηλή νταρντάνα. Τώρα πρέπει να είναι γύρω στα 42-43. Έχει κανείς ιδέα αν δουλεύει ακόμα και που βρίσκεται;

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
χτεσ το απογευμα στην Ξανθιπης και λιοσιων ηταν ενα μικρωκαμωμενο αλλα πολυ καβλιαρικο μωρακι 24 χρ πιπα μετρια αλλα στησιμο τελειο και σφιχτο ...σχετικα παντα
τα 20 πηγαν για καλο σκοπο

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Από  βόλτα την Τρίτη 22.08.Αρχικά δούλεψα πρωινή βάρδια σχεδόν στο άνοιγμα από Λιοσίων /Αχαρνών και γειτονιές....Έψαχνα χοντρές η βυζαρούδες.Από χοντρές έπαιζε και πάλι η Κατερίνα στο Παιωνίου με 15 ευράκια αλλά είχα κόσμο!Αφού γύρισα δεξιά-αριστερά μπαίνω Τροφωνίου και βλέπω Λάουρα.Τυφλώθηκα φίλοι μου!!!!Γι αυτό έψαξα να ξεφορτώσω σε κάποιο άλλο κοντινό ώστε να απολαύσω Λάουρα.Κατέληξα λοιπόν στο Προύσης  όπου το πρωί μάλλον δεν παίζει νυφικό.Ήταν όμως μια χοντρούλα αλλά με μικρό βυζί και την πήρα.Την έβαλα από πάνω κώλος και μπούτια τεράστια οπότε μια χαρά ξεφόρτωσα και δρόμο για Λάουρα.....Έπαθα ζημιά συναθλητές μου....Φορούσε μαγιό ,απίθανη πίπα -σαν σπιτική!!!!!-στησίματα και χάδια άψογα,δε λέει βλακείες και κυρίως βυζάρες!!!!Τεράστια και αφήνει χούφτωμα.Την είχα από πάνω κατεβάζει το σουτιέν μου λέει "μην τρομάξεις" και  μου τα χώνει στη μούρη!Έχυσα χουφτώνοντας δυο σάρκινα βουνά.Τέλεια σε όλα.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Μια ερώτηση για παλιούς χομπίστες. Στο μαγαζί της Έλλης της Προέδρου στην Αχαρνών δούλευε τα 90ς η Ράνια -ψηλή νταρντάνα. Τώρα πρέπει να είναι γύρω στα 42-43. Έχει κανείς ιδέα αν δουλεύει ακόμα και που βρίσκεται;
πριν 3-4 χριονια εθεαθη στο στουντιο της λιοσιων...ακριβως απεναντι απο τον κωστα...τωρα πλεον μαλλον οχι....

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Τετάρτη 23.08 τώρα πρωινή βάρδια αλλά είπα να δουλέψω Μεταξουργείο.Ευκαιρία λέω για καμιά χοντρή....Απογοήτευση οικτρή!!!!Συναγωνιστές μου τι παρακμή και αηδία ήταν αυτή????Κάτι μικρά σαν καημένα κοριtσόπουλα του χωριού αγέλαστα που φαινόταν ξεκάθαρα ότι κάνουν αγγαρεία....Οι περισσότερες τσατσάδες αγενέστατες και κωλόγριες,οι χώροι βρωμερότατοι και γενικά Πακιστάν-Ινδία συμμαχία....Να μη μιλήσω και για ρωσίδες τσατσάδες και πουτάνες που έφυγα και με έβριζαν σε άπταιστη ρωσική....Ακόμα και τα 15 ευράκια μας στο δρόμο τα βρίσκουμε?????Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που ολοκλήρωσα βόλτα χωρίς να καθήσω σε κανένα μπουρδέλο.Δεν ξέρω αν φταίει η εποχή αλλά το μεταξουργείο δεν έλεγε μία....

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Πρωί Σαββάτου ....Φυλης 71 ..... Jasmin...θεά βραζιλιάνα...ότι καλύτερο πήγα τον τελευταίο καιρό....μπήκα δυό φορές και πάλι δεν την χόρτασα.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ την Όλγα που ρώτησα, το αρνήθηκε κατηγορηματικά....

Όλα όμως  έχουν το τίμημά τους...

Λοιπόν, πήρα και εγώ Όλγα το πρωί. Καλή φάση, καλό τσιμπούκι (το γενικό γλύψιμο δεν μου λέει τίποτα γιατί γαργαλιέμαι), και καλούτσικο γαμήσι. Κώλο δεν δίνει, αλλά τον είδα πολύ δουλεμένο.

Επισκέπτης
Μάγκες παρασκευή βράδυ η Φυλής ήταν σκέτο ξενέρωμα. Όλα τα υποτιθέμενα καλά μαγαζιά είχαν φλόμπες μέσα, τίποτα... Τελικά κατέληξα σε ένα με πράσινη μεταλλική πόρτα όπυο είναι ένα τσατσόνι με σκουλαρήκι στο αυτί (θυμίζει φιλιπινέζο νταβατζή)  λίγο μετά από το νούμερο 70. Τσάμπα γαμήσι, η γκόμενα μου φάνηκε ωραία αλλά τελικά αποδείκτηκε ξενέρωτη! Μου το έπαιξε λες και έπαιζε ατάρι, τσιμπούκι που δάγκωνε την πούτσα και από γαμήσι κλάφτε τα κοίταγε την ώρα! Ξένέρωμα σκέτο! μακρυά!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
χτεσ το απογευμα εκανα μια βολτα απο ρεμουνδου...πηγα μονο στο μονο του με την ξυλικη καφε πορτα.....ηταν μεσα μια οχι μαυρουλα σαν μιγαδα...περασα γιατι την ειδα πολυ ναζιαρα...λοιπον,μεσα....πολυ ναζι...γδυνεται,τα κατεβαζει ολα....ερχεται απο πανω και αρχιζει και τριβεται...φιλακια,χαδακια,κτλ,κτλ,κτλ...αρχιζει το τσιμπουκι...αργο αλλα πολυ καλο....γυρω στο 3λεπτο....με ρωταει πως θελω να την παρω,και ξεκιναμε στο πισωκολλητο,πολυ καλο στησιμο και τρελη κωλαρα...την γυριζω απο μπροστα,με τα ποδια ανοιχτα,και μετα στους ωμους....και τελικα ανεβαινει απο πανω οπου και τελειωσα...αυτα πιαδες...αξιζει για μενα...την λενε μαγκυ(οχι χαραλαμπιδου....)..καλο βολι,απογευματα μετα τις 6....

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
τι διεύθυνση έχει?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Διδύμου κάτι στο ισόγειο για 15 μέρες κάθε απόγευμα (μετα πάει ξανά φυλής 5φέυγα) μια μικροκαμωμένη ξανθιά πιτσιρίκα. Χαρούμενη, πρόσχαρή και πολύ καλή στο κρεβάτι. Πραγματικά είχα καιρό να γαμήσω τόσο καλά. Απο σήμερα μόνιμος πελάτης!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Επειδή ξέχασα να κάνω αναφορά και στο "σπίτι" Φυλής 200,την κάνω τώρα.

Ανέβηκα μετά απο πολύ καιρό.Είδα ένα κουκλάκι αδύνατο,με μαύρα καρέ μαλιά.Μάγκες πανέμορφο.Ψηλό 1,70 περίπου.Με απίθανο περπάτημα.Αλλά γμτ την γκαντεμιά μου είχα κατέβει με τη μηχανή,κι εκεί έξω είδα περίεργες φάτσες,και φοβήθηκα μη γίνει στραβή και μου κοστίσει το γαμίσι 15000?...

Γεια σου ρε Νeokli θεε!Για ατομα σαν και εσενα αξιζει να υπαρχει το site.Πηγα σε ενα σπιτι το οποιο ειχα να επισκεφτω χρονια και η περιγραφη σου ηταν ακριβεστατη για το μουνακι που παιζει εκει.Τολμω να πω(οι σχετικοι θα καταλαβουν) οτι ειναι πιο ομορφη και χαλαρα 2-3 χρονια μικροτερη απο την Αντελλα!!!Δε κανει κανα ιδιαιτερο σεξ αλλα καθοτι μικρο ειναι αρκετα υπομονετικο.
ΤΟP ΠΙΠΙΝΙ!!! well done Neoklis ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Τα forums είναι για ενημέρωση.Αν δεν πω εγώ αυτό που είδα,δεν πει ο άλλος,για το κωλοποδόσφαιρο θ'ασχολούμαστε;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τα forums είναι για ενημέρωση.Αν δεν πω εγώ αυτό που είδα,δεν πει ο άλλος,για το κωλοποδόσφαιρο θ'ασχολούμαστε;

Ξερω εγω ρε φιλε? Υποτιθεται οτι αυτο ειναι σαιτ για αυτους που τους ενδιαφερει να γαμανε τη γυναικα και οχι να ασχολουνται με τον εσωτερικο της κοσμο,η με το τι μεταγραφες εκανε ο καθε μουνοπανας κοκκαλης, βαρδινογιαννης κλπ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom