Επισκέπτης
Πριν λίγο επέστρεψα απο Φυλής.Τραγικά.Πατσόλες,όλες!Εκτός απο μία στο υπόγειο που είναι στο στενό απέναντι απο το Φυλής 71.Έφυγα άπρακτος...Άντε να τελειώσει το καλοκαίρι να επανέλθουν τα μωρά.
Η Βρυλησσου που βρισκεται?
Φίλε DAWN ποιά Μαρια εννοείς οταν λες οτι επεστρεψε στο Φυλης 71? Γιατι σ'αυτο το σπιτι δουλευε και η Μαρια η ψηλη αδυνατη ,το γνωστο "Μαράκι". Γιάυτην λες οτι επεστρεψε? Εγινε "χοντρουλα"?
ο συγκεκριμενος πουστο τσατσος,εκτος απο το βυζι που του εχει γινει τουμπανο απο τις ορμονες,επαιζε παλιοτερα και στο στουντιο της παιωνιου..........Ολα τα λεφτά σε αυτο το μπουρδέλο ειναι ο trendy τσάτσος του. Οποτε έχω πάει όλο τσακώνεται ,μια με αλβανούς που τους βγάζει έξω, μία με άτομα που σκάνε για 2η φορά να δουν τη πουτάνα και δεν μπαίνουν μέσα στο δωμάτιο. Πόλύ γέλιο.
Καλησπέρα κι απ μένα. Μόλις γύρισα από Βριλησσού 57. Ήταν μια Αλεξάνδρα. Κοντούλα καλό κορμί μικρό βυζί και γενικά έδειχνε συμπαθητική. Είπα να περάσω. Δεν είχε κόσμο.
Μπαίνει στο δωμάτιο και πιάνει συζήτηση για τη ζέστη, τις διακοπές που θα πάει κλπ.
Για την αρχή λοιπόν, ανεβαίνει από πάνω και τρίβεται, για αρκετή ώρα, αφήνει ελευθέρα πιασίματα παντού. Στη πίπα είναι καλή αλλά όχι κορυφαία.
Με ρωτάει, στη συνέχεια, ποια στάση θέλω. Ανεβαίνει πρώτα από πάνω. Κάνει πολύ καλές κινήσεις και σε φτιάχνει αυτό.
Τη γυρίζω στο πλάι και μας βλέπω στο καθρέφτη. Έφτανε η ώρα να τελειώσω και τη πιάνω με δύναμη και τη στήνω στα 4. Λοιπόν ήταν απίστευτο. Τη μαμουσα με όση δύναμη είχα και έδειχνε να της αρέσει. Έριξα και χαστουκάκια στα κωλομάγουλα και τέλειωσα ευχαριστημένος.
Τη κοπέλα τη κάνεις ότι θες στο κρεβάτι, της αρέσει και δε διαμαρτύρεται καθόλου.
Τώρα δε ξέρω αν όλα έγιναν επειδή δεν είχε κόσμο.
Θα ξαναπαω και θα δω.
Ειναι φοβερη αυτη ..το κακο ειναι οτι δεν εχει σταθερο ωραριο....Μηπως ξερει κανεις ?
Πως καταλαβες οτι ειναι πρεζακι το 134? Ξενερωσα, ηταν καλη.
Φυλής 134Α. Εννοείς εκεί με την μπλέ πόρτα? Πως την έλεγαν την κοπέλα? Είναι γερμανίδα?
Τελικά μόνο με μηχανή πάει κάποιος στο 200. Εγώ όλο λέω να πάω αλλα βαριέμαι το περπάτημα...
οπα και εδ ωειμαι...τι ακουουν τα αυτια μου...?βρεθηκε καμια καλη σε 'μεγεθος' να κανω βολτιτσα.....?για να δω τι παιζει....απο προγραμμα νομιζω κατι κανει....Μάγκες μόλις γύρισα απο Ιάσωνος και ήταν η απόλυτη απογοήτευση! Πάω μετά στο 'κλασσικό' στην Κολοκυνθούς 17 που ανεβαίνεις την κασκαντέρ σκάλα και έπαιζε η 'Αλεξάνδρα'. Ξανθιά με μετριοκαλό προς μεγάλο στήθος (ακούς συνάδελφε Kinky?) και με αρχίζει στο γλύψιμο απο το στήθος μέχρι τ'αρχίδια. Τσιμπούκι μετά κοιτώντας με στα μάτια και την πλακώνω στο πισσοκολλητό με σφαλιαρίτσες. Στο τέλος τελειώνω στα βυζιά της με Ισπανική. Η ταρίφα της παίζει 20 Ευρώ και η βάρδια της είναι 18:00 με 23:00.
Έχω δοκιμάσει και την Όλγα της πρωϊνής βάρδιας συνάδελφε (πρέπει να λες την γλυκούλα Ρωσίδα με το μαύρο μαλλί και τα γαλάζια μάτια) και μιλάμε όντως για το απίστευτο γλύψιμο. ;)