Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 320 άτομα (25 μέλη και 295 επισκέπτες)

srssrs

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ξεχασα να πω τα καλυτερα.μονο 20 ευρω!!!!!!!!!!!εκεινη ψηλη 1.80 κατι, ξανθο μαλλι κοντο με ενα σωμα απαιχτο ειδικα οταν ηταν στα 4 και κοιταζα τον καθρεφτη ηταν σαν να επαιζα σε τσοντα και γαμαγα πορνοσταρ.περιμενω απαντησεις

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Τί βάρδια δουλεύει;

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
μηπως συγκρατησες ονομα φιλε??????

srssrs

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μετα τις πεντε.οχι δεν θυμαμαι.ηταν η πρωτη της μερα.το θεμα ειναι οτι αυριο μπορει να δουλευει σε αλλο μαγαζι

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
μηπως συγκρατησες ονομα φιλε??????

πριν 15 μερες την φωναζαν ιζαμπελα.τωρα το εκοψε και την λενε σκετο ιζα.ειναι η ιδια που σας περιγραφω και εγω μια σελιδα πριν σε αυτο το thread.η κοπελα οντως δεν παιζεται,οπως τα λεει και ο συναδελφος ειναι

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ρε καυλιάρηδες πέρασα σήμερα 9 παρά το πρωί απο Φυλής να χώσω το σαλάμι μου αλλά είχε λαϊκή αγορά !!!!!!Πως δε με πήρανε οι γριές με τα αγγούρια και τις ντομάτες.Οπως πήγα ήρθα !!!!!

glute

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι, θα μας βοηθουσατε και θα ηταν ουσιαστικωτερα τα μηνηματα σας εαν ειστε ποιο περιγραφικοι στα σωματικα προσοντα των κοριτσιων,Περιπου : υψος 1,... μορφολογια σωματος,βυζια,κωλος,μεση,ηλικια .Δεν μας διαφωτιζει μονον τα συμπερασματα σας, διοτι τα γουστα ειναι διαφορετικα.Π.χ. εγω πηδω απο 1,78 και πανω.Αλλος βλεπει μια 1,70, την χαρακτηριζει υψηλη και φευγει τρεχοντας ......Πεθαινω για κωλους-αδιαφορω για βυζια.....

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
:cheesy: ;) :) ξερω μια ψιλη 1,90  κολητη του ... εισαγκελεα  του Κα...
εισαι  :cheesy: ;) :)

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
πηγαιντε γρηγορα σημερα οποιος προλαβει φυλης 71 δεξια πορτα.το καλυτερο τσιμπουκι ολων των ετων.η κοπελα ειναι τσεχοιταλιδα.οποιος εβγαινε απο το δωματιο εδινε συγχαρητηρια σην τσατσα για τη κοπελα.ανηκουστο!μοιαζει πολυ με πορνοσταρ α κατηγοριας.ρωτησα αν θα ξαναειναι αυριο και μου ειπε γινεται πολεμος ποιο μαγαζι θα τη παρει.παιδια η κοπελα με ρουφαγε και αισθανοσουν οτι δεν φοραγες προφυλαχτικο αλλα επισης η πιπα της ηταν η καλυτερη της ζωης μου και απο αυτες που μου εχουν παρει χωρις και δεν εννοω πουτανες .μη ξεχασετε να με ευχαριστησετε μετα στο forum!!!!!

Την ψάχνω εδώ και καιρό και δεν την έχω πετύχει !!! Παλια ήταν 134Α

Επισκέπτης
Περασα πριν μια ωρα απο Φυλης 200 για πουτσομεζε αλλα ατυχησα ηταν μια μικρη την λενε Γιωτα και δεν μου ειπε τιποτα.
Συνεχισα Αλκμενους και βρηκα μια Λολα καινουργιο φρουτο ψηλη 1.80 με κωλαρα τροφαντη και χαμογελαστη.
Πηγα να μπω αλλα τελικα λεω δεν παω πρωτα μια τσαρκα.
Παω Φυλης 71 να δω και εγω την Ιζα.Μεσα ειχε 12 ατομα.Βγαινει το θηριο & δεν μπορω να πω ηταν δυνατο κομματι.Λεω στην τσατσα ποσοι ειναι για μεσα , το νουμερο ηταν 3 μεσα & 4 εξω οκ θα ξαναπερασω λεω.
Τελικα πηγα στα σιγουρα στην Αντελα που ειναι και σταθερη αξια και την ειχα επιθυμηση.
Ποτε δεν ειχα ουτε θα εχω παραπονο απο την Αντελα που με προσεχει κιολας.
Τωρα για την Ιζα μπορει πιο μετα αν εχω κεφια παλι.

Επισκέπτης
πηγα και εριξα να γρηγορο στην ιζα αλλα τιποτα το σπουδεο ,απλα καλη. το βαθυ λαριγγι (οπως λεει η τσατσα) στην πιπα γλυφει μονο κεφαλακι και δεν το περνει ολο μεσα οπως νομιζα.

kostas_mes

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Περασα πριν μια ωρα απο Φυλης 200 για πουτσομεζε αλλα ατυχησα ηταν μια μικρη την λενε Γιωτα και δεν μου ειπε τιποτα.
Συνεχισα Αλκμενους και βρηκα μια Λολα καινουργιο φρουτο ψηλη 1.80 με κωλαρα τροφαντη και χαμογελαστη.
Πηγα να μπω αλλα τελικα λεω δεν παω πρωτα μια τσαρκα.
Παω Φυλης 71 να δω και εγω την Ιζα.Μεσα ειχε 12 ατομα.Βγαινει το θηριο & δεν μπορω να πω ηταν δυνατο κομματι.Λεω στην τσατσα ποσοι ειναι για μεσα , το νουμερο ηταν 3 μεσα & 4 εξω οκ θα ξαναπερασω λεω.
Τελικα πηγα στα σιγουρα στην Αντελα που ειναι και σταθερη αξια και την ειχα επιθυμηση.
Ποτε δεν ειχα ουτε θα εχω παραπονο απο την Αντελα που με προσεχει κιολας.
Τωρα για την Ιζα μπορει πιο μετα αν εχω κεφια παλι.

Αλκαμένους πόσο είναι η Λόλα; Εκεί που ήταν η Ζάνα;

LEON14

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Που παίζει η Άντζελα... ? πως είναι από κορμί... και πόσο πάει... να την επισκεφθούμε ?

WOLFJIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια περασα σημερα απο φυλης 71 στο ισογειο, μωρο απο τσεχια και μεχρι την κυριακη,κοντο μαλλι, ψηλη ωραιο μεγαλο στηθος :) για τους φαν  :cheesy: :cheesy: :cheesy:αψογη πιπα και καλο μαμισι, ολο με το χαμογελο και πολλες στασεις.
θα φυγει την κυριακη και θα γυρισει στις 24 για 2 εβδομαδες :)

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Τι ώρα την πέτυχες ? Πρωινή βάρδια σήμερα ?

WOLFJIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
σημερα πρωινη βαρδυα θα ειναι μεχρι κυριακη

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Αυτή η Ιζαμπέλα αφήνει πασπάτεμα/ψιλογλύψιμο στα βυζιά ή όχι;

lokos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
η ίζα δέν θέλει κάν να σέ βλέπει........

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom