Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 248 άτομα (28 μέλη και 220 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Δηλαδή ??? ???

fotis63

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Πρίν απο 1 ώρα ήμουν στην Φυλής 71 (ισόγειο). Με το που την είδα έλεγα να φύγω αλλά με κέρδισε το χαμόγελό της και το ότι ήταν πρόσχαρη. Τελικά δεν το μετάνιωσα. Η ΠΙΠΑ !!!! Ρούφηγμα, σφίξιμο.. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη πιπα στη Φυλής και τα πέριξ. Το αποκορύφωμα ήταν όταν πηγε να σταματήσει και της είπα να συνεχίσει για να τελειώσω και με είδε να χύνω, τότε τα έδωσε όλα, λες και γαμούσα κουλούρι. Την συστήνω ανεπιφύλακτα. 

kp_pfg

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
1
Πόντοι
0
Αθανασίας 3, στο Παγκράτι είναι σήμερα βραδινή η Κατερίνα. Πολύ καλή. Την είχα πάρει και την προηγούμενη βδομάδα εκεί. Πέρσι την είχα πετύχει και Βριλησσού. Η γκόμενα είναι δυνατή.

Επισκέπτης
Σήμερα (10/9) το πρωί, πέρασα από Μεταξουργείο μιας κι είχα μια δουλίτσα από εκείνα τα μέρη. Ψιλοδράμα η κατάσταση (έως χοντροδράμα!). Τελικά, αφού γύρσα τα περισσότερα, δεν "κατέθεσα" γιατί δεν με "ενέπνευσε" καμία για να της καταθέσω στην "θυρίδα της"!.

Έχω όμως νέα (δυσάρεστα όμως) για το Κατερινάκι της Κολοκυνθούς. Μπαίνω μέσα, η τσατσά (όπως πάντα) αραχτή με ένα τσιγάρο αναμένο (αλήθεια... την έχετε πετύχει ποτέ να ΜΗΝ καπνίζει? Εγώ ΠΟΤΕ!!!). Με ενημέρωσε ότι εχει μια κοπέλα, την Όλγα, πολύ καλή, τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, από πάνω, ελεύθερα πιασίματα - 20 ευρώ. Η κοπέλα ήταν στο δωμάτια κι έτσι την ρώτησα για την Κατερίνα. Μου είπε ότι έχει πάει Ρωσία. Την παίρνει τηλέφωνο αλλά επειδή έχει αλλάξει νούμερο (η τσατσά) μου είπε ότι δεν έχει απαντήσει στις κλήσεις της, πιθανώς γιατί δεν αναγνωρίζει το καινούργιο νούμερο και ίσως φοβάται... τώρα τι φοβάται είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Ποιος ξέρει...

Το γεγονός είναι ότι το Κατερινάκι μας την έκανε για την Ρωσία και ποιος ξέρει πότε (και αν) ξαναέρθει... κλαψ!  :-[

Μετά από λίγο βγήκε η Όλγα, καλούτσικο, δεν λέω... αρκετά καλό κορμάκι και καλούτσικη φάτσα. Βυζί μέτριο και κωλαράκι απλά καλό. Την έκανα φέρνοντας στο μυαλό μου τις αναμνήσεις από τα ξεκωλιάσματα με την Κατερίνα...!

P.S.: Οι σκάλες όσο πάνε και σμπαραλιάζονται... προσοχή μην φάτε καμιά σαβούρδα από κει πάνω και τις μετρήσετε μία-μία με την μούρη!

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ημέρα Παρασκευή 08/09 ήταν κανένας στο Φυλής 71 στο πάνω?? ώρα 6 περιπου...θυμάστε την ατακα ενός παππού που έκανε γκάλοπ για το αν πρεπει να καταργηθούν τα σκαλιά στα μπουρδέλα γιατι δεν την παλευε να ανεβαίνει??...πολύ γελιο ο παππους...μια σκαλα δεν μπορούσε να ανέβει, ήθελε και να μαμήσει....
εχει πάει κανείς με την ταναπού που εχει τα απογεύματα εκει ??

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
ημέρα Παρασκευή 08/09 ήταν κανένας στο Φυλής 71 στο πάνω?? ώρα 6 περιπου...θυμάστε την ατακα ενός παππού που έκανε γκάλοπ για το αν πρεπει να καταργηθούν τα σκαλιά στα μπουρδέλα γιατι δεν την παλευε να ανεβαίνει??...πολύ γελιο ο παππους...μια σκαλα δεν μπορούσε να ανέβει, ήθελε και να μαμήσει....
εχει πάει κανείς με την ταναπού που εχει τα απογεύματα εκει ??

Ωραίος ο Παππούς!!!!! όπως έλεγε και ένα hit του χειμώνα που πέρασε: "Αντε καλέ, κόβεται το sex" τι θα μπορούσαμε να πούμε για τον πρεσβύτερο συναγωνιστή που κάνει βόλτα στη Φυλής. ;) ;) ;)

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Παιδια η Αντελα δουλευει ακομη στη Φωκαιας 25?

Επισκέπτης
Συμπολεμιστες και ισως οι πιο παλιοι να θυμουνται και να ξερουν .Μια Κατερινα ψηλη μελαχροινη με μεγαλο στηθος στο κατω της Αλκαμενους παλια μηπως την εχει παρει το ματι σας πουθενα ? Λενε οτι ειχε κατεβει Κρητη κ μετά ξανανεβηκε?

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Αρκετά καλύτερη και έχει μαυρίσει.

Τα βράδια παίζει και Ιάσωνος 19 (κάτω).

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Μετά από μια τεράστια ποδαράτη βόλτα έχω να ανκοινώσω τα εξής:
1) ξεκίνησα από το μασατζίδικο Βείκου για να δω την Ταυλανδέζα. Έφυγα όπως πήγα, το τάι μασάζ 120 και η γκόμενα μαπάζ.
2) Πιπίνου και Κω, νέος χώρος υποτίθεται με "αγαλματένιες καλονές".
Δουλεύει ένα μπάζο που ήταν παλιά στο μπουρδελάκι Θάσου και Δροσοσπούλου και έχει παρελάσει και από διάφορα στούντιο (Βριλησού κλπ) νομίζω τη λέγαν Μαργαρίτα. Έφυγα και μου είπε να μην ξαναπατήσω. Έμεινα άγαλμα...
3) Κολωνού και Αχιλλέως, νέο στούντιο, κλειστό.
4) Αχαρνών και Παιωνίου τα πράγματα φτιάχνουν... Δυο θεές, ξανθιά και μελαχρινή, η τσατσά ευγενέστατη, 100 ευρώ και για τις δυο μαζί. Τη μιά την είχα ξαναπάρει παλιότερα, πολύ αστεράτη. Θα πάω για την ξανθιά αλλά άλλη μέρα. Από το πολύ περπάτημα που κέφι. τσάμπα θα πάνε τα 50 ευρώπουλα.
5) Δροσοπούλου 97, μια παλιά γνώριμη με τατού στην πλάτη που γράφει το όνομά της , δεν θυμάμαι όνομα, δούλευε και σε άλλα στούντιο αλλά και σε μπουρδέλα στη φυλής.
Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.

Επισκέπτης
Ρε σεις ,είχα πάει προχθές μεσημέρι (κατα τις 2.00) στο μαγαζι στην Κολοκυνθους 38 για να βρω  την Όλγα αλλ'αντί αυτής εμφανίστηκε μια χοντρή (η οποία πάντως μου'πε ένα τόσο καυλιάρικο "hello!" ,έφερνε και λίγο σε Αγγλίδα ,που μ'έβαλε προς στιγμήν σε σκέψεις να την πάρω ,εν τέλει όμως επικράτησε η λογική ,αν και η τσατσά-καθιστό βόδι μου φάνηκε πως είπε ότι με 20 ευρώ την παίρνεις κι απ'τον κώλο!)
Ξέρει κανείς τι απέγινε η Όλγα???

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Λοιπόν, παίδες, νέο αστεράκι στο Μεταξουργείο. Καρίνα, Ρωσίδα στην Ιάσωνος 19α στο πάνω. Η βάρδιά της είναι απ' το πρωί μέχρι τις 17:00.
Μιλάμε απ' τα καλύτερα που υπάρχουν στην περιοχή. Μικρούλα με άψογο teeny σωματάκι, ψιλοκοντή, βυζάκια μικρά και λαχταριστά και κώλος τέλειος. Από φάτσα δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά τέτοιο κορμί σπάνια βρίσκεται. Στο ψητό: πίπα πολύ καλή και σε κοιτάει στα μάτια. Γαμήσι με φυσική συμμετοχή και καβλιάρικα επιφωνήματα. Όταν στήθηκε στα τέσσερα για πισωκωλητό έχασα το φως μου. Τί να πω... τέλειωσα μέσα τρία λεπτά και πέρασα στα καπάκια για άλλο ένα γύρο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά για τους λάτρεις των petite καταστάσεων...

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συνάδερφοι μόλις γύρισα απο κατάθεσει στην Λάουρα(βυζάρες ατελείωτες  :cheesy: :cheesy:) σχόλιο σταθερά καλή

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Λοιπόν, παίδες, νέο αστεράκι στο Μεταξουργείο. Καρίνα, Ρωσίδα στην Ιάσωνος 19α στο πάνω. Η βάρδιά της είναι απ' το πρωί μέχρι τις 17:00.
Μιλάμε απ' τα καλύτερα που υπάρχουν στην περιοχή. Μικρούλα με άψογο teeny σωματάκι, ψιλοκοντή, βυζάκια μικρά και λαχταριστά και κώλος τέλειος. Από φάτσα δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά τέτοιο κορμί σπάνια βρίσκεται. Στο ψητό: πίπα πολύ καλή και σε κοιτάει στα μάτια. Γαμήσι με φυσική συμμετοχή και καβλιάρικα επιφωνήματα. Όταν στήθηκε στα τέσσερα για πισωκωλητό έχασα το φως μου. Τί να πω... τέλειωσα μέσα τρία λεπτά και πέρασα στα καπάκια για άλλο ένα γύρο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά για τους λάτρεις των petite καταστάσεων...
]

συμφωνω και επαυξανω!!!! η καρινα ειναι κορυφη (μαυρισμενο σωματακι ,σουπερ κολι,  ωραια στυτο βυζακι, καυλα προσωπακι).
παιζει απ το καλοκαιρι, εγω την πηρα μια φορα και κολλησα (την εχω παρει 4 φορες μεχρι τωρα).
το κοριτσι χαραμιζεται απ τα καλυτερα μωρακια που παιζουν σε μπουρδελο και ειδικα στο μεταξουργειο. ειναι τουλαχιστον για στουντιο!!!

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
κατάθεση στο 134 της αμαρτωλής οδού...στη μεσαία πορτα

Το ονομα αυτης Ευγενία, motherRussia...απίστευτο βυζί, 10/10 BJ... και κλασσικά άβυσσος το μουνί... αξίζει για το BJ της πραγματικα... ελάτωμα οτι είναι ελαφρώς γεματούλα

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
κατάθεση στο 134 της αμαρτωλής οδού...στη μεσαία πορτα

Το ονομα αυτης Ευγενία, motherRussia...απίστευτο βυζί, 10/10 BJ... και κλασσικά άβυσσος το μουνί... αξίζει για το BJ της πραγματικα... ελάτωμα οτι είναι ελαφρώς γεματούλα

συνάδερφε πρωινή βάρδια  η Ευγενία; πόσο πάει η κατάθεση; :helpplea:

Επισκέπτης
Επειδή θα βρεθώ προς τα εκεί σήμερα, λέω να περάσω (πριν τις 5pm που είπατε ότι αλλάζει η βάρδια). Αυτά τα μικροκαμωμένα μωράκια είναι η αδυναμία μου και δεν λέει να τα χάνω. Θα επανέλθω λοιπόν με τις εντυπώσεις μου!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Αν είναι η αδυναμία σου τα μικροκαμωμένα μωράκια σε βλέπω τακτικό πελάτη της Καρίνα. ;)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Επειδή θα βρεθώ προς τα εκεί σήμερα, λέω να περάσω (πριν τις 5pm που είπατε ότι αλλάζει η βάρδια). Αυτά τα μικροκαμωμένα μωράκια είναι η αδυναμία μου και δεν λέει να τα χάνω. Θα επανέλθω λοιπόν με τις εντυπώσεις μου!

προφανως θα λες για την καρινα;
το μωρακι ειναι τοπ!!!
πηγαινε θα μας θυμιθεις...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom