- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Δηλαδή ??? ???
ημέρα Παρασκευή 08/09 ήταν κανένας στο Φυλής 71 στο πάνω?? ώρα 6 περιπου...θυμάστε την ατακα ενός παππού που έκανε γκάλοπ για το αν πρεπει να καταργηθούν τα σκαλιά στα μπουρδέλα γιατι δεν την παλευε να ανεβαίνει??...πολύ γελιο ο παππους...μια σκαλα δεν μπορούσε να ανέβει, ήθελε και να μαμήσει....
εχει πάει κανείς με την ταναπού που εχει τα απογεύματα εκει ??
]Λοιπόν, παίδες, νέο αστεράκι στο Μεταξουργείο. Καρίνα, Ρωσίδα στην Ιάσωνος 19α στο πάνω. Η βάρδιά της είναι απ' το πρωί μέχρι τις 17:00.
Μιλάμε απ' τα καλύτερα που υπάρχουν στην περιοχή. Μικρούλα με άψογο teeny σωματάκι, ψιλοκοντή, βυζάκια μικρά και λαχταριστά και κώλος τέλειος. Από φάτσα δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά τέτοιο κορμί σπάνια βρίσκεται. Στο ψητό: πίπα πολύ καλή και σε κοιτάει στα μάτια. Γαμήσι με φυσική συμμετοχή και καβλιάρικα επιφωνήματα. Όταν στήθηκε στα τέσσερα για πισωκωλητό έχασα το φως μου. Τί να πω... τέλειωσα μέσα τρία λεπτά και πέρασα στα καπάκια για άλλο ένα γύρο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά για τους λάτρεις των petite καταστάσεων...
κατάθεση στο 134 της αμαρτωλής οδού...στη μεσαία πορτα
Το ονομα αυτης Ευγενία, motherRussia...απίστευτο βυζί, 10/10 BJ... και κλασσικά άβυσσος το μουνί... αξίζει για το BJ της πραγματικα... ελάτωμα οτι είναι ελαφρώς γεματούλα
Επειδή θα βρεθώ προς τα εκεί σήμερα, λέω να περάσω (πριν τις 5pm που είπατε ότι αλλάζει η βάρδια). Αυτά τα μικροκαμωμένα μωράκια είναι η αδυναμία μου και δεν λέει να τα χάνω. Θα επανέλθω λοιπόν με τις εντυπώσεις μου!