Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 170 άτομα (11 μέλη και 159 επισκέπτες)

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οκ παιδια, νο προμπλεμο, πιστευω σιγα σιγα θα ενημερωθω και εγω και θα μπω στα κολπα, ελπιζω και με την βοηθεια σας

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
...ξερεις τι γινεται ρε συ...δεν ειναι προβλημα να βρεις κατι και να ρωτησεις...το προβλημα ειναι να πεις δωστε μου πληροφοριες για ολα.....

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδες λοιπον αν βγω τωρα στο ψαξιμο, 2, 3 καλες επιλογες ? Με ενδιαφερει ποιο πολυ το σερβις και λιγοτερο η εμφανιση

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
συγνωμη αν σας κουρασα, λεω να ανεβω μια βολτουλα τωρα αλλα δεν ξερω που να μπω γιαυτο ζητησα 1.2 καλες επιλογες για αυτην την ωρα, τι παιζει

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μάγκες,

Διαβάσατε τη σημερινή ενημέρωση για Αλκαμένους 117?

επειδή αναφέρεται το Ζ. (όνομα), οφείλω να αναφέρω ότι το καλοκαίρι πήγα 2 φορες, ακάποτη πίπα , χύσιμο στο στόμα, όχι προβλημα υγείας από την πρωινή βάρδια.

Αλλά αν κάποιος έχει διαφορετική εμπειρία ας το δηλώσει για διασταύρωση.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μάγκα μου διάβασα για την φάση που έπαθε ο συναγωνιστής και φρίκαρα. Είχα γράψει και στο παλιότερο φόρουμ γιαυτήν την φαλαινοζάνα που τα κάνει ακάποτα. Καθώς έχω γράψει και τις απόψεις μου για το ακάποτο τσιμπούκι για τις μαύρες που κάνουν πιάτσα στο δρόμο και μάλιστα ορισμένοι απο δω μέσα, μου πούλησαν και πνεύμα >:(. Τέλος πάντων πάντα με καπότα με τις πατσαβούρες η ζωή μας δεν είναι παιχνίδι πάνω στην καύλα της στιγμής.

Λες να τη γλυτωσα φτηνά?

Τι να πώ! Πάντως αν πρόκειται για Ζ. και βλ. θα είχα ήδη τη φάση σε πλήρη εξέλιξη.

Πάντως είναι απαραίτητο η κάθε στραβή να αναφέρεται από αλληλεγγύη.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Φίλε panosporos,

φυσικά και δε φοβάμαι να γράψω κανένα όνομα, απλά προσπαθώ να είμαι δίκαιος:

Απ' ότι διαβάζω στο site όλες στο μαγαζί αυτό κάνουν ακάποτο, έτσι δεν θέλω να κατηγορήσω βιαστικά και πιθανόν άδικα, πόσο μάλλον αφού ο ίδιος ο παθών συναγωνιστής δεν αναφέρει όνομα.

Και δίκιο έχεις, η κάβλα μετά μερικά ουζάκια δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος....

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Παραξενα πραγματα .
Σημερα το μεσημερι ΙΑΣΩΝΟΣ νεκρα και παντου οι τιμες 15ε

Οσο για τη ΖΑΝΑ καλο γλυψυμο αλλα ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ρε παιδια .
Γλυφει το κολο του αλλου και μετα σου γλειφει την φουτσα .
Δεν ξεπλενει τιποτα .
Μονο φτυνει τα χυσι@.
ΔΕΝ ξαναπαω .......

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
πωπω πολύ βρωμιά

φαντάσου να έχει κολλήσει ένα σκατουλάκι ανάμεσα στα δόντια της και να το δεις μετά πάνω στην πούτσα σου...

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
τα μωρα στην διαφημιση αριστερα τι παιζουν?
καλο πρακτορειο ή τιποτα ερασιτέχνες πάντως η ξανθία η Τίφφανη ειναι καύλα για τα γούστα μου

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Πληροφορίες για Tiffany και άλλες συναδέλφισσές της στο thread "City Tours".

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν, χθες έκανα κι εγώ τη μίνι τσάρκα μου στη Βριλησσού κι ενημερώνω:
Πήγα κατά τις 12.45 με 1.30 και ξεκίνησα από το 36. Ήταν η ʼντζελα, καλό σώμα φάνηκε και μαυρισμένο δέρμα, γενικά ωραία γκόμενα, αλλά η φάτσα της μου θύμιζε 40άρα και επειδή ξενερώνω με τις μεγάλες δεν αποφάσισα να επενδύσω τα 50. Σε όποιον όμως αρέσουν οι ώριμες με σώμα μικρής ας περάσουν για μια αυτοψία!
Στη συνέχεια πήγα στο 46, όπου παλιά είχα πετύχει την Αφροδίτη (τι μουνάρα θεέ μου, ξέρει κανείς πού βρίσκεται τώρα;;)αλλά χθες δε με ικανοποίησε το θέαμα. Δεν ξέρω το όνομα της πουτάνας, απλώς πέρασε 1-2 φορές για να πάει στο δωμάτιο και είδα τους κώλους και τη σκυλόφατσά της πριν έρθει και συστηθεί, οπότε την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια.
Είπα να δοκιμάσω και την τύχη μου στο 57 και τελικά την έκανα διάνα! Για να μη γεμίζω το topic θα γράψω κριτική στο μπουρδέλο. Ένα σας λέω όμως: γάμησα με 30Ε!!!

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πηγα σημερα στην ρεμουνδου21 εκει σ αυτο που ανεβαινεις τις σκαλες για να συναντησω την 45αρα. Ομως δεν υπηρχε, ηταν μια αραπουλα. Μ

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πηγα σημερα στην ρεμουνδου21 εκει σ αυτο που ανεβαινεις τις σκαλες για να συναντησω την 45αρα. Ομως δεν υπηρχε, ηταν μια αραπουλα. Με την τσατσα που συζητησα (ευγενεστατη) μου ειπε οτι δουλευε εκει μια ρωσοδουλα! η οποια τωρα γυρησε στην ρωσια! οποτε η εγω εκανα λαθος μπουρδελο η ηταν λαθοσ οι πληροφοριες, αν μπορει καποιος ας ενημερωσει

ROSIDIS78

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φίλε δεν έκανες λάθος , και εγώ έψαχνα την 45 αρα πριν 2 εβδομάδες αλλα συνάντησα μια μαύρη  κοντούλα , με μικρο βυζί και μεγάλα μπούτια.

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
και τι εγινε ? ας μας πει καποιος που ξερει

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Οντως, στην Ρεμουνδου υπηρχε μια 45αρα χυμωδης Ρωσιδα, ξανθια, προθυμη αλλα χωρις "εξτρα".

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
πηγα σημερα στην ρεμουνδου21 εκει σ αυτο που ανεβαινεις τις σκαλες για να συναντησω την 45αρα. Ομως δεν υπηρχε, ηταν μια αραπουλα. Με την τσατσα που συζητησα (ευγενεστατη) μου ειπε οτι δουλευε εκει μια ρωσοδουλα! η οποια τωρα γυρησε στην ρωσια! οποτε η εγω εκανα λαθος μπουρδελο η ηταν λαθοσ οι πληροφοριες, αν μπορει καποιος ας ενημερωσει

Προφανώς έψαχνες την Όλγα, η οποία ειναι Λευκορωσίδα 45αρα με βυζάρες. Η Όλγα είναι διακοπές στην πατρίδα της και θα γύρίσει σε καμια εβδομάδα στη δουλεία (ετσι μου έιπε η τσατσα πριν 10 ημέρες).

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ok
ε ευχαριστω πολυ φιλαρακο, αν τυχει και τσεκαρεις οτι ηρθε ριξε μηνυμα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom