Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 154 άτομα (10 μέλη και 144 επισκέπτες)

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Προς αποφυγή : Φυλής απέναντι από το 80 (δεν το βρήκα στον κατάλογο  :rolleyes:) σε αυτλο που μπαίνεις στο κτίριο και η είσοδοσ στο σαλόνι είναι δεξιά σου. Δουλεέυει ένα ωραίο μουνί η Ελένη, Ρωσίδα μάλλον, αλλά τέρμα βιαστική. Πίπα κάτω από λεπτό, γυρίσαμε πισωκολλητό και μετά από καν αλεπτό μου λέει "χύσε γιατί δεν έχουμε χρόνο". Σταματάω, της λέω ότι είναι πολύ βιαστική και άρχισε να μου λέει μπουρδολογίες ότι "εδώ δεν είναι στουντιο να καθόμαστε 15 λεπτά" κλπ. Το μπουρδέλο ήταν άδειο και κίνηση γενικά δεν έπαιζε.
Σηκώθηκα, ντύθηκα, της είπα ότι μόλις έχασε έναν πελάτη κι έφυγα. Δεν τη συνιστώ.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Πεμπτη βραδυ 29-09 στη φυλης  στο 59, το οποιο αν δε κανω λαθος
δεν υπαρχει στο καταλογο,εμφανιστηκε πολυ δυνατη ξανθια  ουκρανεζα με 25 γιουργια.Απο ομορφια ειναι σε επιπεδο μεταξυ  Αντελλας και Ντανα απο το 200 η και λιγο πιο εντυπωσιακη.Απο συμπεριφορα?To μωρο μιλαει πολυ καλα ελληνικα,τουτεστιν πολλα χρονια στο ελλαντα,τουτεστιν γάματα απο συμπεριφορα.Επισης στο 71 ειναι ενα κυτος περι τα 100 κιλα με κατι βυζια σαν προβοσκιδες το οποιο ηταν και στο 134. Μου εκανε εντυπωση που τοτε,  φιλος συναγωνιστης το προτεινε σαν κατι το εξαιρετικο.Μαλλον για αγωνα Σουμο θα εννοουσε.

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
πήγα για χαβαλέ χθές με κάτι φίλους στο μεταξουργειο...λίγο άθλια κατάσταση, πολλές μάυρες , πολλά μπάζα..μου λεκανε εντύπωση σε ένα ρδελάκι π ανεβαίνεις κάτι σκάλες(κάτω έχει άλλο μπουρδελο με roz τοιχο π γραφει EIΣΟΔΟΣ), είχε ενα μελαχρινό μωρό, με tattoo στη κοιλιά...Πολύ λαχταριστό, ωραίο σωματάκι, μελαχρινό σγουρό μαλλι.

Για χαβαλέ καλά ειναι αλλα 2-3 το πρωί π σκάσαμε μύτη γινόταν πανικός.

15 άτομα αναμονή..

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Χαιρετώ τους συναγωνιστές!Μετά από μια σύντομη βόλτα σήμερα το μεσημέρι στη γνωστη και μη εξαιρετέα οδό (Φυλής) μπορώ να πω σε γενικές γραμμές ότι με ικανοποίησαν οι κοπέλες τις πρωινής βάρδιας σε αντίθεση με τις βραδυνές οι οποίες είναι...για κλάματα :'( :'( :'(
Δηλαδή τί θα κάνουμε και εμείς οι κακόμοιροι που δεν ευκαιρούμε τις πρωινές ώρες,κλέφτες θα γίνουμε ή βιαστές; :dancing: :dancing:
Όποιος μπορέσει να κάνει τη σύγκριση αυτή θα καταλάβει τι εννοώ..
Και τέλος μια είδηση της τελευταίας στιγμής:για τους λάτρεις της Lara που δούλευε απογεύματα επί της Φυλής 54 (σε αυτό που ανεβαίνεις κάτι σκάλες),η εν λόγω επαγγελματίας (με όλη τη σημασία της λέξης) έχει πάει Φωκαίας-στο πρώτο "σπίτι" από Αχαρνών στο δεξί χέρι που κατεβαίνεις λίγα σκαλάκια-και είναι τώρα τα πρωινά και αυτή! :cussing: :cussing:

minaras

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
εχω μαμήσει πάνω από 250 μωρά όμορφα σε φυλής ,μεταξουργείο, στούντιο, νελίβερι. Σαν τη χριστίνα το νεοαφιχθεν μωρό στο μεσαίο ομορφόσπιτο φυλής 134 δεν έχω ξαναζήσει τέτοια κάβλα εμπειρία. Το άπόλυτο ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εχω μαμήσει πάνω από 250 μωρά όμορφα σε φυλής ,μεταξουργείο, στούντιο, νελίβερι. Σαν τη χριστίνα το νεοαφιχθεν μωρό στο μεσαίο ομορφόσπιτο φυλής 134 δεν έχω ξαναζήσει τέτοια κάβλα εμπειρία. Το άπόλυτο ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ
ασε φιλε την εν λογω κοπελα την εχω ερωτευθει και δεν κανω καθολου πλακα σε αυτο :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:.ειναι απο τα πιο ομορφα πλασματα που εχω δει ποτε μου.το εννοω αυτο,και ενταξει ας μην κρυβομαστε κριμα που κανει αυτην την  δουλεια,μακαρι να μπορουσα να την παντρευτω,και το εννοω αυτο(και παλι!)ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ!πραγματικα την εχω ερωτευθει και δεν ξερω τι να κανω,να την  ζητησω σε γαμο?πειτε μου σας παρακαλω!!!

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
φυλης 134 ειπατε;τι ωρες δουλευει η κοπελα εκει;ποσο παει το μαλλι;

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ρεε μεγαλε καλα μας καβλωσες βραδιατικα αλλα δεν μας ειπες τι ωρες δουλευει το κοριτσι...δωσε μας πληροφοριες

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Επισης στο 71 ειναι ενα κυτος περι τα 100 κιλα με κατι βυζια σαν προβοσκιδες το οποιο ηταν και στο 134.

ασε φιλε την εν λογω κοπελα την εχω ερωτευθει και δεν κανω καθολου πλακα σε αυτο    .ειναι απο τα πιο ομορφα πλασματα που εχω δει ποτε μου.το εννοω αυτο,(...) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ!πραγματικα την εχω ερωτευθει και δεν ξερω τι να κανω,να την  ζητησω σε γαμο?πειτε μου σας παρακαλω!!!

Να τη ζητήσεις! Να τη ζητήσεις!  :2funny: :2funny:

minaras

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν αν και ζώ μόνιμα επαρχία τελευταία σας ενημερώνω για το ΠΛΑΣΜΑ που ξετρύπωσα και δουλεύει στο μεσαίο 134 φυλής. ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ. s.o.s όμως γιατί υπάρχει πιθανότητα να χύσετε προτού μαμήσετε. Οποιος το πάρει ξεχνάει βάσανα,γκόμενες κρυόκολες,γάμους,μαλακισμένες πουτάνες. Απογεύματα μετά τις 6μμ με 25 Ε. Εγώ που έχω τιμήσει πάνω από 300 όμορφα πουτανάκια θά δινα και 200Ε. Αν και την ερωτεύθηκα με ένα αίσθημα αλτρουισμού και ευ συναγωνίζεσθε μην το χάσετε...περιμένω εντυπώσεις και αν βρίσκετε κάτι παρόμοιο (απίθανο βέβαια) να το βγάζετε και όχι να το κρατάτε μο(ύ)ναχοφαγάδες αθηναίοι. για να ερχόμαστε και μεις από μακριά..σούμπιτοι

minaras

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Να τη ζητήσεις! Να τη ζητήσεις!  :2funny: :2funny:
ωραία η συρραφή σας αλλά εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. ευτυχώς που δε χάθηκε ο ΕΡΩΤΑΣ ευτυχώς που υπάρχουν ΠΟΥΤΑΝΕΣ σαν τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ στο 134!!!!!

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ωραία η συρραφή σας αλλά εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. ευτυχώς που δε χάθηκε ο ΕΡΩΤΑΣ ευτυχώς που υπάρχουν ΠΟΥΤΑΝΕΣ σαν τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ στο 134!!!!!
ρε μαγκες δεν κανω πλακα αληθεια την εχω ερωτευθει,η κοπελα ειναι απο την σιβηρια και θα παρω τα αερο΄λανα να παω εκει μπας και βρω καμια σαν κι αυτη.την παντρευομουνα αυριο κιολας.πηγα σημερα το απογευμα και δεν ητανε και ξενερωσα πολυ.βοηθηστε με τι να κανω?το ξερω οτι ειναι λαθος!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Συμφωνω και επαυξανω...Το Χριστινακι,πρεπει να ειναι το ωραιοτερο μωρακι που εχει περασει απο τη φυλης τα τελευταια χρονια...
Την επισκευτομαι καθημερινα (μονο σημερα δε πηγα)..Και 200 να ζητουσε,θα τα εδινα..
Οι μισες γκομενες απο τα city tours,δε πιανουν μια,μπροστα στο χριστινακι...!!!!
Με ρεγουλο ομως μαγκες γιατι χτες περιμενα 40 λεπτα ουρα για να μαμησω!!Ασε που στο τελος απο το πολυ πηδημα θα το ξεπατωσουμε!!!
Και ειναι σα λουλουδι...ΑΑΑΑΑΑΑΧ!!!ΚΑΨΟΥΥΥΥΥΥΡΡΑΑΑΑ!!!!

Επισκέπτης
Τρίτη 3/10/2006, 08:30

Ιάσωνος 30 (πάνω). Παχουλούλα-ξανθιά-νταρντάνα. 15 ευρώπουλα, κωλαράκι included!!!

Λεπτομέρειες θα βρείτε στην αξιολόγηση μπουρδέλων όπου έχω γράψει πλήρη αναφορά.

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Μπράβο ρε συ lioma!! Πρωί πρωί ε!! Μπράβο ρε συ άξιος άξιος. Ντούρος

Τρίτη 3/10/2006, 08:30

Ιάσωνος 30 (πάνω). Παχουλούλα-ξανθιά-νταρντάνα. 15 ευρώπουλα, κωλαράκι included!!!

Λεπτομέρειες θα βρείτε στην αξιολόγηση μπουρδέλων όπου έχω γράψει πλήρη αναφορά.

Επισκέπτης
Πηγα πρωι στο 134 αλλα μεχρι τις 10.45 δεν ειχε ανοιξει οποτε τζιφος.
Τι ωρα το ανοιγουν το μαγαζακι. Και το 71 κλειστο.
Τελικα βολευτικα με την Μιρελα απο Φωκαιας.
Παντα ομορφο και ευγενικο κοριτσακι  απο την Τσεχια.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Λοιπόν, παίδες, νέο αστεράκι στο Μεταξουργείο. Καρίνα, Ρωσίδα στην Ιάσωνος 19α στο πάνω. Η βάρδιά της είναι απ' το πρωί μέχρι τις 17:00.
Μιλάμε απ' τα καλύτερα που υπάρχουν στην περιοχή. Μικρούλα με άψογο teeny σωματάκι, ψιλοκοντή, βυζάκια μικρά και λαχταριστά και κώλος τέλειος. Από φάτσα δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά τέτοιο κορμί σπάνια βρίσκεται. Στο ψητό: πίπα πολύ καλή και σε κοιτάει στα μάτια. Γαμήσι με φυσική συμμετοχή και καβλιάρικα επιφωνήματα. Όταν στήθηκε στα τέσσερα για πισωκωλητό έχασα το φως μου. Τί να πω... τέλειωσα μέσα τρία λεπτά και πέρασα στα καπάκια για άλλο ένα γύρο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά για τους λάτρεις των petite καταστάσεων...

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων η Καρίνα είναι ξανθιά παίδες...

Επισκέπτης
Ξανθουλα κοντουλα με τα βυζακια εξω

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πόσο μικροί είμαστε.... :'(

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom