Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (8 μέλη και 150 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Την δευτερα βραδυ μετα απο τα ποτακια μου πηγα μια βολτα απο τα κοριτσια στο μεταξουργειο! το ματι μου επεσε πανω σε ενα ξανθο μωρακι στο νεοκλασικο επι της κωλονου απεναντι απο τα 4 μαζεμενα ( απεναντυ απο το 30 το πρωτο, σκαλια πανω). Ονομα δεν συγκρατισα.Ενω φαινοταν καλη στο σαλονι, μεσα ηταν ξενερωτη!1.στην πιπα( μου τον αρπαζει και εβαλε την καλοτα αγαρμπα) , 2. δεν εβγαζε το σουτιεν! οπου της λεω γιατι δεν το βγαζεις κ μου λεει πολυ δουλεια!3.Αφου γαμισα το σακι απο μπροστα, την εβαλα πισοκωλλητο, την αφησα να διαβαζει το νιτρο και εγω εκανα την δουλεια μου μια χαρα κ με καμαρωνα στον καθρευτη. Οποτε δεν την προτεινω για μελοντικη επισκεψη.

Μαλλον τη Μαρια λες με το στενο μουνακι!!!
Την εχω πετυχει σε καλυτερη φαση.
Μην σε νοιαζει φιλαρακο. Αν ειμαι αυριο καλυτερα! ετοιμασου να σε γυρισω στα κοριτσια ... ;)
Ξερεις εσυ :dancing:

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Γεια και από εμένα. Εγώ πήγα μια βόλτα χθες το απόγευμα φυλής. Πριν την απογευματινή βάρδια.  Από αθήνα προς τα πάνω και την πήρα από την αρχή. Το ένα χειρότερο από το άλλο. Χάλια οι γκόμενες και κάποιες που έχω κάνει το λάθος κατά καιρούς και πάρει, δεν λένε τίποτα. Το μόνο φως είδα στην φωκαίας. Και συγκεκριμένα στο Μιρελάκι την τσέχα. Η γκόμενα είναι πολύ καλή, φιλική, χαμογελαστή, καλή πίπα με ψιλό DT και με καλή συμμετοχή. Γενικά άξιζε η κατάθεση. Τα άλλα στην φώκαιας δεν λέγαν και τίποτα. Δυστυχώς όμως δεν συνέχισα τη βόλτα από εκείνο το σημείο και πάνω (φυλής) για να σας πω για τα επόμενα. Στην επόμενη τα λέμε. Ξέρετε ποια σπίτια αξίζουν από εκεί και πάνω (πρωινή βάρδυα) ; Ας βοηθήσει κάποιος !!!!

Επισκέπτης
Σήμερα πριν καμιά-δυο ώρες (γύρω στις 13:30) πέρασα από Φυλής 40 να δω την ξανθούλα που δίνει κώλο. Είμασταν μέσα 3 άτομα. Εγώ, ένας παππούλης κι ένας άλλος νεαρός τύπος (μπας κι ήταν κάνας από εσάς???).

Περιμένουμε κάνα 5λεπτο και σκάει μύτη το ξανθό. Ρε παιδιά... δεν έλεγε τίποτα το ιδιαίτερο. Καταρχήν δεν μου φάνηκε για πιτσιρίκα (αυτή την εντύπωση είχα). Κατα δεύτερον, από τον λαιμό μέχρι τον κώλο ήταν καλή. Από τον κώλο και κάτω, μάλλον είχε το σώμα της "κλασσικής ελληνίδας" (παχάκια δηλαδή και μεγάλη λεκάνη - έτσι το είδα τουλάχιστον μιας και φορούσε παρεό στην μέση).

Το πρόγραμμα είχε όντως κωλαράκι με 20 ευρώ. Τελικά δεν την πήρα (ούτε ο παππούς δεν την πήρε, φύγαμε και οι τρεις!!!). Έκανα μια βόλτα στα υπόλοιπα (σημειωτέον ότι τα περισσότερα επί της Φυλής ήταν κλειστά, κάνανε και κάτι έργα εκεί και γινόταν της πουτάνας από σκόνη) αλλά δεν είδα τίποτα το αξιόλογο. Φερών, Φωκαίας και Διδύμου που τα γύρισα δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο. Ψιλο-μπάζα οι περισσότερες και όλες φαινόντουσαν ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΕΝΕΣ!!!

Την έκανα λοιπόν κι εγώ και γύρισα στο γραφείο!  :cheesy:

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η μαρία ήταν στην διδύμου 8α?

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα πριν καμιά-δυο ώρες (γύρω στις 13:30) πέρασα από Φυλής 40 να δω την ξανθούλα που δίνει κώλο. Είμασταν μέσα 3 άτομα. Εγώ, ένας παππούλης κι ένας άλλος νεαρός τύπος (μπας κι ήταν κάνας από εσάς???).

Περιμένουμε κάνα 5λεπτο και σκάει μύτη το ξανθό. Ρε παιδιά... δεν έλεγε τίποτα το ιδιαίτερο. Καταρχήν δεν μου φάνηκε για πιτσιρίκα (αυτή την εντύπωση είχα). Κατα δεύτερον, από τον λαιμό μέχρι τον κώλο ήταν καλή. Από τον κώλο και κάτω, μάλλον είχε το σώμα της "κλασσικής ελληνίδας" (παχάκια δηλαδή και μεγάλη λεκάνη - έτσι το είδα τουλάχιστον μιας και φορούσε παρεό στην μέση).

Το πρόγραμμα είχε όντως κωλαράκι με 20 ευρώ. Τελικά δεν την πήρα (ούτε ο παππούς δεν την πήρε, φύγαμε και οι τρεις!!!). Έκανα μια βόλτα στα υπόλοιπα (σημειωτέον ότι τα περισσότερα επί της Φυλής ήταν κλειστά, κάνανε και κάτι έργα εκεί και γινόταν της πουτάνας από σκόνη) αλλά δεν είδα τίποτα το αξιόλογο. Φερών, Φωκαίας και Διδύμου που τα γύρισα δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο. Ψιλο-μπάζα οι περισσότερες και όλες φαινόντουσαν ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΕΝΕΣ!!!

Την έκανα λοιπόν κι εγώ και γύρισα στο γραφείο!  :cheesy:

Εγώ μολις γύρισα απο Φωκαίας 25Α και έπαθα πλάκα με τη Μιρέλα. Δέν σου άρεσε ή δεν την είδες? Το πρωί πέρασα απο Καρίνα και το βραδυ το μενού έχει Φυλής 200. Τι μπορεις να κανεις με 65 ευρώ!!!

Επισκέπτης
savala η μελαχροινή,η Εύα ήταν;Απο αυτά που γράφεις γι'αυτή νομίζω!!!

Επισκέπτης
Εγώ μολις γύρισα απο Φωκαίας 25Α και έπαθα πλάκα με τη Μιρέλα. Δέν σου άρεσε ή δεν την ήδες? Το πρωί πέρασα απο Καρίνα και το βραδυ το μενού έχει Φυλής 200. Τι μπορεις να κανεις με 65 ευρώ!!!

Όχι, στο 25Α ήταν στο μόνο που δεν μπήκα γιατί έχει σκάλες και βαριόμουν να ανέβω. Ήμουν και βιαστικός κιόλας. Οπότε την Μιρέλα που λες δεν την είδα.

Επισκέπτης
Για τατουαζ στο στήθος δε θυμάμαι,αλλά τις ίδιες περίπου μαλακίες τις λέει και η Εύα...

Επισκέπτης
Η Ευα η τσατσα με το καμπριο αυτη ειναι.
Οπως παντα λεει εχω τα καλυτερα κοριτσια & εχω παρει ολη την δουλεια.
Παπαρια μαντολες.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Λοιπόν σήμερα Πέμπτη κατά τις 4 το απόγευμαπήγα στη  Φώκαιας 25Α (αυτό με τις σκάλες πάνω). Ήταν η Μιρέλα, πολύ καλή. Για minion καταστάσεις μικροκαμωμένη με ώραίο βυζάκι, την πήρα πισωκολλητά και έβλεπα το κωλαράκι της. Αξίζει, 25?. :)

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Στη Φυλής 40 , πρωινή βάρδια, η ξανθιά που δουλεύει εκεί είναι η γνωστή Νανά από την Καλύμνου.
Α, με 20 ευρω και κολαράκι.

hobbyf*ck

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Moλις γυρισα απο φυλης 86. ρουμανιδακι 21 χρονο μελαχρινο, ονομα αντελα, πολυ φιλικη, κορμαρα, βγαζει εξω τις φυσικες βυζαρες, πολυ καλη πιπα , συμμετεχει στο γαμησι, και φυλικη. οποτε να την τιμησετε (25 ευρο)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Κατοπιν μιας γρηγορης τσαρκας στα γνωστα λημερια! εχω να παραθεσω τα εξης:
Απο φωκαιας εκτος απο την γνωστη Μιρελα (στο 25 νομιζω) ολα τα αλλα ηταν ψιλομπαζα (μεγαλες και γεματουλες).
Απο φυλης μερια πετυχα στο 59 ενα καλο ξανθο(με σουπερ κωλι και ωραιο προσωπακι),  ονομα δεν συγκρατησα, αλλα δεν μπηκα γιατι ειχε αρκετο κοσμο.
Καταθεσα τελικα μιας και δεν ειχα πολυ χρονο για τσαρκα στο Φ80..στη Κορινα(οχι λεπτο σωμα,μετριο θα ελεγα , ξανθια ,ρωσις με συμετοχη στο γαμησι, χαιδεματα, φιλικη και χαμογελαστη) τιμη 20ε
Για ενα πρωινο ξεμπουκωμα που ηθελα ηταν οτι πρεπει! ;)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Στη Φυλής 40 , πρωινή βάρδια, η ξανθιά που δουλεύει εκεί είναι η γνωστή Νανά από την Καλύμνου.
Α, με 20 ευρω και κολαράκι.

Ωχ δεν το ήξερα, δεν έχω πάει ποτέ Καλύμνου.

Συνεπώς, παίρνω πίσω τα περί μικρής ηλικίας.

Επισκέπτης
Πηγα στην Ιζα το πρωι και δεν ελεγε τιποτα τσαμπα τα 20Ε.
Για οσους ενδιαφερονται μεχρι και αυριο πρωι θα ειναι.
Κυριακη πρωι και βραδυ και μετα στην Ολλανδια.
Για το Χριστινακι στο 134 μπορω να πω πως ειναι απο τα πιο ομορφα μωρα που εχω δει.
Μονο που δηστυχως εγω παω για λιγο προστυχες κυριες οποτε δεν μου εκανε.

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μιρέλα the best, η επιλογή μου για αυτή την περίοδο ( :2funny:)

Κάθε μέρα πρωινή βάρδια, ενώ υπάρχει περίπτωση να κάνει και κάνα έκτακτο απογευματινή. 25 ευρώ - Φωκαίας 25 Α, βλέπω την τίμησαν πολύ, πιπίνι σκέτο το Μιρελάκι!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Οποιος εχει υποψη του να κανει μεταμεσονυχτια τσαρκα σημερα στο μεταξουργειο ας εχει υποψη του οτι το ωραιοτερο μουνι χτες,πεμπτη, επαιζε στη κολωνου 30(στο μεσαιο απο τα 3 πανω)
μια ρουμανα πιτσιρικα που προπωσικα δεν εχω ξαναδει.Ψηλη,μαυρο μαλλι,αδυνατη και γενικως εμφανισιακα πολυ καλο μουνι.Στο πηδημα δεν λεει και πολλα αλλα ειναι γενικως ευχαριστη.Το προβλημα ειναι οτι αν και σημερα τα υπολοιπα σπιτια εχουν τα ιδια μπαζα με χτες(μεχρι και χαρακωμενες αραπινες επαιζαν  :jerking: :headbang: :helpplea:) υπολογιστε κανα μισαωρο αναμονη.Ολοι θα μαζευτουν εκει περα >:( >:(

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Νομίζατε ότι γλυτώσατε από το εμπριμέ αγόρι του 134???
ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ :uglystupid:

Το μεσημβρινό περίπολο του site τον πέτυχε στην Ρεμούνδου 21α (πάνω)

Χωρίς κοτσίδα, με μοιραίο το μαλλί και νομίζω ότι τον είδα (ελπιζω να καθόσαστε) να ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ!!! :cheesy:

Ναι σωστά διαβάσατε, έσκασε χαμόγελο.

Εκτός αν του γυάλισα  :birdman:

Εμπριμέ αγόρι να προσέχεις την συμπεριφορά σου από δω και πέρα.. >:(
Όπως έλεγε και ο black  στο Predator : "I SEE YOU"

Επισκέπτης
Τελικά ρε συναγωνιστές δεν υπάρχει κανείς να μας κάνει μια περιγραφή της Χριστίνας...???

Είναι γύρω στο 1,70 μαυρο μαλί μεχρι τον ώμο,ωραίο σώμα,αλλά σε καμιά περίπτωση "θεά".Δε ρώτησα πόσο κοστίζει,αλλά αν έχει 25? είναι υπερτιμημένη!!!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παιδια η μιρελα στην φωκαισ ειναι ρωσιδα,  οχι τσεχα τη γαμαω απο το 2003,  κατι ξερω....... 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom