Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 159 άτομα (9 μέλη και 150 επισκέπτες)

minaras

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Είναι γύρω στο 1,70 μαυρο μαλί μεχρι τον ώμο,ωραίο σώμα,αλλά σε καμιά περίπτωση "θεά".Δε ρώτησα πόσο κοστίζει,αλλά αν έχει 25€ είναι υπερτιμημένη!!!

ο σοφός λαός λέει ότι της στραβιάς ψωλής της φταίνε οι τρίχες. ε και του αδαή και φτωχού και σκωτσέζου τα 5 ευρώ. Γιατί απλά η χριστίνα στο 134 ειναι μια από τις "καρυάτιδες μια απο αυτές που λείπουν" ένα πλάσμα που "άμα σου χαμογελάσει σε έχει στείλει στα ανοιχτά". Το πλάσμα η Χ απλά είναι ότι ομορφότερο και best of value έχω πάρει με 18 χρόνια ένσημα στο πληρωμένο σεξ και με εμπειρίες πάνω από 300 μωρά. Και επειδή ήμουν ο 1ος που είχα τον αλτρουισμό να το βάλω στο σάιτ παρακαλώ να με ανακηρύξετε επίτιμο πρόεδρο . Για όποιον θέλει λεπτομέρειες τα λόγια είναι περιττά μια επίσκεψη αρκεί. .

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
φιλε μιναρα  η χριστινα ειναι ψηλη? πεσ μου ,θα παω αυριο

thanks

Επισκέπτης
ο σοφός λαός λέει ότι της στραβιάς ψωλής της φταίνε οι τρίχες. ε και του αδαή και φτωχού και σκωτσέζου τα 5 ευρώ. Γιατί απλά η χριστίνα στο 134 ειναι μια από τις "καρυάτιδες μια απο αυτές που λείπουν" ένα πλάσμα που "άμα σου χαμογελάσει σε έχει στείλει στα ανοιχτά". Το πλάσμα η Χ απλά είναι ότι ομορφότερο και best of value έχω πάρει με 18 χρόνια ένσημα στο πληρωμένο σεξ και με εμπειρίες πάνω από 300 μωρά. Και επειδή ήμουν ο 1ος που είχα τον αλτρουισμό να το βάλω στο σάιτ παρακαλώ να με ανακηρύξετε επίτιμο πρόεδρο . Για όποιον θέλει λεπτομέρειες τα λόγια είναι περιττά μια επίσκεψη αρκεί. .

Αν χαμογελάσει;Και πού χαμογελάει;Βγήκε απο το δωμάτιο να τη δούμε και ούτε γεια δεν είπε.Πού περιμένει δηλαδή ο υποψήφιος πελάτης να τα δει αυτά;Αφού έχει πληρώσει;Τότε είναι αργά.
Ποιός σού είπε ότι αν είχε 20? θα έμπενα;Ποιός σού είπε ότι το πρόβλημα είναι τα 5? επιπλέον;Όσον αφορά τα επίθετα που χρησιμοποίησες,τ'αφήνω ασχολίαστα.
Είναι πολύ εκνευριστικό να πρέπει να συμφωνήσεις υποχρεωτικά με κάποιον για τα γούστα του.Καλό είναι λοιπόν να αναφέρετε κάποια καινούρια,και να μη γράφετε σχολιασμους του τύπου "είναι θεά" "είναι ότι καλύτερο έχω βρει" κλπ.Αν θέλετε όμως να τα γράψετε,να επισημαίνετε ότι είναι η προσωπική σας άποψη,για να μην κλάψει κανείς τα λεφτά του.

Επισκέπτης
Σήμερα το μεσημέρι,έπαιζαν κάποια καλά μωρά στη Φυλής.Προτίμησα μια κοπελίτσα στην Διδύμου στο κάτω-δε θυμάμαι νούμερο.Μια κοπελίτσα Ελληνίδα "Μαρία" (σπάνιο όνομα!!!).Η προσωπική μου άποψη είναι ότι πέταξα το 20?.Αλλά βαριόμουν να γυρίσω να δοκιμάσω την γκομενίτσα στο 134Β...

Πίπα 1 λεπτό,μετά γύρισε ανάσκελα,μετα απο λίγο της ζήτησα να κάτσει στα 4,και πιο άθλιο στήσιμο δεν έχω δει.Είναι και λίγο γεματούλα...Πάντως απο χαμόγελο κι ευγένεια περίσευαν.

Σύνοψη:

Εμφάνιση:5/10
Συμπεριφορά:8/10
Πίπα:3/10
Συμμετοχή:3/10
Στήσιμο:2/10
Υπομονή:4/10

Αποτέλεσμα:4/10

προσωπικη άποψη

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μιναρα συμφωνω μαζι σου.το προβλημα μου ειναι οτι την εχω ερωτευθει και εχω προβλημα με αυτο.ξερω οτι πιθανοτατα να μην δινει δεκαρα για αυτο αλλα εγω πραγματικα το νιωθω .ισωσ επειδη εχω προβλημα επικοινωνιας με τις "εξω" γυναικες να εχω στραφει εκει.ισως επειδη εχω αναγκη να αγαπαω καποιαν το κανω.το ξερω οτι οι περισσοτεροι μπορει να με κοροιδευετε,αλλα ποιος μπορει να ελεγξει τα αισθηματα του?μηπως ειναι παραλογο αυτο που λεω?δεν θελω να ξαναπαω εκει γιατι δεν την βλεπω πια σαν ιεροδουλη,αλλα σαν (κατα την γνωμη μου)πανεμορφο πλασμα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!εχω ενα μεγαλο κενο μεσα μου και προσπαθω να το γεμισω εστω με μια λαθος μου επιλογη.

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλοι, συνάδελφοι και συναγωνιστές...

Τετάρτη 04/10 στις 18:00 «επισκέφτηκα» τη Μαρία στη Μενάνδρου. Μαύρη γαζέλα (αδύνατη, κανονικό ύψος, κωλαράκι τουρλοτό) με αρκετά καλή πίπα, όλες τις στάσεις 15Ε. Ο χώρος είναι επιεικώς απαράδεκτος... Στα αξιοσημείωτα η καταγωγή της...  επιτέλους βρήκα μια μαυρούκα που είναι από Αφρική και όχι από Καλαμάτα...!!!  :2funny:

Σύνοψη:

Εμφάνιση: 6/10
Συμπεριφορά: 7/10
Πίπα: 6/10
Συμμετοχή: 6/10
Στήσιμο: 6/10
Υπομονή: 6/10
---------------------

Πέμπτη 05/10 στις 19:00 «επισκέφτηκα» την ʼντζελα στη Αλκαμένους & Περγάμου. Εκφυλόφατσα, ψηλή, ξανθιά, αρκετά καλή πίπα, όλες τις στάσεις 25Ε. Αν θέλεις κάνεις ξεσκούφωτη πίπα και τελειώνεις στο στόμα, στο στήθος, κλπ.

Σύνοψη:

Εμφάνιση: 6/10
Συμπεριφορά: 7/10
Πίπα:7/10
Συμμετοχή: 7/10
Στήσιμο: 7/10
Υπομονή: 7/10
---------------------

Παρασκευή 06/10 στις 21:00 «επισκέφτηκα» τη Χριστίνα στη Φυλής 134 (μεσαίο μαγαζί). Κουκλάκι ψηλό και μελαχρινό με μικρό στήθος, μιλάει Αγγλικά και Ρώσικα, κατά τη διάρκεια της πίπας παίζει αρκετά με το «εργαλείο», σου ρίχνει λάγνες ματιές, το χτυπάει πάνω στη γλωσσίτσα της... κάνει όλες τις στάσεις, 25Ε.
Το Χριστινάκι είναι όλο νάζι και τσαχπινιά... πολύ καλή συμπεριφορά... γενικά είναι Ερωτεύσιμη (έτσι δεν είναι φίλε minara) και μπορεί άνετα να γίνει το «Πουτανάκι σας» (σας θυμίζει τίποτα αυτή η φράση...)  :2funny:

Σύνοψη:

Εμφάνιση: 9/10
Συμπεριφορά: 9/10
Πίπα: 8/10
Συμμετοχή: 8/10
Στήσιμο: 8/10
Υπομονή: 9/10
---------------------

Σ&Κ δεν έκανα τσάρκα, έχουμε και «γυναίκα» να ικανοποιήσουμε...!!!
:dancing:

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Όσο κρατούν τα πόδια μου και αντέχει το κορμί μου,
δεν θα ξεφύγει ούτε μια απ΄τη χοντρή ψωλή μου...!!!  :2funny:

Επισκέπτης
Η Χριστίνα στο 134Α δε μιλάει Σουηδικά;Για Σουηδέζα μάς την παρουσίασε η τσατσά!!!

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
H Χριστίνα στη Φυλής 134 (μεσαίο μαγαζί) - κουκλάκι ψηλό και μελαχρινό με μικρό στήθος, είναι Ρωσίδα... και είναι Ελλάδα 1 μήνα...  Δεν έχει standard ωράριο, της τηλεφωνούν και της λένε αν θα δουλέψει πρωί ή απόγευμα....

Anyway, Κατά την διάρκεια της «πράξης» μου έλεγε κάτι περίεργα και όταν την ρώτησα τι εννοούσε μου είπε ότι είναι Ρώσικα και ότι δεν υπάρχουν αυτές οι λέξεις στα Αγγλικά (τέλος πάντων μου εξήγησε)... Επίσης πριν από εμένα "πήρε" δύο Ρώσους με τους οποίους μιλούσε στην γλώσσα τους μέσα στο σαλόνι...

Επισκέπτης
Την είδα το Σάββατο,αλλά δε με εντυπωσίασε.Δεν ήταν άσχημη,αλλά έχω δει και καλύτερες.Πάντως η τσατσά για Σουηδέζα την παρουσίασε.Ίσως τη δοκιμάσω,αλλά με επιφύλαξη!

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Για την αντελλα τι λέτε ?Σταθερή αξία έτσι?Το μ@@νι της είναι ζεστό σα φουρνάκι

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φιλε sas  ταυτοχρονα τους πηρε τους Ρωσους? Τριολε δηλαδη? ;)

minaras

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μιναρα συμφωνω μαζι σου.το προβλημα μου ειναι οτι την εχω ερωτευθει και εχω προβλημα με αυτο.ξερω οτι πιθανοτατα να μην δινει δεκαρα για αυτο αλλα εγω πραγματικα το νιωθω .ισωσ επειδη εχω προβλημα επικοινωνιας με τις "εξω" γυναικες να εχω στραφει εκει.ισως επειδη εχω αναγκη να αγαπαω καποιαν το κανω.το ξερω οτι οι περισσοτεροι μπορει να με κοροιδευετε,αλλα ποιος μπορει να ελεγξει τα αισθηματα του?μηπως ειναι παραλογο αυτο που λεω?δεν θελω να ξαναπαω εκει γιατι δεν την βλεπω πια σαν ιεροδουλη,αλλα σαν (κατα την γνωμη μου)πανεμορφο πλασμα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!εχω ενα μεγαλο κενο μεσα μου και προσπαθω να το γεμισω εστω με μια λαθος μου επιλογη.

OFFRECORD

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χριστίνα τέλος μου είπε η τσατσά! Ελπίζω να μην είναι αλήθεια. Γνωρίζει κανείς τι συνέβη; Minara ευχαριστώ για την εμπειρεία. Έργο τέχνης!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δε λετε κατι για την ντανα απο φυλησ 200 , και ανυσηχω..

εγω θα παω και αυριο,  με καβλωνει πολυ...

ξερει κανεισ ωραρια? και αν ειναι και μεταμεσονυκτιο μαγαζι?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
δε λετε κατι για την ντανα απο φυλησ 200 , και ανυσηχω..

εγω θα παω και αυριο,  με καβλωνει πολυ...

ξερει κανεισ ωραρια? και αν ειναι και μεταμεσονυκτιο μαγαζι?
Το μαγαζι φιλε ειναι μεχρι τις 12 το βραδυ και η ντανα δουλευε μεχρι σημερα τη πρωινη βαρδυα.Απο αυριο δουλευει τη βραδυνη.Ρε πουστη αν χαλασει και η Ντανα θα ειναι μεγαλη πικρα.Το λεω αυτο γιατι το σαιτ παρολο που εχει βοηθησει πολλους μπουρδελιαρηδες απο εμας και μας εχει γλυτωσει απο ασκοπο χρημα και περπατημα εχει κανει και πολλες πουτανες διασημες με αποτελεσμα απο καλα σλαβοκοριτσακια να μετατρεπονται σε καπατσωμενες μπαζοελληνιδες.Το λεω αυτο γιατι σημερα ελλειψη Ντανας πηγα ενα κολλητο, στη θεα μου, την Αντελλα (προσωπικη αποψη παντα,μη τρελλαθουμε κιολας).Μαγκες βγηκα τελειως καρτα γιατι τον ξεπεταξε τελειως χυμα και ουτε καν τον τελειωσε.Ο φιλος μου ειπε οτι ειμαι και πολυ μαλακας κτλ.Και απο οτι ειδα σημερα η Αντελλα εκανε και σε αλλο φιλο κουτσικελα.Αντελλα μαλακισμενο σοβαρεψου γιατι το bourdela patrol θα σε καταταξει μονιμα στη black list :tickedoff: :tickedoff:

bourdeliaris77

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
  Συναγωνιστές μηπως εχει παρει το ματι σας κανα γκομενακι  σε μπουρδέλο που να φοραει μπότες στη φυλής?

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Στη φυλής οχι αλλά μετα της 11-12 το βραδυ παίζει μια πολυ μουνάρα στο μεταξουργείο με μπότες.Στο πεζόδρομο στην Ιάσωνος απέναντι απο το το διπλό ...... που έχει και πολλά σκαλιά.Ελληνοβραζιλιάνα πολύ ωραία γκόμενα...look striper

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Στη φυλής οχι αλλά μετα της 11-12 το βραδυ παίζει μια πολυ μουνάρα στο μεταξουργείο με μπότες.Στο πεζόδρομο στην Ιάσωνος απέναντι απο το το διπλό ...... που έχει και πολλά σκαλιά.Ελληνοβραζιλιάνα πολύ ωραία γκόμενα...look striper

Xμ... λες για μια ξανθιά;
Την έχω δει αλλά δεν την έχω πάρει (φοβόμουν μήπως ήταν τραβέλι).
Είναι καλή;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom