Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 248 άτομα (25 μέλη και 223 επισκέπτες)

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Χριστίνα τέλος μου είπε η τσατσά! Ελπίζω να μην είναι αλήθεια. Γνωρίζει κανείς τι συνέβη; Minara ευχαριστώ για την εμπειρεία. Έργο τέχνης!
φιλε κι εγω τις ιδιες πληροφοριες εχω γιατο χριστινακι

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πειτε κατι για την κατjia την μικρη ξανθια, ειναι στο φυλης 134 το υπογειο.την ειδα προηγουμενη δευτερα το πρωι.  θα παω το σαββατο,  αξιζει?  δεν μπορει να σας ξεφυγε. φορουσε ενα ζακετακι
και τα τελεια βυζια εξω

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Γεια σας φίλοι μου. Να ενημερώσω κι εγώ για την κατάθεση που έκανα. Στην κεραμεικού (απέναντι από τα τρία κολλητά σπίτια που το ένα έχει στο σαλόνι το ) πήγα χθες το απόγευμα κατά τις 5:30. Δεν ξέρω τι βάρδυα ήταν. Ηταν ένα ψηλό μελανούρι με κάτι γόβες στιλέτο που όταν κατέβηκε έμεινε μισή. Καλό μωρό, δεν σε γεμίζει στο σαλόνι (βαριεστημένη φάτσα), αλλά στο κρεβάτι πολύ καλή. Τι ρωτάω το όνομα της και μου λέει: No compredo Greco. Espanol. Ναι φίλοι μου είναι ισπανίδα. Με καλό βυζί, φιλάκια στο λαιμό, καλή πίπα, με χαμόγελο και πολύ καλή συμμετοχή. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά.
Και μια βοήθεια. Αυτό το Χριστινάκι που γράφετε για φυλής 134 (;) υπάρχει ακόμη και τι βάρδυα δουλεύει ; Πως είναι ;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Λοιπόν, έχουμε και λέμε για την τεράστια απογευματινή μου βόλτα:
α) Λουκά Νίκα 1 Ψυρρή. Καλύτερα να είχα πάει για λουκάνικα. Η τσατσά μου είπε πως "η κοπέλλα δε βγαίνει σαλόνι, δουλεύει με γνωστούς και πελάτες" Και καλά το κόκκινο μπουρδελόφωτο τι το είχε απόξω και τους πελάτες πως τους γνώρισε από συνοικέσιο;

β) Παιωνίου 10, Αχαρνών. Ντουέτο θεικό, Μόνικα και Συλβάνα, ξανθιά-μελαχρινή. Τη Μόνικα την έχω ξαναπάρει, δεν έπαθα και πλάκα. Γενικά μύριζε ξεπέτα, αλλά οι γκόμενες Θεές!

γ) Φωκαίας 25, ισόγειο μελαχρινή πολύ όμορφη μάλλον η Αντέλλα αν κατάλαβα καλά. Φωκαίας στο επάνω το γνωστό μας κοντοπούτανο, η Μιρέλλα.

δ) Φυλής 134 αβγ και απέναντι, ανάξια λόγου.

ε) Κεφαληνίας 75. Ελληνίδα Χριστίνα, 70 κουλούρι και αυταρχικό. Δεν μου άρεσε, αν και θα αποκτήσει σίγουα τους φαν της. Μου έμοιαζε λίγο τραβέλι, αλλά δεν κόβω κεφάλι. Πάντως σε πολλούς θα αρέσει και το κουλούρι 70 είναι μια πρόκληση.

στ) Δροσοπούλου 97. Ξαναάνοιξε. Ξανθιά Ρωσίδα τροφαντή νταρντάνα με τεράστια βυζιά, καλσόν μαύρο, μπότες, διχτυωτά διάφορα, όχι χοντρή αλλά ζουμερότατη με πολύ γλυκό πρόσωπο και έκφυλο. 69, αυταρχικό όχι κουλούρι. Μου άρεσε αλλά δεν πέρασα.

ζ) Λέλας Καραγιάννη. Ντάρια, μικροκαμωμένη, υπέροχη, μαύρο καλσόν μάυρα ψηλοτάκουνα (τα προσέχουμε αυτά). Πιστεύω γνωστή στους περισσότερους.

η) Φυλής 200. Η γνωστή υπέροχη μελαχρινή ρωσίδα με το καρεδάκι. Ντάνα νομίζω. Πανεμορφη. Ωραίες γόβες ξόφτερνες.

Μ' αυτά και μ' αυτά αγαπητοί μου δε γάμισα γιατί ως συνήθως μου βγήκε η παναγία στο περπάτημα. Αλλά αν γάμαγα είμαι μεταξύ Λέλας Καραγιάννη και Δροσοσπούλου 97.
Καλο βόλι

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Ρε φιλαράκο και ταχυδρόμος να΄σουν λιγότερο δρόμο θα έκανες.Θα βάλω θέμα να σου βγάλουμε μισθό για να νας δίνεις τόσο καλά και αναλυτικά ρεπόρτα.
Εγώ πάντως πέρασα απο Φωκαίας και ήτανε κλειστά.

φιλικά customer

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Από Φωκαίας πέρασα κατά τις 8:00. Βέβαια παίζανε παντού ζητάδες οπότε πιθανόν κάποια να έκλεισαν

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Από Φωκαίας πέρασα κατά τις 8:00. Βέβαια παίζανε παντού ζητάδες οπότε πιθανόν κάποια να έκλεισαν
για ποιο λογο ηταν κλειστα?και τα 4 ?πρεπει ν ανυσυχούμε για κατι?και ελεγα να περασω αυριο...

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Κάτι τελευταίο.  :P
Δεν ξέρω πόσοι απο σας συμφωνείτε μαζί μου όμως θα πρέπει να επισημαίνουμε σε ποιά απο τα μαγαζιά δέχονται αλλοδαπούς.Γιατί το λέω αυτό?Γιατί εκτός απο το ειτζ υπάρχει και η Υπατήτιδα Β και η φυματίωση οι οποίες μεταδίδονται και απλά με την επαφή και την αναπνοή.Δεν θέλω να γίνω ρατσιστής με την στενή έννοια αλλά οι περισσότεροι Αλβανοί έχουν υπατήτιδα Β χωρίς να γνωρίζουν σχετικά για αυτή και οι Πακιστανοί έχουν φυματίωση σε μεγάλα ποσοστά. Καλή η προφύλαξη του κάτω κεφαλιού αλλά θέλει και το πάνω.... :-

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δε μιλαει κανεις για τη φυλης 134 το υπογειο. τα πρωινα εχει πιπινι ξανθο. το εχει παρει κανεις?  μιληστεεεεε

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
  Συναγωνιστές μηπως εχει παρει το ματι σας κανα γκομενακι  σε μπουρδέλο που να φοραει μπότες στη φυλής?
φιλε στο φυλης 59 πηρα σημερα μια γερμανιδα που φορουσε ασπρες μποτες μεχρι το γονατο.την λενε συλβανα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει σχεση με αυτην της παιωνιου.αυτη εχει πιρσινγκ παντου ακομη και στην κλειτοριδα,ωραιο μουνι και απιστευτη τουρλωτη κωλαρα και με αξιοσημειωτη συμμετοχη.δοκιμαστε την!!!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Κατοπιν τσαρκας μαμουθ!!! :P Χθες το απογευμα 5-7 (Γυρισαμε με το φιλο hobyf*ck όλα τα σπιτια στο Μεταξουργειο, Φυλης , Λιοσιων  και καθετα σ αυτην .
Σε γενικες γραμμες μετρια πραγματα για των αριθμο των σπιτιων που επισκεφθηκαμε.
Επειδη  όπως καταλαβαίνετε ο αριθμος των γυναικων που ειδαμε ηταν αρκετα μεγαλος δεν μπορεσα να συγκρατησω λεπτομέρειες γιατι απλα χασαμε τη μπαλα!!!  :helpplea:
Αυτό που μου εκανε όμως εντυπωση ηταν ότι υπηρχαν(ειδικα  στα σπιτια στο πεζοδρομο στη Ιασωνος, στη Ρεμουνδου και σ ένα στενο καθετο στη Λιοσιων που είναι 3 στη σειρα)  αρκετες αραπινες οι οποιες δεν ηταν μπαζα (ειχαν αρκετα ωραια σωματα και προσωπακια) και ομολογω ότι με ψιλοαναψανε αλλα δεν μπηκα γιατι εχω έναν ενδοιασμο  με όλα αυτά που ακουγονται για τις αραπινες.
Στο Μεταξουργειο η κατερινα δεν πρεπει να ηταν (Δεν την εχω δει αλλα από τις περιγραφες που εχω ακουσει δεν ηταν όμως καποια που της εμοιαζε).
Στη Φυλης 134 ουτε η Χριστινα ηταν . (Ενας χοντρος κωλοπουστας τσατσος ηταν στο διπλανο σπιτι που ηταν για πολλες φαπες) >:(
Για να μην πολυλογω κατεληξα  στο υπογειο Φυλης και Μ. Προδρομου  γωνια. οπου και ηταν η χαμογελαστη Ειρηνη  με μελαχρινο μαλι ,συμπαθητικο προσωπακι, τουρλοτο κολαρακι και συμετοχη στο γαμησι. Τιμη 20ε
Ο φιλος μου Hobyf*ck περασε στο Φυλης 59 στη Μερλην( Γερμανιδα ωραιο μουνι με συμετοχη στο γαμησι και καλη πιπα απ ότι μου ειπε). Τιμη 25ε
Αυτά τα ολιγα συντροφια? ;)
Θα επανελθα με περισσοτερα μετα απ την επομενη τσαρκα μου :dancing:

hobbyf*ck

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οσο αφορα την merlyn: χαδια μεχρι να ψιλοσικοθει ο τσοςπου , μετα περνει την καποτα στο στομα και με πιπωνει χωρις χερια( αφου φοβηθηκα οτι θα μου εκανε ακαποτο ) χαχαχ. Μετα της λεω απο πανω κ νιοθω το μουνακι της ζεστο( πραγμα σπανιο για πουτανα) χαμογελαστη και μετα απο μπροστα κ για τελοιωμα απο πισω. τελειονοντας μου ειπε οτι δουλεβει κ σε αλλα μπουρδελα αλλα κ στουντιο. να πατε!

p.s. Mε αφορμη την παραθεση του μουτσου για τον χοντροπουστα στο φυλης 134( χοντρο πουστας λουγκρος με μαλι λιγδα κ ελαχιστα μακρυ). Τον ρωταμε αν εχει αλλαξει η βαρδια κ αρχισε να ειρωνευεται κ να λεει μαλακιες. Τετοιοι εριστικοι θελουνε ξυλο απλα. Καταλαβετε μαγκες οτι μας εχουν αναγκη γιατι απο εμας ζουνε! εμεις αν δεν γαμησουμε στα μπουρδελα δεν θα πεθανουμε της πεινας. ΑΡΑ  1)ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ Κ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΑ 2)ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΒΡΩΜΟΤΣΑΤΣΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ Κ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ.

κ μπραβο σε μερικα μπουδελα που σε κανουν να νιωθεις οτι βρισκεσαι στο σαλονακι του σπιτιου της γιαγιας σου!

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα για breakfast με Κορινακι (Ρεμούνδου 19) αλλά είχε ένα άλλο ρωσάκι στα ίδια μέτρα αλλά πολλή άσπρο και νερουλό. 

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Γεια σας συναγωνιστές ... σήμερα κατά τις 11:15 πέρασα από αλκαμένους 117 ... όπου ήταν η Ζάννα ...  25 ευρώ το μαλί όπως μου είπε η τσατσά την οποία όταν την ρώτησα αν κάνει τίποτε έξτρα η Ζάννα πέρα από τα απλά που ανέφερε μου λέει "δηλαδί τί παραπάνω; ότι είπα μόνο" ... καλά είπα κι εγω να δοκιμάσω Ζάννα ... με ξανθό ίσιο μαλλί αρκετό βάψιμο αλλά καλάισθητο, φόραγε  τα εσώρουχά της κι ένα κοντό διάφανο νυχτικό από πάνω και ψηλοτάκουνα.
Λίγο γεματούλα στην κοιλιά .. καλό βυζάκι και φοβερή κωλάρα ... εν΄τυπωση μου έκανε ότι ήταν πολύ χαμογελαστή ομιλιτική και με καλή συμμετοχή.
Μου έκανε γλιψιματάκια γύρω γύρω και φιλάκια, γλυφοκώλι, αρχίδια, μου τον πήρε ακάποτο και μου είπε από την αρχή αν θέλω θα τελειώσω στο στόμα της. Πάντως άλλαζε στάση όπως της είπα και την πήρα πισοκολλητά (με προφυλακτικό για να μην παρεξηγηθώ) .. έχει πραγματικά ωραία κωλάρα την οποία όμως δεν δίνει αν και την ρώτησα.
Μου είπε πάντως ότι μόνο εκείνη κάνει ακάποτο εκεί και να μην μπαίνουν πελάτες να ρωτάνε αν κανουν οι άλλες ότι κάνει η Ζάννα γιατι και καλά θα της διμηουργήσουν πρόβλημα.
Όπως και νάχει πάντως τα 25 πήγαν σε καλή μεριά .. το άξιζε η Ζάννα  ... πουτάνα τόσο φιλική, με χαμόγελο και που να δείχνει ότι γουστάρει δεν έχω ξαναδεί (μάλιστα μετά το τελείωμα πλύθηκε και στο στόμα με νερό).

Το μπουρδέλο σαν χώρος καλό μου φάνηκε ... αλλά με τόσο σκοτάδι δεν βλέπεις και παρά πολλά!

minaras

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
φίλε το ξανθό ρωσιδάκι στη φυλής το τίμησα πρίν 40 μέρες περίπου. Ηταν η 2η επίσκεψη σε σπίτι μέσα σε μια ώρα μεταξύ 11-12 πρωί και αφού πρώτα είχα καταθέσει στο φυλής ακριβώς δίπλα στο βενζινάδικο με την απότομη σκάλα. Εκεί είχε πολύ girlfriently σεξ από την ξανθιά ρωσσίδα. Επειδή όμως έχυσα ενώ ήταν από πάνω μου και ένιωθα ότι είχα αποθέματα τάβλας και πσέρματος πήγα στο υπογειάκι 134 όπου το μικρό ρωσιδάκι -παρόλο που δεν έχει την καβλιάρικη αγνά φατσούλα της χριστίνας που ήρθε να μας δώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΒΛΑ ΚΑΙ ΚΑΨΟΥΡΑ -έχει όλα τα προσόντα να την κατατάξω στο τοπ-10 των κοριτσιών (περίπου τα 300 έχω χάσει λογαριασμό). 1)είναι καβλιάρικο 2)είναι έμπειρο 3) επιμένει και κατέχει την τέχνη της πίπας 4)έχει στενότατο μουνάκι αλλά και την ωραιότρρη κωλοτρυπίδα που έχω δει αφού για να χύσω 2η φορά μου στήθηκε στα 4 και παίζοντας με το νουνάκι της ελεύθερα τα κατάφερα. Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που δεν πήγα πάλι πριν 10 μέρες ήταν ότι προέκυψε η χ στο πάνω και όπως καταλαβαίνεις σε μια επισκεψή μου στην αθήνα γιατί όπως κατάλαβες είμαι από μιναρούπολη πήρα μέσα σε 2 ώρες 3 φορές το χριστινάκι που όμως ξέρω που θα το βρώ αφού δέχτηκε να της δώσω κινητό και να με πάρει(μακάρι) να μου πεί που θα πάει. Μάλλον σαλονίκη μου ανέφερε και τη δελέασα με το να της πώ πως θα οργανώσω εκδρομή με φίλους από αχαία 10 άτομα για να καταθέσουμε στην ομορθιά της. Συμπέρασμα αν ανέβω αθήνα 3μερο στο ρωσιδάκι πάω βουρ. ʼκου τον παλιο-μινάρα...βαθμολογία 9,5/10

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Μιναρα αν μαθεις που πηγε το χριστινακι.. ενημερωσε!
και για το Ρωσιδακι που λες γραψε αν μπορεις οδο και ωρα

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
πολυ ενδιαφερον ακουγετε. πες μας οδο και ωρα

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παιδια το ρωσιδακι στη φυλης 134β  υπογειο το πηρα δευτερος το πρωι, με προλαβε αλλος συναγωνηστης, παρολο που το περιμενα 1 ωρα, πριν παω στην καλπη, λοιπον τελειο γαμησι, ξερει την δουλεια της καλα.
απορω πως δεν την ειχαν εντοπισει οι παλαιοι συναγωνιστες.
η μηπως την εκρυβαν απο το site?
θα την ξαναπαρω σιγουρα και συντομα.
ειναι μονο πρωινα απο τισ 10.  δερμα τελειο, πιπα καλη, και στα 4 με κωλοτρυπιδα που με αριστα το 10 περνει 20..
το μειον  ο τσατσος αδελφη απο το 134 πανω, δεν ελεγε μαλακιες ομως..
να πατε, αξιζει.

Επισκέπτης
Το φορτηγίδα με τα τεραστια βυζια στο 134 ξέρει κανείς να δουλευει και τι ωρες?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom