Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (21 μέλη και 283 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Συντροφια καλημερα και καλη βδομαδα!!!
Αν και το σαββατοκύριακο ψιλοαγχώθηκα  επειδη δεν μπορουσα να μπω στο σαιτ.. και υπεθεσα ότι κατι κακο μπορει να χει γινει ( να το κλεισανε…, ή…)!
Τελος καλο όμως.. όλα καλα!!!!  :dancing:
Για να ρθουμε στο ψητο τωρα.. επισκέφθηκα σημερα το πρωι στη Φωκαιας 25β τη Μαρια.. Εκ της Ρωσιας,  ξανθια  γυρω στο 1.70 υψος, σωμα όχι τελείως  λεπτο , αλλα με ένα βυζι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!  Φιλικη διαθεση , πολύ καλη πιπα (με δυσκολια κρατήθηκα να μην τελειωσω)  και με συμετοχη στο γαμησι.   (Τιμη 20ε).
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΥΖΙΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!  ;)

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συντροφια καλημερα και καλη βδομαδα!!!
Αν και το σαββατοκύριακο ψιλοαγχώθηκα  επειδη δεν μπορουσα να μπω στο σαιτ.. και υπεθεσα ότι κατι κακο μπορει να χει γινει ( να το κλεισανε?, ή?)!
Τελος καλο όμως.. όλα καλα!!!!  :dancing:
Για να ρθουμε στο ψητο τωρα.. επισκέφθηκα σημερα το πρωι στη Φωκαιας 25β τη Μαρια.. Εκ της Ρωσιας,  ξανθια  γυρω στο 1.70 υψος, σωμα όχι τελείως  λεπτο , αλλα με ένα βυζι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!  Φιλικη διαθεση , πολύ καλη πιπα (με δυσκολια κρατήθηκα να μην τελειωσω)  και με συμετοχη στο γαμησι.  (Τιμη 20ε).
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΥΖΙΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!  ;)
+1

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Στο ιδιο σπιτι (Φωκαιας 25β) το απογευμα πετυχα μια μελαχρινη αρκετα εντυπωσιακή σε εμφανιση. Δεν μπηκα γιατι ως γνωστον οι πολυ ωραιες στο κρεβατι ειναι μαπα... Την εχει παρει κανεις?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Στο ιδιο σπιτι (Φωκαιας 25β) το απογευμα πετυχα μια μελαχρινη αρκετα εντυπωσιακή σε εμφανιση. Δεν μπηκα γιατι ως γνωστον οι πολυ ωραιες στο κρεβατι ειναι μαπα... Την εχει παρει κανεις?

μαλλον πετυχες την αντελλα απο την ρουμανια που ειχε κανει παταγο πριν απο ενα περιπου χρονο που εκανε την εμφανιση της και ειχε γινει γνωστη για την πολυ καλη συμπεριφορα της,την ομορφια και την τρελη κωλαρα της.τον τελευταιο καιρο ομως εχουν γραφτει και αρνητικες εμπειριες.δες στον καταλογο για περισσοτερα και στο παλαιο φορουμ στην κατηγορια ιεροδουλες

ARNADO

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαρακια το απογευμα το κοριτσι ειναι η Ευα καλο κοματι

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Η Αντελλα εχει γινει μελαχρινη? Λες να ειδα αυτη ? Παντως οντως ηταν πολυ γκομεναρα αυτη η απογευματινη στο Φωκαιας 25β

ARNADO

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η Αντζελα ειναι κοντη η Ευα ψιλη

hobbyf*ck

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
η αντελα ειναι σουπερ κ την συνιστω ανεπιφυλακτα!! Το  θεμα με την πουτανα ειναι να εισαι χαλαρος. Η αντελα θελει να εισαι ευγενικος κ θα περασεις υπεροχο 10 λεπτο μαζι της...... 

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Γεια σας φίλοι. Εγώ πήγα χθες κατά τις 4μμ στο 134β στο υπόγειο. Ενας πούστης τσάτσος και η γκόμενα μελαχρινή καλής εμφάνισης (με ένα σοφιστικέ γυαλί μαύρο) χριστίνα τη λέγανε. Δεν ξέρω αν ήταν η γνωστή χριστίνα ή το χριστινάκι που λέτε. Στο κρεβάτι έκανε πολύ καλή πίπα. Απο συμμετοχή πολύ μέτρια. Αυτό ήταν όλο. Δεν θα την πρότεινα σε γενικές γραμμές. Δεν ξέρω απόγευμα που αλλάζει η βάρδυα τι γίνεται. Δεν νομίζω να ήταν η γνωστή Χριστίνα.......

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Γεια σας φίλοι. Εγώ πήγα χθες κατά τις 4μμ στο 134β στο υπόγειο. Ενας πούστης τσάτσος και η γκόμενα μελαχρινή καλής εμφάνισης (με ένα σοφιστικέ γυαλί μαύρο) χριστίνα τη λέγανε. Δεν ξέρω αν ήταν η γνωστή χριστίνα ή το χριστινάκι που λέτε. Στο κρεβάτι έκανε πολύ καλή πίπα. Απο συμμετοχή πολύ μέτρια. Αυτό ήταν όλο. Δεν θα την πρότεινα σε γενικές γραμμές. Δεν ξέρω απόγευμα που αλλάζει η βάρδυα τι γίνεται. Δεν νομίζω να ήταν η γνωστή Χριστίνα.......

τιμη?

dionyshs77

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Φωκαίας 25β ανεπιφύλακτα...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Για τους λάτρες των μπιμπελό (μικροκαμωμένων και λεπτών)  προτείνω την Αννούλα 20 ετων εκ Βουλγαριας . Τιμη 15ε. Κεραμικού 13.  Ωρες πρωινες .
Βεβαια σαν την καρινα δεν ειναι!!! Αλλα για οσους δεν μπορουν την αναμονη στη καρινα ειναι μια εναλλακτική λυση? ;)

Σημ. στο γαμησι και ιδιαιτερα απο πισω πονουσε!!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
τι εννοεις αποπισω; πισωκολλητο ή κουλουρι;

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
τι εννοεις αποπισω; πισωκολλητο ή κουλουρι;

πισωκολλητο φυσικα (με 15ε  ουτε κουλουρι απ την ομονοια δεν παιρνεις σημερα) :grin: ;) :grin:

Η κωλοτρυπιδιτσα της παντως ουτε που φαινοταν(απ τα πιο μικρα κολαρακια που χω παρει). Ετσι και την επαιρνα
απο κωλο θα μας ακουγανε μεχρι την ομονοια :grin:
ουτε που το σκεφτηκα καν να τη ρωτησω

Επισκέπτης
Το φορτηγο στο 134 ειναι ακομα εκει και αν ναι τι ωρες

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
ευτυχως το site λειτουργει!θα καταθεσω λοιπον την εμπειρια μου απο το σαββατο 14/10!ειπα να παω για πρωτη φορα φυλης και εγω παιδια!λοιπον φυλης 200:ξανθο ρωσσιδακι 21 καλη εμφανιση, μαλακας τσατσος δεν μπηκα
φυλης 59:λιζα μαλλον γερμανιδα με τατου και piercing παντου πολυ ωραια εμφανιση την παιρνω,συμπαθητικη συμμετοχη(δεν μαφησε να της βαλω δαχτυλο και το σεβαστηκα)
εχοντας και αλλα αποθεματα συνεχισα την βολτα μου(τι το ηθελα;)
φωκαιας 25:μιρελα συμπαθητικη αλλα δεν μεπεισε
φωκαιας 25β:συμπαθητικη ξανθια
και τελικα κατεληξα φυλης 40 μπαινω μεσα και λεει η τσατσα με 20 δινει και κωλο και πρασυρθηκα και πηγα!παιδια μακρυα!με βαζει σε ενα δωματιο στο οποιο δεν χωρουσα καλα καλα μεσα,μπαινει η πουτανα και της λεω αστο.μου λεει αν βγεις δεν θα σου δςσει τα λεφτα πισω η τσατσα και θα σε φτιαξω με την πιπα μου.αλλαζουμε δωματιο(μαυρα χαλια και αυτο)μην τα πολυλογω ουτε μου σηκωθηκε και ξενερωσα τρελα!
ρε παιδια μην ακουμε κωλο και τρελαινομαστε εχει σημασια και η εμφανιση!ρε παιδια αν εβγαινα αμεσως δεν θα μου εδινε τα λεφτα πισω;

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλοι, συνάδελφοι και συναγωνιστές...

Τετάρτη 04/10 στις 18:00 «επισκέφτηκα» τη Μαρία στη Μενάνδρου. Μαύρη γαζέλα (αδύνατη, κανονικό ύψος, κωλαράκι τουρλοτό) με αρκετά καλή πίπα, όλες τις στάσεις 15Ε. Ο χώρος είναι επιεικώς απαράδεκτος... Στα αξιοσημείωτα η καταγωγή της...  επιτέλους βρήκα μια μαυρούκα που είναι από Αφρική και όχι από Καλαμάτα...!!!  :2funny:

Σύνοψη:

Εμφάνιση: 6/10
Συμπεριφορά: 7/10
Πίπα: 6/10
Συμμετοχή: 6/10
Στήσιμο: 6/10
Υπομονή: 6/10
---------------------

Πέμπτη 05/10 στις 19:00 «επισκέφτηκα» την ʼντζελα στη Αλκαμένους & Περγάμου. Εκφυλόφατσα, ψηλή, ξανθιά, αρκετά καλή πίπα, όλες τις στάσεις 25Ε. Αν θέλεις κάνεις ξεσκούφωτη πίπα και τελειώνεις στο στόμα, στο στήθος, κλπ.

Σύνοψη:

Εμφάνιση: 6/10
Συμπεριφορά: 7/10
Πίπα:7/10
Συμμετοχή: 7/10
Στήσιμο: 7/10
Υπομονή: 7/10
---------------------

Παρασκευή 06/10 στις 21:00 «επισκέφτηκα» τη Χριστίνα στη Φυλής 134 (μεσαίο μαγαζί). Κουκλάκι ψηλό και μελαχρινό με μικρό στήθος, μιλάει Αγγλικά και Ρώσικα, κατά τη διάρκεια της πίπας παίζει αρκετά με το «εργαλείο», σου ρίχνει λάγνες ματιές, το χτυπάει πάνω στη γλωσσίτσα της... κάνει όλες τις στάσεις, 25Ε.
Το Χριστινάκι είναι όλο νάζι και τσαχπινιά... πολύ καλή συμπεριφορά... γενικά είναι Ερωτεύσιμη (έτσι δεν είναι φίλε minara) και μπορεί άνετα να γίνει το «Πουτανάκι σας» (σας θυμίζει τίποτα αυτή η φράση...)  :2funny:

Σύνοψη:

Εμφάνιση: 9/10
Συμπεριφορά: 9/10
Πίπα: 8/10
Συμμετοχή: 8/10
Στήσιμο: 8/10
Υπομονή: 9/10
---------------------

Σ&Κ δεν έκανα τσάρκα, έχουμε και «γυναίκα» να ικανοποιήσουμε...!!!
:dancing:
φιλε που ακριβως στην Μενανδρου ειναι η Μαυρούλα??

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Καλημέρα φίλε μου, δεν θυμάμαι αριθμό...

όπως κατεβαίνεις από Ομόνοια την Πειραιώς, μόλις φτάσεις στη Μενάνδρου στρίβεις δεξιά και στα 50m είναι στο αριστερό σου χέρι. Θα δεις την «λάμπα»...!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom