Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 153 άτομα (9 μέλη και 144 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ε ρε τι κανουν οι πρωινες "κατουροκαυλες"..!!!!
Οσον αφορα το Χριστινακι (Φυλης 134)..ΑΦΑΝΤΟ και σημερα... :'(
Πηγα κατα τις 9 το βραδυ για "καταθεση"...και ξενερωσα..ειχε αλλο μωρο...
Ρε μπας και το ξεπατωσαμε τη Κυριακη? :cheesy:

Επισκέπτης
Απο αυριο και γω νηστικικός θα τη βγάζω το πρωί σαν το liomas.
Ενα κουλούρι μόνο θα επιτρέπω μόνο στον εαυτό μου. :grin: :grin:

Όχι ρε, είχα φάει πρωϊνό κανονικά σπίτι! Δημητριακά!!! Αλλά τις κάβλες τις είχα με το που ξύπνησα κατά τις 7. Κι είπα να ξεσπαθώσω! Όχι να αφήσουμε και το πρωϊνό στην μέση όμως!

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Απο εμφάνιση πως είναι το Χριστινάκι ?

περιγραφη κτλ

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν μάγκες, δεν το βρήκα πουθενά αλλού γραμμένο, οπότε να δώσω και εγώ τα στοιχεία μου. Νέο πράμα Φυλής 40 (στο ημιυπόγειο). Ξανθιά, μέτρια προς καλή, μικρής σχετικά ηλικίας (αξιογάμητη) 20 ευρώ με κώλο (και μάλιστα στενό, όχι αλά Μάρθα).

Πρωινή βάρδια (μέχρι τις 3 αν δεν κάνω λάθος). Δώστε και άλλο κώλο στο λαό!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Λοιπόν μάγκες, δεν το βρήκα πουθενά αλλού γραμμένο, οπότε να δώσω και εγώ τα στοιχεία μου. Νέο πράμα Φυλής 40 (στο ημιυπόγειο). Ξανθιά, μέτρια προς καλή, μικρής σχετικά ηλικίας (αξιογάμητη) 20 ευρώ με κώλο (και μάλιστα στενό, όχι αλά Μάρθα).

Πρωινή βάρδια (μέχρι τις 3 αν δεν κάνω λάθος). Δώστε και άλλο κώλο στο λαό!

να και μια καλη ειδηση ;)
ευγε

Επισκέπτης

Από την περιγραφή μου έρχεται στο μυαλό μία που έπαιζε στο ίδιο μπουρδέλο, αλλά πριν αρκετούς μήνες. Τελευταία την είχα χάσει.

Είναι μελαχροινή όπως είπες, γύρω στα 20-22, με καρέ μαλλάκι, αδύνατη αλλά όχι τόσο καλό σώμα (fuckable πάντως), μικρό βυζί και την παίρνεις από τον κώλο σε όποια στάση θες (έρχεται και από πάνω δηλαδή και κάθεται στο καβλιτζέκι!!!). Επίσης χαρακτηριστικό ήταν (τουλάχιστον όσες φορές την είχα πάρει εγώ) να πηγαίνει τουαλέτα μετά (η οποία είναι μέσα στο δωμάτιο που είναι στα αριστερά όπως μπαίνεις με το που κατεβαίνεις τα σκαλάκια).

Αν λοιπόν μιλάμε για το ίδιο μπουρδέλο/πουτάνα τότε την ξέρω. Την τελευταία φορά πάντως ήταν όλο "μη" και "μη"... με ψιλοξενέρωσε.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Αν λες για την Λουίζα φίλε liomas, όχι δεν είναι αυτή. Την ψάχνω και γω. Τελευταία εθεάθη στην Ιάσωνος από έτερο συναγωνιστή, αλλά σε 5 κομμαντικές επιδρομές που έκανα, δεν την βρήκα και κατέληξα στην Φαίη και την Ούρσουλα.

deagt

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οπως τα λέει ο συναγωνιστής είναι τα πράγματα με τη διαφορά οτι το μελαχροινο ψηλό ηταν γερμανιδάκι (σε καμμία περίπτωση δε μου φάνηκε για τρανς) και η μικρούλα στο 134 ήταν τελικά θεά λίγο άπειρη αλλά πολύ γλυκιά για όποιον προτιμάει τις μικρούλες :cheesy:
Οσο για το ρωσιδάκι το δοκίμασαν κάτι παλικάρια και αποφάνθηκαν λιαν καλώς με μεταπτυχιακό στην πίπα και κωλαράκι με 300ε (είπατε τίποτα??)
Φυσικά δεν τα έδωσαν  :idiot:

nikolas2002m

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
    Πέρασα χθες βράδι από φυλής 134 στό, μεσαίο, καί ήταν ένα πανέμορφο μωρό, Χριστίνα τη φώναξε η τσατσά, αλλά δεν πέρασα γιατί η εν λόγω τσατσά της φώναζε «τέλειωνε χριστίνα» και μετά σηκωνότανε και χτυπούσε την πόρτα.Τσαντήστικα της την είπα και έφυγα.

Μετά πήγα στο υπόγειο στο 40.Θυμόμουν κάτι που είχα διαβάσει και είπα να δοκιμάσω.Ηταν μια μικρή κοντούλα ξανθούλα,ούτε κρύο ούτε ζέστη,πέρασα ήρθε ...πως σε λένε «δεν ξέρω »...από πού είσε «δεν ξέρω» ... μου φόρεσε το προφυλακτικό άνοιξε τα πόδια και μου λέει «σεξ».Εβγαλα το προφυλακτικό και έφυγα αφού πρώτα πήρα πίσω τα ? 20.

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......

Υ.Γ Κρίμα που με χάλασε η τσατσά στο 134.ΓΚΙΝΙΑ

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Χθές στο Φυλης 71 (κάτω) ήταν η Ιζαμπέλα , πέρασα γαιτί μου έκανε λιγάκι κλίκ , πολύ καλή πίπα , βαθιά και υπομονετική, στα 4 πολύ καλή αλλά με πολύ κρέμα βρε παιδάκι μου. προθυμη πάντως και ευχάριστη. 6/10

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36

Μετά πήγα στο υπόγειο στο 40.Θυμόμουν κάτι που είχα διαβάσει και είπα να δοκιμάσω.Ηταν μια μικρή κοντούλα ξανθούλα,ούτε κρύο ούτε ζέστη,πέρασα ήρθε ...πως σε λένε «δεν ξέρω »...από πού είσε «δεν ξέρω» ... μου φόρεσε το προφυλακτικό άνοιξε τα πόδια και μου λέει «σεξ».Εβγαλα το προφυλακτικό και έφυγα αφού πρώτα πήρα πίσω τα ? 20.

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......

Τι λες ρε φιλε!!!Καλα εκανες και εφυγες παιρνοντας τα λεφτα σου πισω. Ετσι πρεπει να κανουμε ολοι μας μπας και την ακουσουν. Σε τετοια σπιτια δεν πρεπει να παταμε.Να κλεισουν τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ,ή να φερνουν σωστες κοπελες που να ξερουν να δουλευουν και να τιμουν το γαμημενο 20ευρω που παιρνουν.
Αυτο που ειχες διαβασει ηταν για αυτο το σπιτι (φυλης 40) αλλα στην πρωινη βαρδια με 20ε και κωλο.

Επισκέπτης
Αν λες για την Λουίζα φίλε liomas, όχι δεν είναι αυτή. Την ψάχνω και γω. Τελευταία εθεάθη στην Ιάσωνος από έτερο συναγωνιστή, αλλά σε 5 κομμαντικές επιδρομές που έκανα, δεν την βρήκα και κατέληξα στην Φαίη και την Ούρσουλα.

Τελικά αυτή η Φαίη που παίζει ρε παιδιά ; Νομίζω πριν το καλοκαίρι είχε αλλάξει σπίτι ή όχι ;

΄Ωρες γνωρίζουμε ;

Επισκέπτης

Ρε παιδιά έλεος, που και τι ώρες δουλεύει η Φαίη ρωτησα,

Δεν ζήτησα να μου πείτε πόσο έκλεισε στις 9 Αυγούστου η Wall Street ...

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Ρε παιδιά έλεος, που και τι ώρες δουλεύει η Φαίη ρωτησα,

Δεν ζήτησα να μου πείτε πόσο έκλεισε στις 9 Αυγούστου η Wall Street ...

Μεγάλε δεν συγκρίνεται ο βαθμός δυσκολίας αυτών των δύο πληροφοριών. Το κλείσιμο της Wall Street είναι σαφώς πιο εύκολο να το μάθεις...
και για του λόγου το αληθές :

9/8/2006 DOW JONES άνοιγμα 11.250,80 κλείσιμο 11.076,20
μεταβολή  -0,87%  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Υποκλίνομαι παιχταρά μου....

Τελικά για να βρώ που κ πότε δουλεύει η Φαίη, μάλλον θα μπω στο site της "Ναυτεμπορικής"  (...ή μήπως της "Καθημερινής")....

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Μιρέλα Φωκαίας 25A . 25€ Και τώρα η μαλακια το pc μου κόλλησε και γραφει μονο αγγλικά, anyway μονο για τους λάτρεις των ναζιάρικων κοντοπουτανων ! πρωινή βάρδια

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
[quote author=savalas link=topic=26.msg16854#msg16854 date=115999017 Το φιλαράκι που ήταν μαζί μου λεει οτι ηταν τραβέλι, εμένα όμως δε μου έμοιαζε
[/quote]

Παιδες ελεος,οχι και τραβελι η πιο ωραια :-* :-* γερμανιδα πορνη που
εχω δει σε ελληνικο μπουρδελο!!!Η κοπελα αν και γερμανιδα ειναι σχετικα υπομονετικη,αρκετα εως πολυ ομορφη(ψηλη,αδυνατη με ενα κουφο τατουαζ :( :( που πιανει κοιλια και στηθος)  και γενικα τα 20 ευρω που δινεις δε πανε καθολου χαμενα.Προσοχη!Μιλαμε παντα για γερμανιδα πορνη που εχει ξεπεσει σε ελληνικο μπουρδελο. Οι εμπειροι θα καταλαβουν ;)Η πιτσιρικα που ηταν στο ισογειο στο 134(μαλλον χριστινα) ηταν πολυ ομορφη,μελαχροινη, ψηλη και αδυνατη αλλα την εκοψα για ελληνιδα οποτε εξαφανιζολ.Αν ειναι τοσο υπομονετικη οπως λενε τα παιδια που μπηκαν θα ειναι πραγματικα πολυ καλη περιπτωση

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Υποκλίνομαι παιχταρά μου....

Τελικά για να βρώ που κ πότε δουλεύει η Φαίη, μάλλον θα μπω στο site της "Ναυτεμπορικής"  (...ή μήπως της "Καθημερινής")....

χαχαχαχαχααχχααχα
το έπιασες, Ναυτεμπορική ;) ;)

hobbyf*ck

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Την δευτερα βραδυ μετα απο τα ποτακια μου πηγα μια βολτα απο τα κοριτσια στο μεταξουργειο! το ματι μου επεσε πανω σε ενα ξανθο μωρακι στο νεοκλασικο επι της κωλονου απεναντι απο τα 4 μαζεμενα ( απεναντυ απο το 30 το πρωτο, σκαλια πανω). Ονομα δεν συγκρατισα.Ενω φαινοταν καλη στο σαλονι, μεσα ηταν ξενερωτη!1.στην πιπα( μου τον αρπαζει και εβαλε την καλοτα αγαρμπα) , 2. δεν εβγαζε το σουτιεν! οπου της λεω γιατι δεν το βγαζεις κ μου λεει πολυ δουλεια!3.Αφου γαμισα το σακι απο μπροστα, την εβαλα πισοκωλλητο, την αφησα να διαβαζει το νιτρο και εγω εκανα την δουλεια μου μια χαρα κ με καμαρωνα στον καθρευτη. Οποτε δεν την προτεινω για μελοντικη επισκεψη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom