You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Μια μελαχρινη ειναι οντως τωρα αν εκοψε τα μαλλια της κλπ δεν ξερω ;)Πιάτσα καλησπέρα, για την Μπάρμπαρα που ρώτησα,
είναι μια μελαχρινή που πρόσφατα έκοψε λίγο τα μακριά της μαλλιά και τα έκανε μεζάκι???
Ας σταματησει καποια στιγμη αυτη η συνεχης κουβεντα για την Μπαρμπαρα γιατι οπως αποδυκνειεται δεν ωφελει ουτε την κοπελα ουτε τους πελατες
Καλημερα παιδεια, εχβ ξαναβαλει αυτο το ερωτημα κ συγνωμη αν σας κουραζω.θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποια πουτανα στανταρτ να κανει καλη περιποιηση κ να μην βιαζεται στο δωματιο, γιατι βλεπω απο τις περιγραφες εδω οτι ακομα κ καποιες που θεωρουνται καλες ,οπως πχ η βαρβαρα στην φυλης 71 δεν ειναι σταθερη, μπορει να πας κ να ειναι μουφα. Γι αυτο ρωταω αν υπαρχουν καποιες που να ειναι παντα σταθερη αξια . Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια
Επισκέπτης
Ειναι λιγο μαλακια το ερωτημα φιλε λογο του οτι και αυτες σαν ανθρωποι μπορει να βρεθουν σε κακια μερα και μετα να μας τα σερνεις !!
Γκε γκε !!
Γκε γκε !!
antisthenis βαλε νεο θεμαστο μπουρδελο που ηταν πισω απο το ιπποκρατειο στους αμπελοκηπους πριν 10 χρονια ειχε παει κανενας?
(αν υπαρχει θεμα για παλια μπουρδελα που εχουν κλεισει ας μεταφερθει εκει αλλιως ας ανοιξει ενα θεμα σχετικο)
Επισκέπτης
Μπορεις και εσυ να το βαλεις !!antisthenis βαλε νεο θεμα
Fon_Karagian
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Ας με φωτίσει κάποιος από τους συναδέρφους. Σήμερα γύρω στις 13:00 ήμουν στο Φυλής71 πάνω. Αυτή που είδα με τα μαύρα μαλλιά, ήταν η Μπάρμπαρα?? Δούλευε σήμερα το πρωί?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Καλημερα παιδεια, εχβ ξαναβαλει αυτο το ερωτημα κ συγνωμη αν σας κουραζω.θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποια πουτανα στανταρτ να κανει καλη περιποιηση κ να μην βιαζεται στο δωματιο, γιατι βλεπω απο τις περιγραφες εδω οτι ακομα κ καποιες που θεωρουνται καλες ,οπως πχ η βαρβαρα στην φυλης 71 δεν ειναι σταθερη, μπορει να πας κ να ειναι μουφα. Γι αυτο ρωταω αν υπαρχουν καποιες που να ειναι παντα σταθερη αξια . Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια
Bγες και ψάξε μόνος σου. Ότι κάνουμε και εμείς δηλαδή.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Μια μελαχρινη ειναι οντως τωρα αν εκοψε τα μαλλια της κλπ δεν ξερω ;)
Ας σταματησει καποια στιγμη αυτη η συνεχης κουβεντα για την Μπαρμπαρα γιατι οπως αποδυκνειεται δεν ωφελει ουτε την κοπελα ουτε τους πελατες
Αν αποδεικνύεται ότι δεν κάνει "καλό" ούτε στις εργαζόμενες κοπέλλες ούτε στους πελάτες, τότε (συμφωνώ) να σταματήσει η συνεχής συζήτηση.
Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι μια συζήτηση, σε μέση λύση, για κάθε κοπέλλα αποβαίνει χρήσιμη και για τις κοπέλλες και για τους πελάτες.
(Μια Αμερικάνικη παροιμία αναφέρει : " Λέγε και γράφε ότι θέλεις για εμένα, αρκεί να γράφεις σωστά το όνομα μου και που μπορούν να με βρούν")
Ευχαριστώ για το μήνυμα ;)
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Ας με φωτίσει κάποιος από τους συναδέρφους. Σήμερα γύρω στις 13:00 ήμουν στο Φυλής71 πάνω. Αυτή που είδα με τα μαύρα μαλλιά, ήταν η Μπάρμπαρα?? Δούλευε σήμερα το πρωί?
Φιλική συμβουλή :
Άν σου αρέσει, τότε "πέρνα" και ..."βάπτισε" την, εσύ ως "Μπάρμπαρα"
Εξάλλου, σχεδόν κάθε εβδομάδα (ή κάθε μήνα) έχουμε "βαπτίσια" στα σπίτια
φιλε για σιγουρια πηγαινε στα σπιτια της Διδυμου ή Αλκαμενους 117.μονο εκει τα πραγματα ειναι σιγουρα.γιατι δεχτηκα τετοια επιθεση? δεν ειχα σκοπο να προσβαλω κανεναν,ουτε να τα σουρο αν δεν βγουν οι πληροφοριες, απλα ενα ερωτημα εκανα, μια κ εσεις ειστε ψαγμενοι κ οχι οπως εγω στραβαδι, Δεν ηθελα να θειξω κανεναν παντος
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Μην το παιρνεις προσωπικα φιλε!Εξαλλου κανεις δεν σου εκανε επιθεση!γιατι δεχτηκα τετοια επιθεση? δεν ειχα σκοπο να προσβαλω κανεναν,ουτε να τα σουρο αν δεν βγουν οι πληροφοριες, απλα ενα ερωτημα εκανα, μια κ εσεις ειστε ψαγμενοι κ οχι οπως εγω στραβαδι, Δεν ηθελα να θειξω κανεναν παντος
Απλα δεν υπαρχει εγγυηση γι'αυτο που ζητας!
Για μενα καλο θα ηταν να στραφεις σε κανενα στουντιο!
Επισκέπτης
Kαμμια επιθεση αδελφε μην το περνεις προσωπικα απλα τιποτα ποτε δεν ειναι σιγουρο !!γιατι δεχτηκα τετοια επιθεση? δεν ειχα σκοπο να προσβαλω κανεναν,ουτε να τα σουρο αν δεν βγουν οι πληροφοριες, απλα ενα ερωτημα εκανα, μια κ εσεις ειστε ψαγμενοι κ οχι οπως εγω στραβαδι, Δεν ηθελα να θειξω κανεναν παντος
Και να με συγχωρεις εαν φανηκε σαν επιθεση !!
Επισκέπτης
Εμενα γιατι δεν μου εχεις πει για τις σταθερες αξιες , φοβασαι μην τις χαλασω !!!λοιπον jolo σταθερη αξια ειναι
φυλης
134 μεσαιο η τανια το πρωι,λεπτη με μεγαλο στηθος
200,η κατερινα το απογευμα,μαλαμα
200,η σοφια πρωι η' απογευμα αναλογα,ψιλη με μεγαλο στηθος επισης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις