Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (35 μέλη και 274 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πιάτσα καλησπέρα, για την Μπάρμπαρα που ρώτησα,
είναι μια μελαχρινή που πρόσφατα έκοψε λίγο τα μακριά της μαλλιά και τα έκανε μεζάκι???

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πιάτσα καλησπέρα, για την Μπάρμπαρα που ρώτησα,
είναι μια μελαχρινή που πρόσφατα έκοψε λίγο τα μακριά της μαλλιά και τα έκανε μεζάκι???
Μια μελαχρινη ειναι οντως τωρα αν εκοψε τα μαλλια της κλπ δεν ξερω  ;)
Ας σταματησει καποια στιγμη αυτη η συνεχης κουβεντα για την Μπαρμπαρα γιατι οπως αποδυκνειεται δεν ωφελει ουτε την κοπελα ουτε τους πελατες  :thumbsup:

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα παιδεια, εχβ ξαναβαλει αυτο το ερωτημα κ συγνωμη αν σας κουραζω.θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποια πουτανα στανταρτ να κανει καλη περιποιηση κ να μην βιαζεται στο δωματιο, γιατι βλεπω απο τις περιγραφες εδω οτι ακομα κ καποιες που θεωρουνται καλες ,οπως πχ η βαρβαρα στην φυλης 71 δεν ειναι σταθερη, μπορει να πας κ να ειναι μουφα. Γι αυτο ρωταω αν υπαρχουν καποιες που να ειναι παντα σταθερη αξια . Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια

Επισκέπτης
Ειναι λιγο μαλακια το ερωτημα φιλε λογο του οτι και αυτες σαν ανθρωποι μπορει να βρεθουν σε κακια μερα και μετα να μας τα σερνεις !!
Γκε γκε !!

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
στο μπουρδελο που ηταν πισω απο το ιπποκρατειο στους αμπελοκηπους πριν 10 χρονια ειχε παει κανενας?
(αν υπαρχει θεμα για παλια μπουρδελα που εχουν κλεισει ας μεταφερθει εκει αλλιως ας ανοιξει ενα θεμα σχετικο)
antisthenis βαλε νεο θεμα

Fon_Karagian

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ας με φωτίσει κάποιος από τους συναδέρφους. Σήμερα γύρω στις 13:00 ήμουν στο Φυλής71 πάνω. Αυτή που είδα με τα μαύρα μαλλιά, ήταν η Μπάρμπαρα?? Δούλευε σήμερα το πρωί?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλημερα παιδεια, εχβ ξαναβαλει αυτο το ερωτημα κ συγνωμη αν σας κουραζω.θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποια πουτανα στανταρτ να κανει καλη περιποιηση κ να μην βιαζεται στο δωματιο, γιατι βλεπω απο τις περιγραφες εδω οτι ακομα κ καποιες που θεωρουνται καλες ,οπως πχ η βαρβαρα στην φυλης 71 δεν ειναι σταθερη, μπορει να πας κ να ειναι μουφα. Γι αυτο ρωταω αν υπαρχουν καποιες που να ειναι παντα σταθερη αξια . Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια

Bγες και ψάξε μόνος σου. Ότι κάνουμε και εμείς δηλαδή.

yk79

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Έχει επισκευτεί κανείς το σπιτάκι στην οδό Ξανθίππης τώρα τελευταία; Παίζει τίποτα αξιόλογο;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μια μελαχρινη ειναι οντως τωρα αν εκοψε τα μαλλια της κλπ δεν ξερω  ;)
Ας σταματησει καποια στιγμη αυτη η συνεχης κουβεντα για την Μπαρμπαρα γιατι οπως αποδυκνειεται δεν ωφελει ουτε την κοπελα ουτε τους πελατες  :thumbsup:

Αν αποδεικνύεται ότι δεν κάνει "καλό" ούτε στις εργαζόμενες κοπέλλες ούτε στους πελάτες, τότε (συμφωνώ) να σταματήσει η συνεχής συζήτηση.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι μια συζήτηση, σε μέση λύση, για κάθε κοπέλλα αποβαίνει χρήσιμη και για τις κοπέλλες και για τους πελάτες.
(Μια Αμερικάνικη παροιμία αναφέρει : " Λέγε και γράφε ότι θέλεις για εμένα, αρκεί να γράφεις σωστά το όνομα μου και που μπορούν να με βρούν")

Ευχαριστώ για το μήνυμα   ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ας με φωτίσει κάποιος από τους συναδέρφους. Σήμερα γύρω στις 13:00 ήμουν στο Φυλής71 πάνω. Αυτή που είδα με τα μαύρα μαλλιά, ήταν η Μπάρμπαρα?? Δούλευε σήμερα το πρωί?

Φιλική συμβουλή :

Άν σου αρέσει, τότε "πέρνα" και ..."βάπτισε" την, εσύ ως "Μπάρμπαρα"  :cool2:

Εξάλλου, σχεδόν κάθε εβδομάδα (ή κάθε μήνα) έχουμε "βαπτίσια" στα σπίτια  :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πολύ σωστός!! ¨Άλλωστε ο παλιός είναι αλλιώς, πως να το κάνουμε!!!

ntaryl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολυ φιλε Stratigos
αψογος 

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
γιατι δεχτηκα τετοια επιθεση? δεν ειχα σκοπο να προσβαλω κανεναν,ουτε να τα σουρο αν δεν βγουν οι πληροφοριες, απλα ενα ερωτημα εκανα, μια κ εσεις ειστε ψαγμενοι κ οχι οπως εγω στραβαδι, Δεν ηθελα να θειξω κανεναν παντος

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
γιατι δεχτηκα τετοια επιθεση? δεν ειχα σκοπο να προσβαλω κανεναν,ουτε να τα σουρο αν δεν βγουν οι πληροφοριες, απλα ενα ερωτημα εκανα, μια κ εσεις ειστε ψαγμενοι κ οχι οπως εγω στραβαδι, Δεν ηθελα να θειξω κανεναν παντος
φιλε για σιγουρια πηγαινε στα σπιτια της Διδυμου ή Αλκαμενους 117.μονο εκει τα πραγματα ειναι σιγουρα.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μην το παιρνεις προσωπικα φιλε!Εξαλλου κανεις δεν σου εκανε επιθεση!
Απλα δεν υπαρχει εγγυηση γι'αυτο που ζητας!
Για μενα καλο θα ηταν να στραφεις σε κανενα στουντιο!

Επισκέπτης
Kαμμια επιθεση αδελφε μην το περνεις προσωπικα απλα τιποτα ποτε δεν ειναι σιγουρο !!
Και να με συγχωρεις εαν φανηκε σαν επιθεση !!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
λοιπον jolo σταθερη αξια ειναι
φυλης
134 μεσαιο η τανια το πρωι,λεπτη με μεγαλο στηθος
200,η κατερινα το απογευμα,μαλαμα
200,η σοφια πρωι η' απογευμα αναλογα,ψιλη με μεγαλο στηθος επισης

Επισκέπτης
λοιπον jolo σταθερη αξια ειναι
φυλης
134 μεσαιο η τανια το πρωι,λεπτη με μεγαλο στηθος
200,η κατερινα το απογευμα,μαλαμα
200,η σοφια πρωι η' απογευμα αναλογα,ψιλη με μεγαλο στηθος επισης
Εμενα γιατι δεν μου εχεις πει για τις σταθερες αξιες , φοβασαι μην τις χαλασω !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.850
Πόντοι
5.975
ειδικά η Τάνια είναι - κατά τη γνώμη μου πάντα - από τα "βαριά" χαρτιά του χώρου αυτήν την περίοδο!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom