Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 270 άτομα (11 μέλη και 259 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αυτα ειναι καλα κοριτσια βρε,εσυ θες τα ξεκωλα :cheesy:

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ok συγνωμη κ απο εμενα, αλλα δεν τρεχει καστανο, πειτε μου εσεις τις πρποτασεις σας κ δεν υπαρχει λογος ανησυχιας, αν δεν βγει δεν βγηκε ετσι απλα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
λοιπον jolo σταθερη αξια ειναι
φυλης
134 μεσαιο η τανια το πρωι,λεπτη με μεγαλο στηθος
200,η κατερινα το απογευμα,μαλαμα
200,η σοφια πρωι η' απογευμα αναλογα,ψιλη με μεγαλο στηθος επισης
παπυρος λαρους ΠΟΥΤΑΝΙΚΑ
και εικονογραφημενη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πολύ σωστός!! ¨Άλλωστε ο παλιός είναι αλλιώς, πως να το κάνουμε!!!

Φίλε Μαρούλια καλησπέρα

Όπως το έχουμε συζητήσει (από πολλές πλευρές), δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν "παλιοί".

Σαφώς, θα αποδεχόμουν (και αποδέχομαι) την "παλαιότητα" που συνάδει (πηγαίνει) με την σχετική άνεση/εμπειρία σε αυτούς τους "δύσκολους" χώρους του αγοραίου έρωτα, διαφυλάττοντας (όσο γίνεται) την αξιοπρέπεια και προσδίδοντας σεβασμό στα εμπλεκόμενα πρόσωπα (εργαζόμενες κοπέλλες=ιερόδουλες, "συναγωνιστές", φίλους, αδέλφια και ξαδέλφια)...είπαμε μακρυά από τους κουμπάρους... ;)

Ορισμένες φορές (και εύχομαι να είναι οι περισσότερες) ταιριάζουν/ταυτίζονται οι "παλαιοί" των φορουμς με τους "παλαιούς" της ζωής  :cool2:

Ευχές, λοιπόν, για ατέλειωτη ηδονή σε "παλαιούς" και "νέους"

στο 2009
  ;)

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας, οπως εχεται καταλαβει περισσοτερο δινω σημασια στη περιποιηση κ λιγοτερο στην εμφανιση

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
αν διάβασες την κριτική μου μπορώ να πώ ότι δεν είχα το θάρρος να της τα πω όπως εσύ, γιατί μου έκανε τα ίδια. για μένα καλά έκανες.
φιλε μου στον λογο της αντρικησ μου τιμις σου λεω οτι τιν εχω τιμιση 3 φορες την βουλγαρα και της 3 φορεσ τιν κριτικαρα με αληθηνα περιστατικα οπω ακριβος γινανε.... καμια υπερβολη κανενα ψεμα..... οχι φιλε μου δεν ειμαι παιδακι εγω.... νανε καλα η ελανα μια κοπεαλ απο ρουμανια που δουλεβη μεροκαματο σε καποιο καφε και μου εφιαξε την διαθεση.... εφαγα πολυ ηχιρο χαστουκι απο την πορνη σημερα.....

Επισκέπτης
φιλε μου στον λογο της αντρικησ μου τιμις σου λεω οτι τιν εχω τιμιση 3 φορες την βουλγαρα και της 3 φορεσ τιν κριτικαρα με αληθηνα περιστατικα οπω ακριβος γινανε.... καμια υπερβολη κανενα ψεμα..... οχι φιλε μου δεν ειμαι παιδακι εγω.... νανε καλα η ελανα μια κοπεαλ απο ρουμανια που δουλεβη μεροκαματο σε καποιο καφε και μου εφιαξε την διαθεση.... εφαγα πολυ ηχιρο χαστουκι απο την πορνη σημερα.....
που πάνω στην αχαρνων δίπλα από εθνική?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom