You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
εχω την εντυπωση ach αν μιλας για το πανω οτι ισως η δωρα που λες ηταν τ ωραιο παιδι που εγραψα οτι ειδα τις προαλες
ηθελα να γραψω την υποψια μου αυτη χτες αλλα δεν προλαβα
οσο περνουσαν οι ωρες τοσο περισσοτερο ερχοταν στο μυαλο μου οτι
ειναι η δωρα
μαλλον αλλαξε το μαλλι..
ειναι η δωρα
μαλλον αλλαξε το μαλλι..
Επισκέπτης
Δωρα απο που ρε xilnik !!!
Τσαμπα πραγμα καταλαβα ουτε που περναω να την δω !!
Τσαμπα πραγμα καταλαβα ουτε που περναω να την δω !!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Η Δωρα πρεπει να ειναι οντως...ο κωλος της ειναι χαρακτηριστικος...απλα αλλαξε χρωμα μαλλιων και μας μπερδεψε το παλιοκοριτσοεχω την εντυπωση ach αν μιλας για το πανω οτι ισως η δωρα που λες ηταν τ ωραιο παιδι που εγραψα οτι ειδα τις προαλες
ειναι η δωρα
μαλλον αλλαξε το μαλλι..
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Κωλους δεν ξεχναω ποτετον θυμασαι τον κωλο piatsa ε?
εγω θυμαμαι και το στηθος..
Μνημη του κωλου με λιγα λογια
Καλήσπερα
Απο χθες σκεφτομουνα να κανω μια βολτιτσα σημερα κατα Αττικη μερια αν βεβαια ο καιρος ηταν καλος.
Αξιζει να πω οτι σημερα εμαθα πως απο αττικη πας φυλης .Απο το 1994 πηγαινα μονο μεταξουργειο και CG.
το βλεπω το 2009 να μπατιρεψω .....
Ξυπναω σημερα νωρις ετοιμαζομαι και ξεκιναω.Φτανω πλατεια Αττικης και ανηφοριζω την Περγαμου.
Σταση στο 27Β και να σου ηταν το ελενακι απο Κομοτηνη .συνεχισα για Αλακμενους 113 οπου ηταν το σοφακι δεν περιμενα συνεχισα με το σκεφτικο να ξαναπερασω .
Αλκαμενους 117 ηταν η Τζουλια πρωτη φορα την ειδα μου εκανε κλικ και περασα ωραια καταθεση .Θα την επισκεφτω παλι .
συνεχιζω Περγαμου 1 ηταν ενα μελαχροινο οχι και τοσο καλο .Περιμενα να δω το πιπινακι που ειχε της προαλες με το πλοκλητικο βλεμμα.συνεχιζω και παω προς Ρεμουνδου.Μπσινω στο πρωτο μαλλον η τστσα μαγειρευε.Βγανει ενα κοντοπουτανο δεν 8υμαμαι ονομα δεν περασα δεν το ειδα με καλο ματι.Παω στο απεναντι με το που αν οιγω την πορτα να κατι καγκελα και εκεινη την στιγμη το μωρο εκανα διαφημιστικο.πολυ καλο αλλα το προσπερασα να δω παρακατω.
Μπαινω στο Αγ πετρου και ερχεται ενα μπαζακι που απο την κυταρριτιδα ο κολος του μου θυμιζε πορτοκαλι.την ωρα που σηκωνομαι να φυγω κατι ειπε η τσατσα .Μαλλον ειναι απο λευκορωσια .
ανεβαινω παλι Αχαρνων και απεναντι Βλεπω Φωκαιας .Εκανα την μ?λ?κι? και μπηκα στο 27 .Ειχε μια μαυρουλα και απο περιεργεια μπηκα .Τσαμπα το 10αρικο πολυ μπαζο.
Δουλευει εξω και το βραδυ.(την εχει παρει κανεις ?)
Παω παραπερα και μπαινω καθομαι και ερχετε ενα ψηλο αδυνατο με ενα τατουαζ στην πλατη κατω κατω .
Φανηκε καλο αρκετα .
συνεχισαα και στα παραπερα σπιτακια δεν θυμαμαι διευθυνσεις απλα ειχε καλες παρουσιες αλλ και μπαζακια .
Υποσχομαι την επομενη φορα να κρατηθω να μην παω Αλκαμενους και να συνεχισω παραπανω τωρα που βρηκα μελι.
Θα εφοδιαστω και με χαρτι η καλυτερα ενα κασετοφονακι που κανει rec..
Εντυπωσεις.
Υπαρχουν και σπιτακια με πολυ ωραια κορμια που ειναι κριμα να μην υπαρχει χρονος .
Εχει και κατι τσατσες που νομιοζυν οτι επειδη περιμενεις πρπει να μπεις.και οτι υποχρεωνεσαι να παρεις το καθε μπαζο.
Σεενα στην φυλης ηταν ενας μαλακας που οταν πηγα καθαριζε το πεζοδρομιο περιμενα και μετα ηρθε και μξλησε στην κοπελα και εμφανιστηκε ενα καντο κατερινακι ξανθο.
επειδη δεν περασα αρχισε να λεει μαλακιες ο μαλακας
αυτα απο μενα
ειναι η πρωτη μου ενημερωση
χιχιχιιχχ
Απο χθες σκεφτομουνα να κανω μια βολτιτσα σημερα κατα Αττικη μερια αν βεβαια ο καιρος ηταν καλος.
Αξιζει να πω οτι σημερα εμαθα πως απο αττικη πας φυλης .Απο το 1994 πηγαινα μονο μεταξουργειο και CG.
το βλεπω το 2009 να μπατιρεψω .....
Ξυπναω σημερα νωρις ετοιμαζομαι και ξεκιναω.Φτανω πλατεια Αττικης και ανηφοριζω την Περγαμου.
Σταση στο 27Β και να σου ηταν το ελενακι απο Κομοτηνη .συνεχισα για Αλακμενους 113 οπου ηταν το σοφακι δεν περιμενα συνεχισα με το σκεφτικο να ξαναπερασω .
Αλκαμενους 117 ηταν η Τζουλια πρωτη φορα την ειδα μου εκανε κλικ και περασα ωραια καταθεση .Θα την επισκεφτω παλι .
συνεχιζω Περγαμου 1 ηταν ενα μελαχροινο οχι και τοσο καλο .Περιμενα να δω το πιπινακι που ειχε της προαλες με το πλοκλητικο βλεμμα.συνεχιζω και παω προς Ρεμουνδου.Μπσινω στο πρωτο μαλλον η τστσα μαγειρευε.Βγανει ενα κοντοπουτανο δεν 8υμαμαι ονομα δεν περασα δεν το ειδα με καλο ματι.Παω στο απεναντι με το που αν οιγω την πορτα να κατι καγκελα και εκεινη την στιγμη το μωρο εκανα διαφημιστικο.πολυ καλο αλλα το προσπερασα να δω παρακατω.
Μπαινω στο Αγ πετρου και ερχεται ενα μπαζακι που απο την κυταρριτιδα ο κολος του μου θυμιζε πορτοκαλι.την ωρα που σηκωνομαι να φυγω κατι ειπε η τσατσα .Μαλλον ειναι απο λευκορωσια .
ανεβαινω παλι Αχαρνων και απεναντι Βλεπω Φωκαιας .Εκανα την μ?λ?κι? και μπηκα στο 27 .Ειχε μια μαυρουλα και απο περιεργεια μπηκα .Τσαμπα το 10αρικο πολυ μπαζο.
Παω παραπερα και μπαινω καθομαι και ερχετε ενα ψηλο αδυνατο με ενα τατουαζ στην πλατη κατω κατω .
Φανηκε καλο αρκετα .
συνεχισαα και στα παραπερα σπιτακια δεν θυμαμαι διευθυνσεις απλα ειχε καλες παρουσιες αλλ και μπαζακια .
Υποσχομαι την επομενη φορα να κρατηθω να μην παω Αλκαμενους και να συνεχισω παραπανω τωρα που βρηκα μελι.
Θα εφοδιαστω και με χαρτι η καλυτερα ενα κασετοφονακι που κανει rec..
Εντυπωσεις.
Υπαρχουν και σπιτακια με πολυ ωραια κορμια που ειναι κριμα να μην υπαρχει χρονος .
Εχει και κατι τσατσες που νομιοζυν οτι επειδη περιμενεις πρπει να μπεις.και οτι υποχρεωνεσαι να παρεις το καθε μπαζο.
Σεενα στην φυλης ηταν ενας μαλακας που οταν πηγα καθαριζε το πεζοδρομιο περιμενα και μετα ηρθε και μξλησε στην κοπελα και εμφανιστηκε ενα καντο κατερινακι ξανθο.
επειδη δεν περασα αρχισε να λεει μαλακιες ο μαλακας
αυτα απο μενα
ειναι η πρωτη μου ενημερωση
χιχιχιιχχ
johnyhandsome
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε μαγκες το Ντινακι που εξαφανιστηκε παλι? αυτη η κοντουλα-μελαχρινη που περασε απο φ92-86-65πανω και 134 κατω το καλοκαιρι, αν την εχει πετυχει κανενας προσφατα πουθενα ας πει κατι !
10ρικο ????????.Εκανα την μ?λ?κι? και μπηκα στο 27 .Ειχε μια μαυρουλα και απο περιεργεια μπηκα .Τσαμπα το 10αρικο πολυ μπαζο.
free clarino παιζει?
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Οκ φιλε!Φιλε Spoon
Δεν θυμαμαι δεν τα ξερω τα μαγαζια απο εξω
πρωτη φορα πηγα εκει
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
το κατερινακι ειναι στο 66δΦιλε το ξανθο κοντο κατερινακι σε ποιο ηταν?Μηπως στο 80?
αν λες φωκαιας 25 στο κατω με tatoo στην ουρα, πρεπει να λες την βικτωριαΤο ψηλο μωρο το ξερει κανεις πως το λενε
Εχει ενα τατουαζ πανω απο την ουρα
με την πρωτη ευκαιρια θα το τσεκαρω
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Βοηθεια το σοφακι εξαφανιστικε παλι
Εννοεις το Σοφακι που ηταν επι χρονια στο Φυλης 54 (κατω) και μετα πηγε στη Λιοσιων? Αν ναι, την βρηκε κανεις?
Εχω να τη πηδηξω απο τον Αυγουστο αυτη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K