trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 216
Μακρυα από αυτή την πουτανοτσατσά την Εύα και τη βλαχοχαζοπουτάνα της τη μαιρη μαρη, πως τη λένεη ευα απο τις χειροτερες τσατσαδες
Μακρυα από αυτή την πουτανοτσατσά την Εύα και τη βλαχοχαζοπουτάνα της τη μαιρη μαρη, πως τη λένεη ευα απο τις χειροτερες τσατσαδες
Μπράβο,μπράβο,ξεκάθαρα λόγια μετρημένα και τσουβαλάτα!Διδύμου 22 Live
Καινούριο τεμάχιο-Φρέσκο κρέας από Ρωσία....!!!!!!!!
Πρίν από λίγο δοκίμασα την 'Νάτη'(περίεργο όνομα έχει) με πολύ καλές εντυπώσεις!!! Είναι μία καθαρόαιμη ρωσίδα 27 χρονών με λευκό δέρμα,ξανθά μακρυά ίσια μαλιά στο ύψος περίπου των ώμων,μέτριο ανάστημα,ωραίο σώμα με λίγα πιασιματάκια όμορφα κατανεμημένα,δυομισάρι τούμπανο βυζί με χοντρή και μυτερή ρόγα,ζουμερό κωλαράκι τύπου τζένιφερ λόπεζ,όμορφο στρογγυλό πρόσωπο,δεν μιλάει ελληνικά μόνο ρώσικα και λίγα αγγλικά.
Το βασικό μενού της κοπέλας περιλαμβάνει τα εξής:
1) Τσιμπούκι χωρίς καπότα.
2) Χύσιμο στο σώμα.
3) Γλωσσόφιλα.
4) Γλείψιμο αρχιδιών.
5) 69.
6) Δάκτυλο στο μουνάκι.
7) Σφαλιάρες στο κώλο.
8) Τράβηγμα μαλλιών.
ΥΓ: Μάγκες θα Φάμε καλάάά....
Αυτο που μου εκανε η ηλιθια Ευα που και καλα δεν χτυπαει πορτες με την αγαπη μου την Μαρη!!! Μωρακι μου μη φοβασαι οταν ερθω θα σου γλυφω το μουνακι και ας φωναζει απ εξω η τρελη!!!
Τουλάχιστον όσες φορές την έχω δει,ήταν πολύ ευγενική και είχε πολύ πλάκα η Εύα.Με αυτά τα παραστατικά που κάνει για να ψήσει και να καβλώσει τον πελάτη και να περάσει μέσα.Μακρυα από αυτή την πουτανοτσατσά την Εύα και τη βλαχοχαζοπουτάνα της τη μαιρη μαρη, πως τη λένε
Θέλω να μάθω και γω.Ζηλεύω.Σου έστειλα pm.
Φίλε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, τρεις ερωτησεις πως σου φάνηκε πρωτάρα σε μπουρδελά, και τι βαρος είχε και σε ποια βαρδιά την πέτυχες, ευχαριστωΔιδύμου 22 Live
Καινούριο τεμάχιο-Φρέσκο κρέας από Ρωσία....!!!!!!!!
Πρίν από λίγο δοκίμασα την 'Νάτη'(περίεργο όνομα έχει) με πολύ καλές εντυπώσεις!!! Είναι μία καθαρόαιμη ρωσίδα 27 χρονών με λευκό δέρμα,ξανθά μακρυά ίσια μαλιά στο ύψος περίπου των ώμων,μέτριο ανάστημα,ωραίο σώμα με λίγα πιασιματάκια όμορφα κατανεμημένα,δυομισάρι τούμπανο βυζί με χοντρή και μυτερή ρόγα,ζουμερό κωλαράκι τύπου τζένιφερ λόπεζ,όμορφο στρογγυλό πρόσωπο,δεν μιλάει ελληνικά μόνο ρώσικα και λίγα αγγλικά.
Το βασικό μενού της κοπέλας περιλαμβάνει τα εξής:
1) Τσιμπούκι χωρίς καπότα.
2) Χύσιμο στο σώμα.
3) Γλωσσόφιλα.
4) Γλείψιμο αρχιδιών.
5) 69.
6) Δάκτυλο στο μουνάκι.
7) Σφαλιάρες στο κώλο.
8) Τράβηγμα μαλλιών.
ΥΓ: Μάγκες θα Φάμε καλάάά....
Φίλε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, τρεις ερωτησεις πως σου φάνηκε πρωτάρα σε μπουρδελά, [size=20pt]και τι βαρος είχε [/size]και σε ποια βαρδιά την πέτυχες, ευχαριστω
δεν παμε στο μαναβη η το χασαπη να τις ζυγισουμε πριν τις
σε ποιό τσαρδί είναι τούτη?η ευα απο τις χειροτερες τσατσαδες
σε ποιό τσαρδί είναι τούτη?
Της Αλιονάρας από Διδύμου 18 εννοείς φίλτατε?Μαρία!
Ξανθιά μιλφ.Ψηλή με συμπαθητικό πρόσωπο.
Στυλ και κοψιά σαν της Αλιόνας-με τη διαφορά πως το πρόσωπό της δείχνει νεότερο και το κορμί της ζουμερό μεν αλλά πιο μαζεμένο (τοπικά) απ'ότι της Αλιόνας.
Της Αλιονάρας από Διδύμου 18 εννοείς φίλτατε?
Καλησπέρα φίλε,
30 ευρώ σύνολο είναι πολλά,να μάθουν να τα κάνουν όλα στα 20.
Φίλε μου ότι κάνω το κάνω για μένα και η γυναίκα είναι απλός ένα μέρος της διασκέδασης μου
αδειασμα στο μουνι της Τζεσικας απο Ιασωνος 31,δεξια.θα ακολουθησει κριτικη.μετα απο το survivor :S :S :S
Μηπως η Ολγα ειναι η παλια γνωστη απο Διδυμου 20;;;Διδυμου 27,πριν λίγο-(μ)πάντα live τώρα
Δύο νέες εμφανίσεις!
Όλγα!
Καστανή μιλφ.Σχετικά ψηλή.Με όμορφο πρόσωπο.
Σώμα με ωραία πιασίματα-όχι μεγάλο στήθος και με ψιλοζουμερό κώλο.
Μαρία!
Ξανθιά μιλφ.Ψηλή με συμπαθητικό πρόσωπο.
Στυλ και κοψιά σαν της Αλιόνας-με τη διαφορά πως το πρόσωπό της δείχνει νεότερο και το κορμί της ζουμερό μεν αλλά πιο μαζεμένο (τοπικά) απ'ότι της Αλιόνας.
Και για τις δύο,ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό (σώμα/στόμα),69-και αυταρχικό για τους ενδιαφερόμενους.
Αλλα οταν της επινα το μουνοζουμα η κατα τα αλλα συμπαθεστατη Ευα γιατι τις ελεγε κατι μαλακιες στα Αγγλικα για να βγει οξω;;;Βεβαια το μωρακι μου την εγραψε στην μουναρα τη!!!! Μαρακι μου θα ερθω να στα ρουφιξω παλι ολα!!!Σ'αγαπω!!!!Από τις πλέον ευγενικές υπηρεσίες είναι η Εύα στο Φωκαίας 17 ισόγειο.